Once Upon A Time

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Once Upon A Time

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Once Upon A Time    Mon Jan 19, 2015 7:09 pm
once upon a time frpg S3this is our story

Légy üdvözölve nálunk, kedves idegen! Az oldal témája az Once Upon A Time című sorozat, melyet a 3. évadtól kezdve játszunk!

Regefalva lakói arra ébrednek, nem elég hogy egy év nyomtalanul eltelt az életükből; de nem is emlékeznek rá mi történt velük ezen idő alatt vagy hogyan kerültek az Elvarázsolt erdőből ismét a festői kis városkába, ahol mindenki mindenkit ismer. Vagy mégsem? Új arcok, ismeretlen és mégis egyszerre ismerősnek tetsző idegenekkel találkoznak. Persze mindenki a néhai Gonosz Királynőre mutogat mikor felelőst keres a történtek miatt, ám valójában Zelena mozgatja titkon Rumpelstiltskin-t és a szálakat. Ebben pedig úgy tűnik az emlékeit frissen visszanyert Emma sem tudja megállítani, hiába tért vissza Killian és Henry oldalán Regefalvára. Apropó Henry... Nos, gondolnád hogy épp az angyali kisfiú, a Legigazabb Hívő lesz az, aki szövetségre lép majd Zelenával, hogy megpróbálják együttes erővel elpusztítani vélt vagy valós közös ellenségeiket? Vajon lelepleződik végre Pán Péter vagy tovább tud garázdálkodni Henry testében? Ezúttal bizony a gonosz áll nyerésre... már, ha hagyod nekik!

Gyere, és bújj te is a kedvenc mesehősöd bőrébe, védd meg Regefalva lakóit a gonosztól vagy segítsd őket a bosszújuk elérésében! Ha elég bátor vagy, mint Merida; fondorlatos, mint Jafar és önzetlen, mint Hüvelyk Panna bizonyosan sikerrel jársz! Hiszen ne feledd: Minden meseszereplőnek jár a boldog befejezés, még Neked is! Válassz hát oldalt és kalandra fel!you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
 

Once Upon A Time

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-