Fajleírások

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Fajleírások

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 7:04 pm

vámpírokVámpírok léteznek. Nem meglepetés, hiszen a történelem során mindig felbukkantak, pletykáltak róluk, de a sok gyanútlan – sok esetben hitetlen – átlagpolgárnak eszébe sem jutott volna, hogy a szóbeszédnek bizony van igazság- és valóságalapja. A világ hemzseg tőlük, viszont igen jól rejtegetik magukat. Nem gyakran fedik fel kilétüket a halandók előtt.
Ezek a férfiak és nők, mind-mind igen vonzóak, és körbelengi őket valami megfoghatatlan, veszélyes érzet. Nem fog rajtuk az idő és nem hatnak rájuk a betegségek sem, szóval ha el akarsz intézni egyet, először is kösd fel a gatyád, utána pedig vedd célba a szívét. Tépd ki, szúrd át egy csinos karóval, tedd a magadévá, vagy csomagold el emlékbe. Ami a ketyegődnek szimpatikus. Némi előnyre tehetsz szert, ha megmérgezed őket verbénával, gyengíti őket, már-már teljesen kiszolgáltatott állapotba kerülnek. De vigyázz, mert gyorsan gyógyulnak, és talán pont a te véredre szomjaznak. Ihatnak emberből, állatból, tasakból és ezek valamelyike valóban szükséges, hisz kiszáradnak, ha nem táplálkoznak.
A napfényt nem bírják, bőrük sebes, hólyagos lesz, és percek alatt végük lehet – természetesen a legtöbb csodás példány védekezik ez ellen, nem akarja, hogy léte az éjszaka sötétségére korlátozódjon. A megbűvölt ékszer kiváló módja a nappaljárásnak. Beszerzési lehetőség: a legközelebbi bosziműhelyben.
A fajok ki vannak szolgáltatva a képességüknek, miszerint kényük és kedvük szerint igézhetnek meg szinte bárkit. Csak ők képesek új vámpírokat teremteni.

Veszélyes rájuk:
Karó - Szívben halálos
Verbéna - Legyengíti őket
Nap - Megégeti őket, illetve halálos is tud lenni rájuk nézve

Megbűvölt ékszer:
Képes őket megvédeni a napnak a hatásától. Boszorkányok készítik ezeket az ékszereket. Lehet gyűrű, karkötő vagy bármi más, de ezt mindig viselniük kell!

Utódlás:
Vámpírt a vérükkel tudnak teremteni, de ahhoz meg kell ölni utána az illetőt, illetve az átváltozott egyednek utolsó cseppig ki kell szívnia egy ember vérét.
A férfi vámpírok ember nővel létesített kapcsolatából pedig damfír születhet.
Női vámpírnak nem lehet gyereke!

you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 7:04 pm

Boszorkányok


Boszorkányok voltak, vannak és lesznek is. Az egyik legősibb faj, akik felelősek a jó és a rossz egyensúlyáért a világon, ami egyre nehezebb feladat, hiszen a szomszéd zöldje… Erejüket születésük óta birtokolják, nem ritka, hogy nemzedékek óta öröklődött igék gyűjteménye segíti őket. Öregedésüket képesek megállítani, de egyáltalán nem halhatatlanok. Ezzel együtt jár az is, hogy minél idősebb egy boszorkány, annál tapasztaltabb és erősebb. A legtöbbjük komoly varázserővel bír, de a világ megváltására egyikük – de még egy egész csoportosulás – sem képes. A próbálkozás azonban megtörtént egykor, aminek következménye a jelenlegi helyzet. A természet azonban vagy így, vagy úgy megbosszulja az ellene elkövetett vétségeket.
Emberi étellel táplálkoznak, szükségük van az ásványi anyagokra, akárcsak az átlagos alakok. Erejüket leszámítva nem különböznek az emberektől, lassúak, és varázslat nélkül a gyógyulásuk is hosszadalmas folyamat.

Utódlás:
Boszorkány & boszorkány kapcsolatából boszorkány születik
Boszorkány & démon kapcsolatából pedig sárkány
Minden más kapcsolatból egyszerű halandó születik


