Cairoshell Delancy

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Cairoshell Delancy

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Cairoshell Delancy   Mon Sep 22, 2014 8:48 pmElfogadva, üdvözlünk itt!

Nos, Cairos! Smile
Örülök, hogy javítottad a hibát amit jeleztem, de mondom, azon kívül tényleg semmi gondom nem volt az egész előtörténettel. A fogalmazásodat én imádtam, Pb választás meg szerintem tökéletes volt a megalkotni kívánt karakterhez. Először viszont rossz szokásom az ET-t elolvasni, aztán a jellemet, de úgy gondolom, a sorrend számít a legkevésbé. Néha jól elmosolyodtam miközben a történetet olvastam, és igen, képesek az emberek sok mindent mondani még akkor is, mikor egy kés áll ki a szívükből. Bár vegyük úgy, hogy ez a kés csak mellékes. lol!
Viszont mi az, hogy csak a gyengék lehetnek szerelmesek? Élő példa vagyok én is, egy sorozatgyilkos, aki habár válogatós az áldozatait illetően, mégis brutálisak a módszereim. És lám, mégis valaki meg tudta lágyítani a szívem, viszont mikor az éj leszáll, akkor nem számítanak ezek. Az árulást meg mind a ketten jól ismerjük, szóval ebben is tudok osztozni veled. De nem csak ebben, ha jól vettem ki, te is szeretsz néha játszadozni az áldozataiddal mielőtt a végüket jelentenéd.
SZÓVAL, nem is folytatom tovább a rizsázást, nyomás foglalózni, aztán jó játékot! Egyszer muszáj lesz összefutnunk! Smile

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 19
✤ Születésnap : 1655-08-10
✤ Regisztráció : 2014-09-07
✤ Foglalkozás & hobbi : ➳ all good

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Cairoshell Delancy   Sun Sep 07, 2014 4:01 pmCairoshell Delancy


Vigyázz, kiben bízol! Egykor még az ördög is angyal volt.
ઈ Teljes név: Cairoshell Delancy
ઈ Születési idő: 1655.08.10
ઈ Születési hely: Görögország.
ઈ Becenév: Ha elég bátor vagy hozzá...
ઈ Kor: 359
ઈ Faj: Vámpír
ઈ Fae Csoport Egyszer az, egyszer amaz.
ઈ Play by:Paul Wesley
ઈ Speciális ékszer: Kék gyűrű az ujjamon. Bemutatni tökéletes néha.
ઈ Kapcsolat a családdal: Nem is tudom... elfelejtettem őket.

Short description

Nagyon nehéz megállapítani, hogy vajon milyen jellem is lennék. Mások szemében az, mások szemében meg amaz. Magamról nem tudnék túl sokat mondani. Előérzésből felidézve, nem hiszem, hogy bárki is pozitív gondolatot említene meg rólam. De nem bánom, senki miatt sem török meg! Mások véleménye abszolút hidegen hagy, sőt, mintha meg sem hallanám. Sem negatívat, sem a pozitívat, még akkor sem, ha az utóbbi lenne is. Megszoktam azt, hogy mások gyűlölnek, de bevallom, mit nem sokan szoknak büszkeségből; hibás vagyok ebben. Magamra haragítottam a világot. Nem vagyok erre büszke, de abszolút nem is bánom a tetteimet. A következményeket pedig félvállról küzdöm le. Nem tud ellenem senki semmit tenni. Elárultak, és megaláztak... ennél nagyobb fájdalom nem születhetett szívem helyén. Nem bízok senkiben, még talán magamban sem. Néha úgy érzem, nem tudom ki vagyok.
Külsőmről nem is tudom mit mondhatnék. Több, mint három évszázad alatt... nagyon sokat változtam. Menekültem. Mindig más "arcot" öltöttem magamra. Bevallom, nem tudom megmondani már azt sem, hogy mi az eredeti hajszínem. Menekültem, ezért mindig másabb stílust, és jellemet viseltem magamon. Mindez teher volt számomra, de... nem érte meg. Bolyongok a mai napig is, akárcsak egy rém, ami nem találja helyét az élők közt. Én sem találom sehol sem a helyemet.
Mai külsőmről talán azt mondhatnám, hogy nagyon konzervatív. Nem kihívó, főleg nem a sötét színek egyvelege. Már belenyugodtam a sorsomba, hiszen már nincs miért menekülnöm.
Smaragd színű szempárom nagyon sokról árulkodik. Akárcsak a színe, és a kristály mi színét ékesíti, csak ugyan sugárzik belőle a bátorság, és a magabiztosság. De nem utolsósorban ugyanakkor a kegyetlenség szikrája is. A szem a lélek tükre. Mindig is így volt a történelemben.
De persze, mit várjon egy naiv ember egy vámpírtól? Talán kötődést, kedvességet, törődést? Netán szeretet, vagy szerelmet? Nem. Ez a két dolog, ami a rongyos életem netovábbja.
Az évek során szereztem bicepszet, amire kimondottan büszke is vagyok!
A többit pedig nem részletezném.  User Neve User kora Szerepjátékos tapasztalat Multi(k)

