Diana & Gabriel szobája

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Diana & Gabriel szobája

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1
✤ Születésnap : 0525-06-30
✤ Regisztráció : 2014-12-06

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Diana & Gabriel szobája   Sat Dec 06, 2014 5:03 pm
Diana & Gabriel


Nem tudom, hogy mivel sikerült rávennie arra, hogy eljöjjek vele együtt ide, Párizsba de őszintén nem is igazán zavar. Régen láttam már ezt az országot és várost, így úgy gondolom pontosan ideje volt már az idelátogatásnak. Viszont nem értem a lányokat miért nem hozhattuk magunkkal… Oké, hogy feldúlták a házat, de hát mégiscsak tinédzserek, a lázadás meg a vérükben van… Elvégre a mi gyerekeink. Na meg nem értem, hogy miért kellett mind a kettőjüket büntetni, mikor mind a ketten a tudatában voltunk annak, hogy Nadia volt az akinek az eszébe jutott a buli. Talán nem ez fájt legjobban a szerelmemnek, hanem az hogy az állataink szinte nem is voltak maguknál, azt sem tudták hol vannak. Viszont tudom, hogy megbánták amit tettek, vagy pedig csak szimplán jól kamuznak. De nem hiszem, elvégre én is benne voltam a nevelésben, én pedig arra próbáltam őket nevelni, hogy ne hazudjanak vagy színleljenek. Én sem szoktam.
Ezért is húztam a számat mikor olyan hirtelen felkerült, hogy utazzunk el ide. Épp a medencénkben úszkáltam aztán pedig Dia mondta, hogy pakoljak. Enyhén meglepődtem, a kikapcsolódásnak is annyi volt arra a napra. Végül el is jöttünk néhány napra rá, és most meg itt vagyunk egy – nagy meglepetése – ötcsillagos szállodában. Dia egyszerűen annyira telhetetlen, hogy az már néha fáj. Viszont ha egyszer van pénze akkor hadd költse, ebbe én nem fogok beleszólni. Bejártuk már a várost is azalatt a 2-3 nap alatt míg itt vagyunk, az estéket viszont mindig itt töltöttük. Nagy meglepettségemre még egyszer sem csináltuk azt, annyira ki volt már ő is fáradva az egész napos sétálástól. Vagy nem tudom mi más okból türtőztette volna magát.
Éreztem a nap első sugarait ahogyan besütnek az ablakon és kinyitottam a szemeimet. Diana hozzám bújva, a mellkasomon pihentetve a fejét szuszogott amin akarva-akaratlanul is elmosolyodtam. Adtam a feje búbjára egy apró csókot aztán pedig újra hátrahajtottam a fejemet és vártam arra, hogy ő is megébredjen.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
 

Diana & Gabriel szobája

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Luna, Artemis and Diana appreciation thread
» Diana Worthy, Crich Pottery (Derbyshire)
» Diana Poor
» Thrown pottery Jar with cork lid, signed cp?
» Royalty pottery made by Crown Lynn

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: Párizs :: Belváros :: Hotel :: 113-as lakosztály-