Temető - Page 2

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Temető

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Temető   Sat Mar 08, 2014 9:25 pm


Zina & Ben

Úgy tűnhet külső szemmel hogy nagyon is csak Zinára koncentrálok, de ez közel sincs így. Ha egy kis csepp esze is lenne, nem jött volna egyedül a velem való találkozásra, vagy egyszerűen el sem jön. Bár.. úgyis tudja hogy megtalálom, ezzel nem old meg semmit ha elfut a probléma elől, az az jelen pillanatban előlem. Koncentrálok, s figyelek a környéken, minden kisebb zajra is felnézek. Nem szeretném a hátamban, vagy bármely testrészben egy karóval zárni ezt a kis találkozást mert az, hogy ilyen egyszerűen bele egyezett csapdára is utalhat. Nem ő lenne az első aki a fejemre pályázik, de a legnagyobb veszélyt aki jelentheti rám az csak is Lydia lehet..bárhol, bármikor felbukkanhat.
-Még is itt vagy, itt állsz előttem mint aki csodára vár.- Amint felém fordul nyalom le a számról a vérét. Lehet hogy nem egyenesen azt a választ mondta amire vártam, de végül sikerült kivennem a szavaiból vajon mit is érezhet. Szeretem ha őszinték velem az emberek, tisztelem bennük..egy jó pont Zinánál hogy mindig kimondja amit érez, s nem hazudozik össze vissza.. Talán ezért is hagytam életbe a legutóbbi találkozásunknál. A félelem hazugságokat vonz maga után.. én pedig egyszerre letudom olvasni az adott személyről hogy hazudik, avagy sem. Bármennyire is sikerült kiharcolnom másoktól a tiszteletet, a félelmet.. mindig én csalódom. Mindig én vagyok a rossz, mindenben.. és ezekkel nem is lenne gond ha nem egy érző személy lennék, bármennyire is elnyomtam mélyen magamban ezeket én is tudok sírni, és szomorú lenni. Igazság szerint a legszívesebben most is ezt tenném, de nem mutathatom magam gyengének..
Mindig könyebb a másikat hibáztatni.. ezért sem fogom hagyni hogy végül az egész Zinán csattanjon, de az irányítás valahogy mégis csak kicsúszik a kezeim közül.. mivel nem csak rólam van szó így nem láthatom előre a reakciókat, megváltoztatni pedig nem tudom. Elrontottam a lépést..
-Köszönöm a bókot. Nem te vagy az első, akitől ezt hallom.- Húzom mosolyra szám, s még csak szemem sem rebben amiért ilyen szavakkal illet. Nem fáj az igazság, egyáltalán nem. Tudom hogy milyen vagyok, és ezzel a kijelentésével egyáltalán nem mondott újat.
Felhúzva szemöldököm figyelem őt, azért ennyire nem gondoltam volna hogy őszinte lesz, de nem bánom. Kétségbeesetten hangzik, s félelemmel teli ahogy próbál engem lehúzni..kicsit elterelődött a szó arról, hogy valójában miért is hívtam ide, de.. már késő. Nem bánom, nem bánok semmit.. amúgy sem vagyok a túlzott hálálkodós típus.
-Igazad van. Ha megigézlek elveszik az izgalom belőle.- Sikerült felnyitnia a szememet, de nem gondoltam meg magam.. Közelebb hajolok, s az állához nyúlva fogom le hogy még csak akaratlanul se fordítsa el a fejét s nézek a szemébe mélyen.
-Bármit mondok, te megcsinálod..- Pupillám tágul, majd a normálisra változik vissza. Sikerült elvennie a kedvemet attól hogy az erője miatt igézzem meg, de ha már ilyeneket mond nekem legalább legyen számomra egy kis izgalom,s ezzel most a csicskámnak neveztem ki a lányt. Azonban egyáltalán nem vagyok biztos magamban.. rég nem ittam vért, így az igézés gyenge lehet, s könnyen megtörhető , ellenállható.
-Teszteljünk.. csókolj meg.- Mutatok a számra, s várok. Ha már csak a látszat fentartása miatt is megcsinálná kéréseim kétlem, hogy pont ez lenne minden vágya, ezért is kértem olyat amit valószínűleg ha nem lenne igézés alatt nem tenne meg.
•• ฝusic: The Monster •• ฝords: 525 ••Note: biztos vagy benne? Razz
©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Temető   Sat Mar 08, 2014 4:27 pm

