Város melletti rét

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Város melletti rét

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 20
✤ Születésnap : 1972-04-06
✤ Regisztráció : 2014-05-04
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Sat May 10, 2014 8:23 am

Dean & Liz- Nem vagy egyedül ezzel - mosolyodtam el, mert beigazolódott az, hogy mindketten romlottak, őrültek, eszelősek vagyunk. Legbelül is ilyen. Nos, tudtam, hogy ő sem valami jófiú, látszódik rajta. Hát, én sem vagyok jobb. A lelkem legmélyén még van valami, ami a régi időkből megmaradt. Már az is homályba vész lassan.
- Veszem észre - cinikusan csak ennyit mondok hozzá, mert az, hogy nála nincsenek határok, nálam bizony vannak.
A határ, a korlát ugyan jól jöhet, de van, aki szótárában ezek hanyag módon nincsenek, vagy simán kitörölték őket a fejükből is. Ez a farkas is ezt tette. Én nem, mert figyelnem kell mindenre, és mindennek van határszéle, amit ha egyszer átlépek, mindent megtesznek, hogy engem simán megöljenek.
- Ez a csalódás az arcodon... hamis - halovány mosollyal az arcomon mondtam ezt.
Nem vagyok pszichológus, de tudom, mi az igazi, és mi nem. Az elmúlt évek során nagyon jól megtanultam mindent, amit lehetett. Egy fához szorított a következő pillanatokban. Jaj, hogy azért, mert hozzá mertem nyúlni őfelségéhez? Ez vicces lesz, ha azt hiszi, hogy ezzel véget vethet az életemnek.
- Ahogy látom, te már döntöttél, mit fogunk játszani - vigyorogtam, mert nem féltem tőle. Túl sok a közös bennünk ahhoz, hogy borzongjak miatta. - Milyen titkaid vannak még ezeken az agresszív, dühös, arrogáns, pofátlan jellemeiden túl? - kérdeztem tőle. - A szemedbe nézek, és azt látom, mi kettőnkben több a közös nevező, mint azt hinnéd - lehet, hogy ezzel még jobban felhergeltem őt, de nem hiszem, mert mintha gyengült volna a szorítása, bár ez lehet pillanatnyi dolog.zene: magic | megjegyzés: Cool

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 8
✤ Születésnap : 1683-06-11
✤ Regisztráció : 2014-04-24
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ♠ főállású szociopata polgárpukkasztó

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Fri May 09, 2014 7:14 pm

Dean & Liz


Na jó, tényleg nem erre számítottam azt meg kell hagyni. Pedig előszeretettel szoktam mások idegein táncolni, és általában mindig össze is jön, de ő más. Olyan vastag az álarca, hogy nem látok át rajta, de sebaj. Időm mint a tenger, én akár órákig is ráérek.
- Hidd el, hogy legbelül is ugyan ilyen vagyok. – mondtam rezzenéstelen arccal, továbbra sem tágítva előle. Téved ha azt hiszi, hogy úriember lennék, a lelkem legrejtettebb zugaiban is rohadok.
- Hát én sajnos nem szeretném betartani a határokat. – mondtam felvont szemöldökkel, immáron rideg arckifejezést felvéve, bárminemű mosoly vagy vigyor nélkül.
A körmeire tett kijelentése végett viszont akarva akaratlanul is egy halk nevetés szökött ki a számon. Frappáns válasz, és számomra elég szórakoztató. Elképesztő, hogy a nők többségének ez a legnagyobb problémája, pedig elhihetik, hogy nem azt nézik meg rajtuk először.  De mindegy, inkább nem is reagáltam rá semmit, a végén még belementünk volna a manikűr vagy pedikűr - vagy mi a franc ez-  rejtelmeibe.  Amitől leginkább kifutnék a világból annyira nem érdekel.
- Ami azt illeti, igen azt reméltem. – vágtam látszólag csalódott arckifejezést, de inkább nevetségesnek találtam a helyzetet, minthogy csalódottsággal töltsön el.
A következő pillanatban megéreztem a kezét a sajátomon ahogy levakarja az arcáról. Valahogy pont erre a gesztusra számítottam.
Egy hirtelen mozdulattól vezérelve megragadtam a csuklóját és a legközelebbi fához szorítottam őt.
- Szóval játsszunk így? – váltottam arrogánsabb hanglejtésre miközben farkasszemet néztem vele. Továbbra is csuklójánál fogva erőteljesen szorítottam a korhadt fához. Itt az ideje annak, hogy megvillantsam az igazi énemet, amiből már kaphatott egy kis ízelítőt az utóbbi pillanatokban.
Lehet, hogy nő, de számomra ez nem jelenti azt, hogy kivételt teszek vele a finomkodás terén. Azt hiszem ha már ő nem is, én biztosan jól fogok szórakozni.
▷Music: ide, ide ▷ Note: Twisted Evil ▷ Words
©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 20
✤ Születésnap : 1972-04-06
✤ Regisztráció : 2014-05-04
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Fri May 09, 2014 8:10 am

