Rengeteg

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Rengeteg

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 35
✤ Születésnap : 0296-11-08
✤ Regisztráció : 2014-10-29
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Kísértés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Tue Nov 11, 2014 9:23 amBailey,Belial,Cassandra,Demetri
So a demon walks into a bar and..Vajon ki lehet ez a fiú? Vagy ismeri valahonnét a vérszívó kompániát, vagy valaki jól kiképezte, hogy ismerje fel, ha éjjel vámpírt lát. Ez a valaki pedig jó eséllyel egy vadász volt, hisz ki más ismerhetne föl ilyesmit? Eldöntöttem, követni fogom, miután távozik innét. Ha tarkón vágom egy farönkkel, soha nem vezet el a többiekhez, én pedig égek a vágytól, hogy visszafizessem a szívességet, amivel a vadászoknak tartozok.
Aztán megakad egy pillanatra a gondolatmenetem. De ha ez egy vadász, mi van, ha sikerrel jár? Csak nem nézhetem végig, ahogy démontársam átküldi hozzám a túloldalra. Az ilyesmi pedig olykor egész gyorsan zajlik, nem biztos, hogy lesz időm megakadályozni, ha egymásnak esnek. Nem, itt senkinek nem szabad meghalni. Illetve...esetleg a vámpír lánynak, de ha már egy vadászt életben hagyok, nem fogom hagyni, hogy egy vámpír lássa ennek kárát. Mégiscsak közelebb állnak ők a sötétséghez, s könnyebb velük szövetkezni. Valahogy be kell avatkoznom!
Közel lebegek a fiúhoz, s egykori hatalmam minden morzsáját összpontosítva megpróbálok igazán ráijeszteni; talán meghátrál, ha rájön, többel áll szemben, mint amire számított.

Hirtelen fagyos hideg és elviselhetetlen kénszag terjed szét a helyen. Az erdő eddig nyugodt állatai most csivitelve-nyüsszögve menekülnek a közelből, érezve a szinte tapinthatóvá váló fagyos gonoszságot a levegőben. A lassan csepegő vér egyik pillanatról a másikra megállni látszik a levegőben, majd lassan elindul fölfelé, dacolva a gravitációval, s az erdőből érthetetlen suttogás hallatszik; az ágak rég elfeledett nyelveken suttognak szitkokat, hol közeledve, hol távolodva. A felfutó vérben hold úrnőnk sápatag fényénél megvillanni látszik egy arc a sötétségben, ahogy visszaérve a fiú kezére lomha spirálban kezd felfele úszni az alkarján. Végül az értelmetlen susmorgásból hangosabb szavak törnek ki, egészen húsba maró hideget hozva magukkal - Így vágyod a halált, fiú?
Folytatom tovább is, üdvözlést intézve démoni testvéremnek, de mindez már nem jut át a síron túlról. Kezdenek hiányozni a régi szentbeszédeim..
Back to top Go down
View user profile
avatar
Vendég
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Sat Nov 08, 2014 7:25 pm

Belial & Cassandra & Bailey & Demetri


"Minden játék érdekes jelenséget takar, avagy rejteget már csak önmagában is.."


