Shiraz étterem

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Shiraz étterem

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 11
✤ Születésnap : 1992-12-08
✤ Regisztráció : 2014-11-09
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Informatikus

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Shiraz étterem   Wed Jan 28, 2015 7:52 pm

Adelaide & Katie
- Talán igazad van. Egyszerűen csak vak és kész. – mosolyogtam rá kedvesen, majd elnevettem magam és szórakozottan folytattam.
- Vigyázz te! Még a végén szavadon foglak, aztán leshetsz. – kacsintottam játékosan.
Azon amit a sóhaja után mondott egy picit meglepődtem. Milyen munka? Hacsak… Te jó isten…
- Na várj csak… Te most azt akarod mondani, hogy arra az asszisztensi állásra szeretnél jelentkezni? – vontam fel kérdőm az egyik szépen ívelt szemöldököm.
Na már most ha tényleg azért volt ott, akkor az is lehet, hogy nem véletlenül botlottunk egymásba? Érdekes gondolat, de nem lehetetlen. Ettől függetlenül még se zavar a dolog. Szeretem ezt a dilis tyúkot, úgyhogy nem lenne ellenemre az e ha nálunk dolgozna. Viszont abból, ahogy Matt reagált a közelében, nem hiszem, hogy túl ok esélye lenne. Ha csak nem… De miért is ne, szólhatnék egy-két jó szót az érdekében. Végül is erre valók a barátok nem? Most már csak azt kellene kifundálnom, hogy egyikőjük se jöjjön rá arra, hogy a másik micsoda.
- Tudom, és azt is hallottam már, hogy minden rendes lánynak van egy ilyen barátja, és tulajdonképpen nincs is vele problémám csak gondoltam szólok, mielőtt összeboronálnál vele. – kuncogtam még mindig, miközben José ott ólálkodott körülöttünk.
Tény és való, hogy attól senki nem lesz, se több se kevesebb, hogy miben hisz, vagy melyik nemet szereti. Attól viszont igen, hogy mit tesz a másikért. Az már igen is sok mindent elárul az adott ember személyiségéről. José pedig az alapján, ahogy megismertem egy nagyon jó fej, kedves és igazán aranyos srác, aki megérdemli, hogy szeressék így vagy úgy.
- Éppen eleget ahhoz, hogy tudjam, kiben bízhatok meg és kiben nem. – feleltem elmélyedve a gondolataimban.
Pontosan emlékszem arra a napra, amikor megérkeztem a városba és szinte senkit nem ismertem. Akkor tájt történt, hogy először láttam Matt-et. Na de a lényeg a lényeg, hogy összefutottam egy boszorkánnyal, aki nem éppen arról volt híres, hogy becsületes és jó dolgokra használja a természettől kapott ajándékát, a varázserejét, és akkor rá kellett ébrednem, hogy már nem otthon vagyok, ahol könnyen megvédtem magam. Itt sokkal nagyobb a veszély és a lebukás esélye is. Azóta vigyázok rá, hogy ne kerüljek olyan helyzetbe, ami miatt lebukhatok.
- Honnan veszed, hogy nem az volt? Ki más akarna bántani téged? – kíváncsiskodtam aggódva, hiszen nagyon is aggódom érte.
Nem vagyok sem az anyja, sem a testvére, de ettől függetlenül még nagyon is fontos része az életemnek. Éppen ezért is nem hagyhatom annyiban ezt az egészet. Attól ez sokkalta veszélyesebb, főleg úgy, hogy én tudom mennyire veszélyes, ha csak egy percig nem figyelünk oda, arra ki ólálkodik a közelünkben.
- Igazán érdekes helynek hangzik. Egyszer szívesen megnézném magamnak. Persze csak ha nem zavar a dolog. – mosolyogtam rá bátorítón, hiszen tudom, hogy nem ez volt az álmai netovábbja, de addig ameddig nem adódik rá lehetőségem, nem tudok neki többet segíteni, annál, hogy a barátja és segítője vagyok.
- Szóval az a helyzet, hogy ezt már régóta el szeretném neked mondani, csak nem igazán volt rá lehetőségem. Idáig. – kezdtem bele a mondókámba, de még mielőtt be tudtam volna fejezni megjelent José a rendelésünkkel.
- Parancsoljatok. Hozhatok még valamit? – kíváncsiskodott mosolygósan.
- A boromat, drágám. – mosolyogtam rá én is.
- Jaj! Igaz is. Ne haragudj, máris hozom. – felelte és már sarkon is fordult.
- Szóval, nem csak te vagy különleges, hanem én is. Igazából mások vagyunk, de mégis hasonlítunk. Szóval ameddig te utazónak születtél, addig én boszinak. – böktem ki végre, ami már egy jó ideje nyomta a lelkem. Most már csak az a kérdés, hogy Adelaide mit fog hozzá szólni.