you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 7:03 pm

Sárkányok


Nagyon ritka és erős faj, mindössze csak néhány képviselőit ismerjük ennek fajnak. Erejük, minél idősebbek annál inkább hatalmas, köszönhetően a boszorkány és a démon vérnek, ami bennük keveredik. Tudják irányítani a tüzet, mint a démonok, viszont ugyanúgy meg is tudnak átkozni, mint egy boszorkány.
Nem sok démon és boszorkány nászából születik sárkány, de talán ez az egész világra nézve jobb is. A jobbik esetben a boszorkány szülő temperamentumát öröklik, és annak az ereje dominál, a rosszabbik esetben csak egy nagy erejű démon sarj lesz az illető. Habár hatalmas az erejük, és gyorsak mint egy villámcsapás, őket is meg lehet ölni. Ez viszont egyik sárkánynál sem változik, a megölésük akármennyire is egyszerűen hangzik, nem az. Mint a démonokat, őket is meg lehet ölni egy szentelt vízbe mártott ezüst kereszttel amit a szívükbe döfnek, ámbár a meggyónt ember vére rájuk semmilyen hatással nincs.
Viszont mire az erejüket tudják használni, az is beletelik sok-sok évbe. Átlagosan a 16. évben kezdik el érezni a bennük fortyogó erőt, viszont mire használni is tudják, ahhoz várniuk kell még bő 1 évszázadot. Ha egy sárkány betölti a 160. életévét, akkor nem érdemes a közelében lenni, mert olyan folyamatok mennek végbe, amik akár egy egész várost is elpusztíthatnak. Felszínre tör bennük a boszorkány és démon vér, ezáltal nem tudják kontrollálni magukat egy rövid ideig, ami habár csak néhány perc, mégis hatalmas pusztítást képes végezni. Boszorkány énjeik miatt nekik is szükségük van az emberi tápanyagra, különben lehet akármilyen erős is egy sárkány, nem fog sokra menni az erejével fáradtan...

Utódlás:
Egyszerű halandó születik náluk bármilyen fajtól is fogan meg a baba.

Erő:
16 éves korban kezd megjelenni és 160 éves korukra teljesedik ki teljesen.


you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:44 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 7:02 pm

farkasok


Farkas pajtás, bundás bőrben. Hogy is lehetséges? Nem, nem kell hozzá harapás, a farkas gént a szülőktől, felmenőktől lehet örökölni, ergo csak a farkas leszármazottak hordozzák magukban. Tiszta mázli, hogy a halhatatlanok táborát erősítik. Esküdt ellenségei a vámpíroknak, harapásuk végzetes lehet a vérszívókra, és nekik is van gyenge pontjuk. Megmérgezhetőek farkasfűvel. Ez volt a tipp, ha épp ellenséged egy farkas! Gyorsabbak és erősebbek az átlagos embereknél, hamarabb gyógyulnak, de viselkedésüket tekintve nem sok különbséget lehet felfedezni. Táplálkozásuk megegyezik az emberekével, persze farkas alakban szeretnek randalírozni, vadászni. Hatással van rájuk a Hold, ingerlékenyebbek és lobbanékonyabbak telihold idején, de bármikor képesek felvenni farkas alakjukat.

Ártalmas:
Farkasfű - legyengíti őket
Megölés - bármi olyan módszerrel meg lehet őket ölni, ami egy egyszerű halandóval is végezne

Utódlás:
Farkas & farkas kapcsolatából farkas génnel rendelkező baba születik
Minden más fajjal való kavarodás esetén egyszerű halandó baba fogan meg.
you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 7:02 pm

damfírok


Halandó nők és vámpír férfiak gyermekei, akik ugyan nem halhatatlanok, de igen hosszú életűek. A vámpírokéhoz hasonló testi erő, gyorsaság és kifinomult érzékek rájuk is jellemzőek. Teljesen tökéletes harcosok, ez teszi lehetővé - legtöbbjüknek -, hogy Védelmezővé váljanak. Komoly kiképzésen vesznek részt, születésüktől fogva próbatételek elé állítják őket, mind fizikai, mind mentális szinten. Képesek az igézésre, akár csak a nemző faj, ám őket nem öli meg a nap, csupán irritálja őket az erős fény, és az sem kizárt, hogy ha sokat időznek napfényben, bizony elég komoly égési sérüléseket szenvednek. Mindenfajta betegségre immúnis a szervezetük. A létfenntartáshoz nem szükséges, hogy vért fogyasszanak, hiszen emberi felük táplálásával is életben maradnak, ám komoly erőveszteséget jelent számukra, ha a bennük élő vámpír éhezik. Legtöbbjük alkalmanként fogyaszt vért, hogy sejtjeik lassabban öregedjenek és erejüket szinten tartsák, hiszen erre nincsen kötelező érvényű írásba foglalt törvényük.
Egyetlen félvérnek született sem teremthet vámpírt, és ő maga sem válhat soha teljesen vámpírrá.