Ben & ZinaŐrültség volt hátvéd nélkül ide jönnöm, egy sms-t minimum küldhettem volna Victornak. Valószínűleg már itt lenne. De gyanítom, hogy Ben nem vár tárt karokkal senkit, aki megzavarhatja a kis tervét.. Bár tudnám, mi az voltaképpen. Beszélhetne lényegre törően is, ahelyett, hogy játszadozik velem. Tudom, azzal megtagadná természetét, én viszont sokkal nyugodtabb lennék.. Nem bízom benne.. Bár ez csupán az egyik ok, amiért elkívánkozom innen.. Ez a fickó nem csak veszélyes, hanem maga a veszély. Nincsenek érzelmei, nincsen bűntudata.. A tökéletes gyilkológép mintája. Lehetetlenség kiigazodni rajta, legalábbis nekem még nem sikerült. Azt hittem eltűnik az életemből az információikkal együtt, amiket kicsikart belőlem.. Bár egészen készséges voltam. Féltem az életemet, ha nem így lenne, bolond lennék..
- Akinek van egy csepp esze is, tart tőled.. - tértem ki a közvetlen válasz elől, bár nem kell sokáig gondolkodnia, hogy én melyik kategóriába sorolom magam. Vagy hová soroltam eddig, mert hogy most nem vagyok eszemnél, az holtbiztos. Értelmetlen lenne a futás, a kiabálás.. Olyan helyet választott, ami neki kedvez, minden téren. Éjjelente az egyszerű halandók sem járják a sírkerteket, félnek a szellemektől, pedig sokuknak halvány fogalmuk sincs, hogy azok teljességgel ártalmatlanok egy Hozzá hasonlóval szemben.
Túl könnyen hagyta magát megállítani.. Ettől csak még baljósabb lett a szituáció. Miért nem tesz már valamit? Eddig csupán arra tudtam következtetni, hogy nem úgy jöttek össze a dolgai, ahogy azt várta. De nehogy már ez rajtam csattanjon.. Nem vagyok játékos a játszmában, csupán egy egyszerű informátor.. Annak sem a legjobb.. Bár úgy tűnik, ez őt teljességgel hidegen hagyja. Megremegek, és felszisszenek, mikor ismét fülemnél érzem leheletét, majd a fogait, ahogy a vékony kis húsrétegbe hatol. El is rántom a fejem, én ehhez nem fogok asszisztálni.. De valahogy nem nyugtat meg a tény, hogy megízlelte a véremet. A vámpírok szeretik a különleges vért, és lényemből adódóan, az enyém az. Ráadásul bizonyára az is érződik rajta, hogy nincs átitatva sötétséggel.. Már csak az hiányzik, hogy morbid tréfákat űzzön velem.. Fordulás közben, nagy igyekezetemben, hogy ne érjek hozzá, és ő se érintsen, kicsúszik a telefonom a kezemből, de erre sem reagálok. Nem játszom a játékát!
- Mocsok alak vagy.. - nézek vele farkasszemet. Nem elég, hogy ő maga jól szórakozik az én helyzetemen, még képes lenne felhasználni ellenem az erejét is, annak ellenére is, hogy nekem eszem ágában sincs használni az enyémet ellene. Könnyebb lenne, az tény, de sosem támogattam a "csináljunk az emberekből tehetetlen bábot" mozgalmat. - Az erőd nélkül nem lennél ennyire biztos a dolgodban.. - a szavak szinte csak kiestek a számon. Gondolkodás nélkül. Ha úgy tartja kedve, megigézhet.. Bármire rávehet, el is feledtetheti velem, de ne higgye azt, hogy ez miatta van.. Csak az ereje köti az áldozatot, annak akarata ellenére.
- A képességed nélkül senki vagy.. - mondom ki a véleményem a szemébe. Ha ezek után kedve támad megigézni, azzal is csak saját magát minősíti, de van egy olyan érzésem is, hogy ezzel csak felhergeltem. Nyilván nem sokan mondták még a képébe az igazságot, vagy ha mégis, akkor már nem beszélnek.. Tartok tőle, hogy felkeltettem a vadászösztönét..

