Útszéli szórakozóhely

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Útszéli szórakozóhely

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Sat May 10, 2014 11:48 am

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream

+18

Vannak olyan dolgok, amikor az ember csak vágyat érez a másik iránt, de vannak olyan pillanatok, amikor más érzelmeket is érez a másik fél iránt, ahogyan ez most is volt. Szerettem őt, de ugyan akkor volt bennem egy kisebb félelem se, hiszen hiába vagyok idős és sokat megélt személy magam sem tudom, hogy mit fog hozni a jövő. De biztos voltam abban, hogy megéri kockáztatni, hiszen olyat éreztem amit már nagyon régen soha se, vagy talán még soha se. Szép lassan ezek az érzések felemésztettek és most úgy nézz ki utat is törnek maguknak a vágyak mellett.
Néha kockáztatni kell, hiszen néha csak úgy lehet boldog az ember. Nem mindig veszélytelen szeretni valakit, de tudtam jól, hogy megéri küzdeni ezért a szerelemért. Nem lesz könnyű, hiszen mind a kettőknek vannak kötelezettségei, illetve a múlt démonai se fognak minket békén hagyni. Néha talán veszekedni fogunk, távol kerülünk egymástól, de van olyan szerelem amit nem lehet szétszakítani és mindent túl él. A miénk is valami ilyesmi lehet, hiszen ahhoz képest, hogy lehet jobb lenne nem szeretni egymást mégis mind a ketten egymásba szerettünk és harcolni is fogunk ezért az érzésért, ebben biztos vagyok...
Éreztem gyengéd érintését, majd amikor újra rápillantottam, akkor láttam a cinkos mosolyát, mire az ajkamba haraptam. Hamarosan ajkaink újra egymásra találtak és nyelvünk újra táncra kélt.
Éreztem, amint megszabadít az utolsó ruhadarabtól, majd elszakad az ajkamtól és végig nézz rajtam. Egy röpke pillanatra elpirultam zavaromban, hiszen nem voltam ehhez hozzá szokva, hogy ennyire isszák a látványomat, egy pillanatra még oldalra is pillantottam zavaromban, majd pár másod perc múlva közelebb léptem hozzá és megszabadítottam az alsóneműjétől. Kezemet gyengéden végig húztam a mellkasán és közben újra megcsókoltam ott. Éreztem amint erős karját körém fonja, majd nem sokkal később felkapott és a hátam újból a fallal találkozott. Köré fontam a lábamat és a hajába túrtam.

▷Music: ▷ Note: Bocsánat ez most nem lett vmi jó.  bújik  

©️Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Mon May 05, 2014 8:50 pm

Alex & Desty
Ha nem szeret az ember, elég lehet a csók, a gyönyör. Ha szeret: nem elég.


+18


Kétféle vonzalom létezik. Az egyik a szeretet a másik pedig a vágy. Talán most mindkettőt éreztem egyszerre.
Olyan régóta epekedtem már utána. Emlékszem az elején csak a távolból figyeltem Őt, és azt hittem sosem fogunk egy árva szót sem beszélni, azt pedig a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy a tiltott gyümölcshöz valaha is ilyen közel kerülhetek.
Most pedig már odáig jutottam, hogy teljesen belé bolondultam. Őszintén szólva sohasem akartam senkihez sem ilyen közel kerülni, mert tisztában voltam azzal, hogy a farkas egy életre választ magának párt. Most pedig mégis megtörtént, és tartok tőle, hogy egyszer valami olyan dolog történik ami tönkre tesz mindent. Ismerem magamat annyira, hogy tudjam, hogy mindig a tűzzel játszok, és sokszor voltam már élet és halál között, gyilkoltam már, gyűlöltem, és vesztettem el a fejemet is. Vannak még ugyanakkor befejezetlen ügyeim is, mint például megtalálni a szüleim gyilkosát, és bosszút állni értük, és mindenki másért akinek meg kellett halnia. Évek óta dolgozik bennem a düh, és a bosszúvágy. Mára már annyira, hogy nem hagy nyugodni sem.  A bosszú számomra egy olyan fenevad amit mindennap véres húscafatokkal kell etetni, hogy egyre erősebb és megtántoríthatatlanabb legyen, egészen addig amíg képes nem lesz arra, hogy megbosszulja azt amiért évekig szenvedett, és most már százszázalékosan képes vagyok erre. De tudom és érzem, hogy nem kell sok ahhoz, hogy elérjem a célom. Fogalmam sincs mi lesz később, de Destiny számomra a legfontosabb dolog, Érte bármire képes lennék.
A szívem egyre hevesebben kalapált, és már egyáltalán nem akartam magamat visszafogni.  Miután ténylegesen is megszabadítottam harisnyakötőitől valahol az is a ruhája és a melltartója körül landolhatott. Halk sóhajai akarva akaratlanul is egy cinkos mosolyra késztettek.
Lassan egyenesedtem ki, hogy ismét egy magasságba kerüljek vele, és visszatalálhassak ajkaihoz. Már csak két zavaró tényező volt ami visszatartott, az egyik az Ő alsóneműje, a másik pedig az én nadrágom volt, az előbbitől egy könnyed mozdulattal szabadítottam meg így egész teste leplezetlenül tárult elém, mely arra ösztökélt, hogy egy pillanatra elszakadva ajkaitól mérjem végig csodálatos alakját.
Hallani akartam szavak nélkül, és ismét érezni Őt, úgy ahogy egyszer már megtettem.


Zene: ide, ide | Note: Ismét bocsi a késésért, kicsit levagyok eresztve.  bad day  Neutral 
©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Sat May 03, 2014 1:55 pm