A faj különlegessége továbbá, hogy rendkívül kevés nő születik damfírnak. A női félvér képes megfoganni, de kizárólag vámpírtól születhet gyermeke. A férfiak viszont csak haladóknak képesek gyermeket nemzeni. A nemek között a kapcsolat nem tiltott, de családot egyik sem alapíthat.

you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:49 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 7:01 pm

démonok


A sötét szülöttei, hiszen őseik a gonosz utat választották. Erejük hatalmas, a saját sötétségükből nyerik, de áldozatukban is megérzik a gonoszt. Veszélyes lények, képesek a tudat befolyásolására, más emberek lények megszállására. Legalább olyan gyorsan mozognak, mint a vámpírok és érzékszerveik is roppant kifinomultak. Kifejezetten csábító kinézetük van, áldozataikat könnyen magukhoz csalogatják. Néhányuk kisebb átváltozásra is képes, mint az ősi atyjuk. A természet elemeit tudják irányítani, de legfőképpen a tűzet, amit akár a semmiből is tudnak éleszteni. Ez az átváltozásuk ajándéka; a tüzet teljes mértékben irányíthatják. A szenteltvíz megégeti és legyengíti őket, míg a szenteltvízbe mártott kereszt a szívben halálos a számukra, ha a kereszt ezüstből készült. A frissen meggyónt ember vére is gyengíti és megperzseli őket belülről, szóval vigyázz kivel kezdesz ki! Táplálékuk főként a vér, de emberi ételt is esznek.

Lehetőség van azonban a megmentésükre, de a folyamat nem kellemes. Egy meggyónt ember vére szükségeltetik ahhoz, hogy feloldozást nyerhessen az ember és kiűzhessék belőle a megszállót. A vér mennyisége változó, a démon erősségétől függ. A későbbiekben a gyógyulnak nyilvánított már emberként teljesen hétköznapi életet élhet.

Különlegesség:
Boszorkány & Démon kapcsolatából: sárkány születik
you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:50 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 7:00 pm

vadászok


Elsősorban emberek, (viszont minden fajból találhatunk egy-egy vadászt) akiknek az egyetlen céljuk az, hogy a lehető legtöbb természetfeletti lényt távolítsák el a Föld színéről. Ismerik az összes természetfeletti lény gyengeségeit, és az erősségeit, ehhez alkalmazkodva szoktak vadászatra indulni. Cselesek, erősek és gyorsan feltalálják magukat nehéz helyzetekben is. Szükségük is van rá, hiszen egyszerű halandók, ezért "könnyű" őket megölni. Persze mihez képest...
A tervük már jó ideje készen áll. Csírájában akarják elfojtani a dolgot. A medál kristályainak segítségével akarnak visszamenni abba az időbe, hogy megakadályozzák a természetfeletti lények elszaporodását.

you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:51 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 7:00 pm

emberek


Teljesen hétköznapi átlagemberek. Gyengék, sérülékenyek. Öregszenek és könnyedén meg is halhatnak.
Néhányan tudnak csak a természetfeletti létezéséről, hisz a nagyközönség számára a különleges lények még mindig csak dajkamesének számítanak. Akadnak viszont olyanok, akik tisztában vannak a helyzettel, sőt olyanok is, akik a vadászokat segíthetik. Átlagos életet élnek, beépülhetnek, kémkedhetnek, persze nincsenek szuper képességeik, így minden pillanatban a bőrüket viszik vásárra. Könnyű megölni őket, vagy rájuk ijeszteni, főleg akkor, ha nem is tudnak a különböző lények létezéséről.
you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:52 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 6:58 pm

succubus - incubus


A succubus egy erős faj, aki a Chi-ből és a szexuális energiából táplálkozik. Emberből és egy más lényből is tud energiát gyűjteni, de utóbbiból sokkal több erőt tud kiszippantani. Egy kezdő succubus valószínűleg nem tud leállni, és ennek következtében végez a partnerével.
Önmagát a Chi-vel és a szexuális vágyakkal gyógyítja meg, amit a másik fél száján keresztül szippant ki, lehet ez a halál csókja is, érdemes vigyázni! Visszafelé is működik a dolog, tehát az elvett energiát vissza is tudja juttatni az áldozatába, ha esetleg túlságosan messze menne. Ennek egyetlen feltétele, hogy rögtön meg kell tennie, különben a másik fél meghal.
Gyorsabbak az embereknél, táplálkozás után a többi természetfelettinél is, viszont ez a hatás nem tart sokáig, hiszen folyamatosan Chi-utánpótlásra van szüksége, nem elég az emberi koszt.
Férfi megfelelője az incubus.

Képességeik: Csábítás és manipuláció: Kiszemeltjüket a bőrük megérintésével képesek manipulálni és elcsábítani. Ez a kapcsolat, ami kettejük között kialakul roppantul kellemes és kiküszöböli az áldozatai ellenállását. A succubus így szabad utat kap a táplálkozáshoz, vagy éppenséggel így csábítja az ágyába az illetőt. (FONTOS! Vannak, akik képesek ellenállni ennek! De ez nagyon ritka és általában magas beosztásban helyezkedik el a politikában.) Az áldozat érezheti az összezavarodottságot, ami rátört a sucubbus közelségétől, de különösebben nem tudja megmagyarázni, hogy mi miért történt. Manipulációja kiválóan alkalmazható információszerzésre, nyugtatásra, vagy épp az érzelmes fellobbantására.

