Uprising Moon bar

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Uprising Moon bar

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 10
✤ Születésnap : 1988-11-05
✤ Regisztráció : 2014-06-04

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sun Jun 29, 2014 9:40 pm

Nem gondoltam volna, de a lány odalépett hozzám és táncba kezdtünk.
-Bleh! Hozzá nem érinteném a szám! - nem gond a férfi vacsi, de azért válogatós vagyok. Az ilyen kanos fickókat nem szeretem.
Közelebb húzom magamhoz a lányt, közben pedig folyamatosan a szemét és az arcát fürkésztem. Szívesen megcsókoltam volna, de azért még nem akartam rögtön letámadni. Pedig hiányzott már egy aktív éjszaka. Mármint amit egy lánnyal töltök.
-Igen. Te pedig Chris. - mosolyogtam rá újra. -Csak izgalomra vágytam és lám! Megtaláltam! - céloztam a kis hölgyre, akivel összefutottam. Ugyanis én már izgultam is. Főleg ahogy így táncoltunk egymással.
Követtem Christ, amikor ellépett tőlem és a pult felé indult. Leült egy bárszékre, én pedig követtem példáját és lehelyeztem magam mellette, majd a pultra könyököltem.
-Nem. - válaszoltam röviden. Én sem foglalkoztam a körülöttem lévőkkel, higgyenek amit akarnak. Ha valakinek nem tetszik valami, szívesen meghívom vacsira egy kis dumálásra. -De látom te igencsak szereted az alkoholt. - mondtam, amikor megláttam milyen piát hozott ki a pultos. Ennek én nagyon örültem, ugyanis lehet rá esélyem, hogy rendeljek neki még pár ilyen alkoholos löttyöt, majd hazavigyem. Hozzám. Hiszen ezt terveztem a ma estére, az meg plusz jó dolog, hogyha Christ viszem haza.
Elfordítottam magam alatt a kis forgós széket, így hátamat a pultnak tudtam dönteni. A tömeget kezdtem el vizslatni.
-És te mit keresel itt egyedül? Már megint. - céloztam utolsó mondatommal arra, hogy a múltkor is tök egyedül kószált.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 31
✤ Regisztráció : 2014-04-14
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Ingyenélő

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Thu Jun 19, 2014 5:18 pm
Cody & Chris[You must be registered and logged in to see this image.]
Milyen szép, milyen csodás estének ígérkezett a mai. Azonnal sikerült lespannolnom egy idiótával, aki azt hitte, hogy majd egy pohártól annyira fejre állok, hogy azon nyomban szobára is megyek vele. Hát ezt benézte. A tánc még nem is lett volna olyan rossz, ha közben nem akarja felfedezni minden porcikámat. Tényleg úgy voltam vele, hogy mindjárt nyakon tenyerelem, hogy tudja, hol a helye, de egy ismerős arc kúszott a képbe, ami azonnali mosolyt csalt az arcomra.
A félre túrt ipsén látszott, hogy bunyót akar, ezért csak könnyeden átkaroltam a vámpír nyakát, közelebb húzódtam hozzá, úgy mozogtam tovább, jelezve a srácnak, hogy bukta van, mehet amerre lát.
- Kár, pedig ezüst tálcán kínáltam volna fel őt - intettem a fejemmel a srácra, aki már egy másik lány mögött állva rázta. - Cody, igaz? - kérdeztem, miközben még mindig nem engedtem el. - Mi szél hozott ebbe az emberekkel teli, lepukkadt tanyára?

Körbenéztem a táncolók közt, majd elléptem a sráctól és fejemmel intettem, hogy menjünk ki a tömegből. Ha követett, akkor egyenesen a pulthoz mentem, ahol felültem az egyik bárszékre, majd kérdőn néztem Cody-ra.
- Ti szoktatok inni valami emberi löttyöt? - nem érdekelt, ha hallja valaki, nézzenek hülyének, ha akarnak. Én azért intettem a pultosnak, és kértem magamnak egy koktélt, amiben nem kevés alkohol szorult. Most kicsit közvetlenebb voltam vele, mint első találkozásunk alkalmával. Lehet azért, mert most nem fürdött a vérben, és megmentette a formás hátsóm a tapizástól. Így vagy úgy, hát hálás lehettem a sorsnak, hogy előkerült.
  


note: Ne haragudj, hogy ennyit kellett várni, és a hosszával sem vagyok megelégedve :/  

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 10
✤ Születésnap : 1988-11-05
✤ Regisztráció : 2014-06-04

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Mon Jun 16, 2014 9:19 pm

Chris & Cody

Uprising Moon bar. Már a nevében is benne van, hogy ezt a helyet nekem találták ki. Az éjszaka lénye vagyok, a Hold fénye az egyetlen ami világosságot ad nekem. Pár napja összefutottam egy lánnyal és kellemesen elcsevegtünk. Ez volt az utolsó kontaktom emberi lénnyel. Azóta csend. Na nem, nem a rendőrök elől bujkáltam, dehogyis, csak épp egy kis magányra volt szükségem. Na meg a főnök is kicsit pipa rám amiért nem teljesítem a kéréseit azonnyomban. Engem nem érdekel a jó és rossz közötti viszály, engem csak tanítsanak meg mindenre és aztán hagyjanak lógva. Ez a terv ugyanis. Ugrálok nekik amíg még van mit tanítaniuk. Aztán spuri.
Na visszatérve a szórakozóhelyre, amint megláttam a nevét, tudtam, hogy ide be kell néznem. Zene, emberek, pia, buli. Mondjuk az alkoholról lemondhatok, azt hiszem egy vámpír nem tud berúgni, maximum alkohollal teli vértől. Nem is rossz ötlet, ezt kipróbáljuk egyszer. Talán ma este.
Nem kértem semmit, csak azért haladtam el a pult előtt, hogy jobban szemügyre vegyem a pultos cicákat meg a szőke szépségeket akik piát kérnek. Azt hiszem későn érkeztem, alig maradt szabad lány.
Egy pár mosolyt szétosztottam a lányok között, néhányon végigsiklott a kezem, aztán beálltam én is a táncolók közé. Na nem csak úgy egyedül, egy szőke csirkét néztem ki magamnak, felé indultam meg, de aztán...
Egy ismerős arcot pillantottam meg. Micsoda véletlen! A lányka a sikátorból! Chris vagy hogy is hívták.
Láttam, hogy nem igen tetszik neki a pasas, aki nyomul rá, szóval úgy gondoltam átveszem az ipse helyét. Odaléptem hozzájuk, majd félretoltam a csávót.
-Húzz el haver. - néztem rá igen csúnyán, majd a lányhoz fordultam, nem törődtem tovább a sráccal.
-Szabad egy táncra? Nyugi, már vacsiztam. - kacsintottam rá, arcomon pedig mosoly virult.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 31
✤ Regisztráció : 2014-04-14
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Ingyenélő

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Mon Jun 16, 2014 6:13 pm
Cody & Chris[You must be registered and logged in to see this image.]
Csupán pár nap telt el az ominózus reggel, délután és este óta, amikor is azt hiszem, közeli barátságba kerültem a halállal. Nem is csodálkozom rajta, hogy ki sem akartam dugni az orrom a Ian házából, de még a szobából sem. Nem beszéltem fogadott bátyámmal, a telefonomat is kikapcsoltam, hogy Ian édesanyja se zargasson. Úgy éreztem, ki kell pihennem magam, ami azt hiszem, sikerült is. Túl is tettem az egész dolgon magam, bár az után, hogy az a vámpír elsétált, még a rendőrökkel is volt egy köröm. Elég nehéz volt bemagyaráznom nekik, hogy nem tudom, mi történhetett szegény sráccal, már így találtam rá.
Volt mit feldolgoznom, azt hiszem... De a harmadik nap után, meguntam az otthon gubbasztást, ezért egy hirtelen ötlet után, kicsinosítottam magam, felkaptam egy rövid szoknyát, egy igen merész toppot, magassarkút és már mentem is az első szórakozóhelyre, ami az utamba került. Este volt már, Iant nem találtam otthon, szerencsére, így nem kellett lefutni a szokásos köröket.

