Set fire to my soul

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Set fire to my soul

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Set fire to my soul    Sun May 11, 2014 12:40 pmSet Fire To My Soul


Adott egy világ. Egy világ ami pontosan olyan amilyet te otthon látsz, ami minden nap körülvesz téged. Ez magában nem is olyan érdekes igaz? De ezen a világon belül történnek olyan dolgok amik a te fantáziádat is túlhaladják. Az erdő mélyén évszázadok óta áll egy kastély amibe olyan diákok járnak akik különleges képességekkel rendelkeznek. Ismered a Harry Potter világát? Na ez pont olyan, csak ez a valóság. Itt nincs pálca és repülő seprű. Helyette vannak időutazók, médiumok, teleportálók és illúziókeltők, akik akár évek óta próbálják elsajátítani a mesterséget de igazán még senkinek nem sikerült.
A képességeket csak és kizárólag az iskola falain belül lehet használni, mert ha nem… súlyos következményeket vonhat maga után..Ha megöl valaki egy ilyen embert, az ő képessége át száll arra aki végzett vele… Vannak olyanok is akik még mit sem sejtenek az egészről mégis az iskolában tanulnak.
Válassz hát! Készen állsz egy olyan világra ami eltér minden eddigitől, belecsöppennél egy olyan életbe ami elszakít a külvilágtól? Légy bátor, a sorsod a te kezedben van!
Code:
http://setfiretomysoul.hungarianforum.com/


SFTMS RPG
you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Set fire to my soul    Mon Nov 04, 2013 8:47 pm


Set fire to my soul


Helyszínül az Massachusetts megyében található Salem szolgál. Ez az úgymond mekkája a sötét mágiával foglalkozó boszorkányoknak. Itt tudják kinyerni az erejüket leginkább a Földből. Ugyanakkor Salem-ben rengeteg boszorkányt égettek el a Testvériség tagjai. Legtöbbjük sötét mágiával foglalkozott, szellemük azóta is itt kering, így az ő energiáikból is erőt nyernek a banyák és varázslók.
Napjainkban háború dúl a jó és rossz között, a Testvériség pedig azon igyekszik hogy megtartsa az egyensúlyt, amely dőlni látszik a rosszak javára.
Az Árnyékok könyve jelenleg a jó kezében van, de csak idő kérdése és a sötét mágia veszi karmai közé. Az évezredes harc kiéleződik, kezdetét veszi a végső háború. A fehér mágiától egyre többen fordulnak el, nem látják másban a menekvést mint a sötét és örvénylő fekete mágiában.
Nem tudhatod kiben bízz, lehet hogy a testvéred csap be, vagy önmagad ellensége vagy. Ideje lenne megválasztanod a saját oldaladat, és kitartóan harcolni az igazadért.

Az élet semmit sem ér egy kis káosz nélkül, amely érdekessé tenné.

Code:
http://setfiretomysoul.hungarianforum.com/
Back to top Go down
View user profile
 

Set fire to my soul

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Fire Hole Size?
» what fire type is better
» fire extinguisher co2 set up
» Awakening the Soul Book
» Mask of restrict aka anti-sac mask and (soul exchange )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-