Lucifer szobája

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Lucifer szobája

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 27
✤ Születésnap : 1991-05-23
✤ Regisztráció : 2014-11-01

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Mon Feb 09, 2015 7:58 pm

Ashlyn & Lucifer
All the hate in this world can't tear us apart.

+18

Mohón szabadítom meg a felsőruházatától, hogy újra láthassam tökéletes testét és ez látszólag neki is tetszik. Közelebb húzom magamhoz és egy csókot lehelek ajkaira. Elmosolyodok azon, hogy a melleit felém domborítja és tudatosul bennem, hogy ő is épp ugyanannyira kíván már engem mint én őt. De csak szép lassan, időnk mint a tenger. Viszont az egész kis színjátéka amit csinál elérték a hatását, hisz déli tájakon egyre inkább keményednek a dolgok, valamint legszívesebben már tényleg azt csinálnám, hogy minden ruhájától megszabadítom. Mégis, először még csak gyengéden veszem őt kezelésbe, olyan ráérős tempóban kényeztetem őt. Mégis, nyelvem játéka és ujjaim ingerlése végett látszólag ő is kezdi elveszteni a kontrollt. Hogy még inkább őrületbe kergethessem őt, eltolom kezeit magamról és úgy folytatom ingerlését. Látszólag a kis tervem jól bevált, hisz éreztem rajta, hogy alig bírja visszatartani feltörni készülő nyögéseit, valamint hogy milyen közel húzza magát hozzám. A helyzetet lehetetlen lenne félreértelmezni és ez nagyon is tetszik. Tovább kényeztetem őt, hisz már csak az ő kielégülése is boldogsággal tölt el engem. Szeretek neki örömet okozni, akármilyen módról is legyen szó.
Viszont amit mond azon nem egy pillanatra lefagyok. Nem a rémülettől, hanem a meglepettségtől. Nem hiszem el, hogy tényleg ezt mondta. Biztos csak a képzeletem játszadozik velem, vagy nem tudom. Bár, az igazat megvallva nem is olyan lehetetlen, hogy azt mondta amit hallottam. Legalábbis tettei erről árulkodtak, hisz az övemet már oldta is kifele. Elszakadtam bimbóitól és ajkaira leheltem újra egy csókot. Nem tudom kinek van könnyebb dolga, neki vagy nekem. De valószínűleg előbbi, hisz mégiscsak én állok, rólam könnyebb lehámoznia a ruhát mint nekem róla. Legszívesebben folytattam volna a kényeztetését csak másik testrészén, viszont olyan hevesen próbált megszabadítani a ruháinktól minket, hogy rájöttem ez egy felesleges vállalkozás lenne. Eddig én irányítottam, most viszont átadom neki a stafétát. Tudom jól, hogy nem fog csalódást okozni. Ha mégis, max elfenekelem…

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 22
✤ Születésnap : 1993-12-10
✤ Regisztráció : 2014-11-01
:Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Sun Feb 08, 2015 10:16 pm


