Erdő - talán, nem is olyan rég -

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.



Oldal alapítása:
2013. november 4.



jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:



Naplóbejegyzések
a tagok tollából...



bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 am



bejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pm



bejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pm



bejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pm



bejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pm



bejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pm



bejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pm



bejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pm



bejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Erdő - talán, nem is olyan rég -

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Erdő - talán, nem is olyan rég -   Wed Nov 13, 2013 3:05 pm

klaus & heather

Jobban oda kellett volna figyelnem a hibridjeimre. Mivel már nem tudok hibrideket gyártani meg kell őket becsülnöm. Ha akartam volna természetesen gyárthattam volna. Nem kellett volna többet tennem csak lenyomni a gyógyírt Elena torkán és minden problémám megoldódott volna. Talán még meg is igézhettem volna, hogy keressen magának valami értelmes férj-jelöltet, akitől gyereke lehetne és akkor tovább mehetne a Petrova vérvonal és mindig lenne valaki, akinek a vére a megoldás lenne arra, hogy új hibrideket gyártsak. Talán a dédunokája, már megfelelne a célra, de ezt nem tudhatom pontosan. Viszont időm, mint a tenger. Várni tudok és még el is tudom raktározni a vérét. Habár vigyáznom kell arra, hogy Rebekah még csak a közelébe se kerülhessen. A múltkori alkalommal sem lett jó vége. Részben, vagyis igazából egészében ő tehet arról, hogy nem tudok hibrideket gyártani. Miatta lett Elena vámpír szintúgy miatta „vesztettem el” a kisebb véradományát.
Figyelmesen végighallgattam, amit mond és ez nagy valószínűséggel az igazság volt, hiszen nem tehetett mást. Csak az igazat mondhatta. Mert hála az ének ő még mindig az én szolgálatomban áll.
Szóval, akkor.. Az átváltozással törhették meg. Ez is egy opció, szóval ki kell zárnunk. Soha többet nem változhatsz át. Semmilyen esetre sem, megértetted? – Eddig sem nagyon próbálkozott vele, de azt akartam, hogy továbbra se jusson ilyesmi az eszébe. Vagy, ha már eszébe is jut képtelen legyen megtenni.
Ha házimunka elvégzésére akarnálak csak használni meg sem kerestelek volna. Annál sokkal fontosabb dolgod is lesz. Arra, hogy feltakarítson valaki egy embert is meg tudok igézni, de természetesen ez nem zárja ki azt, hogy néha veled is elvégeztettem. – Mondtam egy apró féloldalas mosollyal az arcomon.

// kicsit gyenge lett, bocsánat. Neutral

Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 53
✤ Születésnap : 1990-12-19
✤ Regisztráció : 2013-11-05
:
✤ Foglalkozás & hobbi : az meg mi?

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Erdő - talán, nem is olyan rég -   Sun Nov 10, 2013 11:06 am



Klaus & Heather


Végül is, nagyon szépen kitárgyaltuk, hogy meg tudom-e védeni magam vagy sem, de mindketten tudjuk, hogy mindenből ki tudom magam húzni, még a legmerészebb dolgokból is. És nem csak kifogásokat használok, hanem a két szép szememet, esetleg a csípős nyelvemet. Túlélő típus vagyok, nem szoktam magam egykönnyen a földre teríteni, még akkor se, ha tudom, hogy egy sokkal erősebb ellenséggel nézek szemben. Nem tudom pontosan melyik szülőmtől örököltem ezt, nagyon valószínű, hogy az anyámtól, hisz az apám könnyen feladta, miután ő meghalt. Én viszont tovább éltem, küzdöttem, bár belül folyton mardosott valami. Nehéz volt, de itt vagyok, nem?
Kissé meglepődök, amikor szülőhelyemet választja ki utazási célul, hisz már jó ideje nem jártam ott, nem is vettem fel a kapcsolatot senkivel, fogalmam sincs, hogy mi zajlik ott, de valami biztos, hogyha még Klaus-t is érdekli a dolog. Csak bólintok egyet, jelezve,hogy megértettem és felfogtam, amit mondott. Odamegyünk, mert ő azt mondta. Teljesen tiszta és világos minden, mint a napocska az égen, de talán az éjszakai hold metaforája jobban bejönne.
- Néha láttam őket kimenni esténként, és, mikor visszatértek nem voltak épp a legjobb formájukban. Mintha... - habozok egy pillanatra, mert nem tudom, hogy el kéne mondanom, valamint abban sem vagyok biztos, hogy jól láttam-e a dolgokat. - újra és újra az átváltozást erőltették volna, ami gondolom egy idő után sikerült is. De ez tényleg, csak egy elmélet - vonok vállat, mintha az egészet vissza lehetne most már szívni. Bárcsak... Így most már tuti figyelni fog az ilyenekre, szóval esélyem se lesz, ha ki akarnám próbálni ezt a módszert. Egy félmosolyt küldök felé, amikor megjegyzi, hogy szerinte is szép vagyok. Igaz, hogy csak viccnek szántam, de mindig jól esik egy nőnek ha bókolnak neki. Még akkor is, ha ilyen furcsán.
- Tudnod kell, hogy házimunkában nem vagyok a legjobb, ha esetleg bejárónőnek akarsz alkalmazni - egyszerűen utálok takarítani, ha rajtam múlna,ezt a szót ki sem találták volna, de néha muszáj még nálam is, amekkora rumlit szoktam magam után hagyni.