Words: 585 || Note:  szeri
[/color][/b][/i]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a traveler, I can be everywhere.
✤ Posztok száma : 13
✤ Születésnap : 1996-07-14
✤ Regisztráció : 2014-10-25
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Being bad ass

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Shiraz étterem   Mon Jan 26, 2015 5:26 pm

Katie & Adel


A feltevését hallgatva kicsit felhúzom a szemöldökömet és egyből Thomas jut az eszembe. Ő se lett volna képes beismerni azt, hogy mit is érez Lilian iránt. Egyszerűen a pasik annyira vakok vagy talán csak félnek ilyen téren, ha egyszer bevallják az érzésüket, akkor azzal bajba is sodorják a szeretet nőt. Ez talán részben igaz, de úgy gondolom, hogy a valóságban is lehetnek happy endek ahogyan a filmekben.
Szerintem inkább csak szimplán vak, hogy észrevegye a nyilván valót, de ha szeretnéd én szívesen segítek ilyen téren, mert már van ebben tapasztalatom. - mondom neki mosolyogva, majd egy kisebb sóhaj után folytatom. - De ahhoz az is kellene, hogy egyáltalán legyen esélyem arra, hogy megkapjam a meghirdetett munkát. - mondom neki egy kisebb mosoly kíséretében, hiszen valójában amiatt mentem oda, hogy megpróbáljam. De amint megláttam az öltönyös és kosztümős alakokat úgy éreztem, hogy hiba volt ide jönnöm, mert esélyem se lenne rá.
Katie-vel együtt nevetek, amikor azt a megjegyzést teszi és bólintok lassan,hogy pontosan értem, hogy mire gondol. De ez egyáltalán nem zavar. Mindig is úgy gondoltam, hogy senki se lesz attól se kevesebb, se több, hogy milyen nemet szeret. - Tudod néha az ilyen személyek a legjobb barátok. - mondom neki komolyan és elgondolkozva. Lehet tényleg csak barátkozni próbál és azért ennyire kedves, de néha abban se vagyok már biztos, hogy jól ítélem meg az embereket. Mosolyogva figyelem őt, s a pincért is és próbálom megfejteni azt, hogy alapból ilyen vagy tényleg csak barátokat keres.
Te tudsz erről a világról többet is? - kérdezek vissza döbbenten és egy-két percbe bele telik mire sikerül összekapnom magamat és válaszolnom neki a korább i kérdésére. - Kétszer is megpróbált valaki megölni, de nem hiszem, hogy vadász lenne. - mondom neki komolyan, mert úgy érezem, hogy egy természetfeletti lény szeretne nekem ártani. Csak azt nem tudom, hogy miért. De az is lehet, hogy nem konkrétan velem van a baja, hanem azzal, amit őrzök.
Igen, mondhatni elég jó hely. Sok fajta lény él ott. Dámfírok, boszorkányok, vámpírok és még sorolhatnám a listát. Egy ősrégi épületről van szó, de ha az emberek nem is, de az épület eléggé barátságos. Mondhatni most már az lett az én otthonom. -mondom neki egy kisebb mosoly keretében. Mert részben ez szomorú, hogy nincs otthonom, még annak ellenére se, hogy él a nővérem. De legalább nem árvaházban élek, ahol dilisnek néznének a képességem miatt és hamarosan pedig elmegyógyintézetbe zárnának, hanem legalább olyanok között vagyok, akik szintén nem puszta halandó emberek, hanem különlegesek ők is.
Kíváncsian pillantok rá, hiszen biztos vagyok abban, hogy valami nagy dologról van szó. Lassan bólintok és újra eszembe jut az, hogy ő vajon miért nem ijed meg attól, amit mesélek neki? Nem sok ember tud a létezésünkről, de ő szinte gyerekkoromtól kezdve tud rólam és még se mondta azt, hogy őrült vagyok. - Katie, nem fogok elfutni, hiszen a barátom vagy és a barátok jóban és rosszban kitartanak egymás mellett. - mondom neki egy biztató mosoly keretében és várom, hogy mesélni kezdjen.

