Szabadság-szobor

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Szabadság-szobor

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
✤ Posztok száma : 111
✤ Regisztráció : 2014-04-12
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Szabadság-szobor   Fri Jun 27, 2014 10:43 pm


Ambrosia & Deryck
Június vége
[You must be registered and logged in to see this image.]


Szükségem volt egy kis frisslevegőre a klub fülledt és levegőtlensége után. Friss és hűs levegőre, ami kicsit kitisztítja a fejemet. Bódultnak érzem magam így a séta mellett döntöttem, és milyen jó, hogy ma este nadrágot és lapos sarkú csizmát vettem fel, így azért még is csak kényelmesebb mintha miniben és tűsarkúban indultam volna el. Séta közben sok mindenen elgondolkoztam, például szeretnék valami házi állatot is, mert jó, hogy ott a plüssmacskám, amit amúgy senkinek sem vallanék be, de jó lenne valami bundás négylábú is. Mondjuk, egy kutyát el tudnék viselni, ha már úgy fest, hogy hosszabb távon maradok a házban és a városban is. Ezt majd felvetem neki, aztán megbeszéljük, mi legyen ezzel az ötletemmel. De van más is amiről majd beszélnem kellene vele. Viszont, nem fogok a nyakába szakadni, helyette jöjjön az a séta.
Succubus vagyok, tudok magamra vigyázni, és pár apróság is van nálam, elrejtve, amik segítenek az önvédelemben. Bolyongok, a városban a fejem tele van kérdésekkel és más egyébbel, kell egy kis nyugalom, hogy átgondolhassak mindent. A kétségeim nagy részét sikerült legyőznöm. Megígérte nekem, hogy vigyázni fog rám, hogy nem hagyja, hogy bajom essen, de cserébe nekem is sokkal óvatosabbnak kell lennem, mint eddig bármikor máskor. Nem fog könnyen menni, ha nem egy földalatti szobában kucorgok, a baj megtalál, bár nem vennék rá mérget, hogy nem találna meg ott is. Nem tudom biztosan, de inkább nem agyalok ezen.
Egy órával később, a szabadságszobor kilátójában állok, élvezem, ahogy a szél a hajamba kap, ahogy a ruhám tépi és felfrissít, a város látképe lenyűgöző, mindig is szerettem az ilyen mega poliszokat, annyi élet van bennük, hihetetlen ez a nyüzsgés és élet, a város szinte sosem alszik, és ahogy most itt állok, végre felszabadultam, mintha ez a hatalmas szél kitépte volna  a kétségeimet a lelkemből. Egy, akarom ezt a gyereket, tíz hetes, négy héttel több, mint az első volt. Lehet, hogy én világos fae vagyok az apja sötét, de ha ügyesen játszunk, nem fog kiderülni, titoktartás és a többi, nem lesz nehéz, succubus vagyok, teljesen hihető, ha nem tudom ki az apja, vagyis, ha ezt állítom. Egy dologra kell nagyon ügyelnem, elkerülnöm a démonokat, ők ki fogják szagolni, hogy mi a fiam. Amiből már nem lehetne nehéz kisakkozni az apa kilétét, egy dolog, hogy van pár démon a sarkamban, de csak kettő van, akik nem az ellenségeim. Ami azért ad némi nyugalmat. Mind egy, ezzel majd foglalkozom akkor, ha aktuális lesz, addig us nem gondolok a bajra, nem akarom bevonzani a dolgot. Inkább az ajánlaton gondolkozom el, amit nem olyan rége kaptam, egy ház, ami szerinte biztonságos és az érvein, na meg az enyémeken. Kénytelen kelletlen be kell látnom, van igazság abban, amit mondott. Nem is kevés, de abban is amit én vetettem fel az ő érvei ellen. Át kell gondolnom a dolgot. Jobban belegondolva, most abba, hogy az utóbbi időben beszélgetünk is, kicsit fura, korábban nem nagyon ejtettük ezt meg.
A korlátnak támaszkodom, elmerengek, a gondolataimba merülök el, és hiszem, hogy itt csak egyedül vagyok, ugyan ki más lenne olyan elvetemült, hogy fellóg ide hajnal kettőkor?!
▷MUSIC: [You must be registered and logged in to see this link.] ▷ NOTE: lesz még tartalmasabb is ▷ WORDS: 507

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Szabadság-szobor   Fri Feb 07, 2014 9:12 pm

******Because there's a

                     special person
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
 

Szabadság-szobor

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Kovács Margit

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros-