Bejárat és előszoba

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Bejárat és előszoba

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 35
✤ Születésnap : 1986-04-02
✤ Regisztráció : 2014-10-29
:

I'm on the wrong side of heaven

the righteous side of hell


Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Bejárat és előszoba   Sun Nov 02, 2014 10:25 am

Folyt. köv.: étkező és konyha
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 14
✤ Születésnap : 1986-04-02
✤ Regisztráció : 2014-10-29
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Δ I'm student. I'll be doctor

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Bejárat és előszoba   Sat Nov 01, 2014 11:20 pm

To Sarah

✤ Hello my big sister✤
Pontosan tudtam azt, hogy nem helyes amit teszek, de egyszerűen amikor újra kezembe került a fénykép és a cím,akkor nem tudtam megállni, hogy ne bolygassam meg a múlt emlékeit. Tudni akartam azt, hogy ki ő és mi történt vele. Meg akartam találni a nővéremet, még akkor is, ha csak pár perc volt köztünk. Amióta tudtam azóta foglalkoztatott ez a dolog, de mégis jó pár hónapig kerülgettem a forró kását, a csúf igazságot, de ma végre szembenéztem minden démonommal és idejöttem. Eléggé érdekes napom volt, hiszen az ember nem mindennap követi a másikat, főleg nem a hasonmását. De valószínűleg ügyesen csinálhattam, mert nem buktam le. Nem is értem, hogy miért nem mentem már vissza a szobámba, a melegbe, mert itt lassan megfagyok. Majd hirtelen olyan volt, mintha a testem átvenné az irányítást és egyenes az ajtóhoz sétáltam. A kezem meglendült és kopogtam. Egészen fel se fogtam, hogy mi történik, amíg újra nem kopogtam hármat. Mi a franc ütött belém? Mit fog mondani, ha meglátt? Lehet, hogy ő nem is tud rólam. Igán ügyes vagyok, de tényleg. Szerencsére vagy balszerencsére hamarosan kinyílt az ajtó.
Szia! - mondtam neki egy mosollyal az arcomon és közben még egy kicsit integettem is. Most már biztosan teljes mértékben idiótának gondol, de legszívesebben szorosan megöleltem volna, de még se tettem. Nem szerettem volna elijeszteni őt, bár lehet már régen megtettem, de ha így lenne, akkor valószínűleg az ajtót is rám csapta volna. Na, jó ez most már tényleg kezd egyre zavarosabb lenni. Jobb, ha nem is gondolkodok most ennyit.
Nem vicc, hiszen nincs is április elseje. Cosima vagyok, a húgod. - mondtam neki még mindig vidáman. Most már abban is biztos vagyok, hogy azt hiszi, hogy szívtam vagy valami. Nem értem, hogy mi történt velem, hiszen eddig mindig sikerült megőriznem a hidegvéremet, most meg olyan, mintha teljesen kicseréltek volna. Azt is mondhatnám, hogy egy kisgyereknek érzem magam, aki éppen most kapta meg a kedvenc játékát. Persze én annak örülök, hogy végre megismertem a nővéremet, vagyis legalább találkoztam vele.
Köszönöm. - mondom neki kedvesen, majd pedig helyet foglalok, amíg várok rá. Nem valami nagy ez a ház, de otthonosnak tűnik. Nem bírok sokáig megülni a popomon, így inkább felállok és körbejárkálok.Próbálom megfejteni azt, hogy milyen is lehet, majd amikor meghallom őt, akkor gyorsan megfordulok és még mindig egy apró mosollyal az arcomon figyelem őt.
Semmi baj. - kezdtek bele és próbálom helyre rakni magamat belül, hiszen totál idiótát csinálok magamból. Biztos vagyok benne, hogy most már tényleg azt gondolhatja, hogy szívtam valamit. - Bocsánat, hogy így rád törtem, de egész nap mondhatni követtelek és úgy éreztem, hogy muszáj veled találkoznom. - mondtam neki kedvesen és közben a kabátom ujját kezdtem el gyűrögetni. Remek most már azt is hiheti, hogy valami kukkoló vagy ilyen vagyok. - Ha nem tévedek, akkor te Sarah vagy. - teszem hozzá még sietve.