Igazán kellemes helyre bukkantam, ahol már az első körben mellém szegődött valami gyerek, hogy fizeti a piámat, amit csak szeretnék. Semmi jónak elrontója nem vagyok, így szívesen elfogadtam. El is beszélgettünk valami hihetetlenül unalmas témán, aminek a felére sem emlékeztem a beszélgetés végén, de azért csak adtam a szépet, mert örültem, hogy legalább emberrel beszélgetek.
Akkor kezdődtek a problémák, mikor elhívott táncolni. Persze, hogy belementem, csak a parketten a többi táncos között, kicsit felszabadult, így merészen tapizott, ahol csak ért, én meg nem győztem levakarni magamról. Már éppen azon voltam, hogy megkockáztatva a kidobást, agyon ütöm.
  


note: Nos, ahogy ígértem, itt is kezdő Very Happy

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sat May 31, 2014 1:35 pm


Lydia&Benjamin

Lezárt játék!

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Thu May 29, 2014 12:23 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]

lydia


[You must be registered and logged in to see this image.]
benjamin
Eddig még egyszer sem éreztem ezt a kémiát kettőnk között. A gyűlölet teljes mértékben elvakított. Hogy bánom-e? Nem tudom ez, majd később kiderül. Egyenlőre roppantul élvezem a helyzetet. Csak rajta múlik, hogy megbánom-e avagy sem. Neki kell bizonyítania. Nem igazán volt dolgom olyan férfival, aki rossz lenne az ágyban, mert hát.. Hosszasan szoktam kiválogatni, hogy ki az, akit beengedek az ágyamba. Van, aki már az első percben meggyőz és több sem kell annál. De jelen pillanatban nem tudtam, hogy mire számíthatok. Soha nem figyeltem meg még Ben-t ilyen szemmel. Kisebb bűntudat növekszik bennem, amiért hajlandó vagyok odaadni magam a szerelmem gyilkosának. De ő már nincs itt és nem kellene azon rágódnom, hogy mit nem támogatni és mit támogatna.. Meghalt. Az emlékét gyalázom meg ezzel talán Habár nem teljesen igaz. Mert még mindig bosszút állhatok. Az egyáltalán nincs megtiltva, hogy félrevezessem az ellenségemet. Az pedig végképp nincs, hogy mégis hogyan. Először egy kis szórakozás és aztán a munka.
Hmm, ha ezt szeretnéd, akkor bizonyíts. – Nem vagyok az az ölelkezős típus, de mikor kezeimet a háta mögé helyezi arra kényszerítve engem, hogy átöleljem egyáltalán nem ellenkezem. Finoman végigsimítok a hátán, majd egy kicsit eljátszadozom a körmeimmel is a hátán. Nem akarok túl kemény lenni még most, így csak finoman húzom végig a körmeimet feszes hátizmain.
Nem voltam oda a beszédes férfiakért, mert úgy voltam vele, hogy akik szerelmesek azok beszélgessenek. S azok, akik csak a testi élvezetekre hajtanak hagyják ezt a beteges baromságot. Nekünk kettőnknek amúgy sem volt túl sok pozitív dolga, amiről úgy igazán beszélgethettünk volna. Főleg nem olyanok, amik ide tartoznak. A múltunk felhánytorgatása csak mindkettőnkben keserű emlékeket idézne fel és nem azért vagyunk itt, nem? Örömet akarunk okozni a másiknak.. Vagyis inkább saját magunknak. Meghajoltunk testünk akarata előtt. Vágyunk a másikra. Hiába mondják azt, hogy vékony a határ a szerelem és a gyűlölet között tisztában vagyok azzal, hogy ez az egész csak testi vágy. Nem több, nem kevesebb.
Mikor végre befejezte a dumálást halkan felsóhajtottam, ahogy a legérzékenyebb pontomat kezdte el kényeztetni. Meg kell mondanom, hogy nagyon is tudta, hogy mit csinál. Többet akartam. Még többet. Finoman megemeltem a csípőmet, hiszen az őrületbe kergetett. Olyan hamar abbahagyta, hogy a testem, már teljes mértékben kezdett megőrülni a vágytól.. Befejezésért könyörgött. Itt és most.
Elmosolyodom a szavaira. Igaza van. Előbb is eszünkbe juthatott volna ez az egész. Ez a vágy teljesen elveszi az eszemet.. Akarom őt. Túlságosan is. Talán egy kicsit betegesen is vágyom rá. De nem érdekel. Most semmi nem érdekel. A testem megérdemli ezt.. Önmagamat kínoznám azzal, ha itt és most véget vetnék mindennek. Még túl korai.. Halkabb nyögések sorozata hagyja el ajkaimat, majd egyre hangosabbá vállnak minden egyes mozdulattal. Csípőmmel vele együtt mozgok. Mohó vagyok. Még talán életemben nem voltam ennyire mohó ezen a téren és nem mondhatjuk azt, hogy olyan rövid ideig éltem volna. Míg ő a nyakamat harapdálja én a hátába mélyesztem a körmeimet nem törődve azzal, hogy a vére immár mindkét kezemet borítja.[You must be registered and logged in to see this link.] note: bocsi, hogy késtem.  bújik  
ઈ music: [You must be registered and logged in to see this link.]  
ઈ words: 488  

Last edited by Lydia Cordelia Snow on Sat Jun 07, 2014 3:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sat May 24, 2014 12:18 pm


Lydia & Benjamin
LET'S BE MINE


[You must be registered and logged in to see this image.]