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream
+18

Biztos voltam abba, hogy nem lesz könnyű ezek után semmi se, hiszen miért is lenne? Mind a kettőknek lesznek kötelességei, olyanok amik talán a másiknak nem tetszenek. Ő farkas és harcolnia kell, ha azt mondják neki, meg őt ismerve még mindig kutat a gyilkosok után és ez utóbbi rémiszt meg igazán. Féltem őt, de nem csoda, hiszen annyi borzalmat láttam már a világban. Sok embert veszítettem már el, akik fontosak voltak nekem, de egy dologban biztos vagyok, hogy mindig küzdeni fogok érte és képes leszek bárkivel szembekerülni, hiszen ha megtalálod a szerelmet, akkor küzdeni kell. Én megtaláltam a boldogságot, pedig nem kerestem, mondhatni még kicsit futottam is előle... féltem... Idős vagyok és talán pontosan emiatt nehéz már nekem hinni és bízni másokban, hiszen pontosan tudom, hogy milyen az emberi árulás, más részről meg nem szerettem volna, ha miattam célkeresztbe kerül, de az érzelmek és a sors elől nem lehet elfutni, hiszen úgyis utol ér. De egyáltalán nem bántam, hiszen Alex remek férfi volt és szerettem őt, még akkor is, ha sok időbe telt mire saját magamnak bevallottam.
Szép lassan minden elhalkult, még a kinti zenét is alig hallottam már. Csak ő és én voltunk, senki más. Egyszerűen csak rá szerettem volna koncentrálni és minden egyes apró mozzanatára, illetve légzésre, meg persze a szívverésére, bár én ezeket nem hallhatom olyan jól, mint ő, hiszen én csak egy egyszerű boszorkány vagyok.
Nem sok gondolkodtam, csak cselekedtem, hiszen attól még, hogy a pólóját szakítottam, ő haza fog tudni menni. Abból soha se lenne gond, hogy egy pasi félmeztelenül járna, sőt a lányoknak biztosan tetszene, viszont reméltem, hogy az én ruhám megfogja úszni a szaggatást, mivel nem szerettem volna egy szál fehérneműben és harisnyatartóban haza menni.
Egyszerűen már szinte ingerlő lassúsággal vette le rólam a ruhát, ha nem ilyen helyen lettünk volna, akkor már én szakítottam volna szét a ruhámat, bár a pólója azért még mindig használható maradt valamennyire, valamit csak ki tudnék hozni belőle, ha esetleg valami történne a ruhámmal. Pár pillanattal később már a melltartómnál voltak a kezei, majd mesteri ügyességgel kapcsolta ki és hallottam ahogyan a raktár valamelyik sarkában landol. Közben pedig egymás "ajkát" faltuk és a hajába túrtam. Mámorító volt az édes csókjainak a hatása, illetve nyelvünk örült táncra kélt.
Éreztem perzselő csókjait és érintését a selymes bőrömön, mire egy apró nyögés hagyta el az ajkaimat, főleg amikor elérte kerekded halmaimat, de nem állt folytatta tovább az útját, a hasamon át egészen le. A kezemmel megkapaszkodtam a mögöttem lévő dobozba és egy-egy kéjes sóhaj hagyta el ajkaimat. Éreztem őrjítő csókját a combomon, miközben lassú érintésekkel szedte le a rólam a harisnyakötőt.

▷Music: ▷ Note: Semmi baj és jót írtál.  16 

©️Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Fri May 02, 2014 3:25 pm

Alex & Desty
Ha nem szeret az ember, elég lehet a csók, a gyönyör. Ha szeret: nem elég.

Azt hiszem határozottan jót tett ez a pár hét amit elszeparálva töltöttem másoktól. Sokkal jobban átlátom a dolgokat, és sok minden átértékelődött bennem. Például Ő. Rájöttem arra, hogy Desty a legfontosabb személy az életemben, remélem ez így is marad, bár a magam részéről kétség sem fér hozzá, de ahogy Őt ismerem szerintem az Ő részéről sem. Mondjuk halvány lila gőzöm sincs arról, hogy mi lesz később velünk, hogy mit hoz az élet, de ez most nem is érdekel, nem éri meg ezzel foglalkozni, hisz úgysem lehet az ellen tenni amit a sors szán nekünk.
Annyi dolog van amiért meg éri harcolni az életben, és megéri küzdeni a végsőkig bármi is legyen a végeredmény, és számomra Ő is ezek közé a dolgok közé tartozik.
Annyi lapot pakolt már elém az élet, jót és rosszat egyaránt, de számomra mégis Ő volt, és lesz az Aduász.
Ebben a pillanatban úgy éreztem, hogy teljesen megszűnt körülöttünk a világ. A kívülről beszűrődő zenét is egyre jobban kezdte figyelmen kívül hagyni a fülem, Rá koncentráltam, a szívverését akartam hallani, a lélegzetvételét, minden egyes szusszanását.
Még az sem érdekelt túlzottan, hogy a pólómat röpke másodpercek alatt tépte le rólam, igazából egyáltalán nem is bántam, és valószínűleg ezután felső nélkül kell hazamennem, de kit érdekel?!
A bőröm egyszerre lángolt és borzongott csókjaitól és érintéseitől egyaránt. Ismerős volt az érzés, de mégis megunhatatlan. Tisztán emlékszem az első alkalomra amikor engedtünk a késztetésnek, de ennyi idő után mégis olyan mintha először tettük volna meg. Ha több száz évet is élnék még, az sem érne fel ezzel a mindent elsöprő, mégis röpke, de olykor végtelennek tűnő idővel amit vele tölthetek.
Szívem szerint az összes ruhát leszaggattam volna róla egy másodperc alatt, de nem hiszem, hogy jó döntés lett volna, hisz eléggé kellemetlenül érintett volna ha ruha nélkül kellett volna hazamennie. Ezért lassan, már-már ingerlő lassúsággal kezdtem el lehámozni róla a csinos kis ruháját miközben puha ajkait faltam. Kezeim lassan a melltartójához kalandoztak, amit egy könnyed mozdulattal kapcsoltam ki, majd hajítottam el a helyiség egyik sarkába.
Elszakadva ajkaitól haladtam lefelé apró csókokkal illetve formás idomait, ügyelve arra, hogy kezeimmel se szakadjak el selymes bőrétől. Egészen addig haladtam ameddig el nem értem a hosszú lábait ékesítő harisnyakötőkhöz, amit ráérősen kezdtem el lehúzni lábairól, miközben combjain haladtam végig leheletnyi csókjaimmal.


Zene: ide, ide | Note: Ne haragudj a késésért, és a minőségért.  Neutral 
©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Fri Apr 25, 2014 10:11 pm

