Bailey Cipriano - 100%

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Bailey Cipriano - 100%

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Bailey Cipriano - 100%   Sat Oct 25, 2014 10:38 pm

Elfogadva, üdvözlünk itt!

✤ Whisper of the Night ✤


Először is elnézésedet kérem, amiért megvárakoztattalak. Remélem nem haragszol rám emiatt, de amint tudtam jöttem és néztem is a lapodat! Smile
Nos, nem is tudom, hogy hol kezdjem, hiszen a karakterlapod érdekes volt és remek kikapcsolódást nyújtott számomra. Nagyon szeretem azt, ahogyan írsz, mert te is azok a személyek közé tartozol, akik remekül bánnak a szavakkal. Nagyon szépen fejezted ki a karakter érzéseit és emiatt még inkább jó volt olvasni. izgi Egyszerűen teljesen lebilincseltél a történeteddel, illetve itt van még a jellemzésed is, ami szintén tökéletes lett. Azt is mondhatnám, hogy ez tette fel a csillagot az ötösre. Szívesen olvastam volna még tovább is, de sajnos, mint minden jónak, ennek is vége szakadt. Sad
Remélem még sok írásodat olvashatom a játéktéren, mert úgy érzem erre a karakterre érdemes lesz odafigyelni. Wink A pb választásod meg szerintem tökéletes volt ehhez a karakterhez és kíváncsi vagyok, hogy miként fognak alakulni a dolgaid.  izgi
Nem is tartalak fel tovább, mert tényleg minden nagyon jó volt. cuki Nyomás foglald le a gyönyörű arcodat, majd pedig vesd bele magad az itteni életbe! Jó játékot kívánok és sok izgalmat! Razz
you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 20
✤ Születésnap : 1584-02-16
✤ Regisztráció : 2014-10-17
:


✤ Foglalkozás & hobbi : „pincérnő”

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Bailey Cipriano - 100%   Fri Oct 17, 2014 10:12 pmBailey Cipriano


Evil isn't born, it's.. yeah, it's born
ઈ Teljes név: Bailey Cipriano
ઈ Születési idő: olyan rég volt, hogy magam is elfelejtettem
ઈ Születési hely: őő.. pokol?
ઈ Becenév: vagy úrnő, vagy sehogy se becézgess
ઈ Kor: ezt sem tudom biztosra. pár száz, talán.. áh nem tudom. öreg vagyok már a matekhoz.
ઈ Faj:  daemon
ઈ Fae Csoport sötét
ઈ Play by: Shelley Hennig
ઈ Kapcsolat a családdal: család? nekem nincs családom.

Short description
A külsőm hasonlít egy kisvárosi tinédzserlányra, aki kevésbé csöndes, inkább nagyszájúbb és szemtelenebb jellem. Tükrözi a belsőm egytized százalékát, mert ez nem minden, csak először inkább tisztázzuk a káprázó külsőm. A hajam sötétbarna, általában lágy hullámokban vállamra hullik, néhol világosabb tincsek találhatóak benne. Szemeim szintúgy barnák, hasonlóak a feketéhez, szinte egybeolvad a pupillámmal, és ez külön egy elég ijesztő látványt ad néhány szituációban. Alkatom erős csontozatú, és nőies, mit szeretek kiemelni a kellő ruházattal. Amim van, azt nem kell szégyellnem. Lényegében ennyi lennék, de most jöjjön az, ami fejtörést okoz pár embernek.. A belsőm!
Láttál már démont aki éppenséggel a világbékére tör? Na, bennem ezt nem fogod megtalálni, ne is keresd. A legfontosabb számomra a rombolás és a terror, de közben mindenképp jól kell kinézzek. Okosnak kell lenni, mivel az emberek, és a kevésbé emberek képesek ördögi húzásokat tenni a cél felé, én pedig ezt tökéletesen alkalmazom, és képes vagyok földbe döngölni az ellenséget. Érdekes, igaz? Mennyire messzire tudnak menni az emberek.. Csak, hogy én nem vagyok ember. Egy démon vagyok egyenesen a pokolból, így ne várj tőlem olyasmit, ami a jó cselekedetet követné.
Na, máris végeztünk a személyiségem négytized százalékával.. Kérem, csöndet! Folytatnám. Eléggé összetett vagyok, így ki kell fejtenem magam. Ha már itt tartunk, az embereknek a véleményét egy mondattal akár megváltoztathatom, és könnyedén manipulálom őket. Tökéletes, de mind ezt annak köszönhetem, hogy az évek során megtanultam helyesen kezelni a szavakat, és úgy rendezni a lapjaimat, ahogy másokat formálhatok kedvemre. Hurrá, hurrá!
Na, nyugodj meg, mindjárt befejezem, de ha már ilyen aranyosan rákérdeztél, nem fogok hazudni. De jó, hogy témánál vagyunk.. Olyan jól hazudok, hogy néha már én is elhiszem, hogy igazat mondok. Nem áll szándékomban állandóan hazudozni, de ha éppen a bőrömet védem, az eget lehazudom, hiszen az őszinteség nem mindig a legjobb. Na szóval, nem ajánlatos bennem sem bízni, mert ha valami üldözne minket, simán kigáncsolnálak, hogy téged szedjen szét.
Emellett nagyon titokzatos vagyok, nem szoktam az érzéseimről beszélni, bár nem mintha annyi lenne. Gyűlölet, harag, és ennyi. Barátaim nagyon sincsenek, mert nem kellenek. Kinek kellenek? Elárulnak, hazudnak, kibeszélnek a hátad mögött. Barátok? Hol? Kérlek, térj vissza a való életbe. Jó hírem van! Befejeztük az "Ismerd meg Bailey-t", és most már majdnem mindent tudsz.. Majdnem. Kíváncsi vagy a többire? Hah, nem hinném. Eléggé félelmetes.


