DIARIES FRPG

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 DIARIES FRPG

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: DIARIES FRPG   Sun May 11, 2014 2:14 pm

Hatalmas vihar közeleg Mystic Falls és New Orleans városa felé...
Bonnie Bennett halott. Egyedül Jeremy Gilbert láthatja őt, aki meg is osztotta Elena Gilberttel legjobb barátnője halálát. Úgy ismerjük Caroline-t és Elenát, akik csak úgy hagyják, hogy legjobb barátnőjük továbbra is a túloldalon foglaljon állást?! Talán pont most kapóra jön, hogy Amara, akin keresztül a halott lelkek a túlvilágra jutnak, ismét él és az élők között járkál, mellette Silasszal és Qetsijah-val. Ők tudják, mi a megoldás Bonnie halálának visszafordítására...
De mi a helyzet a Salvatore fivérekkel? Míg Stefan Tessa társaságát élvezi, aki varázslatokkal tartja fogva, és kutat elméjében, addig Damon a Whitmore főiskola alagsorában várja, hogy dr. Maxfield újabb kísérleteket tegyen rajta. Enzo már megszökött, és a gyilkos méreg, mely eléri, hogy egy vámpír fajtársai torkát harapdálja, már elkészült...
Néhány utazó már megjelent Mystic Fallsban, talán ők a jelképei annak, hogy hamarosan eme faj sokasága ellepi majd a várost? Egyelőre senki nem tudja, hogy kik ők. Egyet azonban már tudhatunk: a hasonmás vonalnak még közel sincs vége. Stefan és Elena már elkerülik egymás útját, de talán mégis az univerzumnak lesz igaza?
Katherine Pierce már az emberek táborát erősíti. Az első lépései közé tartozott, hogy maga mellé állítsa Elijah Mikaelson-t, a hős védelmezőt, ám tudja, hogy Silas elől nem menekülhet. Valamiért szükség van rá... és nem is akármiért.
A viharfelhők már gyülekeznek, hamarosan kitör a zuhatag, a kérdés csupán az: ki jut el élve a végéig?

És mi a helyzet, New Orleans? Az Aratás egyre nagyobb helyet követel. Davina-nak halnia kell, ám mindezt Marcel nem fogja engedni. Boszorkányok tűnnek fel, vámpírok vadulnak meg, Marcel pedig nem hajlandó behódolni egykori mentorának.
Hayley összeismerkedett néhány falkatagjával, ismereteket szerzett családjáról, és rejtélyes vőlegényéről, miután Klaus gyermekével a hasában elhagyta a hibridet.
Genevieve rejtélyes körülmények között bukkant fel. Ő maga sem tudja, hogy hogyan kötött ki a városban, kutat feltámasztója után, viszont tisztában van azzal, hogy az ő dolga ítélkezni végre Rebekah sorsáról. És meg fogja bosszulni azt, amit ő tett vele.
Közben egy újabb vérfarkas tábor erősödik, ám őket még rejtély övezi... egy bizonyos: ők a városban tanyáznak, vezetőjük egy furcsa, angol férfi, aki minden vérfarkas bizalmáért bármit megtesz.
Klaus nem bízik senkiben és semmiben... bár mintha a gyermek gondolata kissé előhúzta volna belőle az ezer éve halott embert, de talán ez csak álca, és fegyvert lát saját vérében.

DIARIESFRPG
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: DIARIES FRPG   Sun Feb 23, 2014 1:53 pm
you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: DIARIES FRPG   Sun Jan 05, 2014 1:30 pm

Welcome to diaries frpg!


Code:
http://diariesfrpg.hungarianforum.comBecause there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
We're here to help you.
✤ Posztok száma : 134
✤ Születésnap : 1991-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-02
:
✤ Foglalkozás & hobbi : trying to be nice ◯

Honey, keep my secrets well
PostSubject: DIARIES FRPG   Mon Nov 04, 2013 6:57 pm

Hello, we are the Diariesfrpg!
BLOOD IS PUMPING THROUGH YOUR VEINS YOU'RE LICKING YOUR LIPS YOU'RE READY AGAIN

Ismered a Vámpírnaplók világát és szeretnél egy természetfeletti lény bőrébe bújni? Kedved lenne részévé válni egy jó hangulatú, kedves, baráti, szinte már családi társaságnak? Akkor megtaláltad a számodra tökéletes helyet!
Hogy mi a helyzet a városban? A Mikaelson-család egyre inkább szétesik, Klaus New Orleans-ba tette át a székhelyét, méghozzá Hayley-vel karöltve. Esther és Mikael nem mindig egyeznek, valamint Damon és Elena házasságában is vannak hullámvölgyek, ám ezeket megpróbálják kiküszöbölni. Az ifjabb Salvatore, valamint Caroline, Bonnie, Matt, Jenna és John Gilbert, sőt Silas is a városban tartózkodik, a számtalan ősi vámpírról nem is beszélve. A hasonmások szintén kedvüket lelik ezen a helyen, ahogy egyre több boszorkány, vérfarkas, vámpír és természetesen vadász látogatja meg a kis közösséget. Hogy ki éli túl, ki kerül ki a harcokból győztesen? Ki kaparintja meg a hatalmat és ki lesz a legnagyobb vesztes? Az még a jövő kérdése, de ne feledd! Pszichopata szellemek szabadulnak el, szövetségek köttetnek, szívek törnek össze, tervek fulladnak kudarcba, bosszúhadjáratok indulnak. Egyszóval… üdvözlünk Mystic Falls-ban!

A szerepjátékunk mindig aktív, a tagok sohasem unatkoznak, erről meggyőződhetsz, ha elolvasod teljes világleírásunkat. Regisztráció előtt olvasd át a szabályzatot és szemezgess a keresett és canon karakterek között, hátha valamelyik elnyeri a tetszésedet.

WWW.DIARIESFRPG.HUNGARIANFORUM.COM
Back to top Go down
View user profile http://whispersofthenight.hungarianforum.com
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: DIARIES FRPG   

Back to top Go down
 

DIARIES FRPG

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-