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream


Emlékszem arra, amikor egyszer már engedtünk a csábításnak, majd utána hosszú ideig kerültük egymást. Nem akartam, hogy újra ez megtörténjen, talán ezért is kerültem azokat a pillanatokat, amikor kettesben maradhattunk volna. Volt benne valami, ami miatt egyre jóban a közelében akartam lenni. Soha se voltam szívtelen, hiszen mindig is kiálltam azért amiben hittem, de ennyi idő alatt az ember megtanulja azt, hogy szeretni és viszont szeretve lenni nagyon nehéz. Sokszor hittem, sokszor majdnem meghaltam emiatt, vagy éppenséggel csak a pokolba küldtek. Pontosan tudom, hogy milyen érzés az, amikor milliónyi darabra hullik a szíved. Sikerült és ment is az amit megfogadtam, hogy soha senkit se fogok ilyen szinten közel engedni magamhoz, de talán sok-sok év után itt volt az ideje. Talán... ismerem már őt, tudom jól, hogy miket csinál és minden egyes pillanatban aggódtam ilyenkor érte. Nem tudnám elviselni azt, ha valami baja esne.
Már éppen menekülni akartam, elfutni azok elől amit érzek és talán lelépni rövid időre New Yorkból, amikor a sors úgy hozta, hogy találkoztam vele újra. Ha akartam volna se tudtam volna eltitkolni, hogy mennyire is örülök annak, hogy itt és újra láthatom, majd amit mondott az teljesen meglepetett, de remek érzés volt. Én is szerettem őt és már nem kell titkolnom, nem kell kerülnöm őt, hiszen az érzések kölcsönösek. Biztosan nem lesz könnyű dolog, ebben biztos vagyok, de vannak olyan dolgok amikért megéri küzdeni.
Elnevetem magamat azon, ahogyan visszakérdez, hiszen ismerem már ezt mosolyát. Figyelem őt és nem mozdulok egy kis ideig.- Miért nem engeded szabadjára a fantáziát? - kérdezem tőle játékosan, hiszen pontosan tudom, hogy jól tudja azt, hogy hogyan is akartam befejezni a mondatott.
Csókunk egyre hevesebb lett, nyelvünk örült táncba kezdett, majd hamarosan a hátam már egy fallal találkozott. Nem érdekelt ez se, hiszen nem vagyok én porcelán baba, persze ember vagyok és nem vámpír vagy valami szuper lény, de ettől még nekem se lesz bajom. Játékosan beleharaptam alsó ajkába és elszakítottam ajkaimat az övétől. Végig néztem rajta, majd megfogva a pólóját egy határozott mozdulattal szét téptem. Fölösleges volt rajta, meg nem hiszem, hogy bánni fogja. Újra megcsókoltam őt, majd ajkaimmal elindultam a testén. Apró gyengéd csókokkal halmoztam el az álla vonalát, nyakát, majd szép lassan mellkasára vándorolt telt ajkaim.  
▷Music: ▷ Note: Bocsánat a késés miatt. bújik 

©️Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Tue Apr 22, 2014 5:48 pm

Alex & Desty
Ha nem szeret az ember, elég lehet a csók, a gyönyör. Ha szeret: nem elég.

Ez az egész még mindig eléggé új nekem és kicsit talán hihetetlen is. Elvégre hozzám képest Ő mérföldekkel feljebb van a ranglétrán. Idősebb is és jóval erősebb, és tiszteletre méltó amit csinál mások szemében is. Tudom is én, hogy rólam milyen véleménnyel vannak mások, de őszintén szólva nem is nagyon izgat. Bár mindig törekedtem arra, hogy senkinek se ártsak és a fae hasznára legyek ahogy azt annak idején a szüleim is tették. Nem nagy dolgokat csinálok, legalábbis a saját szememben nem, erre sokkal, de sokkal többre is képes lennék, mondjuk egyenlőre nem nagyon kerültem olyan helyzetbe amire várok, bár erre is hamarosan sor kerülhet amilyen kaotikus helyzetek uralkodnak mostanában. Mintha mindenki megőrült volna..
Néha már úgy érzem, hogy betegesen vonzom a bajt, néha még keresem is. Nem arról van szó, hogy eldobnám az életemet csak úgy, hanem ez a kötelességem. Tenni azért, hogy valamilyen szinten megőrizzük a békénket.
De most valahogy ez se igazán köt le, ettől sem voltam teljes, de most ebben a pillanatban azt érzem, hogy ez az üresség bennem egyre jobban kezd átváltozni valami egészen mássá, valami jóvá.
Csak arra tudtam koncentrálni, hogy minden egyes érintése szinte tűzként égette a bőrömet, és nem győztem viszonyozni ezt neki. Talán nem ez a legjobb és legromantikusabb hely arra, hogy ennyire egymásra találjunk, de mit sem számít ez most, na meg hát sosem voltam az a romantikázós fajta, mondjuk valamilyen szinten az is bennem van, csak nem teljes mértékben az én asztalom, és talán nem is menne, ugyebár ami nem megy azt nem kell erőltetni.
- Vagy… - ismételtem meg utolsó szavát egy sunyi vigyorral az arcomon, persze értettem, hogy mire céloz ezzel.
Hallottam ahogy a kezében lévő pohár hangos csilingelő hangon landol a földön darabokban, amitől ösztönösen is belemosolyogtam a csókunkba.
Csókunk egyre forróbbá és erőteljesebbé vált.  
Egy hirtelen mozdulattal nekitoltam a legközelebbi falnak, persze ügyelve arra, hogy ne okozzak ezzel neki fájdalmat, bár keményebb fából faragták minthogy ez ártson neki bármit is.
Kezeimet a derekán pihentettem miközben továbbra is ajkait faltam.

Zene: ide, ide | Note:  love you 
©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Mon Apr 21, 2014 5:03 pm

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream


Soha se voltam az a személy, aki nyugton tud maradni, de talán az volt a legnagyobb baj, hogy soha se tudtam befogni. Amit gondoltam azt mindig kimondtam még akkor is, ha valamelyik fae-t magamara haragítottam is. Megtanultam egy dolgot ennyi idő alatt, hogy inkább legyek őszinte, mint sem hazug. Valamit nagyon jól csinálhatok, hiszen még mindig élek.
Soha se voltam ellene egy kis mulatságnak, hiszen egy kis tánc, egy kis kikapcsolódás mindig jól jön. Testem a zene ritmusára mozog, néha-néha az ő testéhez simul az enyém, miközben érzem a kezeinek az érintését a testemen. Nem zavar, hiszen már máskor is érintett meg, de most ez az egész másabb, hiszen gondoltaiamba merülők, mivel a korábbi szavakat nem tudom elfeljteni és nem is akarom, de részben nagyon fura is ez az egész, hiszen régóta nem mondtam ilyet, vagy nem kötödtem senkihez se ilyen téren. Érzem ajkainak perzselő érintését a bőrőmön mire egy apró sóhaj hagyja el ajkaimat. Majd viszonoztam a csókját.
Hmm, kíváncsian várom, hogy mi is lenne az. - mondom neki kicsit incselkedve, majd követem őt, hiszen elkapja a kezemet és magával húz. Átvágunk a tömegen egyenesen a raktárig. Még gyorsan felkapok egy poharat a pultról, majd besétálok a helység belsejébe, elmosolyodom amikor meghallom, hogy bezárja az ajtót. Kinyítom az egyik üveg alkoholt, majd töltök magamnak. Belekóstolok és figyelem őt.
-Jól hangzik mind a kettő dolog, de vajon melyik a jobb, ennek az íze vagy... - nézek rá egy játékos mosollyal az arcomon, de nem mozdulok. Majd magához vonz és érzem érintését a bőrömön újra és nem sokkal később az ajkaimmal az övét érintem.
A pohár kicsúszik a kezemből, hangosan koppan a földön és milliónyi darabkára hull. Kezemmel a hajába túrok, majd a nyaka köré fonom és csókunk egyre hevesebb lesz.
▷Music: - ▷ Note: Nocsi, ez nem lett vmi jó :/ ▷ Words: -

