Ókori Görögország

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Ókori Görögország

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
✤ Posztok száma : 98
✤ Regisztráció : 2013-11-04
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Ókori Görögország   Tue Nov 12, 2013 8:13 pm

-Nem szabad, nem szabad. Már hogyne szabadna. Lehet hogy Tessa, megtiltja, de az én jelenlétemben, mikor csak ketten vagyunk, szeretném ha levennéd azt a kendőt.-mosolyogtam rá,és ismét levettem az arcáról a kendőt, majd letettem egy messzibb helyre. De most komolyan, hát nem szebb így az arca? Megválaszolom én a kérdést. Dehogy is nem! Majd kicsit kinéztem az ablakon, nehogy megjelenjen Tessa. Mikor láttam hogy senki sincs a környéken visszamentem , a szolgálólányhoz. -Pedig, mondok ilyet, és igen, a tied az az alma. Tessának, hoztam. De hát amiről nem tud, az jobb is hogy úgy maradjon. Mert ismered, hirtelenharagú. -nevettem el magamat, azért a végén. Mert belegondoltam mikor Tessának elborult az agya, hát egyszerre volt vicces, és ledöbbentő is.Igen én vagyok Silas. De nem kerülök bajba, ha megtudom a nevedet. Nem szeretem ezt így, hogy szolgálólánynak szólítssalak. Kérlek szépen, árdul el nekem a nevedet.-mentem közelebb, és két kezem közé vettem az arcát.-Addig nem engedem el az arcodat, míg meg nem mondod a nevedet.-végig a szemébe néztem, és tényleg nem engedtem el az arcát.
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 114
✤ Születésnap : 1997-07-11
✤ Regisztráció : 2013-11-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Ókori Görögország   Sun Nov 10, 2013 11:45 am

Silas & Amara


Engedelmesen, már- már levegő vétel nélkül vártam, hogy helyet foglaljon a vendég és meg nem szólaltam addig míg ő meg nem tette.
- Mert ez egy nagyhiba volt részemről, Uram! – vallottam be az igazat, még mindig egy kicsit zavartan.   Kendő nélkül tényleg sokkal egyszerűbb beszélni, és sokkal kényelmesebb is a nélkül lenni, de nem tehettem meg magamnak ezt a szívességet. Én egy egyszerű szolgálólány vagyok, akitől elvárják, hogy betartsák a szabályokat. Még az irattalanokat is!
Egy percig bénultan álltam csak, mikor a keze az arcomat érte. Talán a döbbenettől, vagy csak attól, hogy ismét nincs rajtam a kendőm, szóhoz sem bírtam jutni.
- Kérem szépen, ne mondjon ilyet! – amint szóhoz jutottam kivettem a kezéből a kendőt és visszaraktam az arcomra. Kaptam már bókokat és ezeket is nagyon szívesen fogadtam volna, de tudtam, hogy ezt nem szabad.  A másik kezembe megfogtam a nekem ajándékozott pirosan csillogó almát, ami már így első ránézésre nagyon gusztusosnak tűnt.  Majd kissé zavartan és meglepetten rákérdeztem.
- Biztos nekem akarja adni? – kérdeztem kicsit meglepetten.
- Maga Silas? – éreztem, hogy menten összeesek. Már sokat hallottam erről a férfiról és a lehető legrosszabb döntés volt részemről, hogy így elkezdetem vele beszélgetni.
- Szerintem jobb, ha nem tudja meg az Úr a nevemet. Nem akarom Qetsiyah kisasszony előtt bajba keverni. – próbáltam lezárni úgy a témát, hogy a nevemet nehogy kimondjam.  

szószám: 232 | megjegyzés: borzalmas lett, sorry :/
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 98
✤ Regisztráció : 2013-11-04
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Ókori Görögország   Sat Nov 09, 2013 12:17 pm

