Dracula / III. Vlad Tepes

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Dracula / III. Vlad Tepes

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 60
✤ Születésnap : 1993-04-06
✤ Regisztráció : 2014-06-01
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊰ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Dracula / III. Vlad Tepes   Mon Nov 03, 2014 10:07 pmdracula / III. vlad tepes
Faj: Vámpír ◭ Pb alany: Luke Evan ◭ Történelmi korszak: JelenVárjuk:
Lilian Raven
Kor:
583 éves
Státusz:
Szabad
Leírás:
Mr. Vlad! Nem is tudom, hogy hol kezdjem, hiszen mindenki hallott már rólad, de annál kevesebben ismerik a valóságot. Valójában is egy kegyetlen, de ugyanakkor érzésekkel teli ember voltál. Sokan azt hiszik, hogy neked már régen nincs szíved, csakis sötétség lakozik benned és az egész lényedet ez hálózza be. Ez mind igaz, de ugyanakkor még mindig vannak érzelmeid és van még szíved is, de ezt remekül titkolod. A számodra fontos emberekért bármit megtennél, illetve a tetteidért is, de egyedül nem vagy képes rá, hogy megvalósítsd a céljaidat. Hiába félnek tőled és tisztelnek téged ebben a világban, de ennek ellenér segítségre van szükséged.
Véletlenül találkoztál velem, de egyből megérezted a bennem lakózó sötétséget és ez tetszett meg bennem. Magadnak akarsz, azt akarod, hogy a boszorkányod legyek és segítsek neked a céljaid megvalósításában. Egyszerűen azt akarod, hogy a világ újra a lábaid előtt heverjen, mint sok-sok éve és ehhez szükséged van az én erőmre is. Nem rettensz vissza semmitől se, illetve van még egy személy, aki pontosan azt tette, amire vártál. A drága lányod, akiből az évek alatt az egyik legjobb damfír lett. Sok terved van vele is. Azt akarod, hogy ő is téged szolgáljon, de amit elterveztél egyre nehezebben akar megvalósulni. Hiszen ő teljesen ellened fordult és engem is ellened akar kijátszani, mintha a világ újra összefogna ellened és a vesztedért kiáltana.  
Vajon mennyire vagy képes újra előhozni a sötét énedet, hogy rettegés uralja az egész világot? Hogy a célodat megvalósítsd? Vagy talán hirtelen ráébredsz arra, hogy nem az a legnagyobb dolog, ha egy világ hajt fejet előtted, hanem az, ha a gyermeked végre apjaként tud tekinteni rád?
Eléggé összetett személyiségről van szó, akiben a sötétség és a világosság küzd. A vámpír énje és az emberi énje. Ennyi év után se tudta kiölni magából az emberséget, de ő is érzi, hogy nem tarthat örökké ez a harc. Előbb vagy utóbb az egyik fél fog győzni, de vajon melyik? Az ember vagy a vámpír?

/Szeretném, ha a név maradna, illetve a pb-nek is örülnék, de abban alkuképes vagyok. Nagyon várlak és szívesen válaszolok minden kérdésre! cuki  /
Back to top Go down
View user profile
 

Dracula / III. Vlad Tepes

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-