Music: russian roulette
Words: 499
Notes: vagy inkább fordítva..  Wink  
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Temető   Sat Mar 08, 2014 2:27 pm


Zina & Ben

Igyekeztem olyan helyre hívni Zinát ami még passzol is hozzám, a személyiségemhez. Kicsit hátborzongató, pont mint én.. vámpír vagyok, a tapasztaltabb fajtából. Nem gyilkolok le minden első embert aki velem szembe kerül, de az tény hogy az életcélom a kínzás. Viszont mostanában ezt a kis "munkámat" is félre tettem, csak Wendy miatt.. őt helyeztem előbbre, hogy végre megtalálhassam ami sikerült is , hála a találkozóra hívott lánynak. Az adott információért cserébe biztos kérni fog valamit, én legalábbis a helyébe nem lépnék le üres kézzel. De még szerencse belőlem csak egy van, s talán még ígyis sok vagyok.. Őszintén, nem gondoltam volna hogy el fog jönni. Legalábbis hogy pont ide, vagy hoz magával valakit a legutolsó találkozásunk óta. Kétlem hogy bízna bennem.. egy hidegvérű gyilkos vagyok.. még én sem bízom magamban néha, főleg ha elkap az ideg. Olyankor nem vagyok tisztában azzal, hogy mit is csinálok..még csak nem is emlékszek rá szinte.. mintha egy másik személy lennék.. nem szívesen állnék szembe magammal, de az idők során megtanultam a dühömet kontrolállni, és hogy valaki előhozza azt az énemet nagyon erőlködnie kell.. szeretem ha félnek, s tartanak tőlem az emberek.. soha nem engedek annyira közel magamhoz valakit, hogy ez végül megváltozzon.. persze az érzelmeimet ezek ellenére én sem tudom irányítani.. ha szerelmes vagyok, ugyanolyan vagyok mint a legtöbben, mások. Mindent megtennék az adott személyért, csak hogy mosolyogni lássam.
Közelségem mintha az őrületbe kergetné. Érzem a félelmet rajta, ami a kihagyott szív verésében is megbizonyosul. Fél tőlem.. elégedett mosolyra húzom a számat.
-Félsz tőlem, Zina?- Teszem fel a kérdést, halál nyugodtan. Nem tudom mennyire lehet őszinte, de nem számítok tőle másra , mint hogy hazudjon. Kétlem hogy a társaságom valakinek kívánatos lenne, még Wendy sem örült nekem mikor meglátott engem.. az egyetlen személy, akitől mást vártam volna. Valamiben, de inkább valakiben vigaszt kell találnom, és ez a személy úgy tűnik most Zina lesz.
Nehezemre esik visszafogni magam ahogy formás, feszes mellei fölött körözök kezemmel. Férfiből lennék én is, és ebbe az utóbbi pár évben pap módjára élve nem voltam együtt senkivel sem. Nehezen vagyok szerelmes, de ha ez mégis megtörténik akkor nagyon tudok az lenni még ha ezt annyira nem is mutatom ki.
Nem hazudott, tisztában vagyok vele. Egyszerűen nem rám vallana ha csak ide állítanék s megköszönném az információt, kell valami kis fordulat.
Kicsit meglepődve fogadom ahogy rám förmed, hogy engedjem el őt. Tetszik, mert eddig soha senki nem mert vissza feleselni , mindenki engedelmeskedett bármit mondtam, ami valljuk hosszas idő után unalmas, bármennyire is szeretem ha tisztelnek.
-Óó már parancsolgatunk is? Azt hittem ez az én feladatom.- A kelleténél talán még könyebben is reagálom le az egészet, s hagyom hogy megállítson a célom elérésében. Jobb is, ha ő nem akkor senki nem állított volna le.
-Tudod ha én megakarok ölni valakit, nem adom meg neki azt az örömöt hogy ne szenvedjen.. mindent, alaposan ki kell élvezni.- Lassan, akadozva hajolok füléhez, majd előhívva vámpírfogaimat harapok a végébe gyengédebben, amiből egy vércsepp fordul ki, s lassan lenyalom.
Ígyis úgyis elfajultak kettőnk között a dolgok, nem tudom hogy miként fog reagálni a játékra, de tisztában vagyok vele hogy nem használja az erőjét ezért is merek játszani vele, bármennyire is nem áll szándékomban megváltoztatni véleményét. Hatalmas fölényben lenne, az énekével bármivel rávehetne, amire csak akarna.. teljesen rálennék hagyatkozva.
Amint velem szembe fordul velem láthatja egy vámpír igazi arcát. Ideje elővigyázatosságból is lépéseket tennem, s közelebb hajolva veszek el a szemében.
-Jobban jártam volna, ha csendben maradsz.- Ujjamat a szájára helyezve próbálom csendre bírni őt, s a megigézésére készülni, hogy ne bánthasson engem.
•• ฝusic: The Monster •• ฝords: 577 ••Note: csak meg ne bánd, hogy játékra vállalkoztál velem.  Cool
©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Temető   Fri Mar 07, 2014 8:29 pm

