Lydia & Benjamin - That Night

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Lydia & Benjamin - That Night

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lydia & Benjamin - That Night   Sat Mar 14, 2015 11:32 am
Oké. Valamiért eszméletlenül izgulok, nagyon rosszat sejtek. Direkt felhívták a figyelmem a múlt megváltoztatása adta veszélyekre, hogy ezzel a jövőt is újraírjuk, de gondolom Lydiát ez mit sem érdekli, csak a lényeg, hogy az egyetlen Colinja - csak tudnám miben is jobb nálam ez az unalmas pasi..- éljen. Őszintén szólva felkészülhettem volna jobban is, hogy még véletlen balesetek sem történhessenek, csak egy szimpla "mozi, popcorn- al". Mert hogy én, örömmel nézem végig ahogy húgom végez Lydia egykori szerelmével. DE, ez sem a tervek szerint alakul. Érzem a belém nyilaló fájdalmat, ami térdre kényszerít. ~ OLIVIA, FUSS! ~ Egy hang nem hagyja el a számat, csak tátogok, de egyszerűen nem nézhetem karba tett kézzel ahogy megölik húgomat. Kúszni kezdek a földön, egyenesen Lydia lába mögé. Kinyújtom felé kezemet, de nem érem el.
Olivia eközben a falnak szorul, Lydia nyomása miatt. A meglepettségtől hirtelen nem tudta normálisan lereagálni sem. Majd, lemoshatatlan baljós mosollyal fogadja Lydia szavait, és a felsőjénél fogja közelebb rántja magához. –  És.. nyugodt szívvel megteszem még egyszer is.– Közli a nővel haláli nyugodtsággal, bár kicsit zavart ez ügyben, hisz' ez az első próbálkozása. De látva minket, kezdi összerakni a képet. Sőt, csalódott is, ezért sem foglalkozik velem.  –  Befejeztétek?– Ásít egyet látva ezt a "szerelmi" kis civakodást, jelezve unottságát. Egyáltalán nem hatja meg a dolog. –  Csak tudnám hogy van merszed mással foglalkozni, miközben rám támadtál. – Ő is megérezteti Lydiával az erejét, és eszméletlen szúró fájdalmat irányít a fejére, aki erre úgy reagál, hogy kitöri a nyakát, és élettelen teste a földre hull. Felpattanok a földről, nem tudom elhinni hogy ez történt.. zihálok, szaporán veszem a levegőt, már majdnem hogy sírok is, és oda rohanok húgom testéhez, megemelve a fejét.–  Hogy tehetted ezt, Lydia?!– Fordulok a nő felé csalódottan, eszméletlen dühöt érezve. Ezzel csak azt érte el, hogy egy véget nem érő bosszút zúdít a saját nyakába, tehát, fordult a kocka. Szorítom húgom testét.. magamat hibáztatom leginkább, én hoztam vissza a múltba.. tudhattam volna hogy ez lesz!
Nem sokkal ezután megrezdül húgom mutatóujja. A nyaka visszafordul helyére, és az erejével egyenesbe hozza magát fekvő helyzetéből, egy ördögi kacaj keretében.–  Ugye nem gondoltátok komolyan hogy ilyen egyszerű lesz megölni?– Húgom felkészült.. őt csak úgy lehet megölni, mint egy vámpírt. Ha kitépik a szívét. A nem létező szívét. Megemeli a testem erejével, és egyenesen Lydiaára "dob", így elterülünk a földön.

give you what you like

to: my love
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lydia & Benjamin - That Night   Fri Mar 06, 2015 5:11 pm