Újraélesztés: Képesek újraéleszteni egy embert vagy egy természetfelettit azzal, hogy visszaadják nekik a chi-t.

Szexuális aura olvasása: Képesek kiolvasni, hogy kinek mekkora a szexuális vágya és pontosan mire.

Hosszú élet: Habár nem halhatatlanok, hosszabb élettel rendelkeznek, mint egy ember.
you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 6:58 pm

kitsune


A legveszélyesebb lények közé tartoznak, hiszen képességüknek köszönhetően a megtévesztés mesterei. Az alakváltók más emberek tulajdonságait tudják magukra ölteni, és minél tapasztaltabb/idősebb egy alakváltó annál hosszabb ideig tart a hatás. Tökéletes hasonmása lesz az eredeti alanynak, így bárkit képesek megtéveszteni. De mielőtt magukra öltenék bárkinek is az alakját, meg kell érinteniük azt a személyt. Ezután viszont képesek bármikor átváltozni abba a formába.
Képességük az alakváltás mellett az emberfeletti erő, a gyorsaság, és a gyors regenerálódás. Sok erősségük és néhány gyenge pontjuk is van, de talán a leghatásosabb az ezüst. Ha gyengíteni akarsz egy alakváltót, mindenképp ez a módszer ajánlott. Egyszerű és nagyszerű.
Rendes emberi ételt esznek, semmi speciális étkezésre nincs szükségük.

you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:54 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 6:56 pm

Szellemek

✤ Whispers of the Night ✤

Egy halott lény evilági lenyomata. Bármelyik fajból születhet, ha halála pillanatában nem lelt békére. Sok természetfelettinek akad lezáratlan ügye, legyen ez szerelem, bosszú, igazából a sor végtelen. Fontos tudni róluk, hogy a lény erejét szellem alakjában is megőrizheti. Minél erősebb volt életében, annál nagyon ráció van abban, hogy az élőkben kárt tud tenni, a tárgyak mozgatásával.
A hétköznapi emberek a szellemek jelenlétét paranormális jelenségekként élik meg. Ilyen például az interferencia, a lámpák kiégnek, de leginkább feltűnő jelensége mégis, hogy egy szellem jelenlétében fagypont alá csökken a hőmérséklet. Csak a szellemlátók és a közeli családtagjaik, szeretteik láthatják őket.
Egy erős boszorkány segítségével lehetőség van arra, hogy visszatérjenek az élők soraiba. Egyetlen feltétele a földi maradványok, a porhüvely megléte.
A szellemeknek is vannak gyengéik, például az ezüst, de gyengéjük még a só is. Ha az ajtó elé szórjuk ezt, akkor azon keresztül nem tudnak átlépni, és kvázi biztonságban tudhatjuk magunkat.
you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Fajleírások   Sat Oct 25, 2014 12:25 pm

utazók


Hogy kik is ezek az utazók? A kérdés jogos, mivel nem túl gyakoriak, sőt mondhatni majdnem olyan ritkák mint a sárkányok. Az első fajbéli képviselők néhány száz éve jelentek meg először, néhány úgymond tudós kísérleteket folytatott le embereken, valószínűleg olyan tudósok, akik tudtak a természetfeletti világról. Valami egyedit és maradandót akartak létrehozni, de inkább csak génmódosított embereket tudtak létrehozni. Sok kutatás volt, évekig is eltartott, míg végül sikerült létrehozni egy, az elképzelésükhöz közel álló „teremtményt.”
Az utazók legfőbb jellemzője az, hogy a saját jelenjükben a pillanat tört része alatt tudnak egyik helyről a másikra „utazni.” Ezért sem könnyű célpontok ők, mert bármelyik pillanatban el tudnak tűnni, és egy másik helyen feltűnni. Veszélyes ellenfelek tudnak lenni ők is, szóval csak akkor szállj szembe eggyel, hogyha jók a reflexeid, vagy elég vakmerő vagy. Viszont ők sem sérthetetlenek, mert azon kívül, hogy ilyen erejük van ők is halandók. Ugyanúgy szükségük van tápanyagra, pihenésre mint az embereknek, viszont erős az immunrendszerük a kísérleteknek köszönhetően, ezért megbetegedni nem tudnak. Lassabban is öregednek mint az emberek, viszont nem túl gyakori, hogy egy utazó elérje a 151. életévét.
Utazónak bármilyen fajtól születhet gyermeke, ritka viszont, hogy nem egy kis teleportáló baba születik ebből a nászból.
you can't have a rainbow without a little rainLast edited by Mackenzy Leighton on Sat Jan 17, 2015 12:55 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fajleírások   

Back to top Go down
 

Fajleírások

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Varázslatos világunk-