Dean & LizNem vagyok jó, az ellentéte vagyok mindannak, amit a külsőm mutat. Egy szörnyeteg vagyok, aki bármire képes, de persze a saját határain belül marad. Nem viszek túlzásba semmit, a látom, hogy a vég, a lebukás közeledik.
Bizalmatlanul állok mindenkihez, így ehhez a fickóhoz is, akinek még a keresztnevét sem tudom. Ki tudja, lehet, nem is érdekel már az sem.
- Biztos valahol, nagyon mélyen az vagy - böktem ki hirtelen, mert mindenkiben ott van egy régi emlékfoszlány, hogy miféle volt évekkel ezelőtt. - Elhiszem - a biccentése után ennyit mondtam csak.
Tudtam, hogy nem lesz egyszerű az, hogy őt a közelemből eltávolítsam legalább pár méter távolság erejéig, nem az a fajta, aki szót fogadna bárkinek is. Engedetlen. Ez kicsit hasonlít rám, de csak ennyi.
- Nem igazán zavar, de jobb szeretem, ha tisztes távolság erejét megtartják azok, akikkel beszélek - válaszoltam neki higgadtsággal, nem erre számít, az holtbiztos. - Micsoda őszinteség a bunkóságodról, ezt nevezem - elmosolyodtam.
Ezután próbálkozik valamivel. Hátsó szándéka, hogy felbosszantson engem. Tündérke? Garanciát adok arra, hogy a tündérkén kívül bármi vagyok.
- Nem szívesen tenném tönkre most a karmaimat, mert nemrég manikűröztem őket, és most annyira szépek - szenvtelenül jelentettem ki, és közben pedig vigyorogtam a fickóra, aki még közelebb lépett hozzám, s még az arcomon is végigsimított. - Látom szeretsz incselkedni - mondtam neki határozottan. - Azt reméled, hogy végighúzom a karmaimat a tested minden apró porcikáján? - kérdésemet feltettem, és csak néztem a pofikáját, amire a mosoly csak ráfagyott, majd a kezemmel odanyúltam az ő kezéhez, hogy segítsek neki abban, hogy ne ragadjon az arcomhoz a cuki kezecskéje.zene: magic | megjegyzés: Cool

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 8
✤ Születésnap : 1683-06-11
✤ Regisztráció : 2014-04-24
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ♠ főállású szociopata polgárpukkasztó

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Thu May 08, 2014 10:21 pm

Dean & Liz


Nos, azt hiszem nem kelltettem benne túl pozitív hatást. Már csak a hanglejtéséből és az arcmimikájából is ítélve. De mondjuk úgy, hogy ezen már meg sem lepődök. Elvégre hozzászoktam már, hogy nem okozok senkinek sem elsőre túl jó benyomást.
Amúgy sem akartam vele órákig trécselni, főleg nem bájcsevejt folytatni és egyre jobban kezd tudatosulni bennem, hogy ez valóban nem így lesz.  Tudom, hogy már a pofátlanság határait súroltam a közelségemmel. De ki lépje át a határokat ha nem én? Sosem voltam az a típus aki visszafogná magát bármiről és bárkiről is legyen szó, tehát most se tettem ezt.
A szarkazmus és a ridegség lerítt a hangjából, de ez cseppet sem zavart.  De inkább nem is reagáltam szavaira, csak sóhajtottam egyet, majd elvigyorodtam. Kemény dió annyi szent.
Valahogy volt egy olyan érzésem, hogy az „Igazi..” után valami olyasmi jelzőt akart rám aggatni, hogy seggfej, vagy netán talán valami cifrábbat.
- Úriember… Hát persze. – vigyorom továbbra is lankadatlan volt. Érezhető volt, hogy ez a mondata is szinte bűzlött az iróniától. De egyenlőre még nem szívtam mellre a dolgot, és hagytam elmenni a fülem mellett.
- Van. – vetettem oda csak ennyit egy kisebb biccentés kíséretében.
- Szóval zavar a közelségem? – tettem ismét egy lépést felé, hogy már alig legyen hely kettőnk között.
- Ejj, de bunkó vagyok. – biggyesztettem le az ajkaimat, majd ösztönösen felnevettem. Jólesett provokálni, már ha ő ezt egyáltalán annak veszi. Meg hát őszintén szólva kíváncsi voltam a reakciójára.
- És mi lesz ha nem megyek hátrébb tündérke? Netán belém mélyeszted a karmaidat? – vigyorogtam továbbra is, mintha csak odafagyott volna az arcomra. Sőt, még tetézve a tetézhetőt az arcán is végigsimítottam, lassan és szinte már irritálóan.▷Music: ide, ide ▷ Note: Twisted Evil  ▷ Words
©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 20
✤ Születésnap : 1972-04-06
✤ Regisztráció : 2014-05-04
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Thu May 08, 2014 9:46 pm

