Lovebites

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Lovebites

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lovebites   Sun May 11, 2014 12:32 pm

Love Bites


Karakterlap sablon:
Itt találod a kitöltendő sablont, mely akár egyenesen az elfogadáshoz vezethet.
Világleírás:
Fórumunk történetét, eseményeinek alakulását ismerheted meg.
Avatarfoglaló:
Megtudhatod, leendő karaktered "arca" foglalt-e, avagy sem.
Sorozatbeliek:
A két sorozatunkban - The Vampire Diares & The Originals - szereplő személyekről és státuszukról értesülhetsz.

Hol tartunk most?
Két hasonmásunk, Elena és Katherine életében változások következtek be, s bár egyikőjüknek saját döntésétől és akaratától függetlenül, míg másikuknak önnön akarattól vezérelve változott meg az élete. A Salvatore fivérek is megérezték a változás szelét, ámbár az ő sorsuk némileg megegyező, ugyanis látszólag mindketten elveszítették életük szerelmét, s még maguk sem tudják, hogyan lesz ezután. Caroline és Bonnie is a párkapcsolatok tengerén sodródik, ám az még a jövő zenéje, végül kievickélnek-e a partra, vagy egymást vigasztalva vészelik át eme nehéz időszakot.
Jeremy, Tyler és Matt minden vágya, hogy kezdjen valamit az életével, ki így, ki úgy próbál változtatni életmódján, a nagy kérdés már csak az, melyiküknek sikerül gyökeresebb változást elérni anélkül, hogy bajuk eshetne.
No, de mégis mi lehet a határon túl, New Orleans városában?
Kedvenc ősi vámpírjaink látszólag kezdik átvenni az irányítást, pontosabban Klaus, ki igyekszik visszaszerezni egykori királyi trónját, ám hogy közben mihez kezd a fennálló baba-helyzettel, csak rajta áll. Elijah próbálja távol tartani magát az anya-farkastól, s állítása szerint bár az érzésein nem változtathat, a tetteit befolyásolva mégis megvédheti a még csak nem is bimbózó szerelmet, hogy családját se hagyja cserben. Rebekah és Marcel kapcsolata már túl van rengeteg megpróbáltatáson, de hogy győzedelmeskedhet-e, amit szívük súg, ellenben azzal, amit eszük mond, már egy külön terítékre tartozik.
Mit ajánlunk neked?
Önfeledt kikapcsolódást, szórakozást, s garantáltan azt az élményt kapod, amit sorozataink is nyújtanak neked. A sorozatban helyet kapó szereplőknek adunk egy kezdő lökést, ami megindítja a történéseket, de a döntés persze a te kezedben van! (;

Code:
http://lovebites.hungarianforum.com/you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Lovebites   Mon Nov 04, 2013 6:58 pm