to benjamin
Az egész jövőm ezen az egy pillanaton múlik. Ha Ben azt hiszi, hogy képes arra, hogy megállítson, hát nagyobbat nem is tévedhetett volna. Az erőm a dühömnek köszönhetően a véremmel együtt áramlik a testem minden egyes porcikájában és arra vágyik, hogy végre kitörjön belőlem. Nem csak azért fogok sikerrel járni, mert ilyen szinten még soha nem járt át engem az erőm, de azért is, mert egy fiatalabb Olivia-val fogok szemben állni, aki ezt nem fogja túlélni és mindig is gyengébb volt nálam. Ez most sem lesz másképpen. Főleg, mivel hosszú évek vannak az én oldalamon, míg ő ugyanaz a kis féltékeny kis fruska.
Ben szavaira csak megforgatom a szemeimet és abban a pillanatban, hogy kinyílik az ajtó és belép rajta Olivia elborul az agyam. Most vagy soha. Érzem, ahogy Ben megpróbál lefogni, de ezzel csak még könnyebbé teszi a dolgomat. Megnémítva okozok neki fájdalmat, mert nem szeretném, ha ordibálni kezdene a fájdalmában, hogy minden figyelmet magunkra vonja.
Mielőtt még Olivia túl közel kerülne Colin-hoz én abban a pillanatban megfogom és a falhoz vágom. – Tönkretetted az életem, te féltékeny hülye liba! – Üvöltöm a dühtől és megpillantom Colin-t, aki aggódó tekintettel pillant rám. – Azért volt itt, hogy megöljön.. Egyszer már sikerrel járt nem hagyhatom még egyszer.. – Mondom és érzem, ahogy a könnyeim végigfolynak az arcomon, de egy pillanatra sem eresztem el sem Olivia-t sem pedig Ben-t.
Lydia az nem te vagy.. – Mondja Colin én pedig hevesen rázni kezdem a fejemet. – Pontosan ez vagyok. Ez lett belőlem, amiért elveszítettelek és nem bírnám elviselni, ha még egyszer át kellene élnem azt a fájdalmat, ha pedig őt életben hagyom, akkor soha nem lehetünk biztonságban, mert megpróbálná újra és újra. Meg kell halnia. – Visszafordulok Olivia felé és szépen lassan fojtogatni kezdem őt a saját vérében, mikor a fejemben valami iszonyatos fájdalom kezd lüktetni, de Olivia-t egy pillanatra sem eresztem el cserébe inkább abbahagyom Ben kínzását és fájdalommal telten rájövök, hogy ki is teszi ezt velem. – Colin, te ezt nem érted.. – Kezdek bele, de szinte rögtön a szavamba vág. – Nem te nem érted.. Ha ezt most megteszed, akkor ugyanolyan leszel, mint most vagy. Rád sem ismerek. A lelked és az aurád rettenetes sötétségről árulkodik. Emlékezz arra, hogy ki voltál, mert azzal nem változtatsz rajta, hogy megbélyegeztek téged, ha megölöd.. – Hogy lehet, hogy ő mindig olyan könnyedén átlátott rajtam? Sosem fogom megérteni.. De igaza van. Ha megölöm akkor olyan leszek, mint amilyen most vagyok. Ha pedig hagyom élni, akkor folyamatos paranoiában kellene élnem. – Sajnálom. – Suttogom és abban a pillanatban hallom, ahogy Olivia nyaka roppan egyet, majd eldől a földön, mint egy zsák krumpli. Nem engedhetem meg, hogy ilyen fenyegetés csak úgy szökdécseljen az életemben.Ƹ̵̡   Embarassed  Ƹ̵̡ zene Ƹ̵̡ szószám Ƹ̵̡ ©


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lydia & Benjamin - That Night   Wed Mar 04, 2015 8:43 pm
El sem hiszem hogy hogy lehetek ennyire kedves.. hogy hogyan érezhetek pont én bármiféle bűntudatot. Én Benjamin Mitchell, aki oly sok szörnyűséget de leginkább azt, megtett élete során nem elég hogy szerelembe esik, még hajlandó is visszavinni szíve választottját arra az éjszakára ahol.. minden kezdődött. Tudom, tisztában vagyok vele hogy ez mennyi veszéllyel jár.. ráadásul a társam is túl rafinált, így kétség sem fér hozzá hogy valamivel "viszonozni" fogja kedvességemet.. oda kell figyelnem minden lépésére. Bár tisztában vagyok azzal ha nagyon akarja úgysem tudom megállítani, szóval akkora hülyeséget csinálok mint még soha, de vállalom.
A boszorkánytól kapott ital hatásos volt. Lydia és Colin nappalijába kötünk ki. A nő két szoros falközé rángat mondván maradjunk észrevétlenek, és teste egésze nekem préselődik. ami hihetetlenül jó érzés és ezt egy kicsit sem leplezem, büszkén mutatom.
–  Semmi nem esne jobban.. mint hogy így lásson a drágalátos Colinkád.– Suttogom Lydia ajkaira szavaimat. Eszméletlenül vissza kell fognom magam hogy egy ujjal se érjek hozzá.. mert ha ez történne, valószínűleg neki esnék a nőnek, de a kellemesebbik értelemben. Kezemet óvatosan válla fölé helyezem, s mosolyra húzva számat figyelem a nőt, majd a lassan megjelenő férfit, Colint.
Egyedül vagyunk.. kint az eső esik. Egy hatalmasat villámlik. ami bevilágítja az egész házat egy pillanatra, s az ezt követő dörgéskor valaki nyitja az ajtót.. azaz, a húgom, Olivia. –  Kezdődik..– A hatalmas dörgés elnyomja az ajtó hangjának nyikorgását, ezért hát észrevétlenül besurran a házba, majd lassú léptekkel Colin felé veszi az irányt.. mielőtt húgom elhaladna előttünk megragadom Lydia kezét, hogy még véletlenül se tudjon moccanni.