A sötét éjszaka képe fed el mindegyikünket, s eme lepel mindentől megfoszt, ami a világosság fogalmához köthető. Hold maga, s a csillagok ezrei nyújtanak némi fényforrást, de ez magában kevés a nappalitól megszokotthoz, s bár az éjszaka a magány jelenségét hozza, most mégis díszes társaság gyűlt össze eme éjjeli alkalommal. Finoman állok egy helyben őket nézve, nem mozdulva, s meg sem rezzenve, mintha önmagában azt sugallnám ezzel, hogy kőszobor vagyok, holott nem, hisz élek. Csupán nem rémülök meg a természetfeletti lényektől, nem ijedek meg holmi szánalmasságtól, mely övezi eme világot. Utálom a fajokat, egyedül a szellemeket fogadom el, de még azok is csak lézengenek itt köztünk, s az, ami a múltamat övezi a borzalom képét adja már magában is. Mély levegőt veszek, elszántan figyelem őket, s a reakciójukat, amely a vér hatására némiképpen felfokozódik, hisz valljuk be emiatt figyelt fel rám mindkettő, s nem másért.
-Igazán? Akkor most el kell keserítselek, mert megzavartalak téged, meg azt a nőt, akit egyenesen gyűlölsz..-Mondom egy egyszerű tény megállapítással, hisz látni lehet, hogy nem kedveli a másikat, bár ez engem nem érdekel, de szeretem húzni az időt, s felbosszantani a népet. A vér csak csepeg a földre, s ezzel is egyre erősebb késztetést adhat arra, hogy az egyik éhes legyen..-Csak a kezem véres.-Emelem meg tény megállapításként, ahogy arra tekintek, majd vissza feléjük.-Úgy gondolom nem kell sehonnan sem elmennem, mert éppen hozzátok érkeztem.-Kacsintok egyet szemtelenül még közelebb lépve ezáltal, de továbbra is áll a tény, ha bármelyik is elakarna kapni, akkor egy mozdulattal eltűnök, s máshol megjelenek, hisz mindez nem esik nehezemre. Utazó vagyok, voltaképpen így bárhol ott lehettek, s az ellenfelet is hamarabb kicselezhettem. Nézzük ki lesz az első, aki szeretne egy kis kínzást.. nos ki kezdi hát?


Back to top Go down
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 20
✤ Születésnap : 1584-02-16
✤ Regisztráció : 2014-10-17
:


✤ Foglalkozás & hobbi : „pincérnő”

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Mon Nov 03, 2014 6:50 pm

Belial, Cass & Dem, Bailey
Mi a fenének követem ezt a szerencsétlent?

A lány nagyon megijedt, ami új erőt adott nekem. Szeretem amikor félnek tőlem, sőt, egyenesen rettegnek. Megleptem őt, ez nagyon is tetszett, sosem szeretem amikor várnak rám. Feltűnést sosem akarok kelteni, ezért is tetszett nekem, hogy most váratlan eseménynek számítottam.
- Ó, kicsi Cassie.. Mindig is tudtam, hogy ilyen ártatlan vagy. - nevettem gúnyosan, és egyáltalán nem szimpatizáltam vele. Nekem túl kedves volt, megszeppent.. Nem is tudom hogyan fogja túlélni vámpírként. Sosem gondoltam volna, hogy ilyenek is léteznek, na de ő tudja. - Ezen változtatni kell. Eszedbe sem jutna milyen gyorsan elkapnak. Gondoltad volna, hogy egész nap figyeltelek? Na, ilyenekre. Simán megölhettelek volna. - megvontam a vállam, és ördögi mosolyt varázsoltam arcomra, mikor a szép mondandómat megzavarta egy idegen férfi hang, a vér szagát meg megéreztem.
- Nem szeretem ha megzavarnak! - szóltam le a férfit, mivel a lehető legrosszabbkor jött, tökéletesen beleköpött a levesembe ezzel. Nem értem minek járkálnak oda idegenekhez az emberek, holott kitudja melyik a pszichopata melyik nem. - Nem kicsit vagy véres, meg kellene ettől szabadulni! - utasítottam, és kezemmel hessegettem el innen, jelezve ezzel is mondandóm szándékát, miszerint azt, hogy lépjen le most. Nem éppen vele akarok most foglalkozni, főleg, hogy elveszheti Cassandra a kontrollt bármikor, és máris nekiesik. Na de ez nem is az én gondom lenne, ha így belegondolok. Cairos pici szívén szárad ha meghal miatta valaki, így engem nem annyira érdekel. Én csak móresre akartam tanítani, hogy ne legyen legközelebb ilyen szerencsétlen.
- Visszatérve hozzád.. - nézek rá megint, és gondolkoztam hol is tartottam. - Ideje enned! Tudod, nem tűnsz túl jól. Éhes vagy, mi? - kérdeztem gorombán, hiszen egy csepp kedvem sem volt jó pofizni vele. Én csak nem akarom, hogy a fél várost megölje, mivel nem lenne jó. Akkor mi maradna nekem? Ezt nem hagyhatom.
if i lose myself
ઈ rövid, elnézést érte :s
ઈ nem tudom mennyi szó

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 14
✤ Regisztráció : 2014-05-15
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ઈ titok

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Sun Nov 02, 2014 8:17 pm

Belial & Cass & Bailey & Dem
...

