Keresem minta

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Keresem minta

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Keresem minta   Sat Jan 17, 2015 11:51 amkeresett karaktered neve
Faj: IDE ◭ Pb alany: IDE ◭ Történelmi korszak: IDE


Várjuk:
IDE ÍRD KI VÁRJA A KARAKTERT
Kor:
MENNYI IDŐS A KARAKTER
Státusz:
Szabad / Foglalt
Leírás:
Ide írd, hogy milyennek képzelted el. Milyen kapcsolatban áll veled. Minden fontos információt ide írhatsz! Ide írd, hogy milyennek képzelted el. Milyen kapcsolatban áll veled. Minden fontos információt ide írhatsz!  Ide írd, hogy milyennek képzelted el. Milyen kapcsolatban áll veled. Minden fontos információt ide írhatsz! Ide írd, hogy milyennek képzelted el. Milyen kapcsolatban áll veled. Minden fontos információt ide írhatsz!

Code:
<center><div class="karilap"><br/><br/><div class="kariname"> keresett karaktered neve </div><div class="nelv"></div><div class="szöszenet">Faj: IDE ◭ Pb alany: IDE ◭ Történelmi korszak: IDE</div><br/><br/><table><tbody><tr><td>
<img class="wantedpic" src="http://media.tumblr.com/c74261d1a20c8ee114adedf8395d2b41/tumblr_inline_mku2kjfD8y1qz4rgp.png"/></td><td><div class="wanteddis"><div class="wantedmini">◭ [i]Várjuk:[/i]</div><div class="wantedmini">IDE ÍRD KI VÁRJA A KARAKTERT</div><div class="wantedmini">◭ [i]Kor:[/i]</div><div class="wantedmini">MENNYI IDŐS A KARAKTER</div><div class="wantedmini">◭ [i]Státusz:[/i]</div><div class="wantedmini">Szabad / Foglalt</div><div class="wantedmini">◭ [i]Leírás:[/i] </div><div class="wantedbig"> Ide írd, hogy milyennek képzelted el. Milyen kapcsolatban áll veled. Minden fontos információt ide írhatsz! Ide írd, hogy milyennek képzelted el. Milyen kapcsolatban áll veled. Minden fontos információt ide írhatsz!  Ide írd, hogy milyennek képzelted el. Milyen kapcsolatban áll veled. Minden fontos információt ide írhatsz! Ide írd, hogy milyennek képzelted el. Milyen kapcsolatban áll veled. Minden fontos információt ide írhatsz!</div></div></td></tr></tbody></table><br/><br/></div></center>you can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
 

Keresem minta

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Karakterpiac :: Keresett karakterek-