▲ music: Dark Paradise  ▲ note: i hope you liked it, my king <3
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Erdő - talán, nem is olyan rég -   Sat Nov 09, 2013 8:40 pm

klaus & heather

- Abban biztos vagyok. - Nem kételkedek abban, hogy meg tudja védeni magát. Mondjuk ellenem elég kevés esélye lenne vagy éppenséggel a bátyám Elijah ellen. De ilyen ellenségekre nem kell számítania. Hacsak nem töri meg az átkát. Ha mégis megtenné, akkor vagy a bátyám keze szorongatná meg a szívét vagy én. Azért remélem, hogy ezt az egészet elkerülhetjük.
Nem szeretnék még több hibridet veszíteni. Már csak ezért is szeretném magammal vinni ezt a vörös szépséget New Orleans-ba. Ott oda is tudok rá figyelni, másrészt pedig, amikor szükségem van a segítségére remélhetőleg csak át kell sétálnom egyik szobából a másikba, ami mondanom sem kell sokkal egyszerűbb, mintha onnan telefonálnék, hogy üljön a kocsiba és hajtson hozzám a lehető leghamarabb. Nem.. Sokkal egyszerűbb, ha eleve magammal viszem.
- New Orleans. Remélem megfelel. Ha nem igazából akkor is odamegyünk. - Meg akarom tudni, hogy mi is ez az egész boszorkány szövetkezés ellenem. Mondhatni meghalok a kíváncsiságtól. Bár halhatatlan vagyok, de azért még talán valamennyire most bele tudnék halni a kíváncsiságba.
Aztán itt volt még egy dolog, amire roppantul kíváncsi voltam. Mégis hogyan törték meg a köteléket? Reméltem, hogy tudja vagy legalább valami sejtése van róla. Bár, ha van akkor miért nem tette meg? Talán fél tőlem? Ha így van, akkor nagyon jól teszi. Mert elég félelmetes tudok lenni, ha akarok. De az esetek többségében nem akarok az lenni, de mégis sikerül.  
- Akkor legyél olyan kedves és oszd meg velem ezt a kis elméletedet. - Ha valami sejtése van róla.. Az már csak jó lehet. Valahogy ki tudom játszani. Muszáj lesz. Nem szeretném elveszíteni az utolsó hűséges hibridjeim egyikét. Ha pedig nem lesz többé hűséges, mi értelme van annak, hogy életben tartsam? - Nagyon helyes. Kár is lenne egy ilyen szépségért. - Mondtam vigyorogva.
- Egyenlőre még nem tudom, de sokkal jobb, ha kéznél vagy. - Idővel úgy is lesz valami feladata. Ha más nem akkor az, hogy takarítson fel utánam vagy valaki után. Hiszen ki tudja mikor vérezek össze egy szőnyeget.

Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 53
✤ Születésnap : 1990-12-19
✤ Regisztráció : 2013-11-05
:
✤ Foglalkozás & hobbi : az meg mi?