▷Music: - ▷ Note: hug ▷ Words: -
©️I just want to find out
 
my place in this chaotic

        world.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 11
✤ Születésnap : 1992-12-08
✤ Regisztráció : 2014-11-09
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Informatikus

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Shiraz étterem   Tue Jan 13, 2015 8:33 pm

Adelaide & Katie
- Látod, már te is kinevetsz. – mondtam neki megjátszott duzzogással, miközben a tekintetem arról árulkodhatott, hogy egyáltalán nem haragszom rá.
- Van benne valami, de akkor is. Bár, ha engem kérdezel, szerintem rajta kívül mindenki tudja mi a helyzet. De ki tudja… Az is lehet, hogy ő is tudja, csak nem érdekli, mert ez így jó neki. – vontam meg nem törődöm módon a vállamat.
Végül is ráérek ezen elmélkedni, amikor nincs más dolgom. Arról nem is beszélve, hogy Matt és én folyamatos kapcsolatban vagyunk egymással még akkor is, ha éppen „úton” van. Igaz ami igaz, az életének azt a részét nem tartom a kedvencemnek, de igaz az a mondás, hogy ha valakit igazán szeretsz, akkor azt feltétel nélkül szereted. Márpedig én elfogadom azt amit csinál, és csak reménykedni tudok benne, hogy ha kiderül a titkom, akkor én leszek a kivétel aki erősíti a szabályt.
- Maga a tökély, majd meglátod. – mosolyogtam cinkosan, miközben lehuppanok a székemre.
Szeretem ezt a helyet. Az első emlékem ami ideköt, az amikor Matt nekem köszönhetően megkötött egy üzletet és cserébe elhozott ide, mondván, hogy egy a kedvenc helye. Be kell vallanom azóta látom őt igazán olyannak amilyen. Azon az estén tört meg a jég kettőnk között igazán. Olyan volt, mintha akkor levetett volna magáról egy álarcot és azóta engedné, hogy láthassam az igazi énjét, amit mellesleg imádok is. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy attól a pillanattól vagyunk barátok, és attól a pillanattól szeretem őt feltétel nélkül és visszavonhatatlanul.
- Nem hiszem, ahhoz túlságosan is langyos. Ha érted mire gondolok. – kuncogtam jókedvűen.
Végül is nekem aztán semmi bajom a melegekkel, hiszen ugyan olyan emberek mint bárki más, de azzal, hogy azt akarta kihozni belőle, biztos tetszem neki, most Adele nagyon mellé lőtt. Ettől függetlenül igazán jól esett az, hogy szerinte minden jó pasi aki a közelemben van, csapni akarja nekem a szelet, de sajna ez nem így van. Még akkor sem, ha el tudnám viselni a dolgot.
- Sikerült választanod Kate? – kíváncsiskodott izgatottan José
- Igen. Kérnék szépen egy grill salátát és egy pohár bort. Rád bízom milyen legyen, de ha lehet akkor valami édeset válassz. – mondtam mosolyogva, miközben összecsuktam az étlapot és a kezébe adtam.
- Hóhó, lassíts. Meg akartak ölni? Te jó ég, Adel. Ez nagyon veszélyes. Ha egy vadász… - csúszott ki véletlenül a számon egy olyan szó aminek nem kellett volna.
Most már mindegy kimondtam, nem csinálhatok úgy mint ha nem tettem volna meg, amikor amúgy is mindent el akarok neki mondani arról amit tudok és arról is, hogy mi vagyok.
- Whispers of the Night? Még soha nem hallottam róla. Jó hely? Mármint biztonságos és a többiek is olyanok, mint te? – vontam fel kérdőn az egyik szemöldököm.
Most már úgy is mindegy, hiszen készen állok arra, hogy elmondjak mindent neki, és arra is hogy vállaljam a vallomásom következményeit. Ha esetlegesen nem úgy reagálna ahogyan szeretném. Mert bármennyire is jóban vagyunk, azért egy ilyen horderejű vallomás sokat lendíthet a kapcsolatunkon, bármelyik irányba.
- Őszintén? Nincsen, viszont szeretnék neked elmondani egy-két dolgot. Ami sok mindent más megvilágításba fog helyezni. De meg kell ígérned, hogy nem fogsz csak úgy szó nélkül itt hagyni, ha elmondok mindent. – eskettem meg, miközben végig fogva tartottam a tekintetét. Reménykedve abban, hogy az amit mondani készülök, nem változtat semmit a kapcsolatunkon.