Dean & LizMicsoda nagy önjellemzést adott magáról ez a férfiú. Nemcsak a köszönése elbűvölő. Nahát, ki hitte volna el ezt? Legszívesebben elnevetném magam, de most még az őrült énemet kicsit rejtegetem, bár nem sokáig fog ez a látszat megmaradni. Alaposan megakart engem nézni, mert nagyon közel sétált hozzám, és tett egy kört.
- Óh. Micsoda megtiszteltetés ez számomra, hogy ennyire szívélyes és kedves vagy, és, hogy nem kergetsz el innen - teljes ridegséggel mondtam neki ezt, miközben ott legyeskedett egészen közel hozzám.
- Igazi... - kezdtem el valamit mondani, majd máshogy folytattam, mint azt elterveztem. - ... igazi úriember vagy, hogy osztozkodnál velem - most már halványan elmosolyodtam rá, és ekkor körülbelül egy lépés távolság volt közöttünk csak.
Nem tudom, úgy érzem, mindkettőnknek több titka van, és nagyon jó lapjaink is. Van benne valami, ami egyáltalán nem sugall pozitívat róla. Én pedig inkább már meg se szólaljak, mert én sem vagyok angyalka, és ő sem az. Látom a szemében.
- Hm... akkor van pár év a hátad mögött már - a mosolyomat vigyor váltotta fel, próbáltam nem túlzásba vinni. Nagyzol ezzel a kétszáz évvel? Lehetséges, de mindenben mást látok, gyanús a közeledése is. - Egész végig ilyen közel fogsz állni hozzám? - azt már nem mondtam oda, hogy nem kapok levegőt miatta, és húzzon hátrébb néhány lépést, mert az már sértő lenne.zene: magic | megjegyzés: Cool

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 8
✤ Születésnap : 1683-06-11
✤ Regisztráció : 2014-04-24
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ♠ főállású szociopata polgárpukkasztó

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Thu May 08, 2014 1:45 pm

Dean & Liz


Igen, most már határozottan kijelenthetem, hogy egyáltalán nem bánom, hogy itt van. Mondjuk pontosan nem erre számítottam, jobban mondva semmire sem számítottam, de semmi jónak illetve rossznak nem vagyok az elrontója.
Nők…nők.. A legtüneményesebb teremtések a földön, néha talán a legidegesítőbbek is, de minden jóban van valami rossz, és ez fordítva is ugyanígy működik.
- Nem csak a köszönésem elbűvölő. – vigyorogtam továbbra is, majd zsebre vágtam a kezeimet, és nemes egyszerűséggel közelebb sétáltam hozzá, majd leírtam körülötte egy lassú kört, ezzel is kicsit jobban felmérve Őt.
- Hát nem a legjobb helyet választottad erre. – mondtam némi keserűséggel a hangomban – De tudod mit? Nem bánom. Egy ilyen nő társasága sosincs ellenemre. –vontam meg a vállam, majd vigyorom inkább egy féloldalas halovány mosolyba ment át.
Tényleg nem volt ellenemre. Bár ha jobban belegondolok tudom mi szokott lenni a nőkkel való találkozásaim végén, vér, sikítás, és egy kihűlt élettelen test. De Ő határozottan nagyobb falat számomra, ezért talán kivételt is teszek vele. Szimpatikus a mentalitása, és valahogy lerí róla, hogy Ő sem szent.
- Ó, szóval nem szeretnél osztozkodni? Kár.. Én szívesen megtettem volna. – nevetek fel halkan, miközben megállok talán egy lépésnyire tőle, és a tekintetét fürkészem.
- Talán két évszázada. Fogalmam sincs. – válaszoltam kérdésére színtelen hangon. Tisztán emlékszem miért kellett ide jönnöm, de erről a dologról senkinek nem beszéltem, és nem is tervezem. Senkinek nem fogom kitálalni a magánéletemet. Nem mintha történt volna a múltamban olyan dolog ami fájó ponton érintett volna, hiszen szerintem nem túlzok azzal, hogyha azt mondom nem érzek mást a gyűlöleten és a vérszomjon kívül. Sosem voltam másmilyen. Hogy is szokták mondani? Erre születni kell. Ez pontosan így van. Én ezt élvezem már isten tudja mióta, és nem tervezem, hogy bármikor is változtatok az életstílusomon, ez soha nem is fog megtörténni.▷Music: ide, ide ▷ Note: ide, ide ▷ Words
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 20
✤ Születésnap : 1972-04-06
✤ Regisztráció : 2014-05-04
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Thu May 08, 2014 8:17 am