give you what you like

to: my love
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lydia & Benjamin - That Night   Fri Feb 27, 2015 11:27 pm


to benjamin
Meg kell mondanom őszintén, hogy nem számítottam arra, hogy pont tőle fog ez az egész ötlet felvetődni. Persze én magam is megtehettem volna, de talán féltem a következményektől. Azonban most ezen a napon nem félek semmitől. Vissza fogom hozni a férfit, akit szeretek és csak ez számít. Újrakezdhetjük az életünket együtt, ahogyan mindig is kellett volna. A mi szerelmünk egy tökéletes tündérmese volta, mibe csúnyán belerondítottak és nekem eszem ágában sincs újra elveszíteni. Olyan volt, amiről kiskoromban álmodtam. Nem voltak komplikációk. Őszintén szerettük egymást és kiegészítettük a másikat. Minden tökéletes volt most pedig úgy érzem magam, mintha elrohadnék belülről. Nem mondom, hogy nem táplálok valamilyen érzéseket Ben felé, mert akkor soha nem melegedtünk volna össze azon az éjszakán, de ezt próbálom elrejteni, mert nem tudhatja meg. Főleg, hogyha megadatik nekem a lehetőség, hogy újra azzal a férfival legyek, aki legelőször ellopta a szívemet. Erre vágyom és ezt akarom. Nem tudom, miért olyan ostoba, hogy magával visz anélkül, hogy megkötözné a kezemet vagy betömné a számat, mert hogy nem fogom végignézni a szerelmem halálát bárki is követte el az egyszer biztos.
Lehúzom fenékig a löttyöt, amit adott, majd egy grimasz alakul ki az arcomon, mikor végigsimít a hátamon és végül összekulcsolja a kezeinket. Hát nem bánom, ha neki ez így jó. A fehér fény, ami körülöttük megjelenik annyira vakító, hogy be kell csuknom a szememet. Mikor újra kinyitom a szememet minden ugyanolyan. Körbepillantok és meglátom Colin-t. A férfit, akit szeretek a konyhában ücsörögve eszeget. A lelkem beleremeg. A szemeim könnyekkel telnek meg és legszívesebben a karjaiba vetném magamat, de akkor soha nem tudom meg, hogy igazat mondott-e Benjamin. Bár oly mindegy. Akárki volt az, aki megölte a szerelmemet meg fog halni. Ilyen egyszerű ez az egész.
Összeszedem magam, majd a nappaliba húzom Ben-t, ahol a falnak préselődünk. Így várunk arra a pillanatra, mikor a gyilkosa megérkezik. Óvatosan leskelődök kifelé, hogy láthassam még minden rendben van vele. A szerelmem él. Életben van. Én pedig mindent el fogok követni annak érdekében, hogy ez így is maradjon.


Ƹ̵̡ gyenge Ƹ̵̡ zene Ƹ̵̡ szószám Ƹ̵̡ ©Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Lydia & Benjamin - That Night   Sat Jan 03, 2015 1:33 pm

***
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Lydia & Benjamin - That Night   

Back to top Go down
 

Lydia & Benjamin - That Night

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Monday Night Mordheim Presents: Border Town Burning
» Night Goblins, I never was good at painting greenskins...
» BADASS cruise night and car show meets for spring/summer?
» UK Tonight's The Night - Special RTD Doctor Who Scene
» Night Goblins and Troll etc.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Különlegességek :: Rejtélyes múlt-