Katherine szobája

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Katherine szobája

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
Guest
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Katherine szobája   Sun Nov 17, 2013 12:30 pmKatherine & Noah


Magamnak? - vontam fel a szemöldökömet és nevetni kezdtem.- Tudod, akiket a bosszúvágy hajt azok előbb vagy utóbb bele is halnak. - mondtam neki egy grimasz keretében, mert ez így volt. Sok embert, vadászt és lényt láttam már, akik bosszúból akartak megölni, de mégis ők húzták a rövidebbet. Nekem szerencsém volt, mindig sikerült kijátszanom a halált és ezért büszke is voltam magamra.-
Hidegen hagy Klaus dolgai. Tudod nem bírom őt, túlzottan is alantas és szemét. - mondtam higgadtam, mert ez gondoltam róla. Mindig is gyűlöltem annak ellenére, hogy sok tulajdonságukban nagyon is hasonlítottunk egymásra. De azt soha se fogom neki megbocsájtani, hogy annyi ideig üldözött engem. Azt hiszem a bosszú még hátra van.-
Tudod mindig vannak járulékos veszteségek. - mondtam egy mosollyal az arcomon, mert tényleg nem érdekelt. Soha se érdekelt, hogy ki szenvedett miattam. Az volt a lényeg, hogy én véghez vigyem a tervemet, illetve túléljek mindent, ami ment is. -
Már éppen közelebb sétáltam hozzá és leguggoltam, amikor megéreztem a verbénás golyót, amint a hasamba, majd a mellkasomba fúródik. A szabad kezemmel oda kaptam és ekkor azt éreztem, hogy nem sok tart attól vissza, hogy megöljem. A földre rogytam pár perc erejére, majd éreztem amint magával húz az ágyra. Utáltam a verbénát, mert egy rövid időre ez a szer legyengített. Viszonzás képen a karót Noah hasába szúrtam és megjelent az ördögi mosoly az arcomon.- Azt hiszem most már kvittek vagyunk. - mondtam neki mosolyogva, mert így próbáltam leplezni a fájdalmamat.-
Silas? - kérdeztem vissza kíváncsian.- Gondolom itt van, vagy lehet New Orleansban van már? - gondolkoztam el, mert nagyon is jól tudtam, hogy hova tart.- Mi hasznom lesz abból, ha megmondom neked azt, amit tudok? - kérdeztem tőle ördögi mosollyal, majd a karót még mélyebbre nyomtam a hasában miközben a válaszát vártam.-

▲note: Remélem tetszik cuki
Back to top Go down
avatar
✤ Posztok száma : 4
✤ Regisztráció : 2013-11-08
:
✤ Foglalkozás & hobbi : hunting

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Katherine szobája   Fri Nov 15, 2013 1:11 pmFor the first sight-Tudom. Ezért nem hívtalak el végül.-pillantottam rá. Szar helyzet az már egyszer biztos-Túl közel voltam egy régi célhoz , ami végre a kezeim között volt és mégis elrontottam. A ruti hiánya végzetes hiba, legalábbis ebben az esetben biztosan.
Lassan sikerült csak elállítani a vérzést, de a seb még mindig nem gyógyult be.
-Nem béreltek fel. Ez amolyan bosszúnak volt címezve. És magadnak köszönheted.-néztem teljes higgadtsággal. Annyi gúny szorult egyetlen nőszemélybe , hogy az valami hihetetlen. Hogy a viharba lehet valaki ennyire felfivalkodott? Emberként is valószínüleg hihetetlenül idegesítő volt, na de így.
-Hallottál Klaus-ról? Aki 50 évig kűzdött vele? Jó story sokat röhögtünk rajta.-vágtam vissza. Elenának mázlija volt, mert a testvére volt a következő, de ha valaki nem tudja mit kell tennie az nagy szívás.
És másnak is 50 évébe került mielőtt belépett az ötök közé.
-Egy férfi.. akire te valószínüleg nem is emlékszel. De az egész családjának a vesztét okoztad... mert éppen bújkáltál Klaus elől... szép munka szépségem... igazán büszke lehetsz magadra..-mondtam miközben felültem.
-Tudod kezdem unni a kis fogócskánkat. Legközelebb csak kiadlak Klausnak és ő nem fogja húzni az időt ilyenekkel, hogy a hasadba küldi a karót.-mondtam miközben újra rápíllantottam és a másik zsebemből elővettem egy kis mértű fegyvert, ami meg volt töltve verbénába áztatott golyókkal.
Ő sem hihette komolyan , hogy egy fakaró volt az összes fegyverem. Gyors mozdulattal lőttem bele az összes golyót a mellkasába és a hasába. Még mindig nem akartam megölni csak lebénítani egy rövid időre. Tudnom kell, hogy mit tud Silas-ról.
-Kath. Nekem nem te kellesz , de amíg fenyegetőzünk addig nem szabadulunk meg egymástól. Ha megmondod , amit tudni akarok, akkor békén hagylak.-mondtam miközben felhúztam az ágyra és leültem mellé.
-Mit tudsz Silas-ról?-néztem rá, semmi más nem érdekelt, csak ez. Még őt is hajlandó vagyok elengedni, ha mond valami hasznosat Silasról.

