Demona Evans

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Demona Evans

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 47
✤ Születésnap : 1994-08-23
✤ Regisztráció : 2014-03-12
:


Honey, keep my secrets well
PostSubject: Demona Evans   Fri Oct 31, 2014 9:45 amDemona Evans
Faj: Boszorkány ◭ Pb alany: Jessica Lange ◭ Történelmi korszak: JelenVárjuk:
Emilia & Viola Tris Evans
Kor:
182
Státusz:
Szabad
Leírás:
Kezdhetném úgy, hogy drága nagymama.. De nem vagy drága,  sőt, a nagymamák egyetlen tulajdonsága sem illik rád. Erős boszorkány vagy, méghozzá a sötétség hű és elvakult szolgája. Nem nézted jó szemmel, mikor anyánk befolyásolására a fiad - az apánk - leszámolt a te nézeteiddel. Azóta csak ritkán találkozol apánkkal. Minket csecsemő korunk óta óvnak tőled, mert te vagy a fő szorgalmazója annak, hogy fedjék fel előttünk kik, vagy inkább mik is vagyunk valójában. Szent meggyőződésed, hogy Tris és én továbbvisszük majd a vérvonalat a sötét úton, amin a te őseid elindították.
Gőgös természeted van, és számtalan rossz tulajdonságod, kapzsiságod nem ismer határokat. Idős kinézetedet annak köszönheted, hogy túl konok vagy, azt hiszed magadról, hogy jóval a természet felett állsz. Ez a bökkenő. A természet áll feletted, és elbánik veled, ha úgy látja jónak. Az erős igékhez pedig rengeteg erőre van szükséged.. Képes vagy gyilkolni, elvenni a többi boszorkány erejét, hogy belőlük meríts életerőt, mikor már végleg beadnád a kulcsot. A velejéig romlott vagy, és most azt tervezed, hogy bármilyen eszközzel, de felfeded előttünk, hogy mi is boszorkányok vagyunk és elcsábítasz a saját oldaladra..

//Nagyon várunk.  cuki  Pb alku tárgyát képezheti.

Back to top Go down
View user profile
 

Demona Evans

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-