User Neve User kora Szerepjátékos tapasztalat Multi(k)

Story of my life

Furcsa érzések nem hagytak nyugodni, és egyre tisztábban mutatták meg nekem mégis mi történt velem. Halvány emlékfoszlányok ugranak be csak a tegnap estéről, de semmi sem tiszta, csak annyi, hogy valakivel voltam, azaz még most is vagyok. Háttal fekszem az illetőnek, hiszen fogalmam sincs kivel osztozhatok az ágyon most, bár az ágyneműt már láttam máshol, és nem az enyém az.. Cairos!
Gyorsan ültem fel az ágyon, mikor eszembe jutott mégis kinél láttam utoljára ilyen lepedőt, takarót, és mégis a szoba eleve ismerős volt. Még nem volt szerencsém nála aludni, de úgy tűnik most megtörtént. A tegnapról tényleg minden homályos, csak foltok jönnek vissza tisztán. Nem pillantottam rá a mellettem békésen alvóra, aki remélhetőleg Cairos, és nem egy vadidegen velem Cairos ágyában.
Lassan fordítottam meg a fejem, mert most az egyszer az életben tényleg féltem. Nem tudom mi, de valami megváltozott bennem. Megláttam az ismerős arcot, aki korántsem aludt, csak én hittem azt. Megláttam a szemeit, és önkéntelenül elmosolyodtam, és a gyomromban mintha valami lepkefélék röpködnének. Ez idegesítő érzés, de miért érzem ezt?
Kezdtek visszatérni az emlékeim, és a teljes sötétségből összerakódott egy kép. Emlékszem már mindenre. Cairos-t nem olyan régóta ismerem, de elvoltunk egy ideje, mivel pár dologban hasonlítunk. Tegnap találkoztunk, ő pedig leitatott a sárga földig, aztán csak annyi, hogy csókjait éreztem magamon, és.. A csókjai. Megint az ajkamon éreztem édes csókját, és akaratlanul simítottam végig ujjbegyeimmel alsó ajkamon végig.
Hirtelen kaptam róla el tekintetem, és kerestem a ruháimat, de csak a fehérnemű darabokat találtam. Valószínűleg a többit mind a hálószobáig vezető úton dobáltuk le, így zavartan felálltam, és kezdtem el felszedni a ruhadarabokat.
Minden egyes ruhadarabnál amit felszedtem megfordult a fejemben, hogy most eldobok mindent a kezemből, és visszamegyek hozzá az ágyba.. Miket beszélek? Mi ez az érzés ami eltölt iránta?
- Ennyi volt? - hallatott mögöttem a hang amitől libabőrös lettem, és egyre jobban idegesített a tudat, hogy ilyen érzések fognak el ha ránézek, illetve meghallom a hangját. Nem lehet szerelem ez. Egy ideig nem is akartam neki válaszolni, pillanatokon át gondolkoztam, ami pár másodperc volt, számomra viszont egy örökkévalóság.
- A fenébe is.. - ráztam meg idegesen a fejem, és ezzel a lendülettel dobtam el magamtól a ruháimat, és szemvillanás alatt termettem mellette az ágyában. Máris olyan biztonságot éreztem mellette, mint még soha, főleg, hogy karjaival átölel, míg én mellkasára hajtottam fejem, és magunkra húztam a takarót.
Össze voltam zavarodva, nem is kicsit. Olyan érzések jöttek elő benne, mint még soha senki iránt sem, és ez elrettentett. Nem szerethetem őt, mivel az képtelenség, hogy valakiért megőrüljek, mert nem akarom ezt. Miért nem tudom irányítani az érzéseim? Most úgy kiölnék mindent magamból.