i be taggingwordcount is

298

i tell you this


remélem tetszik Smile

Made by LC @ Caution 2.0

[/quote]
Back to top Go down
View user profile
avatar
Guest
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Katherine szobája   Sun Nov 10, 2013 11:11 am

br>
Katherine & Noah


Nem szeretem a teát. - mondtam gúnyosan, miközben a földre esett karóhoz sétáltam, majd felvettem. Elkezdtem nézegetni, majd kicsit játszadozni vele és már éppen azon gondolkoztam, hogy hol landoljon legközelebb, amikor mosolyogva néztem őt ahogyan küzd a vérével. Én már meggyógyultam, de ő még mindig nem, hiába volt egy az ötök közül. Szerettem a vámpír életet minden annyival könnyebb volt. -
Ezt is tudom. - mondtam nevetve, mert komolyan valami újat mondjon. - Ennyire szánalmasat se gondoltam volna rólatok, hogy csak így fel lehet titeket  bérelni . - mondtam nevetve és gúnyosan, majd neki dőltem a falnak és onnét néztem őt. Hova is tart ez a világ, hogy már az ötöknek sincsen semmi büszkesége.-
Van egy rossz hírem. - mondtam fintorogva.- Az átkot meg lehet törni. Emlékszel a drága Elena is beleesett ebbe a hibába és végül megtört az átka és él. - mondtam nevetve. - Illetve ahhoz, hogy megrémíts ennél több kell Noah. Tudsz te ennél jobb is lenni. - kacsintottam rá ördögi mosollyal az arcomon. -
Én mindig megyek valahova, ezt már tudnod kellene, ha ennyi ideje követsz. - mondtam mosolyogva, mert eszem ágába se volt elmondanom neki a terveimet. - Nos, akkor újra megkérdezem ki bérelt fel téged? - kérdeztem haláli komolyan, s a kínzás vágyával a szememben, mert azt tudnia kellett, hogy nem ismerek határokat, ha valami információt akarok.- Hova szeretnéd kapni legközelebb karót? - kérdeztem tőle úgy, mint aki valami jót akar cselekedni, de eszem ágába se volt oda szúrni. Bár lehet a végén add valami jó ötletet és mégis ott fog landolni. -

▲note: Remélem tetszik :$
Back to top Go down
avatar
✤ Posztok száma : 4
✤ Regisztráció : 2013-11-08
:
✤ Foglalkozás & hobbi : hunting

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Katherine szobája   Sun Nov 10, 2013 9:20 amFor the first sightValósággal drámai jelenet volt. Hősnőm éppen készülődött valahova, amikor megzavartam, de valószíbüleg éppen időben tettem hiszen az ajtó felé tartott. Elég nehéz észrevétlennek maradni egy vámpír előtt ezért is kellett gyorsan cselekednem, ami végül meggondolatlanságba hajszolt.
Olyan régen hajszoltam már a nyomait , hogy most nem tudtam rendesen megoldani a helyzetet. Félrement. Nem akartam a szíven találni, mert látni akartam a szemeit miközben meghal, de ehelyett a jelenet helyett az én lábamban landolt a karó és pedig a földre puffantam.
Felnevettem miközben igyekeztem elnyomni az ütőeremet. Kihúztam a karót és magam mellé dobtam. Nem gyógyultam olyan gyorsan mint egy vámpír de közel voltam hozzá.
Ha egy vagy az ötök közül annak vannak előnyei.
-Tudod... csak gondoltam meghívlak egy teára.-nevettem még mindig a vérrel kűzdve. Eszembe sem volt válaszokat adni neki legalábbis egyenlőre biztosan nem.
-Nos. Most , hogy levontad ezt a fantasztikus következtetést , akkor gondolom arra is rájöttél, hogy nem magam miatt vagyok a nyomodban.-mondtam teljes nyugodtsággal, hiszen végre elkezdett gyógyulni a seb de még kelleni fog neki jópár perc.
-Azért azt remélem tudod, hogy nem kellene megölnöd.... átokként sokkal rosszabb vagyok, mint így... élve.-néztem rá. Végigmértem. Árnyékmás. Ő is és Elena is. A sors fintora pedig az , hogy mindketten vámpírok. Ez az eddigi legérdekesebb felállás, amit valaha hallottam.
Széles mosoly jelent meg az arcomon.
-Csini vagy... csak nem készülődtél valahova?-kérdeztem még mindig a hátamon feküdve. Egyáltalán nem éreztem magamat biztonságban , de pillanatnyilag lábra se tudtam volna állni, így maradt ez a felállás.