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Erdő - talán, nem is olyan rég -   Sat Nov 09, 2013 5:17 pm



Klaus & Heather


- Meg tudom védeni magam - jelentem ki egyszerűen, és most nem kifejezetten arra gondolok, hogy erősebb lettem és gyorsabb, mert hibrid vagyok, hanem vannak trükkjeim, amiket sokan nem néznének ki egy vörös angyalból, aki már-már kislányosan néz ki. Igen, ez lennék én, visszahúzódó vagyok ugyan, de ha kell képes vagyok felhasználni bármit, hogy megvédjem magam. Nem szeretem, ha másokra vagyok utalva, attól rosszul érzem magam, mintha csak kolonc lennék, és csak arra vagyok jó, hogy elviseljenek, másra nem. Abban viszont igaza van Klaus-nak, hogy vannak veszélyes ellenségek is, de ellenük biztos nem fogom alkalmazni a "fejjel a falnak" módszert, amit igazából sosem szoktam. Nem az a fajta vagyok.
Valahogy éreztem már egy ideje,hogy nem sokára el kell innen mennem, és tessék, Klaus be is jelentette, hogy elkísérem, oda ahová megy, bár a helyszínt nem nevezte meg. Nagyon remélem, hogy nem másik földrészre akar vitetni. Ugyan beszélek nyelveket, de utálok külföldön lenni. Van egy pár rossz tapasztalatom külhoni barátainkkal.
- Hová is megyünk? Nem ártana tudnom, hogy mindenre felkészülhessek - nézek rá kérdőn, de kérdésére hirtelen nem tudok mit felelni. Az igazság az, hogy csak nagyon halvány sejtéseim vannak, hogyan tudták megtörni a köteléket, hülyeséget pedig nem akarok mondani. Mivel én az elejétől nem csatlakoztam a 'törjük-meg-a-köteléket' klubhoz, nem is osztották meg velem a tudásukat, gondlom féltek, hogy elmondom Klausnak, ami nem volt hülyeség. Csak annyit tudok, amennyit láttam,hogy néha csoportostul elmentek valahová, és mikor visszatértek úgy néztek ki, mint akiken átment egy úthenger.
- Azt hiszem, sejtem, de lehet, hogy rossz úton vagyok. Ki tudja... - mondom végül, halkan, bár tudom, hogy Klaus úgyis hallja. - Fiatal és túl szép vagyok a halálhoz, ezért nem törtem meg, anno. És most is ez állít meg, hogy bármit is kipróbáljak - ez volt a teljes igazság, remélem erre számított, ha nem akkor is megkapta, hisz, azt mondta, hogy legyek őszinte. Nos, én az voltam.
- Mi lesz a feladatom, ott ahová megyünk? - kérdezek valami teljesen más, eltérő dolgot, ami tényleg érdekel. Nagyon remélem, hogy nem kell otthon ülnöm egész nap, nem mintha ez a gondolat olyan taszító lenne, de unatkoznék, azt pedig nem szeretek.

▲ music: Dark Paradise  ▲ note: i hope you liked it, my king <3
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Erdő - talán, nem is olyan rég -   Sat Nov 09, 2013 9:20 am

klaus & heather

Szükségem van a megbízhatóságra. Ha tényleg New Orleans-ba megyek jó lenne, ha legalább az egyik hibridem titokban velem tartana. Nem fogom felfedni rögtön az első pillanatban a fegyvereimet, mert fogalmam nincs, hogy igazából mivel is nézek szembe. Katherine üzenete elég érdekes volt. A boszorkányok akarnak tőlem valamit, de akkor miért ott szövetkeznek és miért nem Mystic Falls-ban? Talán túl egyszerű lenne a számomra. De, mivel New Orleans-t egykor az otthonomnak tekintettem nem engedhetem, hogy valami őrült boszorkányok lepjék el, akik örömmel szervezkednek elllenem, szóval lépnem kell.
- Soha nem tudhatod, hogy meddig támad kedve valakinek figyelni. Az esetek többségében valószínűleg igazad van, hogy erősebb vagy nála, de te is tudod, hogy ez nem mindig igaz. - Azért vannak olyan vámpírok is, akik majdnem egyidősek velünk, hiszen egykor elkezdtünk átváltoztatni embereket olyanokká, mint amilyenek mi vagyunk, hogy szórakozásból vagy nem.. Ez már nem is kérdés. A lényeg, hogy még talán őket mondanám ellenfélnek, de azért rájuk hatással van a harapás, szóval több nem is kellene, hogy úgymond a földre terítse őket. Ezért is szeretek hibrid lenni. Eredeti meg mégannyira. Imádom, ahogy ugranak minden egyes szavamra. Még nem jöttem rá, hogyan törte meg a köteléket Tyler és a többi kis szerencsétlen, de ha rájövök.. Könnyen kijátszhatom.
- Nem vagyok az a havonta ellenőrizgető típus. Viszont most szükségem van rád. Vagyis a jövőben lesz, szóval velem tartasz. Viszont van egy kérdés, ami nem hagy nyugodni.. Tudod, hogyan kellene megtörni a köteléket? Ha igen, miért nem teszed? Lehetőleg őszintén válaszolj. - Álltam meg előtte pár méterrel és szemeibe mélyedve vártam a választ. Ha valaki tudja, hogyan lehet megtörni, akkor az remélhetőleg ő. De, ha azért nem teszi, mert nem tudja, hogyan kell, akkor voltaképpen egy árnyalattal sem jutottam előrébb, de legalább megpróbáltam.

Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 53
✤ Születésnap : 1990-12-19
✤ Regisztráció : 2013-11-05
:
✤ Foglalkozás & hobbi : az meg mi?

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Erdő - talán, nem is olyan rég -   Fri Nov 08, 2013 3:11 pm



Klaus & Heather


Sok minden játszódott le a fejemben, hogy vajon mit akarhat Klaus, pont most tőlem. Miért ezt az időpontot választotta ahhoz, hogy meglátogassa vörös hajú hibridjét, azaz engem? Valami különös oka van, vagy csak puszta véletlen? Persze, véletlenek nem léteznek, ezt egy könyvből tanultam, és szinte minden tudásom könyvekből van. Szinte, mivel a szüleim is tanítottak, de a könyvek voltak sok ideig a barátaim, ezért igazából nekik néha jobban hiszek, mint magamnak. Kérdésére, csak egy apró fintor jelenik meg arcomon.
- Ha valaki nagyon rám akarna támadni, már megtette volna, nem várna a végtelenségig. Valamint, ha mégis olyan bolond lenne, hogy ezt megteszi, erősebb vagyok nála - vonok vállat egyszerűen. Naná, hogy Klaus-nál nem vagyok erősebb, de őt nem is soroltam ide. Meg rá nem is tudnék rátámadni, még akkor se, ha ez  kötelékes dolog annyira idegesít. Márpedig idegesít, mivel nem vagyok csicska, de az Ősi Hibrid nagyon is azt gondolja rólam, rólunk.Nagyon remélem, hogy ő is tanult valamit abból, hogy páran megtörték a köteléket és meg kellett ölnie őket. Ahogy minden könyvnek van tanulsága, ennek a történetnek is: Klasunak nem szabad minket úgy kezelnie, mintha érte élnénk minden egyes másodpercben, foglalkoznia is kell velünk egy kicsit. Lehetséges, hogy ez meghaladja az ő képességeit, de egyszer majd csak elér arra a szintre, hogy a hibridek nem akarják majd megtörni a köteléket. Én jelenleg csak meghalni nem akarok, arról szó sincs, hogy a kötelék a szívem csücske lenne.
- Rég nem láttalak - jegyzem meg mellékesen, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy már egy ideje távol volt én pedig úgy éltem az életem, ahogy akartam. Kényelmes volt, eddig legalábbis. Most viszont kezdhetek gondolkozni, hogy Klaus miért jött, mert ő mindig okkal jön, ennyit még én is tudok. De hogyha már el akar rángatni valahová, ajánlom,hogy érdekes hely legyen, mert már lassan kezdem unni az életemet itt, egyedül. Egy kis akció nem ártana... el nem hiszem, hogy ilyet mondtam.

▲ music: Dark Paradise  ▲ note: i hope you liked it, my king <3
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Erdő - talán, nem is olyan rég -   Thu Nov 07, 2013 4:18 pm

