The Secret circle rpg

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 The Secret circle rpg

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: The Secret circle rpg   Thu Jan 30, 2014 7:50 pm

Welcome to The Secret Circle RPG

Üdvözöllek a Secret circle-on(vagyis a titkos körben)! Itt egy összetartó közösség vár. Oldalunk a Vámpírnaplók,a The Originals, a Teen Wolf és egy kicsit a Secret circle c. amerikai sorozatokkal foglalkozik. De a történet(ek) ismerete nélkül is játszható szerepjátékoldalunk. A legtöbb sorozatbeli karakterünk még szabad így van miből válogatni. Bármilyen kérdésed van nyugodtan fordulj a Staff-hoz. Szívesen válaszolunk.

Ahol most tartunk:
Vámpírnaplók(5.évad)
Az eddig történtek alapján... Stefan sikeresen megmenekül a tó fogságából, ám aki kimentette az nem Damon, vagy Elena, hanem Silas régi barátnője. Eközben Damon összejön Elena-val. Bonnie meghal, és ezzel gyarapítja a holtak sorát. Felbukkan Amara, az első hasonmás. Ő még Katherine-nél is idősebb, immáron ember, aki a kulcsát őrzi a holtak kapujának. Egy boszorkány visszahozza Bonnie-t a holtak közül és ő lesz a holtak kapujának kulcsa. Amara meghal. Damon visszaemlékszik múltjára, mikor az Augustinok ismét elkapják 60 év után, de ezúttal Elena is vele megy. Sikeresen megmenekül...

The Originals(1.évad)
Klaus és Marcel között nagyobb vita volt. Klaus megigézett egy srácot, Josuha-t, aki ezzel Marcel-hez fordult, Marcel ismer egy lányt, aki varázslatosan jól bír a mágiával, képes kitörölni az igézéseket, ezt Josh-on is elvégezte. Klaus ellen fordul New Orleans népe, és megverik, ám ezek vámpírok, és Klaus védelemből megharap párat, amivel csak szítja a Marcel-el való gondokat, de Marcel alkut ajánl, és ezáltal Klaus akiket megharapott meg is gyógyította. Kiderül, hogy Hayley-nek Klaus-tól gyermeke lesz, ezért megvédik a gyermeket mindenáron. Klaus megharapja saját testvérét, Elijah-t, aki mivel ősi, szerencsére nem hal bele a harapásba, de veszett lesz tőle, ami pár napon keresztül elmúlik, de majdnem bántja miatta Hayley-t, de Hayley fajtájából egy megmenti a lányt, akinek később mindent beszámol a titokzatos anyajegyről...

Teen Wolf(3.évad 2.fele)
Scott és barátai sikeresen legyőzték a híres alfa falkát és a Darach-ot. Most viszont egy újabb feladat elé állnak. Mivel Scott, Allison és Stiles visszatértek a halálból ezért furcsábbnál furcsább látomásaik vannak ami arra utalnak,hogy az agyuk nem lett bezárva és emiatt élet/halál között állnak. Eközben Derek és húga vissza fordul Beacon Hills-be. Vajon mind túl fogják élni éppen, vagy valaki távozni fog? Derek vajon meddig marad?
Code:
http://thesecretcirclerpg.hungarianforum.net/
Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
 

The Secret circle rpg

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-