+18

Tisztában vagyok vele hogy ez a pillanatnyi tűzszünet közöttünk nem örökre szól. Ha róla van szó soha nem lehetek elég felkészült. Boszorkány.. lényegében, azt tehet, azt csinálhat velem amit csak szeretne. Bár, meg kell hogy mondjam még élvezem is hogy erősebb nálam. Sosem szerettem a gyenge nőket, velük túl unalmas, nem küzdenek, nem élnek sokáig kezeim között. És meg kell hogy mondjam Lydia egy főnyeremény lenne számomra ha nem ilyen múlttal rendelkeznénk. De sajnos vagy nem sajnos, az időt nem lehet visszaforgatni, s talán nem is változtatnék semmin ha ez még is megtörténne. Mindent, pontosan ugyanúgy csinálnék mint akkor. Semmit nem bántam meg..nem bántam meg hogy magamra vállaltam az egészet, mert akkor lényegében megvontam volna magamtól egy ilyen gyönyörű nő társaságát, is. Aztán kitudja még mit hoz a jövő.. egy biztos, bennem megindított valami folyamatot ez a nő.
Felnevetek reakcióján, majd hirtelen lefagy a mosoly arcomról. Bármennyire is élveztem volna egy harmadik személy társaságát meg kell hogy jegyezzem örülök, hogy végül nem ment bele. - Ne írj le előre, szépségem.- Rákacsintok majd egy hirtelen mozdulattal megragadom mindkét kezét s hátam mögé helyezem ölelésre bírva őt. Neki feszülök teljes testtel, s arcaira tapasztva kezemet csókolom meg.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tény, hogy sokat beszélek.. még engem is meglep. Nem szokásom ennyire jártatni a számat, főleg nem az ilyen helyzetekben, de valamiért úgy éreztem, késztetést éreztem rá hogy még méég csipkelődjek. De azt hiszem, ezt most kicsit félre kell raknom, s engedni a vágyam beteljesítésének. Utána pedig.. bármi megtörténhet.
- Igazad van. Minek is jártatom a számat ha.. - Megragadva nadrágját szabom le róla azt, s hasára, alhasára gyengéd csókot nyomva hajolok vágya forrásához s szemébe nézve nyalom körbe számat. - használhatom kellemesebb dolgokra is? - Eltűröm az útból a maradék felesleget a lányon, s először ujjaimat engedem útjukra, majd nyelvemmel is társulok izgatásában s közben végig őt nézem, a reakcióját tetteimre. Mindig is értettem a nőkhöz, tudom mi kell nekik. Épp ezért is nem adom meg tovább neki ezt az örömöt. Abba hagyom a felénél, s vissza hajolva fölé csókolom meg. A nadrágomba nyúl, aminek hatására elmosolyodok s felsóhajtok kezeit érezve büszkeségemen. Ő irányít.. kicsit kiszolgáltatva érzem magam felette, de egyelőre nincs is ezzel bajom. Konkréten viszonozva szívességem letépi rólam a nadrágot, majd újra maga fölé irányít. A fülem harapása hatására az egész testemet végig járó bizsergés miatt mocorogni kezdek felette, érezhetően tudja hogy mitől döglik a másik fél. - Csak tudnám ez miért nem jutott eddig eszünkbe. - Suttogom ajkaira majd férfiasságomhoz nyúlva kezeimmel rásegítve helyezem be azt vágyai forrásába. Durvaságot kért.. amit kérés nélkül is teljesítettem volna. Mindenféle gyengédség nélkül gyorsan, s erőteljesen kezdem mozgatni csípőmet, kihasználva vámpíri létemnek előnyeit. A nyakához nyúlok közben, s mutató ujjamat végighúzom rajta, majd számmal is ugyanezt végig csinálom, végig nyalva nyakát s néhol gyengéden beleharapva fakasztom ki vérét.
↯ words: 461 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note: bocsi a késésért.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sat May 17, 2014 6:02 pm

+16/+18


to ben; i want you so bad i can't breathe

[You must be registered and logged in to see this image.]
Soha nem gondoltam volna, hogy ez a pillanat valaha is eljön majd. A gyűlölet egy apró pillanat erejéig a háttérbe szorul s a vágy kerekedik felül. Hogy meg fogom-e bánni? Lehet. Nem tudom. A jövő homályos előttem. Szeretek tervezgetni. Csak akkor, ha valami a bosszúval kapcsolatos. S most sem biztos, hogy ezt a helyet ő élve fogja elhagyni. Nem ígértem semmit. Egyszerűen csak jól akarom érezni magam. S jelenleg pontosan azt teszem, de a végkifejlett még mindig lehet ugyanaz, ami ezelőtt volt. Én élek s ő meghal. Akkor talán bátran kiépíthetek egy életet magamnak. Nem kell félnem attól, hogy valaki hátba támad. Még egy esélyt adok magamnak a boldogságra és arra, hogy talán örökre s visszavonhatatlanul összetörjek. Utána pedig már nem marad belőlem semmi csak a puszta sötétség. S akkor talán igaza lesz, majd Ben-nek, hogy egy senki leszek. Mert utána már nem lesznek erkölcseim. De nem szabad ennyire előre gondolkodnom. Az sem biztos, hogy találok valakit, aki érdemes a szeretetemre.
Ez a helyzet mindkettőnk számára veszélyes. Kockáztatjuk az életünket azzal, hogy ilyen közel kerülünk egymáshoz. Hogy ilyen közel engedjük a másikat. Konkrétan megengedjük a másiknak, hogyha úgy gondolja megölhessen. Azonban én nem szándékozom megadni ezt az örömöt neki. El akarom venni az eszét. Nem akarom, hogy gondolkodjon. Azt akarom, hogy az egyetlen dolog, amire emlékezzen azaz én nevem legyen. Nem a sajátja az enyém. Az őrületbe akarom kergetni.
Elhiheted, hogy amíg én itt vagyok nem lesz szükséged harmadik személyre.. Ami viszont engem illet. Még nem győztél meg a képességeidről. – Nem szívesen osztoznék rajta. Szeretem, ha egy férfi figyelme teljes mértékben rám irányul. Ha valakivel vagyok, akkor arra a személyre koncentrálok. Eggyel többnél, már megoszlik a figyelem, amit nem szeretek. Akkor sem, ha két férfi vágyna az én figyelmemre. Nem.. Én inkább annak a híve vagyok, hogy koncentráljunk egymásra. Kettőnk öröme mindig többet ér, mint három emberé. S ez sokkal intenzívebb is.
Mindig ennyit beszélsz? – Kérdezem, miközben megforgatom a szemeimet. – Most nem a szavakkal kell bizonyítanod.. A tettekkel kedvesem. – Semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy szavakkal vetkőztessen.. Szavakkal nyűgözzön le. Ilyen helyzetekben az számít, hogy mit cselekszik a másik. Nem az, hogy mit jártatja a száját. Sosem szerettem, ha valaki túlságosan sokat beszélt. Valahogy mindig untatott az ilyesmi.
Amint kezem a nadrágja alá siklik elvesztem a fejemet. Nem tudom, hogy mikor éreztem utoljára ekkora vágyat valaki iránt. Azt akartam elérni, hogy ő legyen az, aki megőrül értem, de azt hiszem ez az egész visszafelé sült el, mert minden egyes porcikám sóvárog utána. Főleg, hogy most a kezemmel rámarkolok méretes, kemény férfiasságára, amitől felsóhajtok s pusztán attól, hogy megérintettem bizseregni kezd az egész testem. Magamban akarom tudni. S nem akarom, hogy finom legyen. Nem vágyom gyengédségre. Azt akarom, hogy vadul a magáévá tegyen. Nem vágyom semmi másra.
A lehető leggyorsabban szabadítom meg a felesleges nadrágtól, majd ráharapok alsó ajkára és finoman meghúzom, majd hátrafekszek a pulton őt is magammal húzva. Fejét a melleim közé nyomom, majd a hajába markolva húzom feljebb s a fülébe suttogom. – Meg se próbálj gyengéd lenni. Mutasd meg mit tudsz nagyfiú. – A mondat végén finoman megharapom a fülét, majd pedig lábaimat keresztezve a derekán várom, hogy végre cselekedjen. Elég volt a dumából.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sun May 11, 2014 4:38 pm


Lydia & Benjamin
LET'S BE MINE


[You must be registered and logged in to see this image.]