Lucifer & AshlynNem finomkodok, és már nem érzem úgy magam, mintha bármi félnivalóm lenne. Az erotika és a szexualitás jelen van köztünk minden pillanatban, és egy cseppet sem bánom, hogy kölcsönösen ilyen hatást gyakorolunk egymásra. Legszívesebben világgá kürtölném, hogy Lucy hozzám tartozik, más még csak ne is merjen rá szemet vetni. Birtoklási ösztönöm nagyobb, mint bármikor máskor volt, ezt viszont az róhatja csak fel nekem, aki már érezte és nem tartotta mennyeinek.
Odaadóan simulok karjaiba és amint lemezteleníti felsőtestemet, a pillantását keresem. Szemeinek tükrében látom  mekkora izgalommal, már-már rajongással néz végig rajtam, én pedig joggal hiszem azt, hogy ebben a pillanatban én vagyok a világ legszebb nője. Hátamat homorítom, hogy melleim szépen és kívánatosan domborodjanak felé, mire célt ér ajkával. Mellbimbóim majdnem fájdalmasan kemények már a vágyakozástól, így nem is csoda, hogy forró, sikamlós nyelvének első érintésére felnyögök. Talán túl hangosan is, ezért félve attól, hogy a torkomból feltörő hangok egyre hangosabbak lesznek, ajkamba harapva élvezem tovább a kényeztetést. Egyformán intenzívnek érzem nyelve játékát és masszírozását másik mellemen. Fejemet hátrahajtom, hajam sátorként omlik le a hátam mögött, de így még inkább érzem minden porcikámban, hogy az idegvégződéseim már teljesen kiéleződtek és vágyják a gyönyört.
De simogató kezemet feljebb tolta, mintha ezzel megtagadná tőlem a lehetőséget, hogy előrébb lendítsem magunkat. Ráadásul még rengeteg ruha is van rajtunk. Igen, ez a négy réteg még valósággal elzárja testünket a másikétól és ezt nehezen viselem. Érezni akarom a bőrét az enyémen, a combját az enyémnek simulni, de legfőképp a vágyát, ahogy kitölti az ölemet. Ezért is nyomom csípőmet félreérthetetlenül az övének és mikor megérzem a keménységet, az egész testemen borzongás fut végig.
- Le akarlak... szopni. - nyögöm ki nagy nehezen, miközben szaporán kapkodok levegő után és ujjaimmal, melyek eddig derekát mardosták, újra célba veszem nadrágját, de ezúttal nem hagyom, hogy megállítson.
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 27
✤ Születésnap : 1991-05-23
✤ Regisztráció : 2014-11-01

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Sat Jan 17, 2015 5:24 pm

Ashlyn & Lucifer
All the hate in this world can't tear us apart.

+18

- Ez esetben, a legjobb jutott nekem. - Vele ellentétben én kicsit fogom magamat hangerő tekintetében. A nevetése is elég hangos volt, de ez legalább kívülről azt mutatja, hogy csak jól szórakozunk. Ami ha úgy vesszük, percek múlva igaz is lesz. Bár, én jelenleg ezt is élvezem, a csókokat és hogy szép lassan szabadítjuk meg egymást a ruhadarabjaitól. A felső mindkettőnkről lekerült már, de rajta még mindig volt egy ruhadarab ami nem kellett. Legalábbis felül, alul még több állta utamat. De csak szépen lassan.
Elmosolyodom azon, hogy annyira közel húzódik hozzám, de értem a célzást és én is egyre közelebb nyomódok hozzá. Mikor áttér a nyakamra, a haját az egyik oldalra simítom és hagyom a kényeztetést miközben elkezdem kibontani a melltartóját, hogy aztán miután lejön Ashlynről a földre dobhassam azt. Mikor azon a ponton kezd el simogatni nadrágon át akkor érzem, hogy egyre inkább kezdek én is megkeményedni odalent, de túl gyors lenne még ez az egész, ha nem játszadoznánk előtte egy kicsit. Kezét feljebb vezetem, miközben én egyre lejjebb haladok a melléig miközben csókokkal árasztom el őt. Nyelvemmel és ajkaimmal kezdem el őt azon pontjánál ingerelni, miközben kezemmel pedig a másik mellét markolom és cirógatom. Először így akarom, hogy elérje azt a bizonyos pontot, ezért ujjaimmal és számmal folyamatosan csak kényeztettem a mellbimbóit. Olyan szintig jutottunk már el egymás megőrjítésében mintha ezer éve ezt csinálnánk, pedig a valóságban ez mindössze csak másfél hónap volt. Habár amennyit csináltuk ebben az időszakban…

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 22
✤ Születésnap : 1993-12-10
✤ Regisztráció : 2014-11-01
:Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Sat Jan 10, 2015 5:51 pm