©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Mon Apr 21, 2014 1:32 pm

                                       
Desty & Alex
75 évem alatt talán Ő volt az egyetlen nő akinek tényleg úgy éreztem, hogy fontos  vagyok. Bármikor, bármi történt velem, ha szinte már félholtan tértem vissza Ő volt az aki ott volt nekem. Bár sosem szerettem túlzottan ha törődnek velem. Elvégre ha voltam olyan hülye, hogy saját magamnak okozzak problémákat, és olyan dolgokba sodorjam magam amikbe nem kéne, akkor azt el kell viselnem hiszen magamnak okoztam, és minden seb begyógyul egyszer. Esetemben elég hamar, szóval ezért sem éri meg ennyi figyelmet szentelni rám, mint amennyit Ő ad nekem. Pofátlanság lenne azt mondani, hogy nem élvezem, mert jólesik, főleg tőle, el sem tudnám mondani mennyire.
Jólestek a szavai. Bár kitudja mit hoz a jövő, és, hogy mi lesz velünk. Azt nem mondanám, hogy félek, mert nem kételkedek benne, se magamban. Tudom, hogy Ő milyen, temperamentumos és kitartó nő, talán ez volt az a két dolog ami leginkább magával ragadott benne.
Szavaira már nem válaszoltam, csak egy örömteli mosollyal az arcomon hallgattam Őt. Teljesen magával ragadott.
Legszívesebben megálltam volna, és néztem volna ahogy táncol, mert Ő legalább tud is, nem úgy mint jómagam..  Elképesztő volt.  
Próbáltam teljesen azonosulni a zenével, és hagytam, hogy szinte már ösztönösen jöjjenek a mozdulatsorok. Nem vagyok az a bulizós fajta, de most határozottan jól éreztem magam, Vele.
Élveztem minden egyes érintését, ahogy hozzám simul, ahogy táncol, minden gyönyörű mozdulatát.
Kezeim, hol lejjebb hol feljebb kalandoztak formás idomain, miközben nyakától apró csókjaimmal egyre fentebb haladtam amíg el nem értem ajkaiig. Fogalmam sincs miért, csak úgy jött magától, de elszakadva tőle megragadtam a kezét és elkezdtem vezetni Őt magam után.
-Van jobb ötletem is mint a tánc. – vigyorodtam el hátrapillantva Rá. Amikor már ennyi alkohol munkálkodik a szervezetemben elég közvetlen leszek és sokszor elragadtatom magam.
Egészen addig vezettem amíg el nem értünk a bár amolyan raktárszerű helyiségéig, és láss csodát a barmok még az ajtót is nyitva hagyták, ami jelentősen megkönnyítette a bejutásunkat.
Beérve gyorsan felmértem a terepet, majd az ajtóban lévő kulcsot elfordítottam.
-Korlátlan italfogyasztás, és még fizetni sem kell érte, plusz magunk vagyunk. – húzódott cinkos mosolyra a szám, majd magamhoz vonva ismét ajkaira tapadtam.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Sun Apr 20, 2014 12:51 am

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream


Jól tudom, hogy soha se lennék képes arra, hogy megállítsam őt, vagy leállítsam. Farkas és a természetében van a harc és meg van neki is a története, hogy miért lett ennyire harcias. Elvesztette azokat akik fontosak voltak számára,de abba is bele kellene gondolnia, ha ő meghal, akkor másoknak fog fájdalmat okozni. Nem vagyok mindenható, nem tudok csak úgy bárkit visszahozni. Megtettem már az életem során, de szörnyű árat fizetettem érte. Érte bármire képes lennék, hiszen soha se tudnék már úgy élni, hogy tudom valami baja esett. Mellette leszek és segíteni fogok, ahogyan eddig is tettem. Ápoltam őt, ha úgy tért vissza egy-egy vadászatról. Amit a legjobban utáltam, hogy ilyenkor is magukkal vitték őt. Aggódva vártam ilyenkor és legszívesebben én is mentem volna, de egy boszi nem az ilyen csatákba való, hanem sokkal mélyebb és veszélyesekbe.
Fura volt kimondani ezt a szót, hiszen nem sokszor tettem meg ilyen értelemben. Ennyi év alatt még mindig megtudnám számolni egy vagy max. két kezemen, hogy mennyiszer tettem meg. Vannak barátaim, de nekik nem ilyen értelemben mondom ezt. De tényleg így gondoltam. Próbáltam titkolni, elnyomni ezt az érzést, mert talán neki akkor jobb lesz, nem keverhetem bajba, de már nem bírtam tovább titkolni, ez volt az igazság és úgy éreztem, hogy végre megkönnyebbültem.
Figyeltem az ismerős mosolyát és a kisfiús tekintetét, hiszen az elmúlt idő alatt sokszor láttam már. Nem volt gyerek, felnőtt férfi volt kinézetre is, meg a kora alapján meg már vénembernek kellene lennie. De még mindig képes volt a kisfiús tekintet megidézésére. Figyelem őt és hallom szavainak a súlyát.- Soha se foglak a hátam közepére kívánni és én is mindig melletted leszek. Legyen szó bármiről is. - mondom neki határozottan. Hangosan elnevetem magamat azon amit mond.
Igen, de nem is csodálom, hogy eddig így éltél. - mondom neki a kis kalandjaira utalva, majd mosolyogva nézem őt. Eltűröm a hajamat az arcomból és figyelem őt.- De megpróbálok úgy élni, de nem tudom mennyire fog menni. -mondom kicsit kuncogva, hiszen ennyi év alatt se nagyon sikerült megváltoznom, így fogalmam nincsen, hogy most mennyire fog sikerülni, de most legalább van kiért megváltoznom.
Ajkamba harapok, amikor közelebb húz újra. Testünk szinte összeér, majd egy pillanatra oldalra billentem a fejemet.- Egyetértek, hiszen még fiatal idő és kár lenne elvesztegetni. - suttogom vissza neki, majd egy apró nevetés hagyja el ajkaimat, amikor megérzem édes ajkainak érintését a nyakamon, majd gyengéd harapását. Egész testem beleborzong, de persze jó értelemben. Érzem kezének magabiztos tapintását, amint felső testemet bejárja. Ajkamba harapok, majd lassan elkezdek a zene ütemére táncolni. Még a ruha se tud nagyon megakadályozni a mozgásban, hiszen egy fekete mini ruha van rajtam, ami alól ki-ki villan egy-egy lépésnél a fekete csipke harisnyatartó és a ruha tetejét egy kis csipke bolondítja meg. Testem a testéhez ér, de továbbra is folytatom a táncot. Egy dologban mindig is jó voltam a táncban. Kicsit lejjebb csúszom, s közben követem az ő táncát és a zene ritmusát is, hiszen végülis együtt táncolunk és nem külön-külön.
▷Music: - ▷ Note: - ▷ Words: -