klaus & heather

A hibridjeim nagy részét vagyis a többségét meg kellett ölnöm, hiszen megtörték a kötödést. Nekem pedig azért volt csak szükségem rájuk, mert minden egyes szavamra ugrottak. Ha ez nem így van mi értelme van az életüknek? Számomra nem többek árulóknál. Vagy éppenséggel puszta senkinknél. Ezért is téptem ki egytől egyig mindegyiknek a szívét. Vagyis hát volt, amelyiküknél a fejük levágását választottam. A lényeg, hogy az árulók mindegyike halott. Kivétel Tyler. Rajta nem igazán tudtam ugyanígy bosszút állni, de az édesanyjának a megölése tökéletes volt. Legalább olyan fájdalmat okoztam neki, amit soha nem fog elfelejteni. A rossz ebben, hogy tényleg szimpatikus volt számomra az a nő. Gyenge és törékeny. De áldozatokat kell hoznunk ilyen esetekben. Ő pedig most pont az volt. Részemről egy aprócska áldozat Tyler számára pedig hatalmas veszteség.
Azért nem maradtam teljesen hibridek nélkül. Volt, akinek még volt aprócska esze, hogy ne feszegesse a határokat és az életet választotta. Ilyen volt Heather is. Gyönyörű vörös haja örökre beleégett az emlékezetembe, de vele sem tudtam elképzelni többet egy egyéjszakás kalandnál. Talán azért, mert minden szavamra ugrott, de nem volt más választása. Így nem tudott kihívást jelenteni a számomra. Viszont én nem bánom, mert valakinek ezt is meg kell tennie.
Most is azért vagyok itt, hogy felkeressem őt. Az egyetlen lojális hibridemet. A jövőben még nagyon nagy szükségem lehet rá, szóval jobb lenne megbizonyosodni arról, hogy még mindig az én szolgálatomban áll.
Valamennyire ismertem már ahhoz, hogy tudjam szeret az erdőben mászkálni. Ezért nem is a lakásán kerestem őt először, hanem rögtön itt. Valahogy volt azaz érzésem, hogy itt sokkal nagyobb az esély arra, hogy megtaláljam. Hamarosan meg is láttam vörös hajzuhatagát és rögtön elmosolyodtam. Követni kezdtem és kíváncsi voltam, mikor szólal már meg. Nem akartam észrevétlen maradni.. Ha ez lett volna a célom megtehettem volna. De most szó sem volt ilyesmiről.
Szomorú, hogy csak ennyi idő után fordítasz időt arra, hogy megtudd mégis ki követ. – Mondtam, miközben hátratett kézzel közeledtem hozzá halvány vigyorral az arcomon.

Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 53
✤ Születésnap : 1990-12-19
✤ Regisztráció : 2013-11-05
:
✤ Foglalkozás & hobbi : az meg mi?

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Erdő - talán, nem is olyan rég -   Wed Nov 06, 2013 8:14 pm



Klaus & Heather


Elfelejtettem kikapcsolni az ébresztőmet, és erre csak akkor jöttem rá, amikor már hangos berregessél akart felkelteni, és kiugrasztani az ágyból, mert már reggel van. Egy fintorral az arcomon csaptam a kijelzőre, de nem voltam teljesen tisztában az erőmmel, így az óra szimplán eltört, mintha csak egy játékot dobtam volna földhöz. Még ennyi idő eltelte után sem vagyok teljesen biztos, hogy mennyire is vagyok erős, hogy meddig merészkedhetek, pedig már eltelt pár hónap, azóta, hogy hibriddé váltam. De, ha már ezt emlegetjük, azt is meg kell jegyeznem, hogy már egy ideje nem láttam Klaus-t, aminek nem tudom, hogy örülnöm kéne, vagy éppen letargiába kellett volna esnem. Azt hiszem a kettő között vagyok, valahol. Az biztos, hogyha meghalt volna, akkor arról már tudnék, de egyébként nem jelzett semmit. Pedig, ha jól tudom a nagy mészárlása óta nem igazán maradt olyan hibrid, aki még kötődik hozzá, legalábbis rajtam kívül.
Szép lassan, mint egy marionett bábú, kikászálódtam az ágyból, megmosakodtam, majd felöltöztem. Ez volt a napirendem már jó ideje, miután csak unatkozni tudok, mást nem, egész nap. Még annak is jobban örültem volna, ha valaki parancsokat osztogat, bár lazulni szeretek egy kényelmes ágyban, egy jó könyv mellett, és ehhez minden megvan a házban, amit kölcsönkértem. Na, jó legyünk őszinték, megigéztem valakit, de ha megtehetem, akkor miért ne...
Fél óra szenvedés után végül valami arra sarkallt, hogy menjek ki egy kicsit, járassam meg a lábaim, nehogy teljesen bepunnyadjak. Az erdő számomra sok érdekességgel van tele, minden alkalommal maradandó nyomot hagy bennem, amikor kint járok, ez most sincs másképp. Az éppen lehulló őszi levelek nagyon szép hatást keltenek, igazi festői élmény, de nem tudom túl sokáig élvezni ezt a bizonyos élményt. Úgy érzem, mintha valaki figyelne hátulról, de úgy teszek, mintha észre se vettem volna, haladok tovább, aztán mikor megbizonyosodok róla, hogy tényleg követnek, megállok.
- Na, jó, elég volt a játékból. Ki vagy? - kérdezem, de a választ szinte már tudom is, vagyis érzem. Mégis szükségem van egy kis megerősítésre, így meg is fordulok, hogy szemben legyek követőmmel. Igen, jól gondoltam. Klaus.

▲music: Dark Paradise  ▲note: i hope you liked it, my king <3
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Erdő - talán, nem is olyan rég -   

Back to top Go down
 

Erdő - talán, nem is olyan rég -

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Különlegességek :: Rejtélyes múlt-