Lucifer & AshlynMár teljesen tisztában vagyok azzal, hogy az életem csak Lucifer mellett lehet teljes. Még egy hónappal ezelőtt sem gondoltam volna, hogy eljutunk valaha idáig, sőt, van még tovább is. Mert lesz, az az egy dolog biztos. Jöhet bármi, engem nem tud elrobbantani semmi mellőle. Már egészen hozzászoktam ahhoz is, hogy reggelente együtt ébredünk annak ellenére, is, hogy hivatalosan nem lakhatunk egy szobában. De ugyan ki venné ezt észre?
- Ha nem szeretnéd, akkor is kénytelen lennél beletörődni, hogy neked ez jutott.. - nevetek fel hangosan szavai hallatán, de eszem ágában sincs tiltakozni, hisz telhetetlen vagyok. Nem mintha panaszkodna miatta, mert hát van mit bepótolnunk. Bármilyen napszak, vagy alkalom.. Képes vagyok elcsábítani őt egy pillantással, de cserébe ő is ilyen hatással van rám. A vége pedig maga a tökély. Sokszor gondolok arra, hogy minket az ég is egymás mellé szánt, mert úgy illünk egymáshoz, mint a borsó meg a héja, csak kellett néhány év, mire.. Ezt elfogadtam.
Készségesen simulok hozzá, hagyom, hogy csókoljon, ahol csak ér, majd megvárom, hogy ledobja magáról a felsőt, hogy immár akadálytalanul simogathassam végig egész felsőtestét. Imádom érezni a bőrét a bőrömön, de ennyivel nem elégedek meg. Engedelmesen emelem fel a karjaimat, majd amint lebontja rólam is a felsőt, azonnal közelebb csúszok hozzá, egész az asztal széléig, hogy testünk teljesen összeérhessen. Nem hagyok neki sok időt, azonnal ajkára tapadok és rövid, de forró csókokat nyomok rá, majd nyaka oldalán végighaladva egészen a válláig csókolom. Kutakodó kezemet pedig egészen a nadrágja derekáig csúsztatom bőrén, végül kicsit tovább ingerelem azzal, hogy a nadrágján keresztül simítok végig rajta.
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 27
✤ Születésnap : 1991-05-23
✤ Regisztráció : 2014-11-01

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Mon Jan 05, 2015 7:29 pm

Ashlyn & Lucifer
All the hate in this world can't tear us apart.

Elmosolyodtam azon amin mondott. Mondhatjuk, hogy fülig ért a mosolyom, hisz mérhetetlenül boldog voltam emiatt az egy mondat miatt is. Eddig is tudtam, bár inkább csak bíztam abban, hogy így érez, de kimondva mégis más. A hangjából hallottam, hogy komolyan gondolja azt amit mond. 100 év, az még nagyon távol van, de remélem, hogy vele tölthetem el a következő évszázadomat. Ki tudja, talán már gyerekekkel is. Ki tudja? Inkább biztosan, mert tőle mindenképp szeretnék gyereket, legyen szó egyről vagy tízről, ugyanúgy szeretni fogom őket, mint ahogy jelenleg szeretem Ash-t.
Mióta együtt vagyunk, úgy érzem, hogy megérte erre az időre várni. 7 év valóban hosszú időtartam, de Ash mellett még ez is elröpült. Habár néha a közelsége megőrjített és nehezen álltam meg azt, hogy ne csókoljam meg, de… féltem attól, hogy el fogok rontani vele mindent. A barátságunkat, az addigi több mint 10 év alatt felépített kapcsolatunkat. Nem akartam mindezt amiatt kockáztatni, mert én úgy éreztem iránta. Végül pedig beletörődtem, hogy nem lehet az enyém, de én mással nem akartam lenni.
- Te kis nimfomán! Szeretem ezt az éned. - Mondtam neki mosolyogva, egy újabb csók előjeleként. Aztán pedig szemeit nézem és hagyom, hogy mellkasomat simogassa. Végül pedig neki is megkönnyítve a dolgát, leszedem magamról a felesleges textilt, aztán pedig a földre dobom azt. Kellemes meleg miatt nem fázok egyáltalán, aztán én is ugyanazt teszem vele amit ő velem nem olyan rég. Csak kisebb változtatásokkal, és előbb nyúlok a felsője széléhez, hogy leszedjem róla. Vadulhatunk is, de akkor nem garantálom, hogy sok dolog fogja épen megúszni az egészet.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 22
✤ Születésnap : 1993-12-10
✤ Regisztráció : 2014-11-01
:Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Sat Jan 03, 2015 11:47 pm