Nem érzek semmit, pedig már iszonyatosan éhes vagyok. Nem vágyok semmi másra csak pár csepp vérre, nem bírok uralkodni magamon, nem bírok leállni ha vér ér a számhoz, ha megérzem a vér elragadóan ízletes ízét. Miközben próbálom leküzdeni a vér iránti szomjúságomat meghallom a saját nevemet. Egyből a hang felé fordulok, de nincs ott senki. Aztán mikor megfordulok szembe találom magamat egy nővel.
- Mi a..?! - lépek egyet egyből hátra. A félelem miatt is, hogy még is kicsoda és mit akar, illetve a reflex miatt, mert túl közel volt hozzám. A másik dolog ami nagyon érdekel még, hogy honnan tudja a nevemet, illetve azt, hogy új vámpír vagyok? Ha jól emlékszem nem találkoztam vele, így hát dunsztom sincsen, hogy kicsoda ő, de nem sejtek semmi jót sem.
- Mi lenne ha elmondanád, hogy honnan tudod, hogy ki, illetve mi vagyok? - teszem fel a kérdésemet miközben felhúzom a szemöldökömet. Mostanában csupa furcsa dolog történik velem; először a szellem a mosdóban aztán ez... Esküszöm Cairossal el kell beszélgetnem, hogy még is mi a franc van most, mert rohadtul elfelejtett beavatni jó pár dologba, úgy hogy avasson be mindenbe amit tudnom kell. Mert úgy hiszem ezek nem lényegtelen dolgok amiket nem kéne tudnom.
Miközben a nőt figyelem megérzem a vér szagot. Egy férfit pillantok meg és a tekintetem egyből a kezére siklik ahonnan folyik a vér. A lában a földbe gyökerezett, minden porcikám oda akar suhanni és szárazra csapolni, de valami hetedik érzék azt súgja, hogy ne menjek oda. Nem is megyek csak ott állok és nézem ahogy a vér csöpög le a földre. Csepp,csepp.

† Music: xxx † Note: Gyenge lett... :/ † Words
©

Back to top Go down
View user profile http://www.pllhun.hungarianforum.com
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 35
✤ Születésnap : 0296-11-08
✤ Regisztráció : 2014-10-29
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Kísértés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Sun Nov 02, 2014 7:58 pmBailey,Belial,Cassandra,Demetri
So a demon walks into a bar and..Mulatságos estének nézünk elébe. Annak idején némi vér látványa az én szívem is hevesebb verdesésre késztette, de azok az idők már réges-rég elmúltak...a szívemmel együtt. Ilyesmit egyébként se láttam még; hogy emberek csak így el és fel tűnjenek. Felettébb érdekes jelenség...
Ahogy figyelem a fiút, meg a két nőszemélyt, akiken bizonyára felváltva vesz erőt az éhség és a bosszúság, egyszerre csak fenomenális ötletem támad. Bárki is legyen ez, nagyon biztos a dolgában. Sose kapnák el, ha nem hagyna rá lehetőséget, hisz gyorsabb náluk, egyetlen gondolattal ott terem, ahol csak akar. Viszont nem számít rám. Nem is számíthat, hisz itt se vagyok, ez csak természetes. Ha viszont egy nagyobb rönkkel fejbekólintanám, úgy hiszem esélyes, hogy ő is elveszítené az eszméletét. Már ha meg bírok mozdítani egy farönköt... Persze ez még további megfontolást igényel...úgy döntök hát, hogy elkezdem felkarmolni egy nem túl távoli fatörzsre a kérdést; "Leüssem?" Miközben nagy lassan igyekszem fókuszálni a karmolásra energiáim, hogy bármi látható nyoma legyen, figyelem persze az eseményeket, hogy a megfelelő időpontban mutathassam meg a kérdést majd valamelyik nőszemélynek.
Back to top Go down
View user profile
avatar
Vendég
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Sun Nov 02, 2014 5:44 pm