+16 legalább!

Kissé ironikus számomra hogy végül idáig jutottunk. Soha nem felejtem el azt az estét, azt amit tett. Nem becsülöm le, nem becsülhetem le. Mesmerek.. amilyen ritkák, olyan erősek is főleg ha az ember először találkozik eggyel. Neki nem esett nehezére kettőt is irányítása alá vonni, én pedig semmit nem tudtam tenni ellenük.. magamat is hibáztatom egy részt tehetetlenségem miatt, gyenge voltam. De hiába gondolok arra amit tett egyszerűen ez az utálat, ez a gyűlölet elmúlt.. idejét vesztette bármennyire is szeretném , s tudom nem kéne. Az én esetemben igaz az a mondás, hogy az idő mindent megold. Enyhült bennem, de ezt neki, illetve húgomnak sem kell tudnia. Bosszú ide vagy bosszú oda, egészen eddig meg sem fordult a fejünkben hogy végül egymás karjaiba végezzük ilyen értelemben. Akkori szerelmeink forognak sírjukba tetteink miatt valószínűleg. Sajnálom, de ha én akarok valamit.. nem fogom vissza magam. S bármennyire is tudom veszélyes ilyen közel engednem magamhoz, bármelyik pillanatban vissza élhet vele.. de tegye. Állok elébe, az egésszel igazából saját maga ellen játszana. Illetve én is tehetnék, kihasználhatnám de nem teszem. Nem akarom elrontani ezen pillanatokat, nem tudnám elrontani olyan szintű vágyat érzek iránta, másra nem tudok gondolni csak arra hogy magamévá tegyem végre, érezni akarom minden porcikáját, birtokolni akarom még ha csak egy éjszakára is de az enyém lesz. Ebben pedig senki nem állíthat meg, még ha egy ilyen helyszínen is vagyunk hogy bármelyik pillanatban jöhet valaki.. ez is csak izgalmasabbá teszi ezt az együttlétet. Megint nőkkel jön. Kezdem azt érezni hogy nem lenne ellenére egy nővel való együtt lét, de ha itt vagyok én akkor ne merészeljen ilyenekre gondolni, csak rám figyeljen. Viszont a célját elérte. Értem én, a durvaság híve s jobban élvezi azt, ha így bánok vele. -Nők, nők.. ha még egyszer kiejted.. - Fenyegetően nézek rá, s visszalépek hozzá. -a szádon.. - Szája felé hajolok, mintha meg akarnám csókolni s ahogy hajol felém ő is úgy hajolok el tőle s elmosolyodom. Kicsit húzzuk őt. - ezt a szót.. hívok egy harmadik személyt.- Micsoda fenyegetés hallatszott tőlem. Nézésemből ítélve valami komolyabbra, másra számíthatott s a végére benyögök egy ilyet. Amennyire nem mutatom magam komolynak, olyan szinten gondolom komolyan. Nem lenne ellenemre a dupla élvezet.
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Lelkiismeret furdalás, drága. Csak ezért. - Ezt akartam elérni hogy róla beszélek, közben mégis velem van, a haláláért felelős személlyel. Én kapom meg őt, és nem az a bizonyos Colin, akinek már nevét is elfelejtettem. Ha meg is gondolná magát innentől már nem engedem el.. lassan célba érek, nincs megállás akár akarja, akár nem.
Ösztönöz nyögéseivel, még jobban ki akarom készíteni őt. Míg a szám mellbimbójával játszik egyik kezem társaságában addig másik kezemet lejjebb csúsztatom testén végig simítva a ruhától megszabadított szabad testét. A combjába markolok, majd egyre beljebb érve simogatom érzékeny pontját nadrágon keresztül, s lassan kigombolni kezdem azt. Nem sietem el, ráérünk. Időnk pedig van bőven. Ráemelem tekintetem ahogy hajam húzza, s viszonozva csókját mosolygok bele majd ahogy alsó ajkamba harap nyomok egy újabb csókot ajkaira s szó szerint állom, egy rövidebb ideig hogy nadrágon keresztül kényeztesse férfiasságom, majd megragadva kezét nyúlok bele nadrágomba jelezve hogy úgy folytassa.
- Mit gondolsz elég működő képes? Szükség van viagrára?- Élek vissza a nemrégiben engem illetett szavaival amire nem kaptam választ azóta sem. Fel térdelek a pulton szabad utat hagyva neki.
↯ words: 665 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note: gyengeee


