Charity Myerscough

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Charity Myerscough

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 47
✤ Születésnap : 1994-08-23
✤ Regisztráció : 2014-03-12
:


Honey, keep my secrets well
PostSubject: Charity Myerscough   Fri Oct 31, 2014 10:08 amcharity myerscough
Faj: Boszorkány ◭ Pb alany: Rachel McAdams ◭ Történelmi korszak: JelenVárjuk:
Emilia & Viola Tris Evans
Kor:
85
Státusz:
Szabad
Leírás:
Drága Charity! Te vagy a mi nagynénénk, viszont téged jó pár éve nem láttunk már, illetve nem is hallottunk rólad. Arra emlékszem, hogy veszekedtél a szüleimmel, majd pedig onnantól kezdve soha többé nem láttalak. Olyan az egész, mintha a föld nyelt volna el, pedig mind a ketten szerettünk téged. Trisnek és nekem is olyan voltál, mint egy jó tündérkeresztanya, hiszen mindig számíthattunk rád és mindig is szerettél minket. Sok időt töltöttünk el együtt, s nagyon hiányzol. Talán pontosan rád van ahhoz szükség, hogy a testvéri szeretet végre újra a helyére kerüljön.
Te pontosan tudod azt, hogy mik vagyunk és azzal a céllal érkezel vissza a városba, hogy elmondd nekünk, hogy boszorkányok vagyunk, csak a szüleink úgy döntöttek megfosztanak, eltitkolják előlünk ezt az apróságot. Az se érdekel téged, ha ezzel a nővéred haragját kiváltod, vagy esetleg a sógorod haragját, de egy dologban egyetértesz a gonosz és sötét szívű nagymamánkkal, hogy nem helyes eltitkolni előlünk igaz valónkat, illetve "megfosztani" az erőnktől. Úgy érzed, hogy jogunk van megtudni azt, hogy mik is vagyunk és honnét származunk, és ehhez még pont kapóra is jön az, hogy a szüleink nincsenek a városban és hónapokig még nem is lesznek. Mondhatni szabad a pálya előtted.
Mindig is életvidám nő voltál. Olyan, aki pontosan tudja mit akar és a céljaitól senki se tántoríthatja el. Vidám, erős és jószívű boszorkány vagy, de azért veled se jó ujjat húzni, hiszen képes vagy bárkit a föld legsötétebb bugyraiba repíteni. Ami a külsődet illeti egy dolgot leszámítva minden állandó rajtad. Magas, vékony és gyönyörű nő vagy. Bármelyik férfit képes vagy a puszta megjelenéseddel az ujjaid köré csavarni. Viszont a hajszínedet előszeretettel változtatod. Hol szőkeként hódítasz, míg máskor barnaként, vörösként vagy éppen szőkés barnán csavarod el a férfiak fejét.

//Nagyon várunk.  cuki  Név és Pb alku tárgyát képezheti. Siess hozzánk, mert nagyon várunk! izgi

Back to top Go down
View user profile
 

Charity Myerscough

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-