Világleírás

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Világleírás

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Világleírás   Sat Jan 17, 2015 12:32 pm

Varázslatos világunkWhispers of the Night

Világaink különböznek. Vagy talán mégsem annyira? 2014-et írunk, de a magyarázatot a múltban kell keresni. A természetfeletti világ az emberiséggel együtt született meg, mégis kevesen tudnak a különleges lények létezéséről. A legtöbb embernek fogalma sincs arról, mi zajlik a háttérben, és a fajok érdeke, hogy ez így is maradjon. A többiek pedig... Nos, nincs éppen egyszerű dolguk, hiszen egyszerre kell titkolniuk a létezésüket, hogy ne keltsenek pánikot a tudatlan halandókban és azon is munkálkodnak közben, hogy a múlt öröksége, a fegyver, ami elpusztíthat mindenkit, ne csaphasson le rájuk.


A monda szájról szájra jár a boszorkányról, aki a világmindenség úrnője akart lenni. Erejét felhasználva akart minden felett uralkodni. Nem volt neki elég, hogy egy egész birodalom fejet hajt az akarata előtt. Nagyravágyása elvette az eszét, már-már tébolyult állapot uralta elméjét, mikor megalkotta azt a medált, melynek létezéséről máig kevesen tudnak. A hatalma azonban nem volt elég nagy ahhoz, hogy a világgal együtt az időre is befolyással legyen. Nem bírt el vele, hiába ölte halomra a fajtáját, hogy lelküket elvéve kiterjessze hatalmát. Nem lehetett mindenható. Kénytelen volt megelégedni azzal, amit elért, ám mindezt személyes kudarcának élte meg. Nem is maradt hosszú életű. A pletykák hamar elterjedtek a nőről, aki őrültséget őrültségre halmozott annak érdekében, hogy az időt rabszolgájává tegye. Ám nem számolt azzal, hogy a vadászok társadalma már akkor is résen volt. A kémek idejét élték, a közvetlen besúgások pedig mindennaposnak számítottak. Épp ezért nem is tartottak tőlük annyira, mint napjainkban, hiszen az esetek fele vaklárma volt csupán. Mindenki tisztában volt azzal, hogy a tébolyult boszorkányban potenciális veszélyt látnak a vadászok, mégsem tett egyik faj sem annak érdekében, hogy megakadályozza a gyilkosságot. A boszorkány hamarosan kilehelte a lelkét és utóda nem lévén a vérvonala is eltűnt a világról. A medál pedig, melyet az általa megölt mágusok és boszorkányok lelke tartott egyben, darabokra tört.

A kövek ereje azonban nem tűnt el, a darabok tovább őrzik magukba zárva, mígnem hozzá értő kezek közé nem kerül a kristály. Ez viszont sokáig elmaradt hisz a vadászok birtokolták, ők pedig egyetlen cél érdekében akarták felhasználni. El akarták törölni a természetfeletti lényeket a világról, hogy még csak hírük se maradjon annak, hogy valaha léteztek mások is az embereken kívül. A három darab, amit sokáig rejtegettek, mindezt nem tette lehetővé. Egy negyedik, amit sosem találtak, eltűnt az idősorán, pontosan akkor, mikor a boszorkány meghalt. A történet szála innentől kezd egyre mozgalmasabbá válni, bonyodalmak egész sorozata indul el a boszorkány halálával, hiszen azt egyik faj sem hagyhatta, hogy a vadászoknak ekkora erejű fegyver kerüljön a kezébe. Szerveződni kezdtek hát és komoly cselekkel és hatalmas áldozatok árán, de sikeresen megszerezték a darabokat. Az évszázadok során gyakran váltottak gazdát a kristályok, fajról fajra jártak, de egyikük sem jött rá, hogy tudnák a benne rejlő erőt hasznosítani, csak azt  érzik, hogy nagy változtatásra lenne esélyük, ha megfejtenék a titkát. Többször is próbálkoztak azonban azzal, hogy hasznosítsák, vagy épp elvegyék a medál darabjainak erejét, de ekkor olyan dolgok történtek, amikre csak legmerészebb álmainkban gondolnánk. Vagy talán még ott sem. Ezekben a korokban az idő megállt. Hiába írunk 2014-et, hiába minden civilizációs fejlődés, hisz ők megőrizték a saját korukat. A függetlenségi háború borzalmait, a francia forradalom eseményeit és a tudorok korának történéseit élik meg az emberek és a fajok együttesen. Az sem elhanyagolható természetesen, hogy a darabok és egy speciális főzet segítségével bármely természetfeletti lény képessé válik az időutazásra. Ez azonban összetett dolog, és egyáltalán nem mentes a veszélyektől, illetve korlátok övezik. Senki nem élt még túl ötnél több utazást.

A jelenkorból a múltba képesek utazni a boszorkányfőzettel, míg a múltból a jövőbe, egészen a 2014-es évig. És hogy mi történne, ha a medál darabjai újra egyesülnének? Nos, arra senki nem ismeri a választ, hisz az egyetlen személy, aki teremtette, már meghalt. Talán lehetővé válna a korlátok nélküli időutazás, talán a közeli vagy távolabbi jövőbe is képesek lennének eljutni a lények... Esetleg a medál teremtője is feltámadna? Egyik lehetséges verzió sem ér annyit, hogy a természetfeletti lények kockáztassák a bukásukat. Egy kristály már óvatlanság miatt a vadászok portáján landolt, akik minden kétséget kizáróan arra használnák, hogy megsemmisítsék az összes természetfeletti fajt. Nemcsak a baj forrásának okozó faját, a boszorkányokat, hanem a vámpírokat, damfírokat, farkasokat, a gonosz teremtményeit, a démonokat is. De a manipuláció nagymesterei, az alakváltók, a succubus-ok, a ritka sárkányok és az utazók sem úsznák meg a tisztogatást. De nagy a valószínűsége annak is, hogy az egész túlvilágot elpusztítanák, hisz a szellemek is nagy erővel bírnak.

Lépj hát közénk, alakítsd a szálakat. Legyél pusztító, vagy állj az Őrzök oldalára és próbáld meg fenntartani a rendet. A természetfeletti világ számára még sosem volt ilyen fontos, hogy egy közös érdek miatt együttműködjenek. Most sem fog minden akadálymentesen zajlani, hiszen továbbra is megtalálható a lények közötti ellentét. Vajon képesek ezen felülkerekedni?  Légy a bonyodalom oka, vagy a megoldója...

A döntés a Te kezedben van! Mi szeretettel várunk! (:

you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
 

Világleírás

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Varázslatos világunk-