Story of my life

Itt állok Isten háza előtt, és csak gazul, hitványan mosolygok, mintha csak lenéznék rá. És ez valóban így volt. Átkozom az egész babona népet, és ha tehettetném, az összes ilyen épületet porig romboltatnék. Hülyítik az embert, hogy segíts meg másokat, különben szép helyre jutsz... ! Ugyan, ki az az eszement aki ezt még be is veszi? Nem akarok konkrétumot kifejteni, hiszen hiába is ócsárolom Istent, aki nem létezik, és még az ördögöt is alázom, aki talán létezik... de nem fogok okok nélkül senkit sem ócsárolni. Sajnálom, mi világból romvár lett, de nem kell annyira síránkozni, ennél rosszabb már nem is lehet!
Azért gyűlölök ennyire mindent, mert én soha nem kaptam szeretet senkitől sem. Megtanultam azt, hogy csak a gyengék éreznek és szeretnek, de én nem! Engem hidegen hagy mindenki és minden, ezt már megtanultam ennyi évszázad után is. Menekültem mindene lől, és bevallom, most már belefáradtam. Belefáradtam abba, hogy apám elől rohantam, és átmentem lótifutiba szinte, már-már titulusnak is lehetne ezt már rám mondani. Sok minden leszívja az ember idegrendszerét, és engem pedig a drága családom vitt a sírba, majdnem szószerint is értendő akár. Apám, amióta világ a világ, mindig is utálta a vámpírokat, és ha tehette, és szerencséje volt, meg is ölte őket szívfájdalom nélkül. Némely vadászatánál én is vele tartottam, elvégre kölyökként mit tehettem volna? Már akkor is nagyon uralkodó típus voltam, magamnak akartam az egész világot, azt akartam, hogy mások szenvedjenek, és vér ontsa az utcákat... akkor rivallt már az eszemben az, hogy mi lenne, ha...? Nos ugyanakkor hiába is voltam ember, de az élet bedőlt ártatlan két szép szememnek, és megadatott nekem az erő, a hatalom, amit bármikor felhasználhatok bárki, és bármi ellen. Nem érdekelnek az életek, sem gyerek, sem nő, nem hat meg egyik síránkozása sem! Még a saját apám életéért könyörgése sem érdekelt igazán. Sőt, semennyire sem! Annyira hidegen hagyott, mint az, hogy utolsó szavai azok voltak, hogy mindig is büszke volt rám, és mennyire szeretett gyerekkorom óta. De ez kit hat meg?! Ennyire hazudozni a rongyos életéért?! De persze, én csak annyit nyögtem neki oda;  " örültem, hogy ismerhettelek. ". De mindez szarkazmus csupán csak. Égő tekintet, szikrázó gyűlölet, megállíthatatlan bosszúvágy... mi kell a hatalomhoz? Mert a szeretet akkor is meghal, hogy ha a gyűlölet szikrája is csak megcsillan. Nálam pedig nem csillantak, hanem szinte már-már tűzvésznek is nevezhettem azt. Görögországban töltöttem a fél életemet, és annyival megtiszteltem apám, hogy elástam valamelyik árokpart szélén. Azt hiszem, nem voltam túl kegyetlen, különben meg el sem ástam volna, hagytam, hogy felegyék a vadak. Az életemre tört, csak mert vámpír lettem! És koránt sem bánom. Világot látni, és megismerni más olyan embereket, akikkel miután játszottam, könyörögni fog a halálért. És ez így lesz mindig is, sehogyan, se másként! Nem fog semmi sem enyhíteni a bosszúvágyamon, és azon, hogy az egész famíliám elárult. Mily meglepő. De a halál nem válogat, így hát én sem válogattam, melyik családtagommal kezdjem először. Mindenki tudja már, hogy mi lett a végük, és teljesen elburkolóztam a világ elől. Az igazi nevem nem a mai, és ezt soha nem fogom senkinek sem feltárni. Sem az igazi nevem, sem a családnevem. Csak szégyelném! Ennél én magasabb vagyok, és nem ahhoz a szánalmas, szerencsétlen család hozzátartozója lenni! Ha már a vérvonalon nem tudok változtatni, legalább a név ne legyen hozzájuk köthető.
Nos hát, újra célomba vetődött New York városa, ahol már vagy ezerszer megfordultam, de nem fogott meg benne semmi. szinte mindenhol jártam már életem során, de ez a város volt az, ahol valami emberiség is volt, akiket aztán meg is lehetett ölni anélkül, hogy bárki észrevette volna.Back to top Go down
View user profile
 

Cairoshell Delancy

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-