Az efféle közelsége nem volt elég, és mintha telhetetlen lennék, úgy emeltem fel a fejem, és helyezkedtem úgy, hogy arcát tudjam nézni. Körülbelül két percig voltam képes csak a szemeiben elveszni, aztán gyors csókot loptam tőle. Ajkait csókolni olyan, mintha bort innék.. Megrészegít kissé, de mégis józan vagyok, és érzem, hogy élek. Nem akarok felkelni most, és remélem nem is történik semmi, ami miatt muszáj leszek, vagy amiért ő muszáj lesz megszakítani ezt az idilli pillanatot, amiben elég ritkán van alkalmam. Nem volt még tartós kapcsolatom, igazából csak egy éjszakás kalandjaim, esetleg pár szeretőm volt, de az is csak az élvezetért, illetve a vágyak miatt. Gyorsan le is léptem előlük, de Cairos más.
Ő a barátom, eddig is piszkosul tetszett nekem, de most már kezdem azt hinni teljesen a rabja lettem. Nem tudom hogyan lehet egy éjszakával így ellopni a szívem, de eddig még nem történt velem ilyen, és reméltem nem is fog. A pokol egyik fajtája az is lehet, amikor az ember beleszeret egy olyanba, akit igazából sohasem birtokolhat. A fantáziája levetít képeket elméjének, és fogoly lesz a fájdalomnak, amit az okoz, hogy sosem érezheti igazán ízét, sosem nyilváníthatja sajátjának, sosem érintheti őt az emberiség előtt. Mindemellett tele van olyan érzésekkel legbelül, amiket sosem ejthet ki ajkain, mert ezzel saját magát sebezné meg, míg végül a sötétségbe veszne el minden boldogsága, és a helyét átvenné a magány, szenvedés és kétségek.
Nehezen bár, de sikerült elszakadnom ajkaitól, és bár szívem fájt még egy másodpercét, tudtam, hogy nem szabad. Úgy csókolóztunk, mintha lelkünket perzselné valami, csak a forró leheletét éreztem a bőrömön, mintha nem lennénk biztosak ebben, mintha csak azt akarnánk az ajkaink összeérjenek, mégsem legyen benne semmi szenvedély, semmi vágy egymás iránt. Esetleg kinyithatnám a számat, és meghívhatnám egy kávéra, esetleg vadászatra. Igen, el kellene hívnom valahova. Akárhova.. Egy sétára, vadászatra, reggelire, kávéra.. Egy életre. Nem lehet, bár akármennyire is húzza a szívem e felé. Nem láttam még hirtelen szerelembe esést, de ez most olyan, mintha hónapok óta így éreznék, pedig alig egy órája.. Az eszem sincs a helyén lassan.
Tudom neki ez semmi, mindig is nagy kaszanova volt a nők terén, és ez az éjszaka számára biztosan egy szegényes utánzat volt. Csalódott voltam, de nem a világban, nem benne, hanem saját magamban. Sivár érzelmeket tápláltam mindenki iránt eddig, és hirtelen szökött az adrenalinszintem az egekbe minden érintésénél, és ez nem volt helyes véleményem szerint. Talán csak rossz életben találtam én rá, és ő én rám.
Lehunytam szemeimet. Nem a fáradtságtól, hanem a hirtelen ért közömbösségtől, amit okozott a felfedezés mi most jutott el agyamig teljesen.. Szeretem őt, nagyon, és boldoggá tesznek ezek a percek, amit az ő társaságában élhetek át, de ez lehetetlen!
- Mennem kell. - gyorsan nyitottam ki a szemem, és villámgyorsan pattantam fel, majd tűntem el a házából, út közben felkapdosva ruháimat, amit már összegyűjtögettem. Nem akarok vele találkozni most, mert megöl ezzel az érzéssel, csak az agyamra megy vele. Sosem voltam szerelmes, és tenni is fogok róla, hogy ennek az érzésnek a lángja ne lobogjon sokáig bennem, mert az agyam teljes egésze nemet mond.
Back to top Go down
View user profile
 

Bailey Cipriano - 100%

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Bailey Quilting Machine
» Bailey LTCC coil on plug conversion.
» Elizabeth Andrea Bailey
» 4/5/10 Shannon, Treharne, Bailey
» Two accused of cooking meth near school

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Elfogadott karakterek :: Démonok-