Love Bites FRPGA helyszín Mystic Falls... vagy éppen New Orleans és a történetet te írod!
A játékot a negyedik évad végétől kezdjük, néhány változtatással.
Elena Gilbert egész jól viselte a vámpír életét, egészen addig, míg meg nem támadta bátyját, Jeremy Gilbertet. Szegény srác eléggé pórul járt, ugyanis nővére nemhogy megharapta, de a nyakát is kitörte. Szerencsére rajta volt a mágikus gyűrű, ami visszahozza őt a halálból, ám Elena lelkiismeretén ez nem könnyített, úgy döntött, megszabadul érzelmeitől, mert azok nélkül könnyebb élni. Vajon sikerül újra az önfeláldozó, kedves Elenává válnia, vagy azzal, hogy vámpírrá változott, örökre elveszíti önmagát is?
Most, hogy nála van a gyógyír, vajon mihez kezd vele? Ő maga fogja használni... vagy sikerül végrehajtania a tervét és "hatástalanítani" Katherine Pierce-t?
Stefan Salvatore tudomást szerez arról, hogy ő Silas hasonmása, és ez a tény eléggé sokkolja őt, azonban sok ideje nincs a meglepetésekre, hiszen mire feleszmél, Silas már bedobja őt a tóba. Vajon kinek fog leghamarabb feltűnni az ifjabb Salvatore hiánya és mikor kerül elő?
Az idősebb Salvatore fiút kísérti a gyengébbik nem. Köztudott, hogy évtizedekig epekedett Katherine Pierce iránt, s még ki sem került a képből, mikor a Gilbert lány kezdte belopni magát Damon szívébe. Mintha a történelem újra, és újra megismételné önmagát, Damon ismét két nő szerelme közt őrlődik. Elena, vagy Lexi? Emberséges, tiszta lélek, vagy keserű, megtört szívű szörnyeteg? Ugyanis nem csak a két nő, de két életmód is választás elé kényszeríti a férfit, aki egyre inkább érzi azt, hogy el kéne hagynia szülővárosát, és vissza se nézni.
Bonnie Bennett-et legyőzte a kinyilvánítás, meghalt és lelke a Túlvilágra került, azonban lehet, hogy a Túlvilágot és a mi világunkat elválasztó kapu mégsem zárult be teljesen. Vajon képes lesz visszatérni a való életbe?
Caroline Forbes, Caroline... vajon mi lesz az eleven szőkeséggel? Klaus? Tyler? Esetleg a magány? Tengernyi lehetőség, ám végül csakis az egyik valósulhat meg. Nehezen indult számára a vámpír lét, ám sikerült elsajátítania a kontrolt. Vajon ez nem változik meg most sem, hogy végeznie kellett azokkal a boszorkányokkal? Túllépett már azon, amit barátnője érdekében tennie kellett? Milyen hatással lesznek rá a körülötte zajló események? New Orleans? Mystic Falls? Titkolt, tiltottnak vélt érzelmek, vagy az egyszerűbb út?
Tyler Lockwood élete koránt sem mondható átlagosnak. Előbb vérfarkassá, majd hibriddé vált. Feltétlen engedelmesség kötötte Klaushoz, kinek hála megszabadult az átváltozással járó fájdalmaktól. Ebből a béklyóból végül nagy nehézségek árán sikerült megmenekülnie, ám ezzel csak újabb bajokat hozott a fejére. Kapcsolata Caroline-al véget ért és sokáig menekülnie kellett Klaus elől. Most vajon mihez kezd? Vannak még lehetőségei, vagy... minden kicsúszott a kezei közül?
Katherine Pierce élete - mily meglepő - ismét veszélyben van. Elena Gilbert bosszút esküdött ellene, amit még úgy is be akar tartani, hogy közben az érzelmei már ki vannak kapcsolva. Sikerül Elena terve és Katherine ember lesz? Csalódott. Ez jellemzi most legjobban az ötszáz éve menekülő Katerinát. Azt hitte, végre boldog lehet Elijah-val, ám ő otthagyta, mert a családjának szüksége volt rá. Vajon megtalálja Katherine a boldogságot?
A jó lányok a Mennybe mennek, a rossz lányok bárhová. Nos... akkor Hayleyvel mégis mi a helyzet? Manipulatív, ha kell a csillagokat is lehazudja az égről és mindent megtenne, hogy választ kapjon végre a származásával kapcsolatos kérdéseire. Vajon fellebben a titokról a fátyol? Egyelőre még nem tudni. Azonban a vérfarkas lánynak sokkal komolyabb problémákkal kell szembenéznie. Egyéjszakás kalandja Klaussal ugyanis nem várt eredménnyel járt. A hibrid gyermekét várja.
Klaus Mikaelson és családja visszatért régi, szeretett városukba, New Orleans-ba, azonban ott megváltozott a rend. Klaus régi tanítványa, Marcel vette át a "király" szerepét, minden az ő parancsa szerint történik. A boszorkányok nem varázsolhatnak, viszont a vér nem áll meg folyni és a parti sosem ér véget. Vajon sikerül-e Klausnak visszaszerezni szeretett városát, vagy meg kell elégednie a második helyezettel?
Azonban nem ez az egyetlen dolog, amivel Klausnak foglalkoznia kell. Hayley ugyanis terhes, a baba pedig Klausé. Az Ősi család mindent megkaphat, amit akart. Családot, otthont és nyugalmat. De vajon elég erősek lesznek ahhoz, hogy végig küzdjenek azért, amit szeretnek?
Matt Donovan és Rebekah Mikaelson az egész nyarat egymás társaságában töltötték, azonban fogadalmuk szerint ami az úton történik, az ott is marad.Tényleg így lesz? hazatérnek, aztán Rebekah megy a testvérei után New Orleansba, vagy marad Mystic Fallsban, hogy meghódítsa szőke hercege szívét?
A kérdésekre csakis akkor kaphatsz választ, ha csatlakozol hozzánk, ezért ne is húzd az időt - ha eddig még nem tetted meg - nyomás regisztrálni!
Code:
http://lovebites.hungarianforum.com/

Back to top Go down
View user profile
 

Lovebites

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-