©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Sat Apr 19, 2014 7:28 pm

                                       
Desty & Alex


Hogy most mire gondolok, és mit érzek? Nem tudom megfogalmazni. A fejemben uralkodó zűrzavar egyre jobban kezd eloszlani. Valahogy úgy érzem most magam mint amikor az esős, borús idő után kitisztul az ég. Felszabadultan. Mázlistának éreztem magam.
Mindig is úgy éreztem, hogy jobb ha távol maradok másoktól, az érzelmektől, mert a gyengeséggel lehet a legmélyebb sebeket szerezni és okozni. Jó pár évig éreztem úgy a szüleim halála után, hogy jobb nekem ha bezárkózom ilyen téren, ha kikapcsolom az érzelmeket, és a törődés minden egyes szikráját kiölöm magamból. De ez sosem sikerült igazán, hisz mindig is fontosnak tartottam mások érdekeit és életét, csak ez most más, másképp tartom ezt most fontosnak, mert ez nem olyan baráti fontosság, ez sokkal, de sokkal több annál.
Tudom, hogy problémás vagyok, és vannak ügyeim, de azt senki ne mondja nekem, hogy ok nélkül. A mai világban örülhet az ember, hogy még él. Én eltökélt vagyok. Próbálom megszüntetni azt ami veszélyt jelenthet a jóra, vagy éppen Rá.. Ránk. Lehet hülyeség, és lehet, hogy hiába való, de nekem fontos, és bár még messze vagyok a harc végétől, de minden csak kitartás kérdése. Nincs olyan, hogy lehetetlen, és nincs olyan amit ne lehetne megoldani. Keménykezűen kell kezelni a dolgokat. Bár ezt pont én mondom, aki az utóbbi időkben olyan volt mint egy eltévedt kölyökkutya.
Hamar visszatértem a földre amikor kiejtette a száján azt a  bizonyos szót. Nyeregben éreztem magam, és végre egyszer a ló nem szaladt ki alólam. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ez is eljön, és láttam rajta, hogy nem csak azért mondja, hogy ne keserítsen el, vagy egyebek, ezt őszintén mondta.
Valamiféle kisfiús rajongással nézhettem Rá. Majd amikor ismét megéreztem ajkait, akarva akaratlanul is elmosolyodtam. –Egy valamit jegyezz meg! – szakadtunk el egymástól egy röpke pillanatra – Rám bármikor számíthatsz és itt leszek neked, még akkor is ha már a hátad közepére se kívánnál, szólsz és segítek, bármiben. – reagáltam előző szavaira, majd egy boldog és megkönnyebbült sóhaj hagyta el a számat.
Ne érdekeljen mi lesz később. Élj a pillanatnak! Én is ezt teszem. – vigyorodtam el némi elszántsággal a tekintetemben. Úgy éreztem, hogy most már nem kell visszafognom magam, nem kell távolról szemlélnem Őt, mert most itt van, velem, és tényleg jelen pillanatban nem érdekel mi lesz később..
Csípőjénél fogva gyengéden magamhoz húztam, szinte már annyira, hogy egy leheletnyi hely se maradjon a testünk között. Egy cinkos mosollyal az arcomon hajoltam közel ajkaihoz. –Akkor élvezzük ki ezt az estét! – suttogtam ajkaira, majd egy hirtelen gondolattól vezérelve hajoltam el onnan, egészen a nyakáig amit apró csókokkal, olykor óvatos harapásokkal illettem, miközben kezeimmel önfeledtem szántottam végig formás felsőtestén, igyekezve mozdulatsoraimmal felvenni a zene érdekes ritmusát. Sosem voltam nagy táncos, de próbálkozni szabad, nemde?
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Sat Apr 19, 2014 2:17 pm

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream


Megtanultam, hogy érzelmekről beszélni nehéz, hiszen a legtöbben nem értik meg azt amiről beszélsz, hiszen ha valaki nem élte át azt, akkor fogalma sincsen, hogy pontosan milyen érzés is lehet. Több, mint 900 éve élek és éreztem már szerelmet, éreztem annak szörnyű érzését is, amikor elveszted vagy ellened fordul az a személy. A szerelem az egy megfoghatatlan dolog, ami egyszerre nagyszerű is lehet, de másrészről meg maga a pokol lehet. Talán ezért se engedtem már senkit se közel magamhoz ilyen téren, de minél több időt töltöttem Alex-al annál jobban megkedveltem, míg végül azt hiszem beleszerettem. Talán nem kellene, hiszen múltam van és veszélyes is tudok lenni mind a két fae-re emiatt és soha se tudnám megbocsájtani magamnak azt, ha baja esne miattam, de vannak olyan dolgot, amik felett nincsen hatalmuk és csak megtörténnek. Ilyennek az érzelmek is.
Egy pillanatra élre pillantok, majd a földre nézek a szavai hallatán. Az már tényleg nem ő lenne, de vajon tudja azt, hogy más mit érez? Mennyire aggódik érte? - Nem akarom, hogy bajod essen. - mondom neki elhaló hangon és közben újra rápillantok. Figyelem őt és várok. Tényleg nem akarom, hogy egyszer túl messzire menjen el, mert soha se tudnám elviselni azt, ha őt is el kellene veszítenem.
Érzem erős karjait magam körül és édes csókját, de nem tart sokéig, hiszen magam sem tudom, hogy mit miért teszek. Vagyis tudom, hogy az érzelmek és a hiány eluralkodik rajtam, de akkor se szabadna őt veszélybe sodornom. Figyelem és próbálok rájönni, hogy mi játszódik le benne, mire gondol vagy mit érez. Hallom a zenét ahogyan a háttérben szól, érzem az embereket ahogyan körülöttünk buliznak, mi meg állunk a terem közepén  és beszélgetünk, talán olyan dolgokról, amikor már réges-régen kellett volna, de egyikünk se merte volna kimondani.
Felpillantottam rá és nem szakítottam félbe. Vártam, hogy mit fog mondani, talán tévedtem. Talán még se kedvel annyira, mint gondoltam. Várok és feszülten figyelem őt, majd egy apró mosoly jelenik meg az arcomon a szavai hallatára. Félt és védeni akar, mint eddig. Még mindig nem szólalok meg, csak figyelem őt, majd amikor kimondja azt, akkor közelebb lépek hozzá. Ujjamat ajkára teszem, hogy ne mondjon már semmit se. Érzem, hogy a szívem kicsit hevesebben dobog, hiszen nem minden nap mondanak ilyet egy embernek, pláne nem nekem. Tudom, hogy ez nem valami csalóka szó számára, hiszen soha se hallottam még ezt tőle. Gyengéden megcsókolom őt, majd újra rápillantok. - Én is szeretlek téged és nem érdekel, hogy mi a helyes és mi nem.... - suttogom ajkai fölött. - Nem akarom, hogy bajod essen, nem akarlak elveszíteni. - mondom még mindig szinte suttogva és közben végig a szemét nézem. Gyengéden végig simítok az arcán.-
Szerintem meg itt volt az ideje, hiszen mind a ketten őrlődtünk a ki nem mondott dolgok miatt. - mondom neki komolyan, majd gyengéden ajkaimmal ajkait érintem meg újra. A csókba kicsit belemosolyog, majd körbe nézek. - Nem tudom, hogy mik fognak történni ez után, de nem akarom, hogy újra eltűnj minden szó nélkül...
▷Music: - ▷ Note: - ▷ Words: -