Amara & Silas

Kényelmesen helyet foglaltam, mikor valamiért eszébe jutott hogy nem vett fel kendőt, és felszalad a szobába. Nem értem hogy ezt miért kellett, de valamiért nem akartam hogy felvegye. Amikor visszajött, alázatosan kérte hogy ne mondjam el Qetsiyah-nak, hogy nem volt rajta a kendő.-Ugyan miért mondanám el Qetsiyah-nak, hogy nem volt rajtad a kendő? Szerintem sokkal jobb érzés, ha úgy beszélsz velem, hogy nincs rajtad.-álltam fel, és közelebb mentem, majd levettem róla a kendőt.-Látod, mindjárt jobb így. Szép az arcod, és a szemed is. Nem kellene ezt eltakarni, főleg előttem.-simogattam meg arcát,és az asztalon lévő almát, amit Qetsiyah-nak hoztam, megfogtam, és a szolgáló lánynak adtam.A kérdésedre a válasz, az az hogy köszönöm, de nem kérek semmit. Ezt viszont ,szeretném neked adni, hogy kóstold meg. Az én fámról való.-nevettem, és a kezébe adtam.Végtére is Qetsiyah-hoz jöttem, de örülök annak , hogy most ő nincs itthon. Valamiért, ez a lány, megbabonázott a tekintetével, és ezzel a kedvességgel, ami neki van. Szolgálólány, de szép, és mi több, egészen aranyos. -Megkérdezhetem hogy hogy hívnak? Mert én bemutatkoznék. Az én nevem Silas, a nem messze lévő birtoknak a tulajdonosa.-moslyogtam, és folyamatosan tartottam vele a szemkontaktust.
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 114
✤ Születésnap : 1997-07-11
✤ Regisztráció : 2013-11-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Ókori Görögország   Fri Nov 08, 2013 10:48 pm

Silas & Amara

Mára igazán kevés feladatot kaptam! Csak pár dolgot kellett elintézni… felmértem a szüret eredményességét és pár ruhadarabot is összehajtogattam a kisasszonyom kérésért. Pár szóval értelmezve tehát, nem fáradtam el! Mikor Qetsiyah kisasszony azt kérte, hogy a mai napon, ne tartsak vele a fürdőbe, én engedelmesen tettem a dolgom. Ki sem mozdultam a szobámból… ez idáig. Most is, csak azért mert arra tanítottak, hogyha valaki bekopog a ház ajtaján, annak mielőbb ajtót kell nyitni. Hát így tettem.
- A kisasszony nincs itt! Mármint.. még nincs itt. – egészen zavarba jöttem, mikor egy jóképű fiatalember jelent meg a küszöb előtt. Természetesen behívtam és ülőhellyel szolgáltam.
És csak ekkor jöttem rá, hogy elfejtettem a kendőmet az arcomra tenni!!! Hirtelen teljesen elvesztettem a fejem, sőt pánikba estem. Nem hiszem el, hogy így fogadok egy vendéget!
- Jajj, Uram elnézést kérek! Kérem, ne mondja el a kisasszonynak, mert nem tudom mit is kapok ezért az óriási hibáért… - rögtön a szobámba rohantam és felkaptam a kis lilás mintájú kendőt és az arcomra tettem, így tértem vissza a vendégünkhöz.
- Mit adhatok az Úrnak? Egy kis bort, vagy valami gyümölcsöt? –- mutattam az egyik kezemmel a szék felé, mi közbe a másikkal megkötöttem a kendőmet.

szószám: 198 | megjegyzés: nahh csak megírtam még ma Razz
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 98
✤ Regisztráció : 2013-11-04
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Ókori Görögország   Fri Nov 08, 2013 9:18 pm

Amara & Silas

Az ókori görögországban ébredek, a kényelmes ágyamban, ahol nem zavart meg semmi, csak az ablakon besütő nap, ahogyan tündökölt az égbolton. Gondoltam itt az idej felkelni, és elintézni a mai teendőket, és átmenni qetsiyah-hoz. Elmentem megmosakodtam, felvettem a kikészített ruháimat. Elmentem, megreggeliztem,és körbejártam a birtokot, mielőtt elindulhattam volna. Megnéztem az embereket, ahogy dolgoznak, és művelik a földet. Jó volt látni, ahogy az én földem, csodaszép volt. Igaz ezek az emberek meg is kapták érte a jutalmukat, jó fizetést, kosztot, és egyéb dolgot. Ahogy sétálgattam, egy az almafához mentem, és gyönyörködtem benne, milyen szép piros almák vannak rajta. Le is vettem kettőt, és elindultam qetsiyah-hoz. Út közben , meg is ettem a szép piros almát, ami igen ízletes volt. Viszont elég hamar megérkeztem qetsiyah házához, így bekopogtam. Vártam hogy kinyissa valaki. Hát nem hallották biztos, ezért kopogtam még egyszer. Az ajtó már is nyílott, és egy gyönyörű lány nyitotta ki nekem. Ha jól gondoltam, akkor ez qetsiyah szolgálólánya lehetett. A nevét nem tudtam. Viszont a lány kedvesen, beinvitált a házba. Qetsiyah-t keresem, esetleg tudnál nekem segíteni, hogy hol van? Esetleg itthon van?-kérdeztem egy mosollyal,és helyet foglaltam ,az egyik székben.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Ókori Görögország   

Back to top Go down
 

Ókori Görögország

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Különlegességek :: Rejtélyes múlt-