Belial & Cassandra & Bailey & Demetri


"Minden játék érdekes jelenséget takar, avagy rejteget már csak önmagában is.."


Újból én, azaz jelentkezem a sötét éjszakában, ahogy a lépteim kellő értékűen hangosak ahhoz, hogy bárki hallja, hogy érkezem. Így ha netán ijedős ez a természetfeletti áradat, akkor tessék csak meneküljön, bár engem aztán hidegen hagy, hogy fél-e, avagy sem, hisz bármikor megölöm minden gond nélkül. Mélyen felsóhajtok, ahogy egymást követő lassú léptekkel egyre előrébb jutok eme ismeretlen övezetben, mely nem is annyira idegen abból kifolyólag, hogy már mióta itt tartózkodom. Előkapok a sétám alatt néhány éles pengét, amelyet megöntözők verbénával természetesen, mert hát miért is ne? Úgy is vámpírra számítok a mai estém alatt már sokadjára, azaz ismételten. Nem messze hangokat hallok meg, amik élesen ütik meg a fülem, hisz ugyebár már közel járók hozzájuk. Megállok, ahogy figyelemre méltatom őket, s felmérem a terepet, ahogy őket is egyúttal. Nem érzem annak a veszélyét, hogy rettegnem kellene pont tőlük, így tehát egy olyan tíz méterrel arrébb jelenek meg tőlük a képességemnek köszönhetően, ahogy az egyik pengével játékosan megvágom a tenyerem, így vérezni kezd.. na lássuk melyik éhesebb a női alakok közül. Mélyen felsóhajtok, hogy felkeltsem a figyelmüket, ámbár a vérem már magában úgy érzem megtette a hatását, ahogy egy játékos mosollyal széttárom a karjaimat könnyed tettként. Nézzük, nézzük, ki az, ki ma áldozat lesz, s ki az, aki nem? Elgondolkoztató, s elgondolkozom, avagy nem gondolkozom, hanem cselekszem, ha a helyzet úgy kínálja, tehát ha bármelyik is nekem esne eltűnök az egyik helyről, és megjelenek a másikon így biztosítva, hogy eszükbe se jusson megenni engem, hisz szeretnék még élni, és ölni ezáltal.
-Szép Estét.-Köszöntöm őket végül, és komolyan gondolom, ha tényleg kell ugrálok ide, s oda, úgy se telik nekem semmibe, ők sem fáradnak el tehát kvittek vagyunk. S a játszma már is zajlik a kérdés csupán az, hogy meddig megyünk el, hisz hogy nem fognak ezen trükköm által enni belőlem az is tuti.

// Jelezném, ne egyen meg senki, mert ha kell, akkor eltűnök, s máshol megjelenek, ahogy azt meg is említettem a reagban! xD


Back to top Go down
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 20
✤ Születésnap : 1584-02-16
✤ Regisztráció : 2014-10-17
:


✤ Foglalkozás & hobbi : „pincérnő”

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Sun Nov 02, 2014 1:23 pm

Belial, Cass & Dem, Bailey
Mi a fenének követem ezt a szerencsétlent?