✤ Note: <3 ✤Sound of Madness
©


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 35
✤ Születésnap : 1986-04-02
✤ Regisztráció : 2014-10-29
:

I'm on the wrong side of heaven

the righteous side of hell


Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Bejárat és előszoba   Fri Oct 31, 2014 12:00 pm

Cosima & Sarah
I don't know what's been going on
Lassan sétálok végig az utcán, kapucnim fejemre húzva, ahogy pedig az ajtóm elé lépek, visszafordulok, úgy érzem valaki követ, de legalábbis figyel. Nem vagyok annyira beszari, hogy azt higgyem, elbánhat velem, de jobb az óvatosság, így az ajtót kétszeresen zárom be magam mögött. Bár ez is olyasmi, amit egy magamfajta tudhat: nem vég meg semmitől, aki akarja, könnyű szerrel kinyitja, és észre se fogom venni.
Bedőlök az ágyba, és alig telik el több, mint három perc, mire dörömbölnek az ajtón. Fejemre húzom a takarót, a párnát, hogy ne halljam, majd újabb dörömbölés. A hosszú éjszakák után a nappalok nagy része alvással töltött. A munka pedig nem nekem való és ezt jól tudom.
-Ráér, bármit is akarsz.-mormogom, de csak nem akar odébb menni, mire felmordulok, lelököm magamról a takarót, és felvéve egy kockás inget, amit nemrég ledobtam, egy szál fehérneműm így eltakarva, az ajtó felé csoszogok, elkenődött sminkem út közben kevésbé elkenté teszem, hajamba túrok. Veszek egy mély levegőt, nagyot pislogok és a csoszogás irányának helyes belövése után az ajtó felé indulok.
-Nem ért volna rá?-kérdezem a csukott ajtón keresztül kissé hangosabban a kelleténél, majd elhúzom a tolóajtót. Aki szembe áll velem, hasonló külsejű, ugyan olyan, mint én, a különbség a rendezett külsőn van. -Mi a franc?-meredek szinte magamra, hisz a tükörképem, de minden vonása ugyan olyan. Felvont szemöldökkel törlöm meg szemem, majd elhúzom vissza az ajtót és újra kinyitom, de semmi nem változik.
-Ugye, most csak szórakozol velem?-bököm meg a vállán, de hús vér emberrel van dolgom, ráadásul ahogy érzem, egy azok közül, aki én is vagyok. Tudtam, vagyis számítottam rá, hogy valamikor találkozom az ikertestvéremmel, de valahogy nem arra számítottam, hogy így és ilyen körülmények között.
-Őőő, azt hiszem most jön az a rész, hogy én felébredek, te pedig beljebb lépsz az ajtóból, mert kissé hideg van nekem így...-nézek végig magamon zavartan, majd a fürdőbe vetem magam, és kapkodás közepedet felveszek egy melegítőnadrágot és összegombolom az inget, de torzonborz hajam és elkenődött sminkem a helyén marad. A tükörbe meredek, és belül szentségelek, amiért nem hittem egy szóbeszédnek se.
-Bocs az előbbiért.-lépek ki a fürdőből, de arcomra van írva, hogy ezt sem épp gondolom a legkomolyabban. Mégis hogy gondolhatnám, hisz ez most olyan, mintha egy rémálom kezdete lenne. Egyszerre érzem azt, hogy itt az ideje felébredni a magányos kis világomból és elkezdeni azt, amire ő képes volt. Ha ő az ikertestvérem. De elég egyértelműnek tűnik, hogy ő az, ennél világosabb semmi nem lehetne.

|Wearing Me Out| 403 | cuki  |
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 35
✤ Születésnap : 1986-04-02
✤ Regisztráció : 2014-10-29
:

I'm on the wrong side of heaven

the righteous side of hell


Honey, keep my secrets well
PostSubject: Bejárat és előszoba   Fri Oct 31, 2014 11:50 am

***
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Bejárat és előszoba   

Back to top Go down
 

Bejárat és előszoba

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Bérlakások :: Rollins ház-