Words: 552 || Note:  szeri
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a traveler, I can be everywhere.
✤ Posztok száma : 13
✤ Születésnap : 1996-07-14
✤ Regisztráció : 2014-10-25
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Being bad ass

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Shiraz étterem   Mon Jan 05, 2015 9:50 pm

Katie & Adel

Lassan bólintotam arra, amit mondott, de nem mondtam még semmit se. Úgy éreztem, hogy talán az utcán nem kellene elmesélnem életem minden egyes apró részletét. Tudom, hogy sokan vadásznának rám, ha mindent elmondanék most. Főleg akkor, ha illetéktelenek fülébe jutnának a dolgok, mert volt még egy dolog, amit kérdezni szerettem volna Katie-től. Volt egy medálom, vagyis olyan volt, mintha az a kő egy nagyobb medál része lett volna és lehet ő tudja, hogy mi ez és miért kell annyira őriznem és rejtegetnem. Fiatal vagyok és talán nem sokat tudok erről a fura világról, de ez szerintem csak az én hibám, hiszen a szüleim eléggé korán meghaltak és nélkülük már semmi se volt olyan, mint régen.
Elcsépelt? - vontam fel kicsit a szemöldökömet és kicsit el is nevettem magamat, majd mosolyogva megszólaltam. - Szerintem nem elcsépelt, hiszen minden szerelmi történet kicsit másabb, mint a többi. - mondtam neki barátságosan, majd kicsit összébb húztam a kabátomat magamon, amikor a szellő kicsit jobban feltámadt. Nem tudnám megmondani, hogy miért, de úgy éreztem, hogy nem csak ő érez úgy a főnöke iránt, hanem szerintem a főnöke is kedveli őt, de nem is akarok beleszólni ebbe. Ha szeretne róla beszélni, akkor itt leszek és meghallgatom, de nem akarok kotnyeles se lenni, meg nem is akarok túl hamar megöregedni, így próbálom féken tartani a kíváncsiságomat.
Akkor biztosan jó hely lehet. - mondom neki kedvesen, majd mosolyogva sétálok mellette, amikor pedig helyet foglalunk szinte egyből meg is jelenik egy pincér. Csendesen ülök ott, hiszen ez az egész új számomra. Nem nagyon szoktam elhagyni az iskolát vagyis amióta oda kerültem most először tettem ilyet. Mintha féltem volna ettől a világtól vagy esetleg attól, hogy úja összeakadok azzal a személlyel, aki már egyszer megpróbált megölni.
Vagy csak egyszerűen szeret a közeledben lenni. - mondom neki sejtelmesen, majd ártatlan arccal nézek Katie-re, amikor visszajön José az étlapokkal. Elkezdem nézegetni, majd hamarosan választok magamnak egy leveset és valami egyszerű másodikat, mellé pedig rendelek egy kis gyümölcs levet. Türelmesen várok, hogy Katie is rendeljen, majd kényelembe helyezem magamat.
Nos, tudod, amit az utcán mondtam az igaz. Tényleg nincsenek barátaim. A szüleim meghaltak időközben és egy időre még árvaházba is kerültem. Végül a nővérem vett magához, de egyik nap minden még jobban elromlott. Valaki meg akart ölni, de nem tudom, hogy miért. Kórházba kerültem, de nem akart senki se hinni nekem, így nem beszéltem senkinek se róla. Hagytam, hogy mindenki abban a tudatban éljen, hogy én bántottam magamat. - mondtam egyre halkabban, majd egy kisebb sóhaj is elhagyta az ajkaimat. Egy pillanatra még el is hallgattam, mert talán ekkor követtem el a legnagyobb hibát, de láttam a nővérem tekintetében, hogy az orvosoknak hinne és nem nekem, ezért hallgattam, de ez már mindegy nem tudok rajta változtatni. - Mielőtt végül hazamehettem volna, újra megtámadott az az ismeretlen lány, s ekkor lemondott rólam a nővérem. - mondom neki sietve, hiszen nem érzem úgy, hogy ódákat kellene erről zengenem. -Ezek után egy hosszabb menetnek köszönhetően pedig a Whispers of the Night suliba kezdtem, ahol nem éppen sikerült barátokat szereznem. - vallom be neki őszintén, de valójában nem is nagyon akartam szerezni barátokat. Féltem attól, hogy esetleg valamelyikük újra hátba támadna. -De mesélj inkább te. Neked biztosan van vidámabb történeted is. - mondom neki egy kisebb mosoly keretében és türelmesen várok arra, hogy ő is mesélni kezdjen.