Ben & ZinaEgy este.. Egy találkozó.. Egy hátborzongató hely. Nem gondolkoztam, mikor igent mondtam a kérésre, bár gondolom amúgy se nagyon mernek neki ellet mondani. Karizmatikus személyisége, magabiztossága néha már hátborzongató. Pedig nem vagyok félős. Nem ijedek meg inden sötét, rossz arcú alaktól.. Sosem tettem. Ez a hely viszont arra késztet, hogy előre pánikba essek. Nem akarom neki megadni az örömöt, amit a félelem látványa nyújthat. Úgy hiszem, ismerem a fajtáját..
Az este hűvös, én pedig egy ideje már várok Benre, de nem merészkedtem túlságosan be a temetőbe. Nem tudom, mi a szándéka,miért pont most és miért pont itt.. Meg igazából az sem biztat, hogy a lábamhoz egyre nagyobb köd ülepedik le, mint valami béna horrorban. Türelmetlenül toporogtam, és kezem ügyébe helyeztem a telefonomat, bár ha kész terve van - a fogalmam sincs miről - talán esélyem sem lenne használni.
A következő pillanatban pedig már mögöttem van. Érzem, hogy feszül teste az enyémnek, hideg ujjai hogy csavarodnak a nyakamra, a szívverésem pedig kihagy egy ütemet, de aztán új ritmust kezd.. A vérem az ijedtségtől száguldozik az ereimben, és szaporán kapkodom a levegőt.
- Benjamin.. - szűröm a fogaim között néhány másodperc elteltével, mikor magamban megbizonyosodtam már arról, hogy hangom nem fog megremegni. Persze az is közrejátszik, hogy túl közel van a nyakamhoz, lehelete végigborzongatja a bőrömet.. De ez nem az a jófajta borzongás.. A hideg futkos a hátamon attól, hogy végigfuttatja rajtam a kezét, de próbálok hideg fejjel gondolkozni, és ahelyett, hogy próbálkoznék kiszabadulni, erőnek erejével maradok nyugton. Ahhoz képest, hogy nem akartam belekeveredni semmibe, egész szépen a közepébe csöppentem. Gratulálok magamnak. Nem is tudom hogy gondolhattam azt, hogy ha mindent első szóra elmondok neki, utána békén hagy.
Nehezemre esik mozdulatlanul állni, miközben mellem fölött köröz, talán kettős indokkal.. Ezt nem tudhatom, de mindenképp fenyegetésnek veszem. Már a puszta jelenléte is az rám nézve. Bizonyára kiderítette rólam, hogy a képességemet nem használom - legalábbis igyekszem -, ezért ilyen magabiztos.
Az viszont bizonyos, hogy mindketten tudjuk, nem hazudtam neki. Nem kellene, hogy legyen félnivalóm, de tekintettel arra, hogy fél mozdulat kellene és a szívem nem dobog többé, nincs túl nagy szám.
Kár, hogy addig jutunk, hogy már nyilvánvalóvá válik, mit is akar tőlem.. Rajtam pedig tisztán látszik, hogy ebben nem akarok partner lenni.
- Vedd le rólam a kezed.. - emelem fel végül a hangom. A felsőm alá kúszó kezét megállítom, mielőtt még lényeges dologra tapintana, elhajolni viszont nem tudok időben, így csókja nyomát nyakam őrzi.. Nem örülök neki, hogy ilyen közel áll hozzám.. Tartok tőle.
- Ha azért jöttél volna, hogy elintézz, már nem élnék - vontam le a nem túl bonyolult konklúziót. - Szóval ahelyett, hogy megpróbálsz rám mászni, elárulhatnád, miért hívtál valójában.. - emelkedik fel végül bennem a bátor énem, akinek egészen felvágták a nyelvét, ha bármiféle szópárbajról van szó, most mégis igyekszem visszafogni magam.
- Amit tudtam, elmondtam.. - fordultam szembe vele, mielőtt újabb jelzést kapnék tőle, bármilyen formában. El ugyan nem hátrálok, épp elég nyilvánvaló, hogy képes megfélemlíteni, nem simogatom ezzel az egóját.