Dean & LizNyugalom ide vagy oda, elszállt messzire. Bár, halálosan nyugodt vagyok, nem érdekel igazából az sem, hogy valaki van itt rajtam kívül, amíg nem cseszeget, én sem fogom őt. A réten sétálva, mire odaértem ténylegesen ahhoz a helyhez, ahol ez a pasi is tartózkodott, meglepődtem, hogy ő is farkas. Nem hittem, hogy éppen ez a helyen találkozom olyannal, aki fajtámból való.
- Elbűvölő köszönésed van - vigyorodtam el, nem semmi köszönés, de stílusos, azt meg kell hagyni. - Fergeteges - böktem még oda ezt a szót a második mondatára, és csak nevettem egyet én is.
A fegyverére szegezte a tekintetét, és elmondta, hogy mire használja. Azaz, hogy mire nem. Vicces... Ha tudná, én sem mindig arra használom, egyéb dolgoknál is jól jöhet. Ezt most még nem adom tudtára, majd később.
- Csak sétálni jöttem, és nézni az eget, a csillagokat... reméltem, hogy egyedül leszek - haloványan mosolyogtam, és láttam, ahogyan a testemen végigfut a szeme. Igaza van, törékeny az alkatom, de nem vagyok az, ahogyan naiv, buta kislány jellem. Nem hiszem, hogy ő is csak egyszerű farkaska lenne, biztos vagyok abban, hogy aki fegyverrel járkál, azzal valami nem oké. Főleg, hogy még ki is jelentette, hogy nem önvédelmi célokra használja fel. Nem valami biztató, de biztos vagyok abban, hogy ő is tett elég sok olyasmit, ami csöppet sem kedves. - ... te is valami hasonlót tettél és te sem vártál társaságot, míg fel nem bukkant szerény személyem - a fejemet oldalra billentettem, és mosolyogni kezdtem.
- Azt hiszem, elférünk itt, mert hatalmas eme hely, és nem kell osztoznunk semmin sem - váltottam át valami más hangnemre, de nem voltam bunkó vagy hasonló, csak kicsit csípős. A modorom az utóbbi időkben kicsit szeszélyesnek mondható. - Mondd csak, mióta vagy itt, a Nagy Almában? - kérdeztem tőle valami semlegeset, mert csak úgy...zene: magic | megjegyzés: Cool

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 8
✤ Születésnap : 1683-06-11
✤ Regisztráció : 2014-04-24
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ♠ főállású szociopata polgárpukkasztó

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Wed May 07, 2014 7:02 pm

Dean & Liz


Teltek a percek, talán már órák is. Egyszóval fogalmam sincs mióta lehetek itt, de az igazat megvallva nem is nagyon érdekel, hiszen legalább jól érzem magam. Bár kissé unalmas egy idő után, de néha tényleg szükségem van arra, hogy egyedül legyek, bárminemű nyüzsgés, vér, és egyéb kellemes dolgok mellőzésével, bár néha ugyancsak nehéz elvonatkoztatnom tőlük, hisz attól a legnehezebb elszakadni amit élvezünk. Legalábbis én élvezem, nagyon is, az meg nem túlzottan érdekel, hogy ki miként viszonyul hozzá.
De nem sokáig élvezhettem a békét és a csendes éjszakát.
Egy vékony, ugyanakkor mégis határozott női hang zökkentett ki gondolatmenetemből. Először nem nagyon akartam tudomást venni róla, ezért csak ráérősen fordítottam a fejemet a hang irányába. Egy egészen dekoratív hölgyeményt véltem felfedezni benne. Túlzás ha azt mondom, hogy már egyáltalán nem bánom, hogy megzavart? Nem hiszem. Ami még rátesz egy lapáttal, az az, hogy fajtám béli. Van egy olyan sejtésem, hogy érdekes estének nézek elébe, már csak a hölgy temperamentumából ítélve is.
- Szia szépségem! – köszöntem vissza egy cinkos vigyorral az arcomon, miközben lassan feltápászkodtam a fűből.
- Csak én ezt nem önvédelemre használom. – nevettem fel keserűen, miközben a nadrágszíjamnál pihenő CZ75-ös pisztolyomra vetettem egy kósza pillantást. Istenem mennyi emlék köt ehhez a hasznos kis eszközhöz. Mondjuk úgy röviden és tömören, hogy anno egy ismerősömtől szedtem el mivel ő már „sajnos nem tudta használni”..  Számtalan ereklyém van, fogalmazzunk úgy, hogy szeretek emlékezni bizonyos dolgokra, és ezek az apró kis elkobzott cuccok szerencsére mindig eszembe juttatják ezeket a „szebbnél szebb” emlékeket.
- És szabad megtudnom, hogy mit keres itt egy ilyen csinos és törékenynek kinéző nőszemély mint te? – kérdeztem némi szarkazmussal a hangomban, majd tekintetemet végigfutattam alakján, talán kissé feltűnően is, de hát sosem voltam az a fajta aki nem meri nyíltan felvállalni azt amit gondol.


