Colin Dunne

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Colin Dunne

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Colin Dunne   Mon Dec 15, 2014 8:38 pmcolin dunne
Faj: Boszorkány ◭ Pb alany: Michael Raymond-James ◭ Történelmi korszak: Jelen?!Várjuk:
Lydia Snow & Benjamin Mitchell
Kor:
542+
Státusz:
Szabad
Leírás:
Te vagy az ex vőlegényem. Hogy miért is vagy ex? Mert meghaltál. Sok-sok évvel ezelőtt. De ez nem marad sokáig így, ha rajtam múlik. Ben jószívűségének köszönhetően visszaugrunk a múltnak arra a pillanatára, amikor meghaltál. Nem is sejti, hogy nem bírok közbe avatkozni. De ki ne lenne képes bármit megtenné azért, hogy a férfi, akit mindennél jobban szeret ne haljon meg? Ugye, hogy nem kérdés? Megmentelek, de ez következményekkel jár. Mikor visszatérünk a jelenbe én és Benjamin mindent elfelejtünk, ami velünk történt, hogy összemelegedtünk és mélyen valahol tisztában voltunk mindketten azzal, hogy egymásba szerettünk.. Te viszont tudsz mindenről. Vajon elárulod nekem az igazságot, hogy emlékezhessek vagy egyszerűen csak megtartod magadnak és éled az álomszerű valóságunkat, ami talán csak akkor volt igazi, mikor még mindig éltél.. Mert, ha nem is akartam bevallani magamnak, de sikerült tovább lépnem. A hiányod még mindig fájt, de ez már nem volt ugyanaz, ami régen. Egy másik szerelem vette át a helyét.

// mindketten nagyon várunk, hogy felkavard az életünket. izgi a pb alku tárgyát képezi csak a közös képek miatt gondoltunk Michael-re. cuki Gyere gyorsan! izgi


Back to top Go down
View user profile
 

Colin Dunne

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-