Wish & Hazel - Pár évvel korábban

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Wish & Hazel - Pár évvel korábban

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 23
✤ Születésnap : 1989-10-28
✤ Regisztráció : 2014-06-23
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊰ if I tell you I have to kill you

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wish & Hazel - Pár évvel korábban   Wed Jan 28, 2015 9:38 pm

Wish & Hazel
to my friend

Soha nem hittem volna azt, hogy egyszer pont egy vámpír fogja okozni a vesztemet. Hamarabb gondoltam volna azt, hogy a húgom fog végezni velem, a sok örült és idegesítő varázslatának köszönhetően. Szeretem őt, de néha már tényleg igazán bosszantó tudott lenni, amikor nem talált jobb kísérleti alanyt nálam. Persze anyum soha semmit se tett, mert ő képes volt mindent helyre hozni, ha meg túl lőtt volna a drága pici leányzó, akkor cselekedett volna ő is, de ilyen eddig még soha nem fordult elő. Mindig csak a romokat takarítja utána anyum. De talán részben édesanyánk reménykedett abban, hogy ezeknek a megpróbáltatásoknak köszönhetően meg fog jönni az eszem és már nem fogok olyan felelőtlen életet élni, mint jelenleg is tettem. Tévedett, nem is kicsit.. Mert minden egyes megpróbáltatás után egyre több időre hagytam ott a családi fészket, hiszen sokszor úgy éreztem, hogy nem tartozom oda. A húgom és édesanyám is boszorkány volt, de talán jobb is, hogy nem kaptam erőt, mert biztos vagyok abban, hogy az iskola fele már régen békaként élné az életét.
Az emberek sokszor elképzelik, hogy milyen véget szeretnének, de őszintén szólva én soha se tettem, vagy legalábbis nem olyan értelemben, mint a legtöbben tennék. Persze, arra soha nem gondoltam volna, hogy így fog érni a vég. Egy bűzös sikátorban, egy vámpírral a nyakamon. Ez azért már tényleg abszurdom. Éreztem, amint a meleg vérem végig folyik a nyakamon, egyenesen a melleimre és onnét tovább. Próbáltam ellökni a fickót és kiszabadulni, de egyszerűen nem ment. Olyan volt az egész, mintha egy hegyet próbáltam volna meg arrébb tolni. S végül kezdtem feladni, amikor hirtelen minden abba maradt. Nem éreztem többé a férfit a közelemben, se azt ahogyan véremet szívja, de annál inkább hallottam egy hangos csattanást. A kezem a nyakamra siklott, de még így is eléggé véreztem. Egy pillanatra még meg is szédültem, majd hirtelen egy női hangra lettem figyelmes, hiszen a történtekből nem sok mindent sikerült felfognom, mert eléggé szédültem már.
Persze....- mondtam neki kissé elhalló hangon, s egy pillanatra még a földre is estem, hiszen a lábaim felmondták a szolgálatot. Remek.. Már csak tényleg ez hiányzott, hiszen már a fejem is éppen eléggé fájt, minden homályos volt, de most meg már a földön ülök. Tökély... Figyeltem, ahogyan újra megküzd a férfival és szerencsémre ő győzött. Lassan újra bólintottam a kérdésére, majd amikor elkezdett újra és újra beszélni, akkor már minden erőmre szükség volt ahhoz, hogy meg is értsem azt amit mond. Egy pillanatra még az is átfutott az agyamon, hogy talán nem is a anyanyelvemen beszél, de valójában csak a vérveszteség miatt volt az, hogy nem igazán értettem meg őt. Amikor felém nyújtotta a kezét, akkor haboztam, de végül elfogadtam és minden undoromat félretéve megízleltem a vérét. Nem volt éppen valami finom, de bíztam benne és abban is, hogy segíteni fog. Nem tudom miért, de talán nem is az ok a lényeg, hanem az, hogy hittem benne..
Nem mehetnék el innét? - kérdeztem még mindig szinte nyöszörögve, majd végül eszembe jutott az is, hogy bemutatkozott. - Hazel Beau... - kezdtem bele én is, de végül a sötétség elragadott magával. Nem akartam elhinni, hogy még a vére se tudott segíteni abban, hogy ne legyek ko, de talán időre van szükségem. Nem tudom, de nagyon reménykedtem abban, hogy nem meghaltam, hanem csak elájultam. Már csak abban reménykedhetek hogy nem fog otthagyni, hogy valakinek a vacsorája legyek...

• Nagyon tetszett! cuki izgi Bocsánat a késés miatt. bújik©Nobody said it'd be easy,
 
but I will not give up.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 11
✤ Születésnap : 1656-01-27
✤ Regisztráció : 2015-01-01
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ×× ha elmondom, meg kell, hogy öljelek.