▷Music: ide, ide ▷ Note: ide, ide ▷ Words
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 20
✤ Születésnap : 1972-04-06
✤ Regisztráció : 2014-05-04
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Wed May 07, 2014 8:25 am

Dean & LizRengeteg sétálgatok ide-oda-amoda, mindig máshol kapok ihletet, illetve sosem lehetek mindig ugyanott. Ahol valami baj van, ott én is ott vagyok. Nem mindig, mert az túlzás lenne. Hamarabb húzok el mindenhonnan, mielőtt bárki is észrevehetne. Meddig tarthat ez? Ha rohadt jól csinálom, akkor számos alkalom lesz még. Mindig precíz vagyok, nem hagyok ki semmit sem, épp ezért jön jól az a fajta tapasztalat, amit már megszereztem ez irányban. Sok bűntény van már a hátam mögött, csak valahogy eddig senkinek sem sikerült igazán bizonyítékot szereznie ellenem. Vannak, akik tudnak egy-két dolgomról, de az semmi. Valery is tud erről, segített egyszer vagy kétszer, viszont ezek után teljesen eltiltottam a bűnös élettől őt.
Mindent elintéztem otthon, a húgomat azt hiszem, sikerült kicsi időre lenyugtatnom, hogy ne akarjon olyan lenni, mint én. Épp elég, hogy bennem lakozik egy őrült lélek, nem kell, hogy ő is ennyire romlottá váljon belül.
Az estéim legtöbbjét nem otthon töltöm, mindenhol ott vagyok, csak otthon nem. Ritkaság, ha épp ott tartózkodom. Az évek során jól kiismertem a város minden zugát, sosem lehet tudni, mi a legmegfelelőbb menekülési útvonal.
Fel kell készülnöm a következő kis ténykedésemre, ami túl könnyű és rutinszerű, de azért sosem lehet tudni. A várostól alig néhány percre található egy nagy rét, ami tökéletes hely erre. Vagy nem az. Meglátjuk, mire megyek ezzel a térséggel.
Gondolatok ezreiben turkáltam, és pikkpakk ott is voltam a helyszínen. Közben érdeklődve vizslattam az égboltot, amely megint csak eszméletlenül gyönyörű volt. Szeretem a sötétséget, szeretem az éjszakát, szeretem ezt.
A réten beleszippantottam a levegőbe, majd a tekintetem megakadt valamin. Azaz valakin... Még itt se lehet nyugalmam? Fene essen bele az időzítésekbe, és abba is, hogy más is épp itt érzi jól magát. Még fegyvere is van. Szédületes és bűbájos teremtés a fickó.
- Helló, fajtárs - szóltam hozzá unottan, és teljesen érdektelenül. - Tudom, a mai világban mindenkinek van olyanja, nekem is - nevettem egyet, ebből még egy jófajta trécselés is lehet.zene: magic | megjegyzés: Cool

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 8
✤ Születésnap : 1683-06-11
✤ Regisztráció : 2014-04-24
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ♠ főállású szociopata polgárpukkasztó

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Tue May 06, 2014 8:34 pm

Dean & Liz


Túlzottan nem kívántam most senkinek a társaságát, mondjuk nem mintha alapból is akkora társasági lény lennék, de mindegy is. Szükségem volt arra, hogy egyedül legyek, saját magam társaságában.
Őszintén szólva fogalmam sincs miért ide jöttem, vagy egyáltalán, hogy a francba lyukadtam ki itt, mert konkrétan fogalmam sincs merre járok.
Lassacskán egy rétszerűség közepén találtam magam, amit épphogy megvilágítottak a csillagok és a hold halovány fénye. Azt hiszem megtaláltam a megfelelő helyet a kikapcsolódásra, és a magányra.
Se perc alatt dőltem hanyatt a fűben teljes keleti kényelemben, majd egyik kezemet a tarkóm alá csúsztattam, a másik kezemmel pedig előkapartam a nadrágzsebemből egy szál cigarettát, amire zokszó nélkül rá is gyújtottam. Jó öreg barátom, magamon kívül talán ez az ami mindig mellettem állt és áll is. Hogy káros e? Hát persze, hogy az, de nem nekem, és ha már ez így alakult ki kell élvezni nemde? Én pedig pontosan ezt teszem.
Nem nagyon szoktam agyalni dolgokon, de most valahogy mégis utat tört magának egy-két kósza gondolat a fejemben. Hogy pontosítsak a drága exemre gondolok ezzel. Még mindig élvezettel tölt el, hogy én vehettem el tőle a legbecsesebb kincsét, az életét, és a születendő gyerekünket.
Élettelen arca még mindig bevillan egyszer-kétszer, ami leginkább arra ösztökél, hogy vigyorogjak mint egy idióta. Egy beteg állat lennék? Meglehet, de baromira élvezem, és az igazat megvallva hidegen hagy mások véleménye. Mondjuk nem mindenki ismeri ezt az énemet, mert először inkább a jól bevált „a légynek sem ártanék” stílusomat mutatom a külvilágnak, majd ha kellőképpen befúrtam magam a bizalmukba és az életükbe ott csapok le ahol a legjobban fáj, és a legnagyobb kárt tudom okozni.  
Gondolataimra halkan felnevettem, miközben időközönként beleszippantottam a cigarettámba, és csak bámultam ki a fejemből az eget fürkészve.

