❥ Zina Miller

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 ❥ Zina Miller

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: ❥ Zina Miller   Wed Jan 22, 2014 7:51 pmElfogadva, üdvözlünk itt!

Zina!  izgi  izgi 
Először is nagyon örülök neked, hogy itt vagy.  14 A pb alany választásod egyszerűen remek választás. faint 
Na, de térjünk rá a lényegre a karakterlapodra. Egyszerűen fantasztikusan írtad meg. Teljesen magával ragadott és átéreztem, hogy mit is érezhet Zina. Remélem talál majd barátokat, akik kiállnak mellette és segítenek neki. Én is szívesen segítek neked majd.  cuki 
Azt is kíváncsian várom, hogy mi lesz akkor, amikor Zina mindenre emlékezni fog, hogy miket tett.
Nem is tartalak fel tovább, mert tényleg minden remek volt. Nyomás foglalózni és játszani.  wink  izgi 

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: ❥ Zina Miller   Wed Jan 08, 2014 7:28 pmZina Miller

A szeretet bűbáj, melyet a halandók a nőknek alkottak, hogy a hatalom helyett inkább ezzel játszanak.


A történetem
Kezdhetném az elején.. Kezdhetném azzal, hogy a családom teljesen átlagosnak minősül. A mostani viszonyokat nézve, természetesen. Ma már az a ritka, ha a gyereket az apja és az anyja közösen nevelik.. Na ettől nem kellett félnem. Fiatal koromban veszítettem el az anyámat, a történtekre nem is emlékszem pontosan, csak a mesére, amit apám minduntalan csak belém beszélt. Ő nevelt tovább, de ezt az életet nem is nagyon nevezném annak.. Vagy pont az volt?! Állj talpra és viselkedj felnőttként! - vágta gyakran fejemhez. A probléma csak azzal volt, hogy gyerek voltam.. Az iskolában makulátlan volt az előéletem, nem jártam sehová, nem voltak igazi barátaim. Azok mindmáig nincsenek is. A legtöbben érdekből vannak velem, akik pedig nem, hát bolondok. Ismered a mondást, hogy "nem vagyok saját magam ellensége"? Nos én pont az vagyok. Annak születtem, aminek.. Nem én választottam, én csak együtt élek vele. Anyámnak könnyebb volt. Ő tudja kezelni a helyzetet, mikor eluralkodott rajta az éhség, és kényszerérzet, hogy újabb lelkeket tudjon magáénak. Hogy öljön.. Rezzenéstelen arccal tette, hiszen szirén volt. Ahogyan én is. A bökkenő ott van, hogy én nem tudom teljes lelki nyugalommal élni életemet, ezért saját magam és mások megóvása érdekében lépnem kellett. Erős boszorkányt kerestem, aki ismerte anyámat. Én döntöttem, én akartam, hogy ne emlékezzek arra, ha használom az erőmet - ami mostanában egyre gyakrabban fordul elő. Nem akarok emlékezni rá, kivel hogyan bánok el.. Megátkozott. Elmémbe gátat tett bizonyos emlékek számára. Ott voltak ugyan, néha bevillantak képek, de mégsem tudtam az egész történetet. Félek nem élném túl.. Nem bírnék egyedül megbirkózni vele. Azt viszont nem merem bevallani, hogy segítségre lenne szükségem.
Apámtól elköltöztem, csak ritkán beszélek vele telefonon, pedig egy városban élünk. Jobb, ha elkerül engem. Barátkozni azóta sem tanultam meg. Tudnék ugyan, de minek, ha javarészt senkivel sem lehetek őszinte?
A megoldás még várat magára..


User ismertetők


₪ user neve: secret
₪ Kor: 19 ₪ Tapasztalat: akad ₪ Multi: nincs

Adatlap

Név:
Zina Grace Miller
Születési hely, idő:
New York, 1994. 02. 04.
Becenév:
Zina
Kor:
19
Play by:
Camilla Belle
Faj:
szirén
Fae:
világos
Foglalkozás:
csapos
Érdeklődésikor/Hobbi:
főként a férfiak.  Rövid ismertető

Magas, karcsú test, kecses mozdulatok. Törékeny alkat. Hosszú, selymesen csillogó, barna haj. Kislányos arc, nagy csokoládészín szemek. Így nézek ki.. Nincsenek különösebben nőies idomaim, mégsem panaszkodhatok. A külsőm miatt nem is szoktam.. A belsőm viszont sokkal bonyolultabb, összetettebb. Kevesen értik meg, miért tagadom meg, vagy legalábbis miért próbálom olyan erősen megtagadni igazi valómat. Én.. Nem akarok bántani senkit, igazából azokat sem, akik megérdemelnék valami oknál fogva. Hiszek abban, hogy az élettől sokszorosan kapják vissza. Nem szeretek barátkozni, mert titkokra építeni, olyan, mint homokvárat építeni. Összeomlik seperc alatt. Kissé talán magányos vagyok, de kárpótolom magam azzal, hogy ahol tudok, segítek.. Ez nekem is nyújt némi vigaszt. Megnyugtat, hogy mégsem vagyok égetni való szörnyeteg, amilyennek érzem magam egyre gyakrabban. Az erőm ugyanis nő, és egyre kezelhetetlenebb..Back to top Go down
View user profile
 

❥ Zina Miller

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Millers Collectables 2010-2011 By Judith Miller & Mark Hill
» Miller's Costume Jewelry by Judith Miller
» David Miller
» Millers Collectables price guide 2009 By Judith Miller & Mark Hill
» Tomorrow is Oscars!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Elfogadott történetek :: Sirens-