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sat May 10, 2014 4:42 pm


Lydia&Benjamin
i can't resist you

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ha most valaki megnéz minket talán azt mondaná, hogy egy szerelmespár, aki nem bír magával. De érdekel is engem. Oké egy teljesen nyilvános helyen vagyunk. Azonban sikerült elérnünk, hála Ben egy kis friss átváltoztatottjának, hogy az egész hely kiürüljön mindössze pár perc leforgása alatt. Nem, mintha különösebben zavartatnám magam, ha valaki betévedne nézőközönségnek. Nem vagyok az a típus, aki szégyellős valami miatt. Talán nem volt túlságosan jó ötlet egymásnak esnünk, de most mit lehet tenni? Azóta éreztem a vibrálást a levegőben, hogy először megcsókoltam bebizonyítva azt, hogy egyáltalán nem vonzódom hozzá. Pontosabban annak az ellenkezőjét, ami most történik. Már akkor is éreztem ezt a vonzást, amit eddig nem éreztem, mikor vele voltam. Vagy csak egyszerűen nem akartam figyelembe venni azt a lehetőséget, hogy valamilyen szinten vonzódom hozzá. Ezzel az egésszel bemocskolom Colin emlékét. Nem kötődhetek mindig hozzá. Halott és már semmi esély nincs arra, hogy újra az életem része legyen itt az ideje, hogy tovább lépjek. A bosszúmat nem fogom feladni, de azért elszórakozhatok egy picit a bosszúm célpontjával, nem? Nincs semmi és senki aki ezt megtilthatná nekem. A saját szabályaim szerint élek és ő is. Ha mi úgy döntünk, hogy ez nekünk így jó, akkor megtesszük mindenféle gondolkodás nélkül. Én pedig jelenleg semmi okot nem látok, arra, hogy mégis miért kellene búcsút intenünk ennek a jó kis mókának. Az iránta érzett vonzalmat még mindig tagadom. Szavakkal, de a tetteim ellent mondanak ennek és ezt ő is nagyon jól tudja. Nem adom meg neki azt az örömöt, hogy kimondom, hogy vágyom rá. Érje be azzal, hogy kimutatom.
Sosem szerettem, ha valaki túlságosan gyengéden bánik velem. Az a szememben nem tűnt másnak, mint gyengeségnek. Ha valaki nem képes összeszedni magát és megmutatni, hogy mire is képes, akkor semmi esélye nem volt nálam. Ben.. Ben különleges volt. Megvolt benne az erő, de ugyanakkor ott volt az a bizonyos felesleges gyengédség és, amit most nem kívántam megtapasztalni. Lehet, hogy a succubusának megmutatta s élete nagy szerelmének is én ebből többet nem kérek. Nem vágyom már a megtörhetetlen szerelemre. Az egyetlen dolog, ami engem uralhat az a vágy. S ez a vágy most is átvette felettem az irányítás pont ezért sodort legnagyobb ellenségem karjaiba. De én ezt sem bánom, mert élvezem. Méghozzá nagyon is. – Ha azt akarnám, hogy valaki gyengéd legyen hozzám egy nőhöz fordultam volna, szóval még véletlenül se fogd vissza magad. Azt nem szeretem. – Nem, mintha olyan gyakran fordulnának meg nők az ágyamban. Sőt még nem is igen fordult meg egy sem. Nem állnám útját a szórakozásnak az biztos. De, ha már dönteni kell akkor én inkább a férfiakhoz fordulok, mert nem szeretem, ha valaki túlságosan gyengéd. Egy nő pedig nem mindig lehet olyan kemény, mint azt én elvárom.
Most komolyan ebben a helyzetben arról akarsz beszélgetni, hogy mégis milyen életem lenne, ha Colin még mindig élne?  Ha azt akarod, hogy kiábránduljak elég jó úton haladsz efelé, drágám. – Most legkevésbé akartam Colin-ra gondolni és arra, hogy milyen életünk lehetett volna. Gyerekek. Egyszerű mégis békés élet. Ezt akartam. Ez volt a vágyam akkoriban. Most pedig olyan már, mintha egy másik életben történt volna. Megváltoztam és soha nem leszek ugyanaz a személy, aki egykoron voltam és, ha őszinte akarok lenni nem is akarok az lenni. Mert mindenki s minden változik. Miért maradjak ugyanolyan? Unalmas lenne. Ebben az egyben igaza van Ben-nek talán ráuntam volna az életemre, de lehet, hogy nem. Azonban ezt sajnos most már nem fogom megtudni. Soha.
Látom rajta, hogy egy kicsit el van kalandozva. Pontosan ezért akarom az őrületbe kergetni, hogy egy kicsit visszatérjen a jelenbe. Ha velem van akkor velem van. Nem csak testben, de lélekben is. Azt akarom, hogy a gondolatait csak én töltsem meg. Pontosan ezért vettem az ő vérétől vörösre festett ujjamat a számba. Tudtam, hogy mennyire fel fogja csigázni és egyáltalán nem csalódtam. Hátam hamarosan a kemény pulthoz simult. Halvány mosoly kúszott az arcomra, majd hamarosan halk nyögések hagyják el ajkaimat, ahogy a melleimet kényeztetni. Meg kell mondanom az őszintét nagyon is jól tudja, hogy mit csinál.. Az őrületbe kerget. Ezt akarjuk a másiktól.. Az őrületbe akarjuk kergetni.
Beletúrok sötét hajzuhatagába és finoman megrántom, hogy a szemeibe nézhessek, majd pedig vigyorogva húzom magamhoz, hogy szenvedélyesen megcsókolhassam és finoman beleharapok alsó ajkába, miközben a szabad kezem végigsimít a mellkasán, majd pedig a nadrágjához érve az anyagon keresztül kezdem el őt ingerelni.


714 [You must be registered and logged in to see this link.] +16 [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Mon May 05, 2014 5:00 pm


Lydia & Benjamin
LET'S BE MINE


[You must be registered and logged in to see this image.]

+16 legalább!

A bosszú az ami összeköt minket, a másik iránti gyűlölet. Mondjuk valljuk be.. öregszünk, s kezdünk kijönni szerepünkből. A gyűlöletet ha csak pár óráig is de felváltja vágy. Akarjuk egymást, de ennél semmi több. Mostanság láthatóan s érezhetően is kezd elavulni ez a bosszú dolog, a másik bántalmazása. Tervezgetés, erő fejlesztés s a másik figyelése, hátha elkövet egy újabb hibát. Talán ez az ami jellemző ránk. Sokkal elővigyázatosabbak vagyunk mint régen. Nem hiába, az idők során mindenki tanul hibáiból. Mondjuk ez alól én kivételt élvezek. Nem akarom nevén nevezni, Wendy.. beleestem. A többit pedig inkább ne is soroljuk. De hű maradok ahhoz, hogy veszélyesen élvezhető az élet. Néha kell az, ami elvonja a figyelmem a több évszázada tartó kis csatánkról, s újult erővel térek vissza. Bár ezt most nem mondhatnám el magamról. A lehető legjobbkor hozott össze minket a sors. - Minden tetted ezt bizonyítja, Lydia. - Kinevet.. a mai nap folyamán nem most először. Én pedig teljesen komolyan gondolok mindent. Igazam van.. nem csak pozitív érzései lehetnek valakinek. Lydiaról van szó s kétlem hogy neki bárki felé is lennének pozitív érzései. Ha csak nem, van valakije.. ezt a csatát ha sejtésem jó ő sem egyedül vívja. Van segítője, kell lennie. Nem becsülhet alá, bár azt egyelőre még mindig nem tudja remélhetőleg hogy visszajött a képbe a húgom. A húgom, aki miatt lényegében ez az egész kialakult közöttünk. Nem neheztelek rá, talán még szívességet is tett vele.
Az arcához nyúlok,s gyengéden végig simítom ujjam külső felével. - Mond csak.. most mit érzel? Vagy..- Kérdőre vonom. Érintésem feltüzelheti esetleg, undort is válthat ki belőle. Az arcán végig húzva kezem a nyakán át a hajához csúszik át lassan, majd megragadom szőke fürtjeit, s hátra húzom fejét. Lassan nyakához hajolok, közben suttogom. Most?- Gyengédségből hirtelen kicsit durvulhatunk is, kinek mi jön be. Őszintén én inkább a másodikra tenném a voksomat. Nem vagyok a gyengédség híve, nem holmi porcelán baba akire vigyázni kell, hátha eltörik. Másik kezemmel lefogom a vállát, esélyt sem adva szabadulására. Kedvem támadt belemélyeszteni fogaimat nyaki ütőereibe, de helyette egyelőre lassan, végig nyalom nyelvem hegyével nyakát, s füléhez érve engedem el végül a lányt. Elválok tőle, s egy kisebb lépést hátrálva tőle kacsintok rá.
Elmosolyodom reakciójára. Tudtam hogy ezzel végül sikerül kicsit feltüzelnem őt. Egy fajta gyenge pontja ha az akkori szerelméről, a vele adott dolgokról beszélek kissé lenézően, vagy számára nem tetszően. De azt hiszem még nem tettem rá elég lapáttal, ki akarom hozni sodrából.
- Lydia.. gondolj csak bele. Ha én nem vagyok, már régesrég valami kis tanyasi anyuka lennél, s művelnéd a földedet miközben a szerelmed a tv előtt inná a kis söröcskéjét. Gyerekek futkoznának melletted, idegesítenének. Kíváncsivá tett, vajon milyen anyuka lennél te. Jelen helyzetben.. nehezem bírom ezt elképzelni rólad. - Igyekszem hitelesen átadni képzelgéseimet, de őszintén tényleg kíváncsi lennék, hogy milyen szülő is lenne belőle. A jelen álláspontunk szerint viszont.. ez nem mostanában fog bekövetkezni, nem mostanába deríthetjük ki. Simán el tudnám képzelni hogy mélyen magában nagyon is akar legalább egy gyerkőcöt. Velem ellentétben, természetesen. Nem akarok, nem vonz, nem tudom kezelni őket.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ilyen közel vagyunk egymáshoz, én közben végig húgomra gondolok. Ígéretet tettem neki, ami megtörni látszik ebben a pillanatban. Mindig beszoktam tartani.. de a lapokat itt és most nem csak én osztom. Nem tudok ellent mondani a vágynak amit Lydia iránt érzek, ezért is hagyok neki. Tetteivel felcsigáz. Végig húzza kezét testemen, magához ránt. Nézem amit a saját vérem áztatta ujjaival művel. Körbenyalom számat, s elmosolyodom.
- Ne kínozz, Lydia. Az az én dolgom lenne. - Nem bírom tovább nézni amit művel. Egyszerűen olyan szinten magamévá akarom tudni hogy megszüntetve közöttünk a távolságot kapom el kezét, s a pultra feltérdelve nyúlok mellkasához, s hevesen hátra döntöm őt. Térdemet lába közé helyezve kerülök felé. Kezeit lefogom, s válla felé emelem majd megcsókolom.
- Én következem, szépségem. - Ketté tépve felsőruházatát szabadítom meg a jelenpillanatban zavaró, felesleges ruhától. Nyakához nyúlok egyik kezemmel, míg a másikkal a mellét támadom be, majd társítom mellé nem sokkal utána számat is. Erősebb, gyengédebb szívásokkal jutalmazom, s néhol gyengédebben harapom.
↯ words: 665 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note: közeledünk.. Embarassed Very Happy