▷Music: ide, ide ▷ Note: ide, ide ▷ Words
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Mon Mar 17, 2014 5:54 pm

Desty & Neal


Figyeltem őt és élveztem nagyon is a helyzetet, hiszen biztos voltam abban, hogy bármire képes lenne azért, hogy eláruljam a titkot, amit tudni akar. Vajon meddig menne el, hiszen jól tudja, hogy nem félek tőle. Ő farkas, én pedig boszorkány. Nálam van az előny, hiszen akár meg is tudnám őt ölni, minden szemrebbenés nélkül, de ez persze eszem ágában se volt, egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy meddig fogja eltűrni a dolgot. Mosolyogva hallgattam őt, majd egy picit elnevettem magamat azon amit mondott. Tényleg azt hiszi, hogy ennyire egyszerű lenne? Eltűnt több évre, egyszer csak visszajön és szerinte mindent helyre tehet egy házassággal, főleg egy sub-al? A házasság maga a húségről szól, szóval nem is értem, hogy miről beszél. - Tudtommal azt szeretnéd, ha hozzád menne és ha nem tévedek, akkor a házasság a hűségről szól, vagyis a lénye lényegét akarod ketrecbe zárni. - mondtam neki higgadtan és közben végig őt néztem. Érdekelt nagyon is a dolog, hogy mit hitt? Milyen hitben élt az én kis barátom, ha megházasodik, akkor mi lesz? - Tényleg képes lennél azzal a tudattal élni, hogy esetleg a feleséged mással van? - kérdeztem tőle kíváncsian, hiszen ha nem kéri, hogy adja fel önmagát Wendy, akkor biztosan nem zavarja eme piciny tény.- Miért most akarod tudni a titkomat rólad? Miért csak most jöttél? - szegeztem neki a következő kérdést és kíváncsian vártam, de közben végig őt néztem.
▷Music: - ▷ Note: Bocsi, ez most nagyon béna lett :/ ▷ Words: -
©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Sat Mar 15, 2014 10:43 pm


Desty & Neal

Elegem van a titkolózásból. Ha valamibe belekezdett, akkor azt be is kéne fejezni. Legalábbis én végigmondanám, akármilyen szörnyű,vagy nem szörnyű titok az. Az etikett legalábbis ezt diktálja. Ha valaki, hát én tudom, hogy az mi. Bár az öltözékem, és a zene amit játszok/hallgatok nem illik össze, mégis a kettő keveredése van bennem. A rockerekről az a közhiedelem, hogy buták, drogosok, sátánisták meg minden, pedig ez is csak a kisebbség. Akiket eddig megismertem általában mindig ők voltak a jobb arcok. A ruházatom pedig mint valami ügyvéd vagy mit tudom én. Lényegében az udvariasság, és az előbb felsorolt dolgok ellentétje jellemző rám.  Szeretek így öltözködni, ez áll jól nekem, és már hozzászokott mindenki ehhez akit ismerek. Attól eltekintve, hogy sok pénzem van, a közepes árkategóriájú minőségi öltönyöket, ingeket, nyakkendőket veszem meg. Mert most minek vegyek egy több ezer dolláros öltönyt, ha utána bármikor megrongálódhat? Na mindegy, ez akkor arra is lehetne fogható, hogy akkor minek hordok öltönyt...
Karba tettem a kezemet, és gondoltam, belemegyek Desty játékába. Most nem tud elmenekülni előlem, figyelem minden mozdulatát. A kérdése elgondolkoztatott. Lényegében tényleg ezzel elvehetném a lényegét Wendynek, mégis... Nem elkötelezettséget kértem tőle, hanem csak egy kérdést tettem fel neki. Várok, várok, majd ha készen áll rá, anélkül, hogy beleroppanna, akkor örülök.
- Destiny.... Ha ezzel baja lett volna, nem mondott volna igent. Plusz egyelőre még nem kötelezte el magát mellettem. 76 év alatt viszont először látom rajta a próbálkozást. De mondtam is neki, hogy nem akarom ebből kárát látni. Ha kell, várok. Következő kérdés?- Még mindig karba tett kézzel mondtam el mindezt. Elmondtam ami a szívemen volt, és úgy érzem, lesz még ennél rosszabb, személyesebb kérdése is. De állok elébe.
•• ฝusic: Truth ••Note: Ez most nagyon gyenge lett. ><
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Sun Mar 09, 2014 7:44 pm


