John Angelo

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 John Angelo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 5
✤ Születésnap : 1989-04-06
✤ Regisztráció : 2015-01-15
:
✤ Foglalkozás & hobbi : × waitress

Honey, keep my secrets well
PostSubject: John Angelo   Tue Jan 27, 2015 4:42 pmJohn Angelo
Faj: Démon ◭ Pb alany: Hugh Jackman ◭ Történelmi korszak: JelenkorVárjuk:
Samantha Anne Hepburn
Kor:
1232
Státusz:
Szabad
Leírás:
Ismertél már, mikor megszülettem. A létezésemről pedig már századok óta tudsz. Nagyon sokáig tartott, amíg megtaláltál engem. Előbb akartál a nyomomra akadni, mint bármelyik másik lény. Foglalkoztatott az idővel való játék. Mert van egy pont az életedben, ahova vissza akarsz menni. Századokkal a jelenkor előtt, démonként szerelmes lettél. De az idő vasfoga úgy tűnt erősebb bármilyen akaratodnál és az emberlány, akit annyira imádtál végül elhunyt. Emlékszel rá, mennyire szeretted? Mikor már idős volt, arcát ráncok borították, akkor sem tudtad őt elengedni. Sosem volt hozzá fogható, azóta sem. Sophia örökre benned égett. Azóta sem találod igazán a helyedet a világban. Lehetsz bármilyen kegyetlen, lehet bármekkora hatalmad, a szíved gyengéd és törődő, még ha fajodra nem is ez jellemző. Hallottál egy boszorkányról, ki az időt akarta befolyásolni. Akartad a medált, a darabjait, mindent. A középkor környékén elhíresült egy prófécia, miszerint születik majd egy lány, egy igazi szépség, aki képes lesz ráakadni a darabokra és segíthet a természetfeletti világnak, hogy az idők végtelenségében egyesüljenek. Ezt az ábrándot kezdted kergetni, míg a nyomok nem vezettek el hozzám. A vadászok is követték a próféciát és a nyomokat. Gyermekként mindentől megóvtál, sohasem eshetett bántódásom, de azt a tragikus éjszakát nem bírtad megakadályozni. Túl későn értél az égő házhoz és mivel engem hajkurásztál hosszú éveken keresztül, csak engem mentettél ki. A szüleim bent égtek és ezért megfogadtad, hogy sosem hagysz magamra. De ekkor még mindig az vezérelt, hogy visszamehess a múltba és újra lásd Sophiát.
Mikor végre hozzád kerültem és biztonságban tudhattál, valami megváltozott. Talán még egy évig kerested a nyitját a képességeimnek, aztán egy idő után már nem erőltetted. Lassan mint nő kezdtél rám nézni és bár sem külsőleg, sem belsőleg nem hasonlítottam Sophiához, te még is mélyen kötődni kezdtél hozzám. Elnyomtam benned a vágyat, hogy a múltban akarj élni és elkezdted velem élvezni a jelent. Évekig boldogok voltunk.
Aztán egy éjjel rájöttél, hogy már nem vágyakozol a múltba. Eszedbe jutott hirtelen, miért kerestél annyi ideig. Ez pedig megőrített. Úgy érezted elárultad Sophiát, az emlékét azzal, hogy belém szerettél. Felvetted a régi énedet, a kegyetlen, hideg, távolságtartó démont. Nem gondolkoztál racionálisan már és a benned dúló harag és csalódottság fizikálissá tett, bántani kezdtél, nem törődtél az érzéseimmel tovább. Mikor elszöktem, mint egy vadállat kezdtél el vadászni rám. Harag vezérel most és egy hajszál választja el benned a szerelmet a gyűlölettől. Szeretsz, mert rám találtál és értelmet adtam földi létednek, de gyűlölsz és engem hibáztatsz, amiért magadra hagytalak és elfutottam előled. Lassan egy éve keresel, de mindig nyomomat veszted. Már annyit kerestél.... Olyan sok éven át hajkurásztál, most pedig kezdődik előlről az egész.


Back to top Go down
View user profile
 

John Angelo

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-