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sun May 04, 2014 3:03 pm


Lydia&Benjamin
i can't resist you

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem tudom pontosan megmagyarázni, hogy mégis mi az, ami vonz hozzá. De minél előbb ismerem be magamnak, hogy vonzódom hozzá annál hamarabb tudok túlesni ezen az egészen. Legyűröm magamban az érzést vagy éppenséggel engedek a csábításnak, hogy végleg magam mögött tudhassam. Ha őszinte akarok lenni a második egy kicsit szimpatikusabb. Vágyom rá és láthatóan ő is vágyik rám. Ez a folyamatos csipkelődés pedig még csak rátesz a dologra. Valahogy ez a folyamatos ellentét az, ami egymáshoz vonz minket. Nem hiába.. A mágneseknél is a két pozitív taszítja a másikat. Szükségünk van ezekre az ellentétekre. Mert ezek nélkül elvesznénk. Unalmas lehetne. Nem, mintha bármit is akarnék tőle. A testem kívánja nem a lelkem. Ezt még elég könnyen meg tudom határozni. A szívemet soha többé, senki nem képes elnyerni. Darabokra törött, majd megfagyott s most már, mint egy darab kő úgy dübörög a mellkasomban jelezvén, hogy még élek. Ezzel már semmit nem lehet kezdeni. Halálra van ítélve. Nem, mintha akarnék bármit is érezni.. Csak felesleges fájdalmat okoznék magamnak ezzel.
Hmm, miért szerinted vannak érzéseim?  – Nevetnem kell a feltételezésétől. Vágy. Ennyiben ki is merül ez az egész. A levegőben tapintható a feszültség, de hogy éreznék iránta valamit? Talán gyűlöletet és megvetést. Megölt egy olyan személyt, aki még csak nem is ártott neki. Colin jelentette számomra a világot. Előtte elcseszett volt az életem. Mikor megismertem minden megváltozott és a pozitív irányba kezdett el haladni. De most, hogy nincs.. Elveszettnek kellene éreznem magam, de nem érzem. A bosszúm az, ami éltet. Mihez is kezdenék nélküle? Csak sodródnék az árral, ami hosszútávon nem kifizetődő.
Szóval most azt akarod mondani nekem, hogy tulajdonképpen szívességet tettél? Nevetséges vagy komolyan. Még, hogy nem unatkozom melletted? Miért szerinted mellette unatkoztam akár csak egy percre is? Szerettem s ő viszont szeretett ez volt a kapcsolatunkban az egyetlen, ami biztos volt.. De nem neked fogok papolni a kapcsolatokról, amikor ha ránézel egy párosra azt sem tudod megmondani, hogy melyik a férfi és melyik a nő, mert annyira vak vagy. – Dühös voltam, hogy azt hitte szívességet tett nekem. Lerombolta a világomat. Colin-nal nem unatkoztam. Mindig voltak hullámvölgyeink, de egyik sem volt túl komoly, mert tudtam szeret. Ennél több pedig nekem nem is kellett, ahhoz, hogy megbízzak benne.
Hogy miért csókoltam meg? Miért engedtem el a szívét? És mégis miért követem el életem talán legnagyobb hibáját? Jó kérdés. A válasz pedig roppant egyszerű. Vágyom rá és ő is rám. Ez az egész egy játék, amibe az egyikünk előbb utóbb beleroskad. Én már mondhatni képtelen vagyok a szerelemre, amíg ő. Nem éppen arról híres, hogy lemondjon az igaz szerelemről. Akkor bele sem habarodott volna abba a succubusba. Ez is egy volt a sok hibája közül. – Fogd be.  – Suttogom, majd finoman beleharapok alsó ajkába. Nyaka köré csavarom a kezemet, majd pedig lecsúsztatom a mellkasán egészen a nadrágjáig, aminek a szélét megrántva húzom közelebb magamhoz. A kezemet még mindig az ő vére borítja. Elmosolyodva húzódom el tőle, majd a szemeibe nézve veszem a számba az egyik véres ujjamat. Játszadozom vele. Az őrületbe akarom kergetni. S remélhetőleg ez sikerülni is fog. Nem szokásom elbukni.


506 [You must be registered and logged in to see this link.] megjegyzés [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sat May 03, 2014 8:09 pm


