Trevor McCoy

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Trevor McCoy

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 23
✤ Születésnap : 1989-10-28
✤ Regisztráció : 2014-06-23
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊰ if I tell you I have to kill you

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Trevor McCoy   Sat Dec 06, 2014 4:47 pm
Trevor McCoy
Faj: Damfír/Vadász ◭ Pb alany: Tom Mison / Sam Heughan ◭ Történelmi korszak: Francia ForradalomVárjuk:
Hazel Beaumon
Kor:
27
Státusz:
Szabad
Leírás:
Téged itt ismertelek meg, a francia forradalom közepén. Jobban mondva a mesterem házában, akinek az életemet köszönhetem. Nem vagy beszédes, vagyis eleinte ezt hittem rólad, hiszen soha nem voltál kedves, de még hozzám szólni se tudtál. Mai napig azt hiszem, hogy téged is csak befogadott, de valójában nem így van, hiszen a testvérének a gyermeke vagy és te mindig is itt laktál vele. Remek harcos vagy és úgy érzed, hogy felesleges időpazarlás volt az, hogy engem is tanítani kezdett a nagybátyád. Eleinte szinte levegőnek néztél és még talán kicsit megpróbáltál elüldözni is engem. Majd idővel meglepődtél azon, hogy még se vagyok annyira reménytelen eset és igen is remek harcos tudok lenni.
Eleinte csak poénból hívtál ki egy-egy harcra, hogy bebizonyítsd azt, hogy még mindig erősebb vagy nálam, de szép lassan te is kezdtél megváltozni, ahogyan én is. Mindig is olyan ravasz és remek harcos szerettem volna lenni, mint amilyen te vagy. És csakis is azért nem adtam fel, hogy egyszer végre én is fenékbe tudjalak billenteni, ahogyan te azt annyiszor megtetted már. Egyre inkább úgy érzed, hogy most már más miatt szeretnél lebeszélni a harcról és arról, amire készülők, de pontosan tudod, hogy ez esélytelen. Legfőképpen úgy, hogy te se mersz szembenézni a saját érzéseiddel.
Remek harcos vagy, illetve remek cselszövő is, hiszen a terveid már sok ember életét mentették meg. Titokzatos vagy, de te szinte mindent tudsz a többiekről. Persze engem még mindig nem sikerült megfejtened és ez egyszerre bosszant téged és mulattat is kicsit. A harcban nem ismersz tréfát, de ugyanakkor mindig is olyan személy voltál, aki előszeretettel húzza az agyamat és ez annak ellenére se változott, hogy egyre jobban törődni is kezdtél velem. Te is elvesztetted a szüleidet, ahogyan én is. És ugyanaz a személy mentett meg téged is az önpusztítástól, aki engem.

/Kérdés esetén szívesen válaszolok pm-ben is. Pb-nek örülnék, ha maradna, de lehet velem egyezkedni.  A név szabadon választható, ez csak egy ötlet, amit én írtam. Nagyon várlak! Kérlek, ha megérkeztél, akkor dobj egy pm-t! izgi /

Nobody said it'd be easy,
 
but I will not give up.


Back to top Go down
View user profile
 

Trevor McCoy

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-