▷Music: - ▷ Note: cuki ▷ Words: 552
©️I just want to find out
 
my place in this chaotic

        world.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 11
✤ Születésnap : 1992-12-08
✤ Regisztráció : 2014-11-09
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Informatikus

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Shiraz étterem   Sat Jan 03, 2015 1:04 am

Adelaide & Katie
- Adel, Adel… Nem akarom elhinni, hogy rajtam kívül nincs egyetlen egy barátod sem. De ha mégis így áll a helyzet, akkor ezen sürgősen változtatnunk kell. – mosolyogtam rá, jó baráthoz illőn.
- Miért is ne érdekelne, végül is a barátom vagy. – kacsintottam rá játékosan.
Ha végre elmeséli a dolgait akkor lehetőségem lehet arra is, hogy én színt valljak neki. A többi meg majd jön magától. Legalább is remélem, hiszen ha az ő barátságát elveszítem akkor egy nagyon fontos barátságot kell eltemetnem sajnos.
Vettem egy nagy levegőt és bele akartam kezdeni a mentegetőzésbe, de valahogy nem ment, úgyhogy inkább csendben maradtam és sokat sejtetően bazsalyogtam. Ennyire látszódna, hogy mit érzek Matt iránt? Mert ha igen akkor Matt vagy vak, vagy csupán csak nem szeretné észrevenni a nyilvánvalót.
- Hát… abszolút plátói a dolog, meg amúgy is annyira elcsépelt már, ez a főnök és titkárnő dolog, nem? – vontam fel kíváncsian az egyik szemöldököm, amikor befutott az emlegetett szamár.
Nem volt több öt percnél az egész ameddig a főnökömmel elintéztem mindent, és már rohantam is vissza a kis barátnőmhöz. Az étterem amit elmondott, pontosan a kedvencemre emlékeztetett így megkockáztattam a dolgot, és a meglepett arcát elnézve el is találtam. Őszintén szólva, nem lep meg, hiszen az a hely mindig hemzseg a tettre kész emberektől. Vagyis az olyanoktól, mint mi is vagyunk.
- Dehogy is… - nevettem fel hangosan, miközben meglöktem játékosan a vállát, majd folytattam a mondókámat.
- Egész egyszerűen, csak ismerem a környéket, és amúgy is a Shiraz a törzshelyünk a barátaimmal. – mondtam nemes egyszerűséggel, mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
Az út a kedvenc éttermemig, egészen csendesen telt, úgyhogy volt időm magamban megrágni a dolgokat és kitalálni, hogyan is fogom elmondani neki azt, amit szeretnék, hogy ha tudna.
Legnagyobb meglepetésemre még alig volt kéttucatnyi vendég az étteremben, ami egészen abszurdnak tűnt azt figyelembe véve, hogy lassan ebédidő van. De így legalább egész egyszerűen lett asztalunk. Amelyhez odasétálva, kecsesen lehuppantam és jeleztem a pincérnek, hogy jöjjön oda hozzánk.
- Igazából nem történt velem semmi eget rengető. Lett egy pár igazán jó barátom és kinézett magának egy cicus, úgyhogy azóta ketten lakunk a lakásomban. – kuncogtam a macskás résznél, hiszen iszonyatosan elcsépelt, hogy a bosziknak macskájuk van, de most mit csináljak, ha egyszer kiválasztott magának az a kis bestia.
Mire befejeztem a mondatomat már oda is ért hozzánk az egyik kedvenc pincérem, aki szinte barátként üdvözölt.
- Szia Katie! A szokásosat? És a kishölgynek? – vigyorgott kedvesen és odaadóan José, miközben felváltva, hol engem, hol pedig Adel-t tanulmányozta.
- Ma köszönöm de nem José. Kell egy kis változatosság, úgyhogy két étlapot szeretnénk. – mosolyogtam vissza rá legalább olyan barátságosan, majd amikor odébb állt, hogy hozzon nekünk egy-egy étlapot, odasúgtam Adel-nak.
- Imádni való pofa, csak egy kicsit túlságosan is pörög. – bazsalyogtam jókedvűen, hiszen semmi rosszat nem mondtam, csak is a színtiszta igazat.

