Ramona Twain (változtatható)

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Ramona Twain (változtatható)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 4
✤ Születésnap : 1992-12-18
✤ Regisztráció : 2015-01-26
:
✤ Foglalkozás & hobbi : egyetemi hallgató

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Ramona Twain (változtatható)   Sat Jan 31, 2015 2:12 amRamona Twain (változtatható)
Faj: Ember ◭ Pb alany: Noomi Rapace ◭ Történelmi korszak: JelenVárjuk:
Victoria Marin
Kor:
22
Státusz:
Szabad
Leírás:
Tulajdonképpen az ő életét élem, ő pedig az enyémet. Születésünkkor kicseréltek minket, mivel szívelégtelenséggel született, az orvosok biztosak voltak benne, hogy nem éri meg a másnapot, az én anyám pedig a szüléskor meghalt, egy árvát, engem hagyva maga után. A nevelőszüleim utolsó esélye volt ez, hogy gyermekük legyen, a nevelőapám ezért ment bele a cserébe, nevelőanyám tudta nélkül. A gyermekük azonban csodával határos módon életben maradt, erről azonban ők már nem tudhattak. Engem vittek haza és neveltek saját gyermekükként, míg a vér szerinti lányuk, akiről azt hitték, meghalt, állami gondozásba került.
Elég hányatott gyerekkor jutott neki osztályrészül, amit gyenge egészsége sem tett könnyebbé. Folyamatos kórházi ellenőrzésre szorult, és a gyógyszerei nélkül aligha maradt volna életben. Ezért is került nehezen nevelőszülőkhöz, na meg a magaviselete sem volt éppen soha példás. Valószínűleg a megpróbáltatások tették ilyenné. Mivel mindig kisebb, véznább volt a kortársainál, gyakran volt mindenféle bántások céltáblája, amire ő agresszióval válaszolt. Így lett belőle egy antiszociális, bizalmatlan, senkihez sem kötődő, olykor indokolatlanul agresszív, kezelhetetlen gyerek majd tinédzser. Ide-oda csapódott és sok mindent kipróbált, különféle szereket is, labilis egészsége miatt csoda, hogy nem halt bele. Nem egyszer hozták vissza szinte a halálból orvosok, mikor kórházba került egyébként. Volt tagja punk bandáknak is, rendőrségi ügye is volt vandalizmus és lopás miatt vitték be. Néha dílerekkel anyagért le is feküdt.
Összességében egy halk szavú, elég extrém megjelenésű lány, akinek nehéz a bizalmába férkőzni és hajlamos előbb ütni, mint beszélni. Kiismerhetetlen, az érzelmeit jól palástolja. Nem is igen ismeri, milyen az, ha szeretik. Az egészsége még mindig labilis, a szíve miatt élete végéig gyógyszereket kell szednie és így sem tudja senki, meddig is élhet. Az orvosok várakozásait már így is jócskán túlszárnyalta.
A múltam utáni kutakodás folyamán jutott tudomásomra, hogy ő valahol életben van. A vak véletlen sodorja majd őt az utamba. Először aligha fog állni engem, nem bízik bennem és ellenérzéseit csak fokozza, mikor megtudja, ki, mi is vagyok én, kik neveltek fel. Azon ritka emberek közé tartozik, akiket nem tudok befolyásolni, elbájolni a képességeimmel, hiába vagyok succubus. Idővel azonban megkedvel, amit persze csak a maga módján fejez ki. Ha a user nyitott rá, barátságon kívül, valami szerelem-félét, de legalábbis szexuális jellegű kapcsolatot is el tudnék képzelni a két karakter között.


Back to top Go down
View user profile
 

Ramona Twain (változtatható)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-