Lucifer & AshlynHangos nevetés szakadt fel torkomból, mikor meghallom ellenkezését. Naná, hogy nem lesz elege belőlem, igazság szerint ha eddig nem unt rám, akkor nem most fogja elkezdeni, mikor kapcsolatunk ekkora fordulatot vett. Ha pedig mégis ilyen gondolatok ostromolnák elméjét, akkor majd jobb belátásra bírom. Más lehetőség számításba sem jöhet. Eddig nem akartam semmit, csak hogy minden rendben menjen köztünk, mégis sokkal többet kaptam ennél, hisz a kapcsolatunk teljesen harmonikusnak mondható. Ezt pedig azzal magyarázom, hogy összeszokott páros vagyunk, minden téren.
- Majd 100 év múlva is megkérdezlek, hogy mit gondolsz erről.. - vigyorodom el. Nem kérdés, hogy tényleg komolyan gondolom, hogy hosszú távra tervezek vele. Nem amolyan kis múló románc a miénk, hanem igazi szerelem, ami évek óta parázslott már, de most adtunk teret a fellobbanásához. Ezt viszont egy percig sem bántam. Egyrészt a jobb későn, mint soha elv ebben a tekintetben is érvénybe lép, másrészt mert így mindketten elég éretten állunk a dologhoz. Nem mintha kételkedtem volna Lucy érzelmeiben, sokkal inkább az én komolytalanságom lett volna az, ami miatt eltávolodhattunk volna egymástól.
 - Ebben nem is kételkedtem.. - nevettem fel újra, ahogy szinte elkapott és a következő pillanatban az asztalon találtam magam, míg ő lábaim közé állt és testével az enyémnek feszült. Félrebillentett fejjel hagytam, hogy a nyakamba csókoljon. Soha nem tagadtam meg tőle sem az érintésemet, sem a csókomat. Nem voltam rá képes, mert a hormonjaim már akkor megbolondultak, ha a közelemben tudtam őt. Karjaimat nyaka köré fontam és élveztem a kényeztetést, majd mikor az alternatívákat hallottam behunytam a szemeimet és úgy viszonoztam szenvedélyes csókját.
- Csak egy valamit változtatnék... És. Most is és később is.. - keresem tekintetét, és mikor megtalálom, saját tükörképemet látom benne, amint épp levegőért kapkodok. Lábaimmal ölelem magamhoz csípőjét és testén is végigsimítok, majd tenyeremet inge alá csúsztatom, hogy bőrét is simogathassam.

©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 27
✤ Születésnap : 1991-05-23
✤ Regisztráció : 2014-11-01

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Sat Jan 03, 2015 12:58 pm

Ashlyn & Lucifer
All the hate in this world can't tear us apart.