Lydia & Benjamin


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem tartom magam nagy nőcsábásznak. Nekem a szex maximum csak másodikként szerepel a fontossági listámban, soha nem volt az első. Férfi vagyok, vannak vágyaim ez tény.. de még sem ez a dolog hajt előre. Nem szeretek kedveskedni, nem szeretek ismerkedni, se az ehhez fogható dolgok. Nem vagyok a gyengédség híve. A kínzás.. mindig is ez volt az előbbre való nálam. Vagy éppen Lydia. Minden ami vele kapcsolatos vagy ellene. Soha nem kellet küzdenem egy nőért, nem volt kihívás. Kinézetemnek köszönhetően jöttek maguktól, most még is a stílusom miatt kritizálnak. Jól fogadom, kezelem. Nem izgatom túl magam a helyzeten, vágtak már rosszabb dolgokat is a fejemhez.
- Tagadd csak érzéseidet. Ne nyílj meg.. ez csak még vonzóbbá tesz téged. - Kiakarom zárni az akkori szerelmét de ezt nehéz elérnem ha szinte minden második szava róla szól. Megértem hogy fáj neki, ő volt mindene és valószínűleg a szerelmesek jelképei lehetnének ha még élne, de nem így van. Nem él már. Én vagyok itt helyette, velem áll szemben s valamiért érzem hogy legbelül élvezi, tetszik neki hogy így alakult. Ha nem "ölöm" meg a szerelmét valószínűleg már egy erdő mélyén valahol, egy lepukkant faviskóban a nép legaljaként élnék nyugdíjas, túl nyugodt életüket jó pár gyerekkel a nyakukon. Ezt az életet pedig.. nehezen tudom hozzá elképzelni ennyi idő után.
- Mondhatsz bármit de véleményem szerint beleuntál volna már réges rég a kis túl nyálasra sikeredett történetetekbe. Én életcélt adtam neked. Mellettem.. soha nem unatkozol. - Nem mondom hogy jót tettem vele ezzel az egésszel hogy "megöltem" a szerelmét akinek már tulajdonképpen ennyi idő után már a nevét sem tudom. Nem én öltem meg.. így nem tartom számon. A saját áldozataim nevére mind emlékszem.. mindig megkérdezem nevüket kivétel nélkül, legalább ennyivel megtiszteljem őket. Mindig tudok a név mellé egy arcot párosítani.
Szavai hallatán elmosolyodom és újabb csókját kiérdemelve egy egészen fura de jó érzés kap el. Elengedi az egyre gyorsabban verő szívemet. Legyen. Játszunk egymással, a másik életével ahogy azt mindig is tettük. Csak hogy ezúttal kicsit szorosabbra kötjük kapcsolatunkat.
- Ennyit arról hogy nem tetszem, te kis telhetetlen. - Közlöm vele álláspontomat két csók között. Még ilyenkor sem tudom befogni, szívnom kell a vérét ebben a helyzetben is. Hevessége mámorít s tetszik merészsége. Kezem a nyakára csusszan. Az este folyamán nem most először..csak hogy most nem ölési szándékkal. Csípőmet a lányéhoz tolom s nagyobb erőt kifejtve hátrébb kerülünk, egészen a pultig. Lesöpröm kezemmel az útban lévő pia hegyeket, majd felültetem rá a lányt, közben egy pillanat erejéig sem szakadok el ajkaitól. Szinte falom, csókja függője lettem. Nem vagyok biztos magamban.. ezzel ő is, és én is hibázunk de látszólag egyikőnk sem bírja visszafogni magát ha a másikról van szó. Egy pillanat erejéig bevillan húgom arca a csókok közepette.. ha ezt megtudja.. nem fog örülni neki. De .. igyekszem elsöpörni ezeket a gondolatokat. Nem lepődnék meg ha Lydia észrevenné hogy gondolatban nagyon máshol járok.↯ words: 475 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note: i want you..


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Fri May 02, 2014 8:43 pm


Lydia&Benjamin
i can't resist you

[You must be registered and logged in to see this image.]
Az együtt töltött perceinknek minden egyes momentumát meg kell jegyeznem. Oda kell figyelnem arra, hogy mit mond és mégis hogyan mondja. Mert azért ez sem teljesen mindegy. Elég sokat elárul a testbeszéde vagy éppenséggel a hanglejtése. Nekem pedig ezekre a kis, apró dolgokra van szükségem ahhoz, hogy egy életre elintézzem őt. Bár, ha kettőnket elnézem egy élet nagyon, de nagyon kevés. Egy örökkévalóságon keresztül akarom tönkre tenni őt. Ehhez már csak ráadás az, hogy én ettől még egy kicsit boldogabb is leszek, mert élvezem nézni, ahogy szenved.. Nincs olyan dolog, amihez hasonlítani tudnám. Talán még Ő az, aki megérti ezt az érzést, hiszen ezt a harcot ketten vívjuk. Hol egyikünk van fölényben.. Hol pedig a másikunk.
Nem bírtam ki a képébe kellett röhögnöm a szavaitól. – Ó, szóval most éppenséggel hozzám vonzódsz? Édes meg minden, de el kell keserítselek, hogy nekem egyáltalán nem vagy az esetem. Emlékszel még a szerelmemre, akit megöltél, nem? Idézd fel az arcát aztán nézz a tükörbe. Egyetlen egy még csak hasonló vonásotok sincs és mind tudod nekem ő volt a minden. Nélküle egy bosszúálló kis senki vagyok. De szeretek bosszúálló, kis senki lenni.  – Nincs mit elveszíteni. Legalábbis nem tud róla. Nem szívesen veszíteném el Lena-t például. Ő a legjobb barátnőm, ki minden egyes harcomban mellettem van. Még akkor is, ha olyan, mint egy árnyék.  Mert legtöbbször ilyen. Ezért is nem tud róla senki és ez pontosan így van jól. Nem szeretném, ha Ben vagy bárki más is tudomást szerezne arról, hogy mégis milyen „fegyver” is van a tarsolyomban. Elismerem örülök, hogy egy valkyrie a barátnőm, de én nem csak ezt látom benne.. Milyen barát lennék, ha az lenne az egyetlen dolog, amit értékelnék benne?
Fogalmam nincs, hogy miért voltak a szavai ilyen hatással rám.. Tisztában voltam azzal, hogy valahol mélyen kívánom, de amikor őt akartam piszkálni rájöttem, hogy ezzel csak saját magamat ingereltem.. Meg tulajdonképpen őt is. Ez azonban még közel sem térített el a célomtól. Nem felejtem el mit kell tennem, de testem már-már sóvárog iránta.. Hiába próbálom tagadni ez az érzés, már teljes mértékben maga köré csavart. Megrészegített.
Hmmm.. Miért ne kezdenénk rögtön egy picivel többel? – Suttogom ajkaira és közelségét kihasználva harapom meg finoman alsó ajkát és finoman végighúzom rajta a fogaimat, majd talán életem legnagyobb hibáját elkövetve eleresztem a szívét és rögtön magamhoz rántom. Szenvedélyesen kezdem csókolni ajkait ujjaim sötét hajába túrnak. Mindketten vágyunk a másikra. Miért is ne szórakozhatnánk egy kicsit, mielőtt elteszem őt láb alól? Kereshetnék okokat, de rájönnék, hogy a mi játékunkban mi vagyunk azok, akik a szabályokat hozzák. Ha úgy döntünk ehhez van kedvünk, akkor megtesszük. Őrültség. Ezzel tisztában vagyok. Még sem tudok uralkodni a vágyaimon. A testem vágyik rá. Én pedig nem szoktam megtagadni a testemtől semmiféle örömöt.


450 [You must be registered and logged in to see this link.] megjegyzés [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Fri May 02, 2014 7:14 pm