i be taggingwordcount is

246

i tell you this


fokkal jobb :/

Made by LC @ Caution 2.0

Back to top Go down
View user profile
avatar
Guest
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Katherine szobája   Sat Nov 09, 2013 7:14 pmKatherine & Noah


Magam sem tudtam, hogy miért ide vezetett az első utam, mindig is gyűlöltem a hotelszobákat. Soha se lehet tudni mik történtek az ágyban és a szobában, de az az egy szerencsém volt, hogy egyáltalán nem terveztem aludni, ma legalább is nem, holnapra meg úgy is találok valami lakást. Ma sokkal inkább Elena-val és Damon-nal akartam találkozni, fel is vettem egy fekete magassarkút, fekete farmerrel és egy fekete toppal. Ezek pont illenek hozzám, s ott hangsúlyozz ki mindent ahol kell. Éppen indultam volna kifelé, de hirtelen megéreztem, hogy van valaki az ajtó túloldalán.
Léptem kettőt kíváncsian az ajtó felé, hogy vajon ki képes erre, kinek van bátorsága velem szembe szállni. De nem volt sok időm gondolkozni, mert az ajtó hangos ropogások között tört szét, majd egy karó landolt a hasamban. Hirtelen oda kaptam és megláttam Noah-t, amint közeledik felém, majd egy ördögi mosoly csúszott az ajkaimra.
Van. -mondtam nevetve és közben végig a karón volt a kezem. - Mellé ment. - tettem hozzá még mindig nevetve, majd nem túl sokat habozva a lábába szúrtam a karót és örömmel néztem végig ahogyan a vére is folyni kezd. Igazán íncsiklandozó illata volt, kár érte. Éreztem ahogyan a hasamon egyre kisebb lesz a seb, hiszen most még gyorsabban gyógyult mindene, mert nem régen táplálkoztam. -
Mit szeretnél itt? - kérdeztem tőle mosolyogva, majd kicsit odébb sétáltam tőle, de egy percre se vettem le a tekintetemet róla. Nagyon is érdekelt, hogy ez a kölyök mit akarhat tőlem.- Tudtommal nem ártottam neked, de te még mindig a nyomomban vagy. Ez felettébb érdekes. - mondtam ironikusan, mert legszívesebben a szívénél fogva öltem volna meg, de nem tettem, hiszen túlzottan is tetszett az elszántsága. Lelépni meg még idiótaság lett volna. Jobban szeretek válaszokat kapni és utána eltűnni. -

▲note: Remélem tetszik :$
Back to top Go down
avatar
✤ Posztok száma : 4
✤ Regisztráció : 2013-11-08
:
✤ Foglalkozás & hobbi : hunting

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Katherine szobája   Sat Nov 09, 2013 6:18 pmFor the first sightKatherine Pierce.
Végre ott állhattam az ajtajában és csupán néhány lépés választott el tőle. Hidegvérrel akartam kezelni ezt az egészet , de most nem szúrhattam el.
El kell őt kapnom. Nem tudom , hogy mit fogok utána kezdeni magammal, ha ez megtörtént, hiszen oda lesz az életcélom, egy feladat , amivel már évek óta kűzdök.
Nem várhattam sokat, cselekednem kellett, hiszen én is tisztában voltam vele, hogy nem sokáig maradok észrevétlen és a meglepetés is előnynek számít egy vámpír ellen.
Rászorítottam a karóra és megvártam , amíg az ajtó közelébe lép. Tettem hátra egy lépést, hogy aztán kis lendületet szerezve betörjem az ajtót.
A zár eltört, az ajtó bevágódott. Ő pedig ott állt. Még lépés közben dobnom kellett a karót. Hasbataláltam, ami arra volt csak elég, hogy földre kerüljön néhány pillanatra.
Közelebb sétáltam hozzá és megálltam mellette.
-Utolsó kívánság?-néztem rá teljes nyugodtsággal, annak ellenére, hogy a szívem ezerrel vert, és az agyam tombolt, miközben a szemeibe nézhettem.

i be taggingwordcount is

198

i tell you this


Bocsi a bénázásért :/ kezdéseknél nem vagyok túl jó
(bocsi , hogy átírtam , de elrontottam és ebbe másoltam be az újat, igyekeztem újraírni...)

Made by LC @ Caution 2.0Last edited by Noah Lanson on Sun Nov 10, 2013 9:27 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Katherine szobája   

Back to top Go down
 

Katherine szobája

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Slipware bowl, chickens - Katherine Winfrey

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Mystic Falls :: Belváros :: Hotel-