©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Sat Apr 19, 2014 1:49 pm

                                       
Desty & Alex

Valahogy ezalatt a pár perc alatt mióta velem van teljesen úgyérzem magam mint aki újjászületett. Testileg és lelkileg is felhőtlenebbnek éreztem magam. Soha az életbe nem gondoltam volna, hogy ennyire tud hiányozni valaki. Konkrétan égetett belülről. Én nem tudom, hogy ilyenkor mi lenne a helyes megoldás. Nem látni és úgy szenvedni, vagy látni, tudva azt, hogy pokoli messze van tőlem, mert nem mondhatom ki, hogy szeretem. Félek, hogy ezzel csak ártanék neki, és azt hiszem azt nem tudnám elviselni..Túl fontos nekem ahhoz. De fogalmam sincs mi lenne a helyes. Én nem akarok egyfolytába rá gondolni ha nincs velem, én azt akarom, hogy mellettem legyen.
Hiába papolnék bárkinek is arról, hogy milyen ha minden porcikádat átjárja ez az érzés, amikor valaki beleivódik a gondolatmenetedbe, és nem hagy szabadulni, mert ezt csak az tudhatja aki érzi. Aki találkozott már olyan személlyel akiért az életét is feláldozná.
-Az már nem is én lennék ha nem az életemmel játszanék. - vigyorodtam el jókedvűen.
Amikor csókomat önfeledten viszonozta szinte görcsbe rándult a gyomrom, persze a szó legjobb értelmében.
Jó volt érezni az érintését, és újra megízlelni mézédes csókjait, de sajnos ez sem tartott sokáig. Elszakadva egymástól fürkésztük a másik tekintetét.
Nem tudtam megmondani, hogy most mit érez. Talán mintha tartana valamitől..De hát ezzel nincs egyedül.
-Tudod..-suttogtam ajkaira- .. sokat gondolkodtam ebbe a pár napba. Kettőnkön. -sóhajtottam egyet, majd folytattam- Nem tudom, hogy ez helyes-e. Mert fontos vagy nekem, nagyon is, és tudod milyen vagyok, miket teszek, és nem akarom, hogy bajod essen. És tudom, hogy erős vagy, és megtudod védeni magadat, de akkor is.. - Próbáltam összeszedni a gondolataimat, de nem nagyon sikerült. A nyelvem hegyén volt az az egyetlen egy szó amit már nagyon régóta ki akarok mondani, de valami visszatartott, pont ez amit az előbb vázoltam le neki.. De a fenébe is. Olyan nehéz visszafogni magam, csodálom, hogy eddig sikerült.
-De a francba is..- tört ki belőlem -Csodálatos vagy, és szer.. -nyeltem egyet- szeretlek! - böktem ki aztán nagynehezezen. Hát igen, már erősen dolgozott bennem az alkohol, és elég nehéz lett volna nem őszinteségi rohamot kapni.
-Ezt most lehet nem kellett volna.. -mormogtam az orrom alatt, de ezt inkább már csak magamnak címezve. De valahogy azért, talán megkönnyebbültem egy kicsit.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Sat Apr 19, 2014 1:13 pm

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream


Nézem őt és látom, hogy nem teljesen józan már, de végül is fiatal és miért ne élvezhetné az életet, de valami miatt úgy érzem, hogy itt most nem csak a szórakozás miatt van. Mindig is úgy éreztem, hogy valami nagyon bántja őt, de még soha se beszélt róla.
Figyelem őt és látom, hogy kicsit zavarban van és össze-visszabeszél, mire még nagyobb lesz a mosolyom. Mindig is szerettem a közelében lenni, persze először kerültem, hiszen nem értettem, hogy miért védett meg. Majd szép lassan rájöttem, hogy ő ilyen, mondhatni lovagias, régen legalábbis ezt így hívták. Manapság már, hogy mit minek hívnak, nos azt nem mindig tudom.
Álom a tekintetét, majd megigazítom a hajamat zavaromban és a tömeget kezdem el nézni, majd egy halk nevetés hagyja el ajkaimat újra a szavai hallatán. Tényleg nem vagyok az a típus, aki ilyen helyekre jár, de nem bántam meg azt, hogy ide jöttem. - Ezt örömmel hallom, hogy így gondolod. - mondom neki kedvesen és közben a szemeit és a mosolyát nézem.
Miért érzem azt, hogy ez a múltadhoz kapcsolódik és megint az életeddel játszol és veszélybe sodrod magad? - kérdezem tőle egyre elhalóbb hangon, hiszen tényleg félek attól, hogy egyszer már az én varázs erőm se lesz elég ahhoz, hogy megvédjem őt és el fogom veszíteni. Minden egyes eltűnésénél aggódva várok éjjel-nappal, hogy vajon milyen állapotban fog feltűnni, de szemmel láthatólag most testi baja nincsen, de ki tudja.
Elpirulok szavai hallatán, mint valami tini. Nem szoktam hozzá a bókokhoz, illetve ennyi idő után kicsit meglepő, hogy még valakinek sikerül zavarba hoznia. Lopva pillantok rá és a tekintetét fürkészem, majd nem sokkal később megérzem gyengéd érintését az államnál. Egy féloldalas mosoly jelenik meg az arcomon és figyelem őt, próbálok rájönni, hogy vajon mire is készül. Megérzem az érintését a csípőmnél, biztos vagyok abban, ha nem róla lenne szó, akkor az a férfi már nem lenne túl élet vidám. Közelebb von, majd ajkai az ajkaimra tapadnak. Kezemet a nyaka köré fonom és viszonozom a csókját. Talán nem lenne szabad, de hiányzott ajkainak az érintése és az ő közelsége. Ujjaimmal a hajába túrok, majd nyelvünk táncra kell, majd pár pillanat múlva megszakítom ezt a mámorító pillanatot és a szemébe nézek. Fogalmam sincsen, hogy mi van köztünk, mert soha se beszéltünk róla és már nagyon régóta nem éreztem ilyen érzéseket valaki iránt. Talán emiatt is féltem őt egyre jobban, hiszen egyre fontosabb lesz számomra.
▷Music: - ▷ Note: - ▷ Words: -

