Dingma világa

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Dingma világa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
CortW.
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Dingma világa   Tue Dec 24, 2013 10:54 amA játék helyszíne Amsterdam, ahol évszázadokkal ez előtt az alakváltók egy nagyobb  klánja lelt otthonra. Az emberiség elől rejtőzködve élnek, nem zavarnak sok vizet.
2013 másciusában megtörni látszik a békesség, amikor egy amerikai titkos testvériség, a Rend ver tábort a helyi kórház két földfelszínalatti szintjén, és sorra gyűjtik a kóborló alakváltókat, akiken aztán halálukig kísérleteznek. Céljuk a faj alapos tanulmányozása, majd végleges kiirtásuk, miközben olyan kérdésekre keresnek választ, hogy miként gyógyítható a rák, vagy az AIDS.
Míg a helyi alakváltó klán felismeri a problémát, és a rejtélyes eltűnések után kezd szimatolni, addig a Hollandiát is magába foglaló Finn Birodalom egy ugyancsak kiválóan képzett klánt készül Amszterdamba küldeni, hogy felszámolják a várost már két évszázada uraló Wouter hordát.

Ketyeg az óra, ami Amszterdam nyugalomban telt perceit számlálja vissza.
Most kell hát eldöntened, hogy melyik oldalon állsz!
***
A játék célja:Szeretnénk létrehozni egy olyan következetes, mindent behálózó és átfogó cselekményszálat (a karakterek saját történetével párhuzamosan), amiben egyik játék összefügg a másikkal, ahol minden érdeklődőt bevonunk az eseményekbe és amihez bárki hozzátehet  a nélkül, hogy az admin leharapná a fejét, vagy szándékosan kigolyózná a történetből.
A közösség próbál elhatárolódni a klikkek kialakulásától, inkább kérdezünk a helyett, hogy a háta mögött szmötyit kavarjunk a másikra, és mi még hiszünk abban, hogy az érdekes játékoknak nem lehet mércéje a legépelt szavak száma. Örömmel fogadjuk az újakat, és legjobb tudásunk szerint segítjük őket. Itt még senki nem kapta azt a választ a kérdéseire, hogy "olvasd el a leírásokat".
Ám erre magad is rá fogsz jönni, ha csatlakozol =)

dingmasworld.forumotion.com

Back to top Go down
 

Dingma világa

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-