Angel & Demon ~ Sammy, Danny - Page 2

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Angel & Demon ~ Sammy, Danny

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Angel & Demon ~ Sammy, Danny   Tue Dec 30, 2014 12:13 amTo: SammyIsmételten egy hosszabb napon vagyok túl, persze, az olyan esetében mint én, kissé másképp értetődő az, hogy megerőltető, hisz fele annyira sem szoktam kifáradni a tevékenységeimben, mint az átlag emberek. Most se azért volt fárasztó az órák múlása, mert bármi másképp történt volna, mint ahogyan azt elterveztem, ez a fáradtság sokkal inkább szellemi fáradtság, semmint fizikai. Egyre többet agyalok az utóbbi időben, ami alapvetően még nem lenne meglepő, hiszen régebben is jellemző volt rám az ilyesmi, az viszont már sokkal kevésbé, hogy egy adott személy körül forogjanak ezek a gondolatok, arról már nem is bezsélve, hogy kimondottan bosszantó, mikor az üzletre koncentrálnék, és erre egy bájos, szőke tincsekkel keretezett arc tódul a gondolataim közé.
Ilyenkor örülök annak, hogy távolságot tartok mindenkitől, mert ilyenkor senki nem tudja leolvasni,hogy valami nem stimmel, legfeljebb akkor, ha én akarom. Ilyen viszont még soha nem fordult elő velem ,hogy szabályosan nehezemre esik kontrollálni a saját gondolataimat, mintha azóta a csók óta elkezdtek volna külön életet élni, pedig a legnagyobb szerénységgel sem mondhatnám azt, hogy ő volt az első nő, akit megcsókoltam. Viszont az első eset, hogy úgy érzem, mintha súlya lenne az egésznek. Emellett pedig még egy olyan érzet is kialakult bennem a hatására, mintha valamiféle szertől próbálának meg elvonni engem. Az érzés, hogy többet akarok. Az érzés, hogy ennyivel nem elégszem meg. De vele szemben igazságtalanság volna, ha engednék ennek az érzésnek. Sosem hittem volna, hogy bárki is lehet különleges az emberek között. Nos, Ő rá a példa, hogy tévedtem. Továbbra se lettem szent, soha nem is leszek az. Vélhetően megváltozni sem fogok soha. De ő különleges. Ezt elismerem.
Halkan fordítom el a kulcsot a zárban, és ugyanilyen óvatosan nyitom ki az ajtót is. Mostanra már vélhetően alszik, és nem akarom felverni. Ez is furcsa. Soha nem érdekelt az ilyesmi. Sosem voltam tapintatos vagy figyelmes, főleg, hogy egyerdül éltem mindig is, és nem is volt rá szükség, hogy odafigyeljek arra, vajon felverek-e valakit a motoszkálásommal. Ezért aztán halkan csukom be az ajtót magam mögött, és ahogy megfordulok a sötét helységben, azon reménykedem, hogy csak most ne rúgjak fel semmit, mert nem akarok zajt csapni. Elindulok, és egyből az emelt felé vezető lépcsőt célzom meg, hogy a szobámba jussak. Ahogy viszont elhaladok a nappali mellett, megpillantom a kanapén alvó személyt, amint szőke haja belelóg az arcába. A takaró a földre hullott, gondolom akkor, mikor elbóbiskolt. Csnedesen lépkedek oda hozzá, szerencsémre, olyan, mintha a démoni véremben lenne az, hogy nem csapok szinte semmi neszt, mintha ez is csak a képességeim egyike lenne.
Lassan felemelem a takaót a földről, és ráterítem, majd egy pillanatra elnézem, ahogyan szuszog. Vajon álmodik valamit jelenleg? Érdekes, egyetlen személy mennyi változást képez előidézni a másikban. Régebben ilyen gondolatok nem kavarogtak bennem. Megvetettem őket. Mert gyengítenek. Pont, amilyen gyengének most érzem magam. Gyengének, mégis erősnek, aki kész lenne egész éjjel itt virrasztani, hogy az álmát őrizzem. Mégis rábírom magamat arra, hogy lassan elforduljak, és elinduljak, mégha valamiért nehezemre is esik. Fogalmam sincs, mi a fene ütött belém, de talán tényleg ideje felérnem a szobámba. Hátha józanító hatással lesz rám egy kis alvás.To: Sammy :3 ll Note: Tudom, nem lett a legjobb, bocsi :S

Back to top Go down
View user profile
 

Angel & Demon ~ Sammy, Danny

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Burst Angel Discussion
» Angel of Music, by Carrie Hernandez
» The Angel of the Opera by Sam Siciliano
» 2010 golden demon winner
» Agent Angel Xyz Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: London :: Lakónegyed :: Kertváros-