Akármennyire volt hosszú ez a napom annyira volt megerőltető és unalmas ezt az újonnan szerzett ellenséget figyelnem. Nem bírom, egyszerűen utálom ha Cairos közelében van egy nőnemű lény, és leginkább már hoznám a felszerelésem amivel kivégezhetem szépen lassan. Ezt teszi velem a zöldszemű szörny, azaz a féltékenység, aki elmehetne a búsba most már, mert annyira előjött, hogy egy idegent követek. Cairos változtatta át ismeretlen okokból, fogalmam sincs miért, és remélem nem új ágyast keres magának, mert két lábbal rúgom ki a házból. Remélem veszi a lapot, és erre nem lesz szükségünk.
Az iskolájában egész nap riogattam, és bevallom, élveztem amikor láttam rajta a félelmet. Próbálta leplezni zavartságát, de éreztem, hogy ez a kis ártatlan lány mennyire retteg a világ sötét oldalától. Amiben eddig élt? Csak álca. Senki sem tudhatja nyíltan a természetfelettiek létezését, vagy felborul a rend, és mindenki vizsgálgatni akar. Én mindig elbújok, így biztonságban vagyok, de a mai napon muszáj volt őt ijesztgetnem. Szerintem megérdemelte, minek ilyen idegesítő a feje.
Éreztem rajta, hogy éhes, és bármikor kész átharapni valakinek a nyakát. Nem hibáztatom, néha nekem is be kell kapnom pár halandót, meg neki is. Mindketten vérrel táplálkozunk, így teljes mértékben átérzem a helyzetét. Ha szimpatikus is lenne, talán el is mennék vele vadászni, de így? Inkább kikészítem. Tudom, hogy ragaszkodni fog átváltoztatójához, és rajta fog csüngni, ezt pedig nem hagyhatom!
- Cassandra! - kiabáltam utána az erdőben, mikor már meguntam, hogy csak az árnyéka vagyunk. Elegyedhetnénk szóba, közben leütöm, vagy valami. Meg is ölhetném, de abban mi az élvezet számomra? Gyorsaságomnak köszönhetően előtte teremtem, és mélyen a szemébe néztem. - Úgy hallottam új vagy a természetfelettiek között. Engedd meg, hogy megmutassam milyen veszélyek várnak rád.. - céloztam arra, hogy most bajban van, hogy velem van, mivel nem szoktam kegyelmezni. Megkapja a magáét, és örülhet, hogy velem találkozott, mert vannak rosszabb alakok is néha, ami ritka, de igaz. Majd a szűzlány megtanulja, hogy nem jó ez az élet.
if i lose myself
ઈ remélem megfelel nektek cuki
ઈ nem tudom mennyi szó


©️Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 14
✤ Regisztráció : 2014-05-15
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ઈ titok

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Sun Nov 02, 2014 12:53 pm

Belial & Cass & Bailey & Dem
...

Pár napja bent jártam a középiskolában. Jó volt újra ott lenni, a régi emberekkel találkozni, egy pillanatig újra azt éreztem, hogy a régi vagyok. Nem tudok kiigazolódni magamon, én akartam eldobni magamtól az életet, most még is vágyok az emberi énemre. A mai napig nem tudom megérteni, hogy Cairos miért mentett meg engem, illetve, hogy miért segít nekem... Nem is ismer engem, én sem őt még is időt szán rám. Sosem értettem teljesen az embereket, ez most sem változott meg.
Mikor bent voltam a suliban, a mosdóban történt valami amit még most sem értek igazán. A tükör... Tudom, hogy volt ott valaki, csak nem tudom hogyan, nem bírom felfogni épp ésszel, hogy tényleg léteznek természetfeletti lények. Nem hiszek a szellemekben, de mással nem tudom magyarázni a pár nappal ezelőtt történt dolgokat. Csak úgy becsapódott az ajtó, a lámpák össze-vissza világítottak és ok nélkül rázott ki a hideg, ez nem normális. Addig pedig nem tágítok míg ki nem derítem, hogy mi történt. De mielőtt neki állnék nyomozni a dolgok után muszáj ennem, még ha nem is akarok. Próbálkoztam a tasakos vérrel, de fúj nagyon rossz íze volt, inkább maradok a friss vérnél, testből. Élesben kell megtanulnom kontrollálni magamat, meg kell tanulnom, hogy hogyan álljak le még azelőtt mielőtt megölnék valakit.
Jól ismerem az erdőt és annak környékét, tudom, hogy hétvégente szoktak jönni diákok ide táborozni. Megvártam míg beesteledett és elindultam. Már nagyon éhes voltam ezért nagyon reménykedtem benne, hogy találok valakit akiből ihatok.
Miközben mentem az erdő sűrűjében folyton azt éreztem mintha követnének, de mikor hátra néztem nem volt ott senki. Nem tudom mi történik velem, de Cairos elmagyarázhatna mindent, mert az a sejtésem, hogy még a töredékét sem mondta el nekem annak amit tud.