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wish & Hazel - Pár évvel korábban   Fri Jan 16, 2015 12:17 pm

Hazel & Wish

you should be careful

A napjaim nem éppen sikerültek fényesen, mivel teljesen leszívta az energiám az, hogy a munkahelyen mindenki ugráltat. Rendben, én megértem, hogy vannak főnökeim, de akik egyenrangúak velem nyugodtan befoghatnák. Valaki szóljon rám ha tévedek. Úgyis tervezem a kilépést és ebben Ric is egyetért velem, sőt, rendesen bíztat, hogy hagyjam ott ezt a hülyeséget. A főnökök lenézőek, a kollégák pedig nagyon magasan hordják az orrukat.. Jaj, csak tudnám miért fajult el ennyire ez a világ. Hihetetlen!
Akármennyire meglepő még szerény személyem is néha eljár éjszakánként. Mostanában megtaláltam az önkontrollt, sikerült leküzdenem a vérszomjam több, mint három évszázad után. Ebből adódóan éjszakánként inkább otthon maradok, hiszen nincs miért az utcán botorkálnom, most viszont mégis megjött a kedvem hozzá. Ric nem szokott affelől érdeklődni mit csinálok, csak szereti tudni hol vagyok ha esetleg bajom esik. Odafigyel rám és ez nagyon hízelgő de egy kicsit fura is nekem, mivel egy ember sem törődött velem. Néha még ma is bevillannak képek amikor hűn állított hitvesem véresre vert és miatta változtam ezzé ami most vagyok. Valljuk be, nem egy leányálom ez, mivel mikor kisgyerek voltam mindig arról álmodoztam, hogy szerető férjem lesz és sok-sok apró gyermekem. Majdnem lett is egy, de közbeszólt a halhatatlanság..
Az a jól ismert bárok ahol a fiatalok a sárga földig leisszák magukat és a táncparketten fetrengenek röhögve, majd néha a sarokba dobják a taccsot.. hozzám ez sosem állt közel. Nem is oda tartanék ha más nyitva lenne, leginkább egy nyugodt kávézó vagy valami jobb lenne, de nem, egy szórakozóhely talán jobb is lenne nekem. Sietős lépésekkel haladtam felé, közben telefonom képernyőjét bámultam, mivel egyenes úton mentem, nem volt forgalmas utca, na meg egy vadidegen üzenetekkel bombáz, hogy nem kell-e nekem egy láma. Telefonbetyárok mindenhol, de nem baj, az ő pénze lesz én meg jót derülök ezen a baromságon. Amint közelebb értem a kitűzött célponthoz máris megcsapta az orrom valami, ami nem alkohol volt.. vér. Valaki erősen vérzik vagy valakit kegyetlenül megcsapolnak. Egyből felkaptam a fejem és megláttam egy kétségbe esett szőke hajkoronályú lányt akinek a nyakából valami pojácaféle lógott aki egy vámpír volt. Még ismertem is! Utáltam ezt a fickót, mivel nem egyszer kerültünk összetűzésbe, így mosr szívesen elvertem volna a hátsófelét.
Odafutottam hozzájuk és a férfit nyakánál megragadva húztam el szegény áldozatától és mivel nem kis korkülönbség volt köztünk kicsit fölényben voltam. Ledobtam a földre és amikor felnézett rám minden erőmet összeszedve az arcába rúgtam.
- Jól vagy? - fordultam az eléggé ijedtnek tűnt lány felé, bár sok érzelmet lehetett leolvasni az arcáról. A válaszát sajnos meg sem várhattam, mert az a kis senkiházi elkapta a lábam, lehúzott, én pedig nagy puffanással érkeztem a kemény betonjárdára ami nem kellemes érzés volt. Viszonylag hamar kiszabadítottam magam és egyik kezemmel megtartottam a begurult ellenfelem míg elkezdtem a táskámban matatni a tőr után amit szintén Ric adott nekem elővigyázatosságból. Végigkarcoltam a kezét vele és elengedtem, ő pedig amilyen gyorsan tudott visszavonult, annyira iparkodott, hogy majdnem az árnyékát is itt felejtette. Talán meg kellett volna ölnöm, de nem most, nem ebben az időben. Majd ha következőleg elcsesz valamit.
- Na most kezdjük el megint.. Jól vagy? - pár pillanat múlva megint néztem arra akit megmentettem és úgy döntöttem jó lenne bemutatkozni mivel azt sem tudja ki vagyok. - Wisia Eidothea. - biccentettem felé, mivel kezet rázni nem akartam vele, szerintem most el van foglalva a nyakával. - Wish, ha úgy jobban tetszik. - mosolyodtam el majd eszembe jutott, hogy meg kéne gyógyítanom. Átharaptam a csuklóm és felé tartottam. - Igyál gyorsan mielőtt valamelyik másik fajtársam megérzi a szagod és nem tud uralkodni. - sürgettem, mivel ismerem a magamfajtákat. Amint vérszagot éreznek szinte átmennek vadállatba, és ez a lány ma estére eleget kapott.
♰ remélem megfelel. cuki ♰ something beautiful ♰ 604
✖ K.P ✖