- Belőled? Elegem? Ha majd’ 20 év múltán nem lett elegem belőled, akkor eztán sem fog. Legyen a 10, vagy akár 100 év. - Mondtam mosollyal az arcomon, azon is mosolyogva, hogy milyen arcot vágott. Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy Ashlyn a párom. Meg úgy amiatt is, mert Ashlyn már nem csak a barátom, hanem a szerelmem is. Mióta nyíltan kimutathatjuk az érzéseinket sokkal jobb nekem is az egész közérzetem. Még szívesebben kelek fel reggelente, hogy aztán egész napomat vele tölthessem. Esetleg pedig ha vele együtt kelek, és magunkhoz tértünk akkor egy kis reggeli torna sem árt meg nekünk.
- Persze, hogy tudom, de tudod, hogy szeretek biztosra menni. - Belemosolyodtam a csókba, ahogy a nevetésből ez sült ki. De hát nem tehetünk róla, éveket kell még mindig bepótolnunk csókok tekintetében. Na meg egyéb másban is. Amilyen gyorsan jött épp annyira tartott sok ideig a csókunk. Végül elmosolyodtam azon amit mondott.
- Hát… Lenne egy-két ötletem. - Mondtam kicsit sejtelmesen, de valószínűleg tudta mire gondolok, főleg hogy miután beljebb engedtem rá is csaptam egyet a fenekére mielőtt bezártam volna az ajtót…kulcsra. Aztán pedig szembe fordultam vele és úgy kaptam fel őt a magasságomba. Felültettem az asztalra. Szerelemtől „égett” a tekintetem miközben ránéztem, aztán pedig adtam egy csókot a nyakára.
- Csinálhatjuk most is… - Mondtam mielőtt egy újabb csókot leheltem volna a nyaka vonalán. -…vagy akár később is. - Végül pedig a nyakától eltávolodtam és egy vad csókot adtam neki.
- Én az előbbire szavaznék. - Suttogtam az ajkaiba, miközben combját simogattam.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 22
✤ Születésnap : 1993-12-10
✤ Regisztráció : 2014-11-01
:Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Fri Jan 02, 2015 7:52 pm


Lucifer & AshlynAligha várhattam más fogadtatást, de szívemből szólva másra sem vágyom, minthogy a karjaiban legyek és magához húzva forrón csókoljon meg. Imádom az ajkainak ízét, a nyelve játékát a sajátommal és azt is, hogy soha nem sürget. Ha hinnék a felsőbb hatalomban, azt mondanám, hogy megfogtam az isten lábát. S habár így érzem, ilyen nyíltan nem jelenteném ki. Hálás vagyok a sorsnak, vagy bárminek, amiért annak idején Lucifer nem adta fel, hogy szóra bírjon és azért is mert kevés hozzá hasonló embert ismerek. A barátait persze többé-kevésbé már tudom hová tenni, hisze elég sok időt töltök velük, mióta hivatalosan is együtt vagyunk és mintha jobban is kedvelnének, de azt is tudom, érzem, hogy ha bármilyen módon fájdalmat okoznék neki, akkor mind egy szálig meggyűlölnének. Szolidárisak, ennyi az egész.
- Tudom, de azért szeretem hallani.. - nevetek fel, ahogy meghallom válaszát. Igazság szerint, mióta nyíltan szerethetem, sokkal kevesebbet készülődök, hogy kevesebb időt vegyen el tőlem, amit hasznosan is eltölthetnék, például vele. - Meg azt sem akarom, hogy mindig a nyakadon lógjak, még égén eleged lenne belőlem.. - sóhajtok nagyot, azt színlelve, hogy tényleg ettől tartok. Hisz ismer már engem, igazság szerint eddig sem nagyon zavart, ha épp annyit beszéltem, hogy már teljesen elege volt belőlem. - De ugye tudod, hogy akkor is jöttem volna, ha nem hívtál volna át? - nevetek fel, de csókba fullad a boldog hang. - Mit terveztél mára? - kérdezem végül, mikor el tudok szakadni csábító ajkaitól.
 

©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 27
✤ Születésnap : 1991-05-23
✤ Regisztráció : 2014-11-01

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Fri Jan 02, 2015 6:16 pm

Ashlyn & Lucifer
All the hate in this world can't tear us apart.