©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Sat Apr 19, 2014 7:37 am

                                       
Desty & Alex

Még mindig eléggé szürreálisnak tűnt a helyzet. Érdekes, hogy pont akkor talál rám amikor tényleg az lenne a legjobb, hogy nem lát. Eléggé szétvagyok csúszva. Ha most apám látna akkor valószínűleg lekeverne nekem egy isteneset azzal a címszóval, hogy: Fiam, szedd össze magad! Farkas vagy! ... Milyen igaza van, mármint lenne, ha itt lenne, de nincs itt, és nem is lesz.
De most valahogy, hogy pont itt, egy ilyen lepukkant lebujban találkoztunk ismét, ez valahogy lehetetlennek tűnik. Bár az én fogalmaim között nincs nagyon ilyen szó.
A mosolyt szerintem le sem lehetett volna vakarni az arcomról. Legszívesebben most lenyomtam volna egy béna örömtáncot, de az eléggé nevetséges és kiábrándító lett volna, na meg nem vagyok egy nagy táncos.
Egy darabig csak figyeltem az arcát. Érdekelt mit érez. Határozottan láttam rajta a boldogság és az öröm apró szikráját.
Pont azért kerültem napokig, hogy tartsam a szám, hogy ne tálaljak ki neki arról, hogy mi zajlik a fejemben Miatta. De már tényleg nehéz befognom.
-Rossz tipp!- vigyorogtam továbbra is, majd alig észlelhetően végig mértem. Nem mondanám, hogy elfelejtettem, hogy nézki, mert elég nehéz lett volna úgy ha mindennap látom magamelőtt.
-Ami azt illeti nem, de határozottan jó döntés volt. - mondtam miközben gyönyörű szemeit fürkésztem. Sok mindent elárult nekem.
-Ezalatt a pár nap alatt inkább távol voltam a nyüzsgéstől, mintsem benne. Voltak és vannak is problémáim amit meg kell oldanom. Legalábbis muszáj lenne.. - sóhajtottam fel kissé gondterhesen, miközben a nyakamat dörzsöltem zavaromban. Szó mi szó, ez a megkínzós elrablós dolog még mindig eléggé kiakaszt.
Láttam Desty-n, hogy kissé talán Ő is zavarban van, amitől méginkább csak mosolyogni tudtam volna.
-Gyönyörű vagy! - suttogtam gyengéden, mégis némi határozottsággal, miközben a mutatóujjamat végighúztam az álla vonalán. Lehet ezt most nem kéne, de...de nem érdekel. Lágyan megragadva keskeny csípőjét magamhoz vontam, majd ajkaiba fontam a sajátomat. El is felejtettem már, hogy milyen Vele.. Nagyon remélem, hogy most nem pofoz le a tolakodásomért, és reménykedtem abban, hogy viszonozza.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Fri Apr 18, 2014 11:31 pm

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream


Figyeltem ahogyan bolyongott és olyan volt ez az egész, mintha a helyét keresné itt. Ismerős érzés volt, hiszen sokszor éreztem úgy, hogy nem találom a helyemet. Pedig sok időm volt megtanulni alkalmazkodni, de még se ment mindig. Talán kicsit szeszélyes vagy, talán néha túl kedves, de ha olyan napon van, akkor képes vagyok leharapni bárkinek a fejét. Mondhatni egy tipikus nő vagyok, akinek vannak szeszélyei.
Látom rajta, hogy megérzett, de az is lehet, hogy tévedek. Figyelem őt még egy darabig, majd egyre közelebb érek hozzá, miközben próbálom átvágni magamat kissé bódult embereken, akik szinte egymásra vannak tapadva, mintha valami piócák lennének. Majd pár pillanattal később már a kezem csúszik az övére, majd gyengéden megfogom őt. Várok és egy pillanatra még a szívem is kihagy, amikor nem fordul meg egyből. Talán nem kellett volna ide jönnöm, talán nem is örül nekem. Lehet direkt került engem. Már éppen azon vagyok, hogy elengedem őt, sarkon fordulok és elmegyek, amikor megfordul. Figyelem a csillogó tekintetét és biztos vagyok abban, hogy az én szemeim is csillognak a boldogságtól. Nem számítottam rá, hogy pont itt fogom őt megtalálni, de boldog voltam, hogy újra láthatom őt.
Nem tudom, egyszerűen csak tipp volt. - mondom neki mosolyogva, majd az ajkamba harapok zavaromban, majd óvatosan elveszem a kezemet. Figyelem őt mosolyogva és egy apró nevetés hagyja el ajkaimat.
Nem tudsz engem elképzelni ilyen helyen? - kérdezek vissza mosolyogva, majd közelebb lépek hozzá. - Egy kicsit ki akartam szakadni a hétköznapi nyüzsgésből meg.. - kezdek bele, de inkább elharapom a mondat végén. Aggódtam érte és talán egy ilyen helyen akartam kicsit leinni magamat, hiszen itt senki se ismer és úgy talán könnyebben elviseltem volna azt amit érzek.- És te mit keresel itt? Azt ne mond, hogy az elmúlt időszakban itt porosodtál.. - mondom neki még mindig mosolyogva, majd zavaromban kicsit oldalra pillantok. Soha se szoktam zavarban lenni, de mellette minden annyira más volt. Neki még ezt az énemet is sikerült kihoznia belőlem.
▷Music: - ▷ Note: - ▷ Words: -

©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Fri Apr 18, 2014 11:16 pm

                                         
Desty & Alex

Egy ideig csak bolyongtam a végelláthatatlan alkoholista fiatalok tömegében. Akárcsak egy élőhalott kóricáltam össze-vissza, néha fellökve egy-két alakot, akik vagy valami cifra jelzővel illettek, vagy csak arrébb bukdácsoltak.
Kezdett egyre zavarobbá vállni az, hogy ennyire nem találom fel magam.
Mi lett velem? Pedig ez a pár nap, vagy hét -tudom is én- ameddig távol voltam a nyüzsgéstől és az ismerős arcoktól, azt hittem, hogy jótékony hatással volt rám, de ezekszerint nem.
Megfordult a fejemben, hogy inkább távozom ebből az őrültek házából, de úgydöntöttem, hogy adok még egy esélyt magamnak.
Kikaptam a hozzám legközelebb lévő embernek a kezéből egy italos üveget, majd néha-néha megritkítva a tartalmát andalogtam tovább, közben igyekezve próbáltam átadni magam a zene ritmusának, ami most inkább bántotta a fülemet, mint nyugtatta.
Ahogy döcögtem előre felé egy ismerős illat csapta meg az orromat. Most vagy csak az alkohol miatt képzelődök, vagy nem is képzelődök.
Ahogy ráeszméltem, hogy nem csak az alkohol munkálkodik bennem, elkezdtem körbepásztázni a helyet a tekintetemmel, miközben ide-oda kapkodtam a fejem mint valami elmeháborodott.
De mielőtt ráakadtam volna, egy határozott, de ugyanakkor mégis gyengéd szorítást éreztem a kezemen, majd meghallottam lágyan csengő hangját, ami most felüdülés volt számomra.
Először meg sem akartam fordulni.. Mi van ha tévedek, vagy mi van ha tényleg Ő az.. Úristen, mi a francért hezitálok?
Lassan, némi határozatlan tántorgással fordultam felé, de amint megláttam Őt, a szemeim szinte egyből felcsillantak, és egy halvány mosolyra húzodott a szám akarva akaratlanul is. Régóta nem láttam már, és határozottan hiányzott.
-Miből gondolod, hogy távoznék? Legalábbis mostmár biztos nem. - a mosolyom mostmár inkább vigyorgássá változott. Örültem, hogy itt van.
-És, mit keresel itt? Nem mintha nem örülnék, mert nagyon is örülök csak...- kezdtem bele kissé bizonytalanul. Elég idiótán hangozhatott, de nem voltam felkészülve erre az eshetőségre.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Fri Apr 18, 2014 10:49 pm

