Mirena Vlad

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Mirena Vlad

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 60
✤ Születésnap : 1993-04-06
✤ Regisztráció : 2014-06-01
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊰ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Mirena Vlad   Mon Nov 03, 2014 9:39 pmmirena vlad
Faj: Damfír ◭ Pb alany: Crystal Reed ◭ Történelmi korszak: JelenVárjuk:
Lilian Raven
Kor:
22 éves
Státusz:
Szabad
Leírás:
Ohh, drága Miss Vlad! Igen, nem véletlenül ez a neved, de te szinte megveted a nemző apád, hiszen te már pontosan tudod, hogy amiről eddig csak szó beszédek keringtek az valójában valóság. Te vagy az egyik utolsó gyermeke és mindent megtennél, hogy távol tartsd az apádat ettől a helytől, csak ez eléggé nehéz egy tiszteletben álló és idős vámpírt kitúrni innét. Szinte születésed után idekerültél, hiszen szó szerint kitéptek édesanyád karjai közül, mert az apád nem találta méltónak azt, hogy a gyermekét egy ember nevelje fel. Csecsemőkorod óta itt élsz és soha nem hagytad el még az iskola falait, de annál többet edzel, hiszen te akarsz a legjobb lenni vagyis te akarsz az lenni, aki a világ nevében bosszút áll rajta, de a számításaid eléggé keresztbe húztam.
Véletlenül találkoztam az apáddal, de azóta szinte egyre többet jelenik meg az iskola körül. Egy darabig úgy gondoltad, hogy ez nem a te bajod, de szép lassan kezdtél rájönni, hogy egyszerre akarom magamtól eltaszítani és egyszerre tetszik a benne lakozó sötétség, hiszen úgymond az én szívem is eléggé sötét lett az évek alatt. Pontosan tudod, hogy valamire készül az apád és nem félne felhasználni az erőmet és ennek köszönhetően csapódtál mellém. Úgy érzed, hogy meg kell védened és észhez kell térítened. Eleinte csak puszta "feladatnak" tekintettél rám, de jó pár hónap elteltével egyre inkább kezdtünk megnyílni a másik felé és barátok lettünk. Nem sok barátom van itt, de téged annak tartalak, ahogyan te is engem.
Magabiztos és erős jellem vagy. Senki és semmi nem tud lebeszélni a terveidről, amik néha már majdnem az életedbe is kerültek. Nem érdekelnek mások húzásai és előszeretettel mutatod meg másoknak, hogy te igenis képes vagy rá, még ha senki nem is hisz benned. Nem félsz kimondani a véleményedet, de ugyanakkor a barátaidért bármire képes vagy.

/Szeretném, ha a Vlad név maradna, illetve a pb-nek is örülnék, de abban alkuképes vagyok, illetve a keresztnév szabadon válaszható. Ez csak egy ötlet volt tőlem. Nagyon várlak és szívesen válaszolok minden kérdésre! cuki  /
Back to top Go down
View user profile
 

Mirena Vlad

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-