Desty & Neal

Nem értettem, hogy miért pont most jött ide. Annyi hét telt már el azóta, hogy csak na. Egyszerűen nem akartam erről most beszélni, egyszerűen csak élvezni szerettem volna a természetet és a nyugalmat. Erre megjelenik és faggatózni kell. Általában udvarias volt, de most valahogy hiányzott belőle minden jó modor. Igazán mutathatna valami tiszteletet felém, főleg ha válaszokat szeretne kapni, amit én nem nagyon szeretnék neki megadni. - Hülyét? Neal, én soha se szoktam adni a hülyét, maximum szeretek játszadozni. - mondtam neki mosolyogva, illetve elég fura volt, hogy a teljes nevemen szólított. Soha nem szokott, csak ha már tényleg nagyon türelmetlen. Pedig a türelem nagy erény, s ha már ennyi évig is tudatlan volt, akkor ezen a pár percen nem fog már semmi se múlni.
Sok mindent titkolok előled, ha nem tűnt volna még fel. - mondtam neki nevetve, majd kicsit arrébb sétáltam, de még mindig őt figyeltem. - Sok mindent nem tudsz az életemről, szóval rosszul tetted fel a kérdést Neal. - mondtam neki mosolyogva és örültem, hogy húzhatom az időt.- Tényleg megkérted a barátnőd kezét? El akarod tőle venni a lénye lényegét? - kérdeztem tőle még mindig mosolyogva. Mindig is szerettem kicsit elterelni a beszélgetés témáját. Most erre remek lehetőségem volt, ha válaszokat akar kapni, akkor jobb lesz, ha türelmes marad.
•• ฝusic: - •• ฝords: - ••Note: Nem lett a legjobb Neutral
©️Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Sun Mar 09, 2014 6:45 pm


Desty & Neal

Miután elmondta azt amit, kb semmibe vettem, de ahogy az idő telt, egyre jobban elkezdett érdekelni, mire akart vele kilyukadni. Ilyet sem mond valaki véletlenül. Bár az is közrejátszott, hogy Desty néha nem tudja befogni a száját.
Nem tudom, mit hittem. Egy boszorkányt hátulról megközelíteni? Ügyes vagy Neal, nagyon ügyes. Állva tűrtem a fájdalmat, ami belülről olyan érzés volt, mintha ezernyi kést szurkálnának belém. Olyan 10 másodpercig tartott, de akkor sem volt kellemes élmény. Azon a konvojon szerzett sebek is majdhogynem jobb érzéssel töltöttek el. Pedig ott ezüst fegyverekkel szurkáltak. Nem is tudom, hogy bírtam állva maradni. De most nem is ez a lényeg.
- Destiny ne add a hülyét.- Nem hinném, hogy szólítottam már valaha is a teljes keresztnevén. Inkább Desty, vagy Vén Boszorka. Bár az utóbbit mosolygás nélkül egyszer sem bírtam ki, pedig annak idején gyakran szólítottam így.
- Őszintén mit titkolsz előlem? -  Mit akarhatott a korommal kapcsolatban? Hogy értette, hogy idősebb vagyok, mint arról tudok? Hogy lennék már idősebb? Emlékszem életem szinte minden egyes pillanatára. Néhány év tévedés meg megeshet, de akkor meg minek mondta volna ezt, ha 10 év lenne aközött amiről tudok, és amiről ő tud... Ő erős, nem tudom mit parázik itt előttem, mit tudnék én tenni ellene? Oké, lényegében ember ő is, szóval egy gyors harapás, és rendesen meg tudom sebesíteni. De ad1: nem engedné, ad2: ha sikerülne is, meg tudná magát gyógyítani.
•• ฝusic: Truth ••Note:
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Sun Mar 02, 2014 5:12 pm