Desty & Alex
Life  is never easy for those who dream


Nem szoktam ilyen helyekre járni, sokkal jobban szeretem New York belvárosában található bárokat. Több az élet és sokkal jobban meg lehet figyelni egy-egy fae-t, hiszen az információk mindig is jól jönnek, hiszen ennyi évet is főként annak köszönhetően sikerült túlélnem. Nem nagyon volt olyan személy aki a kezemet fogta volna, vagy éppenséggel megvédett volna engem. Majd hirtelen egyszer csak minden megváltozott. Fiatal, de még se annyira fiatal farkassal találkoztam. Régóta figyeltem őt és jól ismertem a szüleit. Sajnáltam, hogy elvesztette őket, de úgy éreztem, hogy még erősebbé tette őt ez a dolog, illetve talán kicsit vakmerőbbé is, ami egyre inkább aggaszt engem. Ő megvédet, pedig eléggé két lábon járok a lábamon, majd a dolgok követték egymást. Megbántam-e azt az éjszakát? Nem, egyáltalán nem, de még se tudok róla beszélni, mintha attól félnék, hogy egyszer elveszítem őt és arra talán soha se tudok felkészülni egészen.
Figyelem a tömeget, majd egy újabb italt hoz ki a pincér. Bólintok egyet, majd érzem valakinek a tekintetét magamon. Ha több lenne itt a fae, akkor biztosan már rég valami másik lányt nézne egy apró bűbáj miatt, de persze itt szinte emberekkel van tele a hely, így én se akarok varázsolni. Nem akarom, hogy a fejemet vegyék. Lehúzom az italt, majd mire újra felpillantok már a férfi előttem áll. Érzem kezének az érintését az arcomon, mire egy féloldalas megjelenik az arcomon.- Én ezt a helyedben nem tenném. - mondom neki minden kedvesség nélkül, mire ő még jobban vigyorogni kezd. Közelebb lép és még mindig nem ereszt el. Na, most telt be a pohár. Határozott mozdulatokkal behúzok neki és kikerülöm őt. Komolyan nem értem a mai férfiakat, hogy mit nem értenek azon, hogy "Ne" vagy "Nem". - Én szóltam. - még visszafordulok hozzá.
Már éppen menni készülök, amikor megpillantok egy ismerőst a tömegben. Figyelem őt, majd szép lassan a közelébe megyek. Lassan megfogom a kezét és egy apró mosollyal az arcomon nézem őt. Félek attól, hogy mit fogok látni, ha megfordul. Sokszor láttam már sebbekkel borítva őt és minden egyes alkalomnál félek, hogy egyszer talán végzetes lesz számára ez a dolog. Most is sok időre tűnt el és régóta nem hallottam róla. Vajon direkt kerül vagy csak véletlen lenne? - Nem túl korai még távozni? - kérdezem tőle mosolyogva, hiszen még fiatal az este és még bőven van idő kicsit szórakozni és kiszakadni a hétköznapokból.
▷Music: - ▷ Note: - ▷ Words: -

©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 15
✤ Születésnap : 1939-02-07
✤ Regisztráció : 2014-04-18
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ♢ főállású munkanélküli

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    Fri Apr 18, 2014 9:59 pm

                                         
Desty & Alex

Fogalmam sincs, hogy kavarodtam el idáig, vagy, hogy egyáltalán van egy ilyen szórakozóhely mint ez. Mondjuk talán ez annak is köszönhető, hogy mostanában, nem volt túlzottan sok időm a kikapcsolódásra. Néha eléggé beteges módon beletudok temetkezni a megoldatlan problémáimba.
Erről a pár héttel ezelőtti incidensemről a sötét fae egyik csöppetsem szimpatikus tagjával, sem beszéltem senkinek. Igazából a rohadó fogú melákkal aki próbálta játszani a kemény legényt, az már túlzottan sok problémát nem jelenthet darabokban, de az a nő aki megfordult aznap este a Dál-ban.. Az biztos hogyha egyszer még úgyhozza az élet és összetalálkoznék vele, lenne hozzá egy-két netán több keresetlen szavam is... De ez most a mai estén nem is lényeges, ma szórakozni jöttem..
Levetettem magam a bárpulthoz és rendeltem magamnak valami töményet. Ahogy kézhezkaptam az italt már azonnal csúszott is le a torkomon, közben mitsem törődtem a maró hatásával amit a torkomban okozott. Egymás után kértem az újabb köröket.
Mostanában talán a kelleténél is jobban túlzásba viszem az alkohol fogyasztást. Lehet nemkéne...Vagy nem tudom.. Elvégre ennyi mindenkinek kijár nem? Egy kis kikapcsolódás, egy nap amikor kicsit a kelleténél is jobban elszálhat az ember.
Rátámaszkodtam a pultra és szemlélődve figyeltem az előttem elandalgó, olykor táncoló párokat, vagy magányosan mulató egyedeket, miközben már lassú ütemben kortyolgattam az italomat. Mert tényleg nem kéne átesnem a ló túloldalára, hiszen bármikor történhet valami olyan dolog amihez szükséges a józan eszem, bár ezzel már elkéstem mert eléggé fátyolosan láttam már.
Néha-néha odatévedt mellém egy-két hölgyemény is, de valahogy nem éreztem úgy, hogy nekem most bármit is csinálnom kéne, nem, hogy még táncolni.. Akivel táncolnék, vagy bármi mást csinálnék az nincs itt.
Pár percen belül arra lettem figyelmes, hogy a csapos komótos léptekkel baktat elém és támaszkodik velem szembe a pultra.
-Hozhatok még valamit esetleg? - kérdezte miközben egy baráti mosolyt csillantott meg az arcán.
- Nem, nem hinném, hogy jó ötlet lenne.. -ráztam meg a fejem, majd inkább felálltam a pulttól és belevetettem magam az emberek sürűjébe.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Útszéli szórakozóhely    Fri Feb 07, 2014 9:09 pm

*****Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Útszéli szórakozóhely    

Back to top Go down
 

Útszéli szórakozóhely

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Külváros-