Nem tudom mivel, vagy hogyan érdemeltem ki Ashlynt. Már a puszta lénye is megbabonáz évek óta, sőt… néhány év választ el attól, hogy egy évtizede szerelmes vagyok belé. Bár… talán meg is tudom válaszolni a kérdésemet. A legegyszerűbb talán az lenne, ha a karmát hoznám fel, miszerint jó dolgokat teszel akkor jó dolgok történnek veled, rosszakat teszel és egész életedben kísérteni fognak. Én mindig is előbbire törekedtem és úgy érzem hosszas idő után meglett az eredménye. Visszafizetődött minden jó amit a világhoz adtam, Ashlyn formájában. Amint megtudtam, hogy érzéseim viszonzásra leltek akkor olyan örömet éreztem legbelül amit azelőtt még sohasem. Ő az a nő akiről tudom, hogy boldoggá tud tenni engemet. Gyermekkorában is nagyon visszahúzódó volt és örültem, hogy én tudtam átsegíteni a nehéz időszakokon. Merész dologgal nyertem el a bizalmát, de akkor is megérte.
Most viszont úgy érzem, amióta együtt vagyunk felüdült. Sokkal inkább szeret az én baráti társaságom körében lenni, és ők is sokkal inkább elfogadják őt. Egyik barátom, Jonah például mondta is, hogy „Ashlyn végre megmutatta az IGAZI arcát.” Neki soha nem volt vele gondja, de nem is kereste különösebbképpen a barátságát. Egyet értettem Jon-nal, szerintem is előjött – ha hosszú idő múltán is – Ashlyn igazi arca. Ő ilyen, csak régebben félt kimutatni mindezt, viszont azáltal, hogy szerelmünket kimutathattuk egymás iránt, vett egy elég nagy fordulatot. Ha nem is 180°-osat, de vett egy elég nagyot…
- A nap minden perce kínzás nélküled. De ezt tudod jól. Örülök, hogy itt vagy. - Mondtam mosolyogva, mielőtt újra szenvedélyesen meg nem csókoltam.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 22
✤ Születésnap : 1993-12-10
✤ Regisztráció : 2014-11-01
:Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Fri Jan 02, 2015 3:14 pm


Lucifer & AshlynCsodálkozom, hogy nem kapott akkora hírverést friss kapcsolatunk, mint amekkorára korábban számítottam. persze nem azért, mert nem örülök neki, csak valahogy mindig úgy éreztem, hogy ujjal mutogatnak rám, amiért én vagyok a "fura lány", aki senkivel sem beszél és nem kezdeményez beszélgetést. Akkor is csak ritkán válaszoltam számomra idegenek kérdéseire, ha közvetlenül hozzám intézték azt. Lucifer viszont már korán feltétlen bizalmamat élvezte. Eleinte féltem, hogy azután, hogy megadtuk magunkat az érzelmeinknek, majd rajta csattannak a dolgok, és ő kerül a gúnyolódók kereszttüzébe, ezzel szemben, mintha az ellenem irányuló kritikák is csökkentek volna. Teljesen nem hagyták abba, de mintha ezzel reagáltak volna arra, hogy Lucifer és én egy párt alkotunk. Annak ellenére, hogy nem vertük nagy dobra a kapcsolatunkat és a megszokottnál jobban társaságban  nem is mutattuk ki érzelmeinket, mindenki tudta már, hogy megváltozott a viszonyunk, pusztán abból, ahogy egymásra néztünk, vagy követtük egymást szemünk sarkából.
Az pedig, ami zárt ajtók mögött történt nap, mint nap... Nem bántam meg, sőt. Azt hiszem, nehéz életem egyik legjobb döntése volt, hogy végül Lucy mellett kötöttem ki. Nem változtunk meg, pusztán tudjuk, hogy a kapcsolatunk új fordulatot vett és most már el sem tudnám képzelni az életemet enélkül. Valami megmagyarázhatatlan, határtalan bizalommal és reménnyel tekintek mindenre, ami előttünk áll. Talán az az oka, hogy először karácsonyozunk egy párként, hogy már tudom, nem csak családomként, de szerelmemként is számíthatok rá. Nem kívánhatnék ennél többet, akkor telhetetlennek tűnnék és most nem is akarok mást, csak ismételten egy kis nyugalmat. Persze az én mércém szerint, hisz ilyenkor még mindig túlpörgök és túl sokat készülődök. Annak ellenére, hogy Lucy-nak valószínűleg az ellen se lenne kifogása, ha saját magamat csomagolom csomagolópapírba.. Sejtésem szerint még örülne is, hogy bontogathat.
Szinte beszökkentem az ajtón, és szembe találtam magam a közösen feldíszített karácsonyfánkkal. Eszembe jutottak a tegnap esti történések, de már nem pirultam bele az emlékekbe. Majd amint őt is megláttam, mosoly terült szét az arcomon. A boldogságtól szívem feldübörgött és odaadóan csókoltam vissza. Természetes, hisz úgy jövök ide, mintha haza érkeznék.
- Szeretem az ilyen fogadtatást.. Csak nem hiányoztam? - kérdezem felpillantva rá, de eszem ágában sem volt letörölni képemről az elégedett vigyort.
 

