Eric ...

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Eric ...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Eric ...   Sun Nov 02, 2014 7:41 pmEric ---
Faj: damfír ◭ Pb alany: Kit Harington / Ben Barnes ◭ Történelmi korszak: JelenVárjuk:
Leena Stowe
Kor:
263
Státusz:
Szabad
Leírás:
Te vagy a mentorom! Nem kijelöltek mellém, hanem magad választottál tanítványodnak, hogy tovább adhasd a tudásodat, de előfordulhat, hogy ezt a döntésedet megbántad. Nem vagyok könnyű eset a figyelmemet elterelni iszonyatosan könnyű, épp ezért ha nem nyújtok minden edzésen 120%-ot csúnyán a földbe döngölsz. Semmi személyeskedés, hiszen más ember - akarom mondani damfír - vagy a pályán és más a való életben. Én magam nem tudom, hogy különíted el ennyire a két énedet, de könyörületet nem látni a szemedben, mintha valóban ellenségként tekintenél rám. A harctéren kívül viszont nálad lazább fickót még nem láttam. Híres vagy a nőügyeidről, gyakorta maradsz ki éjjelre és ezt sokan nem nézik jó szemmel. De amíg a munkádat maradéktalanul elvégzed, kinek van hozzá köze, nem igaz?!

//A karakter múltját és az élete meghatározó eseményeit abszolút és teljes mértékben a megalkotóra bízom. Ez elég sok tekintetben szabad kezet jelent.

//Nagyon várlak.  cuki  Pb-k közül szeretném ha user választana, a név pedig alku tárgyát képezheti, csak arra kérnélek, ha regisztrálsz és bármilyen változtatást eszközölsz, vágj hozzám egy pm-et, hogy tudjam, megérkeztél!  izgiBack to top Go down
View user profile
 

Eric ...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-