Desty & Neal

Fogalmam sem volt arról, hogy miért nem tudom néha befogni a számat, de legalább Neal nem zaklatott azóta. Nem bírtam volna elviselni most egy farkast, amint a nyomomban lohol és az igazat akarja tudni. Eddig se tudta az igazat és talán ez volt a szerencsére, főleg most, hogy egyre jobban lehet érezni, hogy valami nagy és rossz fog történni. A függetlenség sokak álma, de akkor elszabadulna a káosz és még sok minden más. Én láttam már, hogy mire képesek a magam fajták. Mindig azt hiszik, hogy jobbak, mint az emberek, de ez nagyon nem igaz. Ők is és mi öljük egymást és néha még ok nélkül is gyilkolunk. Egyedül talán a rendnek köszönhető a pillanatnyi csend és béke.
Nem akartam otthon maradni, jó idő volt és boszorkány vagyok. A természet és én egyek vagyunk és ezt sokszor szerettem megtapasztalni is. Nem konkrét céllal mentem ki a rétre, hanem csak egyedül akartam lenni és gyakorolni. Hiába vagyok öreg és tapasztalt, azért nekem se árt néha gyakorolni. Hallottam a közeledő lépteket, de nem gondoltam volna, hogy olyan vakmerő lesz bárki is, hogy egy boszit megzavarjon. Amint megéreztem az érintését egyből kisebb fájdalom hullám járta át a testét, hiszen szerettem magamat védő bűbájba burkolni ilyenkor. Majd szép lassan megfordultam és Neal-re pillantottam.- Szia Neal. - mondtam neki egy mosollyal, úgy mintha nem az előbb küldtem volna rá egy kisebb fájdalom hullámot.- Miről beszélsz? Én nem mondtam semmit se. Nem lehet, hogy túl sokat ittál esetleg? - nem akartam neki beszélni, talán még nem áll készen arra, hogy megtudja az igazat.-
•• ฝusic: ide, ide •• ฝords:ide,ide ••Note: ide, ide
©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    Sun Mar 02, 2014 12:32 pm


Desty & Neal

Lassan kinyitottam a szememet, és körülnéztem. A Nap a szemembe sütött, én meg nem az ágyamban voltam. Na de akkor hol? Oldalra néztem, majd a másik oldalra is. Sóhajtottam egyet, mert rájöttem, hogy megint egy árokban aludtam. Lassan felültem, a kezemben lévő piától meg gondoltam, hogy megint csak sikerült este jól berúgnom. Hát oké, börtönben nem volt rá lehetőségem, és 4 év mégiscsak 4 év. Kimásztam az árokból, és nyújtózkodtam egyet. Ami benne volt az üvegben kis whisky, azt még azért megittam. Két korty sem volt.
- Oké, soha többet nem iszok...- Na ez is egy olyan ígéret, amit senki nem tart be. Főleg nem én. Nem azért, mivel alkoholista vagyok, szimplán néha jól esik. Ez is egy módja a kikapcsolódásnak, számomra legalábbis. Az üveget egy közeli kukába kidobtam, majd elindultam az erdő felé. Eléggé piszkosak voltak a ruháim, meg úgy én magam is. Farkas vagyok, még is jobban szeretem a tisztaságot. Kész röhej. Nem sokkal később el is értem a házamhoz. Bementem a fürdőbe, ruháimat ledobtam magamról, és beálltam a zuhany alá. Lefürödtem, majd a ruháimért mentem. Kivettem egy alsót, egy fekete nadrágot, és a kedvenc halványkék, hosszú ujjú  ingemet. Mindet felvettem, az inget betűrtem, majd ezeket követte egy fekete nyakkendő.. Mit ne mondjak, szeretek elegánsan öltözni. És a ruhatár legfontosabb darabja: a kalap. Tudtam hova fogok ma menni, vagy inkább kihez. Nem hagy nyugodni az amit mondott Desty még a bárban... Kifele menet felvettem még egy rendes cipőt, semmi lakkcipőt. Inkább csak egy egyszerű, 20$-os fekete sportcipőt.
Majd, elindultam Desty háza felé. Vagy legalábbis oda, ahol a legutóbb tartózkodott, arra a helyre. Onnantól követtem a szagokat, amik kivezettek a városból. Ez mit csinál itt kint? Mindegy is, ez pont ne érdekeljen engem. Egyszer csak egy réten találtam magam. Ő ott állt háttal nekem, de fogalmam sincs, hogy mit csinálhatott. Odasétáltam mögé, majd a vállára téve a kezemet magam felé fordítottam.
- Itt az idő, hogy elmagyarázd miért mondtad azt a bárban amit. - Mondtam komoly tekintettel. Oké, eltelt már 2 hét azóta, hogy ezt mondta, de eddig nem igazán akartam foglalkozni vele. Most viszont majd megöl a kíváncsiság. Oké, a tartozást kiegyenlítette azzal, hogy segített Dysonnak, de akkor ne mondta volna ezt...
•• ฝusic: Truth ••Note:
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Város melletti rét    Mon Feb 10, 2014 7:06 pm

*****Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Város melletti rét    

Back to top Go down
 

Város melletti rét

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Külváros-