Párizs

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Párizs

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
Guest
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Párizs   Sun Nov 10, 2013 10:49 amKatherine & Olivia


Hangosan felnevettem a lány szavain, hiszen minek tegyünk jót, ha semmi hasznunk nem származik belőle. Ez lehetne a mottóm is. - Szóval te ilyen jó lelkű vámpír lennél? - kérdeztem tőle mosolyogva, majd a ruhára vonatkozó kérdésének hallatára egy ördögi mosoly jelent meg az arcomon. - Szeretem saját kezűleg elintézni őket, hiszen az mennyivel mókásabb már. Minek legyek óvatos, ha bármelyik ruhát megkaphatom és ingyen. - mondtam neki egyszerűen. Nem is tudom mit gondolt, hogy a drága ruháimra fogom költeni a kevésnek nem mondható vagyonomat?! Ennél már azért most is okosabb vagyok, hogy jobb dolgokra is tartogassam.-
Te is a party-ra mész? - kérdeztem tőle kíváncsian, mert nem éppen úgy tűnt, mint aki meglenne hívva, de talán segíthetek bejutni neki igézés nélkül is. Érdekelt ez a vámpír, úgy gondoltam, hogy jó társaság lehet és még egy-két dolgot meg is tudhatok róla.- Kihez van szerencsém? - kérdeztem meg gyorsan, mert mielőtt felfedem magamat szeretem tudni, hogy ki is a társaságom.-
Eközben szép lassan visszaindultam a bejárat felé miközben elővettem a belépőit. - Nos, lenne kedved csatlakozni hozzám? - kérdeztem ördögi mosollyal az arcomon és csak remélni tudtam, hogy nem egy karót nyelt vámpírhoz lesz szerencsém, hanem ő is ugyan annyira szeret szórakozni, vagy legalább fele annyira, mint én.-

▲note: lesz még jobb is.
Back to top Go down
avatar
✤ Posztok száma : 2
✤ Születésnap : 1500-04-08
✤ Regisztráció : 2013-11-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Párizs   Sat Nov 09, 2013 8:56 pmKatherine & Olivia

''Párizs, szeretlek!'' Lehetne akár ez egy gyors kijelentés, vagy egy örökre szóló mondat, de most maradjunk annyiban, hogy ez a város gyönyörű, és ennyi. Meseszép parkok, utcák, terek, épületek. Ez kell nekem. Imádom egyszerűen.
Egy esti partira indultam, amire meg szerettem volna hívatni magam, de persze, igézés segítségével. Már elterveztem az egészet, amikor is valami különös zajra lettem figyelmes, és megfordultam, majd elindultam arrafelé. Egy fiatal lány feküdt ott, közelebb volt a halálhoz, mint az élethez, de én megmentettem őt. Nem tudom, de megmentettem őt. A támadóját, egy ifjonc vámpírt pedig karóval leszúrtam... Nem sokkal később azonban ott volt mellettem egy vámpír, és beszélgetni kezdett velem.
- Megszoktam már... - olyan unottan mondtam a lánynak, aki nem sokkal lehet idősebb vámpír tőlem. Majd ezután rákérdezett a gyilkolási szokásaimra. - A kínzás az én kedvencem, de... ezt a gyönyörű ruhát nem szerettem volna bepiszkolni ennek a drágaságnak vérével- meséltem el neki ezt mosolyogva. - Te... talán bemocskolnád magad? - kérdeztem tőle picit ridegen.


Back to top Go down
View user profile
avatar
Guest
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Párizs   Sat Nov 09, 2013 7:30 pmKatherine & Olivia


Imádtam ezt a várost, tele volt élettel és csak úgy virágzott. Tényleg soha se tudtam megunni, de mostanában már csak a nagy bálok, események, illetve a divat miatt utaztam ide, hiszen itt lehet megkapni a legjobb dolgokat és nekem csakis a legjobb jár. Óvatosan kicsit megtűztem a hajamat és már készen is volt minden ahhoz, hogy újra részt vehessek egy nagyszabású ünnepségen, de valahogy ilyenkor jobban érdekeltek az értékek és az íncsiklandozó áldozatok, de én már csak ilyen vagyok.
Éppen a bejárat felé tartottam, amikor eléggé fura dolgoknak lettem a fültanúja. Nem voltam benne biztos, hogy jól hallom-e és magamat is meglepve kiálltam a sorból, majd elindultam a hang irányában. Láttam egy védtelen lányt a földön és fölötte pedig majdnem egy velem egykorú vámpírt, de meglepetésemre ő megmentette a lányt, majd hirtelen előkerült a támadó aki holtan végezte a vámpírnak köszönhetően. Láttam ahogyan a lány mindeközben elmegy, jobban mondva elmenekül.
Milyen hálátlanok, nem igaz? - kérdeztem az ismeretlen vámpírtól mosolyogva, mert valami felkeltette benne az érdeklődésemet, talán olyan volt, mintha saját magamat látnám, kivétel persze azt a megmentős dolgot. - Te mindig így ölsz meg másokat? - kérdeztem kicsit fintorogva, mert én jobban szerettem a saját kezemmel megölni azokat, aki bántani próbáltak engem. Eközben óvatosan közelebb sétáltam az ismeretlen vámpírhölgyhöz.-

▲note: Bocsi, de kezdőkben nem vagyok jó. Lesz még jobb is.
Back to top Go down
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Párizs   

Back to top Go down
 

Párizs

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Különlegességek :: Rejtélyes múlt-