Words: 470 || Note:  szeri
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a traveler, I can be everywhere.
✤ Posztok száma : 13
✤ Születésnap : 1996-07-14
✤ Regisztráció : 2014-10-25
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Being bad ass

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Shiraz étterem   Sun Dec 28, 2014 6:51 pm

Katie & Adel

Tudtam jól, hogy igaza van, de egy dologban tévedek. Nekem nincsenek barátaim, de ez tényleg így van és nem azért gondolom íg,y hogy sajnáltassam magamat. Mert azt is utáltam, amikor a kórházból való kikerülésem után szinte minden tanár kivételezni akart velem. Én ilyenből köszönöm, de nem kérek.
Az a baj, hogy nekem nincsenek barátaim vagyis téged kivéve, már ha nem vagyok túl tolakodó, hogy téged barátaim közé sorollak. Szóval igazából tényleg igazat mondtam. - mondtam neki egy apró mosollyal az arcomon és kicsit talán félszegen is, mert picit esetlennek éreztem magamat. Nem értem, hogy miért érzek így, de reménykedtem abban, hogy nem ijesztettem el őt azzal, hogy a barátomnak neveztem, hiszen ő se mondta nekem ezt soha, de én mégis annak tartottam őt.
Ha tényleg érdekel, akkor egy nyugisabb helyen majd elmesélhetem a dolgokat. - mondtam neki barátságosan, majd egy pillanatra mindenhova néztem csak rá nem. Nem volt vidám történet, de az ember nem mesélhet mindig vidám dolgokról. Ha tényleg érdekli, akkor majd gyorsan elhadarom neki és utána talán még sikerül a hangulatot is más irányba terelni.
Ennek igazán örülök, de téged elnézve... - kezdtem bele óvatosan, s próbáltam megtalálni a megfelelő szavakat. Lehet néha lakatot kéne rakni a számra, de ez sajnos nagyon ritkán megy és most se ment. - olyan mintha több lenne köztetek. - mondtam neki barátságosan és egy szélesebb mosollyal az arcomon. Majd utána újra végig néztem a magam épületen és azon gondolkoztam, hogy esetleg nekem is lehetne ő a főnököm, ha már annyira kedves. Akkor még azt hiszem szívesen is járnék dolgozni, de amennyire szerencsés vagyok tuti valami hárpiát fognék ki, aki minden egyes percben leharapja a fejemet.
Rendben. - mondtam neki sietve és miközben vártam rá, addig mindenkit alaposan megnéztem és arra próbáltam koncentrálni, hogy nehogy eltűnjek. Ha ideges vagyok, mint ahogy most is, akkor képes vagyok csak úgy elteleportálni magamat. Talán ez a legnagyobb hibája az egész erőmnek vagy csak én vagyok ilyen téren defektes és még ennyi idő után se tudom használni rendesen. A szavai hallatán, amikor visszajött egy pillanatra elgondolkoztam, mert tudtam, hogy az emlékeim között megvan az étterem neve, mert nagyon is tetszett.
Igen, tényleg arra gondoltam. Lehet félnem kellene tőled, mert gondolat olvasó vagy. Ezt a tényt eddig eltitkoltad előlem? - kérdeztem tőle viccelődve és követtem őt az utcán. Csendesen ballagtunk, s közben a szellő gyengéden cirógatta az arcomat. Szerencsére még nem volt túlzottan hideg. Hamarosan meg is érkeztünk a kívánt helyre, ahova sietve léptem be és örömmel nyugtáztam, hogy itt legalább meleg van. Lassan elindultam egy szabad hely felé, ahol hamarosan  lehuppantam az egyik székre és megváltam a kabátomtól.
Mesélj veled mik történtek, hiszen annyira rég láttuk már egymást. - kérleltem őt szépen és közben reménykedtem abban, hogy nem fogunk visszakanyarodni az én múltamhoz, mert abban nem nagyon voltak vidám percek, mert szép lassan mindenkit elveszítettem valamilyen módon.
▷Music: - ▷ Note: cuki ▷ Words: 471
©️I just want to find out
 
my place in this chaotic

        world.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a traveler, I can be everywhere.
✤ Posztok száma : 13
✤ Születésnap : 1996-07-14
✤ Regisztráció : 2014-10-25
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Being bad ass

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Shiraz étterem   Sun Dec 28, 2014 6:51 pm

******I just want to find out
 
my place in this chaotic

        world.


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Shiraz étterem   

Back to top Go down
 

Shiraz étterem

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros :: irodai negyed-