† Music: xxx † Note: Gyenge lett... :/ † Words
©

Back to top Go down
View user profile http://www.pllhun.hungarianforum.com
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 35
✤ Születésnap : 0296-11-08
✤ Regisztráció : 2014-10-29
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Kísértés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Bailey, Belial, Cassandra, Demetri a rengetegben   Sat Nov 01, 2014 11:00 pmBailey,Belial,Cassandra,Demetri
So a demon walks into a bar and..Csodaszép napsüté.. Helyett sötét éjszaka van, kellemes sétálóidő, párosával szállingóznak az egymásba habarodott fiatal mókusok az ágakon. Miért is ne tartana egy ötszáz éve halott démon az erdő felé? Talán hogy megkérdezze az előtte sétáló démont, hogy mit keres az erdőben...
Vagy hogy megtudja, miért néz ez ki úgy, mintha mindketten azt a diáklányt követnék, akit nemrégiben látott az egyik délelőtt a középiskola mosdójában.
Vagy miért beszélek magamhoz, mintha kommentálnom kellene az eseményeket? Egyértelműen kezd az agyamra menni az egyedüllét. Minden esetre ez jó szórakozásnak ígérkezik. Néha egy-egy pillanatra olyan érzésem van, mintha más is követne, de valamilyen kifacsart perverziótól vezérelve úgy döntök, nem fordulok meg, hogy jobban meglepődhessek, ha valaki megkéselne még valakit. Egy szó mint száz..
Najó elhallgatok, már a harmadik egérke riadt meg a hangomtól. Az állatok érzik, ha valami rossz közeleg. Szóval a diáklány a mosdóból épp úgy fest ilyen távolságból, mintha okkal érkezett volna ide, kezd furdallni a kíváncsiság, hogy ugyan miféle ok lehet ez. Sorban nézve a dolgokat, egyre halkabbak vagyunk; az ifjú hölgyet legelöl még néha lehet hallani. Drágalátos húgocskámra már rakódott némi ügyesség és mozgáskultúra az elmúlt századok során, s jómagam pedig, noha mindig is a lopakodás koronázatlan királya voltam, újfent, lábak híján még csak annyi zajt sem csapok.
Váratlanul fényt látunk meg az erdei ösvényen valahol előttünk, s ebben a szent minutumban mindenki le is húzódik a bokrok közé, hogy valaki elől elrejtőzzön. Én persze leányos zavaromban az út kellős közepén maradok, sőt, kíváncsian felmérem az illetőt, vajon ki lehet az..
Back to top Go down
View user profile
avatar
Vendég
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    Wed Oct 29, 2014 5:29 pm

Avarosa & Demetri


"Minden játszmában van valami igazán élvezetes jelenség.."


