Vasútállomás

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Vasútállomás

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
✤ Posztok száma : 64
✤ Regisztráció : 2014-01-16

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Vasútállomás   Sat Feb 15, 2014 5:25 pm

(Lily és Blair)

Körül-belül fél órája ücsöröghettem ott, kezdtem egész jól átmelegedni, és Mary is elszundított már a karomban lassan, amikor is hirtelenjében egy fiatal nő huppant le mellénk a padra. Elegáns, csinos nő, tiszta, ápolt, komoly arcú... még egy perce sem ült le mellénk, már észrevettem, hogy bámulom... Olyan szép volt, és olyan jól öltözött, és... mint egy igazi úrihölgy, úgy festett mellettem... MELLETTEM meg aztán főleg... Mellettem mindenki úgy festene, de ez a nő tényleg nagyon szép volt, egyszerűen az volt az érzésem... különleges...
Aztán gyorsan fordítottam el a fejemet inkább. Nem jó ha bámulom az embereket, ha nem bámulok, Ők is kevesebb valószínűséggel vesznek észre, még ha mellettük is ülök vagy állok. Beleolvadok a háttérbe. Nem veszik észre a jelenlétem, hisz ki vesz észre szívesen egy csavargót? Nem, az emberek általában inkább keresztülnéznek rajtam. És ez az én szerencsém. Amíg átnéznek rajtam, addig nem nézik a babát sem a kezemben, és addig nem kell félnem, hogy kérdezgetni kezdenek a helyzetünkről... Biztonságosabb ha nem vesznek észre, így jobb ha én se bámészkodok ennyire. Így inkább Mary-re fordítottam a figyelmemet újra, és az Ő pici arcát cirógatva dúdoltam halkan, hogy álomba ringathassam...
(Nekem tetszett. Smile És nincsen semmi baj. Smile )
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 3
✤ Születésnap : 1922-06-13
✤ Regisztráció : 2014-01-26
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Leginkább semmivel

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Vasútállomás   Sat Feb 15, 2014 10:48 am


Lily & B.


A vonat. Elég unalmas egy hely, főleg hogyha egyedül utazol rajta. A másik pedig hogyha legalább egy nap az út... fú. Nem vagyok egy kedves ember. Ezt biztos már említettem valahol... szóval, amikor beszálltam Párizsban a vonatba, akkor volt egy fülketársam. Persze amikor megláttam, hogy mennyire hiperaktív és hogy BESZÉLGETNI akar VELEM (!?!) akkor körülnéztem és elővettem a képességemet ameddig senki nem látja. Annyira azért nemvoltam gonosz, mert ha akartam volna, ki is dobhattam volna az ablakon, de nem, nem keltek feltünést. Átvezettem szépen a hárommal arrébb lévő fülkébe és utána csak nyugalmam volt. Persze ezek csak piti dolgok, hiszen csináltam már ettől százszor rosszabbat is. Ezért csak elmosolyodom, majd telefonomat előveszem és keresek rajta valami zenét. Nem sok van rajta, de amit szeretek, azt addig tudom hallgatni mért rá nem unok. Egymás után többször és többször. Ilyen vagyok és kész.

Végre, New Yorkba érkeztem. Kellett azért egy kis idő, még ideértünk. Persze halálra untam magamat, de most pedig azt sem tudom, hogy mit csináljak és hova menjek. Nem tudom, hol kezdjem el a keresést. Szerintem először egy bárba elugrom, utána pedig foglalok egy szobát és benyomom a szundit.
Leszálltam a vonatról, csomagom persze nem sok volt, csak egy kisebb bőrönd, amit magam után húzok. Telefonomat megnézem, rápillantok az órára, lezárom majd a zsebembe teszem. Megigazítom a kabátomat és körülnézek, hogy merre is induljak meg. Belépek az épületbe, először is egy szabad padot keresek magamnak ahhoz, hogy ki tudjak valamit halászni ebből a fránya megtömött bőröndből. Rossz szokásom, hogy mindent beletuszkolok és aztán meg semmit sem találok meg.
Tipikus, egy vasútállomáson persze mért is lenne szabad pad? Elindulok a legközelebbihez, ahol egy nő ül a gyermekével. Nem tűnnek jól gondozottnak, kicsit fel is vonom a szemöldökömet, de meg sem kérdezve hogy esetleg szabad e a hely, én levetem oda magamat.
Egy kicsit hátradőlök, a gyerekre pillantok, majd vissza a bőröndre. Ki kellene nyitni basszus, de ki fog fordulni belőle minden. Na nemár.
Lesz még jobb is Smile;; ebbe vagyok;; bocsi a késésért *-*
Back to top Go down
View user profile
✤ Posztok száma : 64
✤ Regisztráció : 2014-01-16

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Vasútállomás   Sat Feb 01, 2014 11:56 am

Néhány napja érkeztünk csak meg a városba, én és Mary, de egyelőre nem úgy hatott a helyzetünk, mintha olyan jól menne a városba való beilleszkedésem. Szállásunk és munkám nem lévén, a mostanában megszokott módon igyekeztem biztonságban tudni a kicsit, és ellátni magunkat. New York-ban ez annyiban volt könnyebb, hogy több hely közül lehetett választani, ahol szívesebben töltöm az éjszakát, a napot, vagy ahonnét kaját szerezhetek magamnak. Annyiból legalább egyszerűbb volt az étkezési szitu is, hogy hiába volt velem Mary, Őneki még nem kellett nagyban gondolkodnom az etetésén, tejem szerencsémre volt, szóval Ő nem volt éhes. Az egyéb módokon való ellátása persze már problémásabb volt, de... azért nagyon igyekeztem.

Az előző napunk és éjszakánk egy éjjel-nappalos kávézóban töltöttük, de hajnaltájt már kezdett elég gyanakvón nézni engem az ott lévő pincérnő, úgyhogy amint kivilágosodott, eljöttünk onnan. Nem akartam most galibát.
Napközben a városban sétálgattam nagyrészt, de amikor elkezdett esni a hó, és Mary is kezdett nyafogóssá válni a kabátom alatt, elkezdtem új menedékhely után nézni magunknak.
Még egy rövid séta után, végül a vasútállomás mellett tettem le a voksomat. Ott nem fogunk zavarni senkit, fedett is, fűtik is talán, úgyhogy reméljük meghúzhatom magam a picivel egy pár órára, ha ügyesek vagyunk, talán éjszakára is majd.
Odabent elég zsúfoltság volt, talán épp befutott egy vonat, onnan és oda siettek ennyire az emberek. Mert bizony New York-ban baromi rossz szokásuk volt a népeknek, hogy mindenki nagyon sietett, futkostak, meg minden. Így nem mindig volt könnyű ellavírozni közöttük. De most igyekeztem nagyon ügyesen, hogy eljussunk egy padig azok közül, melyek a fal mentén sorakoztak. Elég távol voltak az ajtóktól, így ott nem ér majd minket a hideg amit az emberek beengednek, meg ami a sínek felől áramlik.
Letelepedtem az egyik padra, amelyik üres volt, azután nekiláttam hogy kiszabadítsam Mary-t a kabátom és a köréje csavart pokrócok fogságából, melyek eddig melegen tartották, Őt is, meg engem is. Amikor pedig ez sikerült, a karomra fektettem, és ringatva igyekeztem elérni, hogy ne sírdogáljon. Közben a jövő-menő embereket figyeltem, akik hol erre, hol meg arra siettek épp.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Vasútállomás   Thu Jan 30, 2014 11:21 pm

******Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Vasútállomás   

Back to top Go down
 

Vasútállomás

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Külváros-