©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 27
✤ Születésnap : 1991-05-23
✤ Regisztráció : 2014-11-01

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   Mon Dec 29, 2014 7:38 pm

Ashlyn & Lucifer
All the hate in this world can't tear us apart.
Hallottam már olyan dolgokat, hogy ha egy árvát befogad egy család már gyermekkorában, akkor inkább alakul ki köztük testvéri viszony, mintsem szerelmi. Bár nekünk nem volt családunk, nálunk is talán ez lett volna a logikus. Viszont ha úgy vesszük, akkor ez teljesült is, mert egészen másfél hónappal ezelőttig inkább volt húg-báty viszony közöttünk, de örülök, hogy ez megváltozott. Ez volt minden vágyam és most, hogy teljesült, hatalmas boldogsággal tud eltölteni.
Az elmúlt másfél hónapban éltem meg az életem legszebb időszakát. Főleg azért, mert régóta dédelgetett álmom vált valóra azzal, hogy Ashlyn a mellkasomon hajtja le a fejét mikor lefekszünk aludni aztán ébredéskor pedig egy „jó reggelt” kívánó csókkal köszöntjük egymást. Attól függ, hogy ki kel fel hamarabb, én vagy ő. Habár régebben is volt, hogy együtt aludtunk, mikor még mind a ketten gyerekek voltunk és ő pedig félt egyedül álomra hajtani a fejét. Én mindig ott voltam számára, ő pedig mindig az én rendelkezésemre állt amiért rendkívül hálás vagyok mind a mai napig. De azok a gyermekkori együttalvások nem voltak ehhez hasonlóak.
Most viszont végre szünet van és a karácsony is vészesen közelgett, míg végül el nem értünk hozzá. Egy kisebb, de annál szebb fát beraktam a szobámba amit Ashlynnel együtt díszítettünk fel, miközben szokáshoz hűen egy kis forralt bort iszogattunk. Bár lehet kicsit sokat is, mert néhány méterrel távolabb kötöttünk ki az est végére az ágyban… is…
Ma van Karácsony első estéje és kértem is Ash-t, hogy jöjjön át este. Bár nem kellett volna kérnem, mert magától is jött volna. Mikor meghallottam, hogy nyitódik az ajtó fel is álltam az ágyról és amint belépett az ajtón már előtte is voltam és egyből köszönésképpen adtam ajkaira néhány apró csókot.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Lucifer szobája   Mon Dec 29, 2014 7:34 pm

****you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lucifer szobája   

Back to top Go down
 

Lucifer szobája

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Barracuda (1978) (The Lucifer Project)
» Lucifer Morningstar vs The Quantum Archangel
» Lucifer's Axiom(s)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Különleges iskolánk :: Whispers of the Night :: Kollégium :: északi szárny-