Játszian könnyed lépteim zaját hallom visszatükröződni a talajról színtisztán, hisz a környék maga csendes, sőt mi több nyugodt, ahogy mindinkább előrébb haladok a sötét, és hűvös éjszaka leplébe burkolózva, így fedve el magam a világ elől, s mindaz elől, mit tenni készülök. A sötétség maga szinte felemészti a tájat, s mindaz mi egykoron világosban tündöklően látszott immár az elenyészetté válik, ezáltal menve át láthatatlanságba. Bőrömön érzékien, játszadozva, avagy csupán megborzongatva, de végig fut a hideg szellő lenge érzete, amelytől maga ridegség gondolata támadt fel bennem, ahogy beleremegek eme egész történés sorozatba. Mélyen szívom magamba az életető levegőt, ahogy megannyi fa között sétálok hajnalok hajnalán. Őrült vagyok, és eme tényt sohasem tagadtam le, hisz nem szégyellem, hogy szeretem az éjszakát, a csendet, s egyaránt a magányt, de mindezek mellé jelen esetben most társul az őrületem tárgya a vadászás maga, mely minden ilyen egyednek, mint nekem is élvezetet okoz ebben a fájdalmas nyomorult életsorban, melyre ítéltetve vagyunk. Annyi megjátszás, és annyi játszadozás van a hátam mögött, mégis van bennem mérhetetlen mennyiségű fájdalmi sor, mely még a mai napig a padlóra kényszerít, s ottan is tart, ha tud, persze ellenkezek, de mindez kevésnek bizonyul ellene, ezért csak pusztán elnyomom, s azt vallom nem érzek semmit sem. Érzéstelen lennék tényleg, egy szívtelen vadállat? Bár a vadállat szó kissé túlzás azt tekintve, hogy sem vámpír, sem farkas, és hasonló nem vagyok, csak egy egyszerű utazó, aki bárhol bármikor megjelenhet. Esti magányos sétámat élvezve az égre is felszökik a tekintettem megcsodálva a milliónyi apró csillag, és a Hold erőteljes ragyogását, amely betölti a környéket némi fénnyel. Nem mondom, hogy ettől világosabb lesz minden, de a szemem már egészen jól hozzászokott az éjszakához az utóbbi éveim alatt. Keveset alszom, de mégis bírom a strapát. Ez egy ördögi kör, mármint a vadászás maga, hisz nappal nehezebb a dolga az adott vadász egyednek abból kifolyólag, hogy többen mozognak, viszont ilyenkor.. hűlt helye az élettelenségnek, inkább halottiság jellemzi a tájakat, a területeket, s a környékeket. Szinte ösztönösen tudom merre kell mennem, hisz a környéket, azaz New Yorkot úgy ismerem, mint a tenyeremet; mind a belvárost, és mind a külvárost magát, így gondom nem adódhat az eltévedés terén.
Lassú lépteim mindinkább előre törnek a sötét tájon, ahogy összpontosítok élesen minden hangra figyelmesen. Néhol az állatok zaja, máskor a fák lombjainak lengése, avagy csak a lépteim hangja az, mely megzavarja a már beállt halotti csöndet. Minden mozzanatom jelzi a kegyetlen szándékom miszerint az édes ölési tettre készülök jelen esetben, mely annyira összetettnek tűnhet, mégis oly annyira egyszerű folyamat, hogy szinte elemezni sem lehet magában. Minden gondolatomat kiűzöm, és csupán arra az egyre koncentrálok, hogy bármelyik pillanatban megjelenhet egy természetfeletti, azaz vámpír, mert jelen esetben ilyen egyedre számítok, s nem másra. Finoman szedek elő néhány pengét a kabátom belső zsebéből, ahogy ezt követően egy fiolát veszek elő, és az egész pengét megöntözöm a benne lévő verbénával. Miután a kis fiolás dobozt eldobtam szorosan magamhoz szorítom a pengék markolatát, így ha megvág esetleg vérezni kezdek, s némi vér illat terjed szét az erdőben.. na lássuk csak vámpírkáim ki éhes oly annyira a mai este bűvöletében. Lépteim egyre beljebb visznek az erdő, avagy rengeteg belsejébe. S három, kettő, egy.. a játszma elindult - kezdődjön tehát a műsor.


Back to top Go down
avatar
Vendég
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Rengeteg    Wed Oct 29, 2014 5:09 pm

***
Back to top Go down
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Rengeteg    

Back to top Go down
 

Rengeteg

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Külváros-