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 23
✤ Születésnap : 1989-10-28
✤ Regisztráció : 2014-06-23
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊰ if I tell you I have to kill you

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wish & Hazel - Pár évvel korábban   Thu Jan 15, 2015 7:01 pm

Wish & Hazel
to my friend
Újabb péntek este és én ugyanazt teszem, mint szoktam. Magamra öltöm a legújabb ruhámat, majd magas sarkút húzok és elindulok bulizni. Csendes vagyok és szinte úgy osonok ki a házból, mintha valami macska lennék és az életem múlna a lopódzáson. Egyszerűen nem bukhatok le és nem is ébreszthetem fel a húgomat, mert ha megteszem, akkor ma estére itthon fogok ragadni, de ahhoz semmi kedvem nem lenni. Miért is akarnék itthon maradni, hiszem a húgom másra se használna, mint kísérleti nyúlnak.  Lehet, hogy ő boszorkány, de én nem annak születtem. Egyszerre utáltam ezt, de egyszerre örültem is, hiszen nem kellett annak a káoszos világnak a részese lennem. Nem kellett attól tartanom, hogy esetleg valaki emiatt akarna megölni. Édesapám egyszerű halandó volt, de még gyerekkoromban fura körülmények között halt meg. Pár évvel később édesanyám megismert egy mágust, majd hozzá ment és rövid időn belül megszületett a húgom is. Eleinte örültem neki, de amint megjelent az ereje és azt lett a legfőbb szórakozása, hogy a képességével engem bosszantson. Nos, olyankor nem éppen voltam kedves és rendes nővér.
Amikor sikeresen kijutottam a házból, akkor egy kisebb sóhaj hagyja el a számat, majd belebújok a dzsekimben és sietve indulok el a megszokott bár irányába. A barátaim már régóta várnak rám, hiszen most kissé későn sikerült elindulnom. Amikor belépek a bárba akaratlanul is egy mosoly jelenik meg az arcomon. Talán kissé felelőtlen vagyok, de igazából nem érdekel. Én úgy gondolom, hogy élvezem az életet és most vagyok fiatal, így akkora bűnt nem is követek el. Hamarosan meg is pillantottam a barátaimat, így pár pillanat múlva már javában elindul a buli. Több órája már, hogy itt lehetek, amikor megpillantok egy ismerős arcot. Mindig itt van és figyel engem. Egyszerre ráz ki tőle a hideg és egyszerre vágyok többre is, de soha nem kerültem még a közelébe és egy részem azt mondja, hogy ez így helyes. Végül több óra ivászat és tánc után egy kis levegőre vágyok. Sietve vágok át a tömegen, majd amikor kilépek a bárhol, akkor mélyet szippantok a tiszta levegőből és a hideg idő képes egy kicsit észhez is téríteni. Hallom a kövön a cipőm kopogását, de hamarosan meghallok más lépteket is. Lassan megfordulok és döbbenten nézek az ismerősen ismeretlen férfira.
Segíthetek? – kérdezem meg tőle érthetetlenül, mert minél közelebb ér hozzám, annál inkább kezdem úgy érezni, hogy jobb lenne elfutni, de mire észbe kaphatnék bekerít, a falhoz présel és hamarosan megérzem fogait, amint a nyakamba vájja. Próbálok  küzdeni, de túl erős és túl éhes. Tudom, hogy mi ő, mert meséltek róluk, de soha nem gondoltam volna azt, hogy egyszer én is egynek a fogságába esem. Óvatlan voltam és talán tényleg ostoba…


• Remélem kezdőnek jó lesz. cuki©Nobody said it'd be easy,
 
but I will not give up.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 23
✤ Születésnap : 1989-10-28
✤ Regisztráció : 2014-06-23
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊰ if I tell you I have to kill you

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Wish & Hazel - Pár évvel korábban   Thu Jan 15, 2015 6:03 pm

****Nobody said it'd be easy,
 
but I will not give up.


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wish & Hazel - Pár évvel korábban   

Back to top Go down
 

Wish & Hazel - Pár évvel korábban

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Különlegességek :: Rejtélyes múlt :: New York-