Music: russian roulette
Words: 493
Notes: bátorkodtam bátor lenni, Mr. just a little bit..  tongue 
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Temető   Thu Mar 06, 2014 11:42 pm


Zina & Ben

Este van.. nincs is jobb hely az éjszakai órákban a temetőnél. Az orrom hegyénél majdnem hogy nem látok tovább, olyan köd van.. ide sem tenném a lábam, ha nem okkal jönnék ide. Egy megbeszélt találkozóm van, egy számomra fontos személlyel, akinek köszönhetek egy két dolgot, és ideje szembesítenem őt mindennel. Semleges helyen akartam vele találkozni, ahova nem túl sűrűn járnak emberek.. még csak véletlenül se avatkozzon bele a dolgainkba senki, ha úgy alakulna.. Wendyvel való találkozásom után kissé indulatos vagyok, és érzékeny.. könyebben ugrok mindenre, így semmit nem tudok biztosra ígérni. Még nem sikerült levezetnem a bennem kialakult feszültséget, csak mélyen elnyomni magamban..ami nem vezet hosszú távon semmi jóra.
Talán jobban jártam volna ha végül a seggemen maradok, és inkább nem kérdezősködök, de a kíváncsiságom nyert. Mint általában mindig.. ezért is kerestem fel még anno, Zinát. Aki nem is kertelt.. kiadta az információt , feltűnően könnyen. Ezért nem is éltem bele magam, annyiszor pofára estem már és erre tessék. Úgy gondoltam ideje kimutatnom a hálámat, persze sajátos módon.. ezért is hívtam a temetőbe.
Pár méterrel a temető előtt állok, kiszúrva a lányt aki történetesen háttal áll nekem. Ennél jobban még én sem időzíthetek, illetve kívánhatok. Általában mindig kések, mindenhonnan így talán még csak nem is számíthat korai érkezésemre..ez is csak nekem kedvez. Talán rá kellene ijesztenem? Vagy egyszerűen csak álljak elé? Ez egyáltalán nem rám vallana. Késztetést érzek rá , hogy tegyek valamit.
Vámpírsebességemet kihasználva jelenek meg szorosan mögé állva, és a nyakába lehelve helyezem kezemet a torkára. Lassan a füléhez hajolok.
-Hello, Zina.- Szólalok meg szokásos magabiztos hangomon, s megnyalva számat kezeimet végig csúsztatva testén helyezem egyre lejebb, megállva a mellkasánál.
-Hazudtál nekem..- Körkörösen kezdek játszani az ujjaimmal mellkasa,szíve környékén..ismerem a szírének gyengepontjait.. de nem ezért jöttem, hogy megöljem. Még én sem így fejezem ki a hálámat, de imádok játszadozni és nem hagyhatom ki ezt az esélyt.
-Oly sok dolog van, amit tehetnék veled.. de megadom az esélyt, hogy kárpótolj mindenért.- Gyengéd csókot nyomva nyakára helyezem felsője alá kezemet, kezdve kicsit soknak érezni az egész színjátékot. Elkapott a hév, s nem gondolkozva cselekszem. Fogalmam sincs mi lesz a találkozó végkifejlete, de most nem ezért jöttem.. a testem magától mozog, ösztönösen teszek mindent.
•• ฝusic: Feel This Moment •• ฝords: 357 ••Note:  kezdésnek remélem megfelel. Rolling Eyes 
©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Temető   Fri Feb 07, 2014 9:32 pm

****Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Temető   

Back to top Go down
 

Temető

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Külváros-