Lydia & Benjamin


[You must be registered and logged in to see this image.]
Csak nem száll le a témáról.. mondhatok neki bármit, ezt már úgy tűnik annyira a fejébe véste hogy tagadhatom, bármit csinálok még szinte rontok a saját helyzetemen. Én azt hiszem mondhatom hogy megtettem minden tőlem telhetőt.. illetve, ha csak nem próbálom meg egy kicsit más irányban terelni a dolgokat. A tervtől nem térhetek le.. nem ölhetem meg. Neki kell megölnie engem. Vissza kell fognom magam.
- Bántani akarod azt a személyt akihez vonzódom? Hát legyen. Gyerünk.. csináld. Bántsad magad. - Persze, Wendyt sem felejtem el, mert felé is vannak érzelmeim. Még.. de azok egyelőre negatívabb irányban fordultak, Lydiánál pedig egyre erősebb vonzalmat érzek. Arra hogy megcsókoljam.. hogy érezzem , magamévá tegyem őt. Egyszerűen akarom, s egyelőre ez teljesen elveszi a fejemet. Közelében nem tudok gondolkodni, csak rajta kattogok.. nem tudom bántani. Hozzá akarok érni, de nem bántani őt. Csak hogy ekkora gyengeséget nem mutathatok felé.
Mikor stílusom s engem kritizál egyszerűen csak felhúzom szemöldököm válaszul. Nem értem mi a baja vele, vagy egyszerűen csak újonnan a száját jártatja s valójában ismét az ellenkezőjét mondja annak amit gondol. Nem közeledne felém , nem csinálná ezeket ha csak egy picit sem vonzódna hozzám. A számba harapok, s mosolyra húzva számat figyelem s engedek az érzésnek. A kezére koncentrálok ami végig siklik testemen, igyekszem kizárni a szívemet szorító kezét. A kezéhez nyúlok, s a testemhez tapasztom. Nem szorítom erősen, de nem is engedem hogy elhúzza a kezét.
- Nem gondoltam volna hogy ennyire izgat a dolog. De.. - Kezét kicsit lejjebb tolom az alhasam környékére. - Kideríthetjük.. hogy vajon mi is a helyzet odalent. - Kitolom nyelvem, s megsem várva válaszát a saját gatyám alá nyúlok, szabad utat adva hogy teljes belátást bírjon férfiasságomhoz. Nem kérem ki a véleményét.. de előre látom, hogy ismét mást mind mit várok, hazudik. Eddig soha nem volt panasz oda le, a méretre, esetleg a teljesítményemre.. valamiért azt sejtem ő lesz az első.
- Ha elmondom.. kapok egy csókot? - Kihasználva közelségét lehelem rá kérdésem ajkaira. Nem akarok pont most, pont ebbe a helyzetben a volt szerelmére gondolni, se beszélni róla. Szerintem.. nem ez a legjobb pillanat arra. Csak hogy .. a tervtől is kezdünk eltérni, és egy olyan dologba belecsöppenni amitől a húgom.. lényegében ettől félt a legjobban. Én már csak azon csodálkozok, hogy nem csinált velem valamit hogy ne vonzódjak ennyire Lydiához. Hogy teljesen ellene forduljak. De szerencsémre vagy nem, de ettől megkímélt.↯ words: 394 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note: i want you..


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Fri May 02, 2014 5:05 pm


Lydia&Benjamin
be careful your life is in my hands now

[You must be registered and logged in to see this image.]
Szavai valamilyen szinten eljutnak a tudatomig, de próbálok nem is foglalkozni vele. Senki vagyok. Lehet, hogy az ő szemében tényleg egy nagy rakás szerencsétlenség vagyok, akit csak a bosszúja hajt. Amíg azonban, mikor a tükörbe nézek nem ez az első gondolatom nem is kell foglalkoznom vele. Főleg, mivel nem pont a legnagyobb ellenségem üres szavaitól fogok összeroskadni. Egyáltalán nem ismer. Fogalma nincs arról, hogy milyen is vagyok, hogy igazából ki is vagyok. De neki ez nem számít. Neki az egész világon semmi nem számít. Megölt egy ártatlan embert. Na, jó. Lehet, hogy nem volt annyira ártatlan, de nem ártott neki.. Mégis megölte. S a mai napig nem tudom, hogy mégis mi hajtotta, hogy megtegye. Azt azonban határozottan állíthatom, hogy minden egyes nap egy büntetés a számára. Még akkor is, ha nem vagyok mellette és nem fogom a kezét, hogy szenvedjen. Tudom.. Legbelül szenved. Kísérti a múlt, ahogy engem is. Ez elől pedig sajnálatos módon nincs menekvés.
Te meg komolyan elhiszed, hogy nem tudom mikor hazudsz? Próbáld még csak védeni az kis pitiáner érzéseidet, hátha sikerül meggyőznöd engem arról, hogy nincs az életedben senki sem, akit szeretnél.. Ha nem is vagy szerelmes abba a succubusba, hát egyértelműen vonzódsz hozzá. Ezért pedig félsz, hogy baja esik, ami érthető. Ezért is ő az egyik gyenge pontod.. De amire én igazán kíváncsi lennék, hogy mi még. Vagyis inkább ki. De előbb utóbb erre is rájövök, édes. – Nem félek attól, hogy elbukok. Még akkor sem, mikor az ő kezében van az irányítás. Akár meg is ölhetne, de valahol mélyen éreztem, hogy nem tenné. S, ha őszinte akarok lenni magamhoz én sem szívesen vetnék véget az életének ilyen egyszerűen mégis.. Tudom, hogy nem hátrálhatok meg, ha arra kerül a sor. Egyértelmű gyengeségként tükröződne a szemében és ezt nem engedhetem meg magamnak. Nem vagyok gyenge.
Hmm, igazad van. Nem is tudom, hogy mi vonz jobban hozzád. Az igénytelen arcszerkezeted vagy pedig a még igénytelenebb stílusod. Jobban átgondolva, ha becsuknám a szemem talán lenne esélyed. Akkor nem látnám a hülye pofádat. A hangod elmegy.. Meg végül is ez a nyáladzás is, amit csóknak hívsz. Voltál már orvosnál? Kicsit túl sok nyálat termel a szervezeted.. Már kezdem érteni, hogy miért mondtad azt, hogy szívességet tettem neked, mert amúgy sem működött volna. – Szabad kezem lesiklik a mellkasán közben egy picit szorosabban fogom a szívét, hogy még véletlenül se próbálkozzon semmivel. Mikor az ágyékához érek halványán elmosolyodom. – S ez itt.. Egyáltalán még működőképes? Vagy jelentkeztek már a korral járó problémák? Boldogan veszek neked egy doboz Viagrát, hogy elszórakozhass a succubussal, mielőtt megölöm. – Rákacsintottam és egy kicsit közelebb vontam magamhoz, de még mindig úgy helyezkedtem, hogy egyszerűen ki tudjam szakítani a szívét a mellkasából, ha úgy akarom.
Ó, drágám. Az erő már megvan, hogy megöljelek. A kérdés csak az.. Mégis mi hasznod volt a szerelmem halálából. Az egész puszta kíváncsiság. – Még mindig nem tudom, hogy mi volt az, amivel keresztbe tett neki.. Meg egyáltalán, honnan ismerték egymást annyira, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Most pedig, hogy a kezemben fogom a szívét a legkevesebb, hogy őszinte lesz velem. Vagy, ha nem.. Rá tudom venni. Bár nem biztos, hogy képes vagyok várni. Előbb fogom megölni, mintsem egy percnél is tovább hallgassam a felesleges szövegelését.530 [You must be registered and logged in to see this link.] megjegyzés [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Wed Apr 30, 2014 12:19 pm


Lydia & Benjamin


[You must be registered and logged in to see this image.]
Igaza van.. ennek a bosszúnak én sem látom már sok értelmét hosszú idők óta. Ezért nem is kerestem Lydia-t mikor semmi hírt nem hallottam róla.. egyszerűen örültem annak hogy nincs a közelben. Tudtam hogy ki kell használnom mert ez így nem lesz sokáig.. de biztos vagyok benne hogy míg semmi életjelet nem adott magáról nem a kis formás hátsóján üldögélt és várt.. nem.. tervez valamit, csinált valamit.. ebben biztos vagyok. Csak hogy.. én sem vagyok egyedül.
- Igen.. egy senki vagy. Én sem koszolnám be a kezem véreddel ha ő nem akarná. Nem érdekel hogy megölted a szerelmem.. túlléptem rajta. Úgy sem működött volna, úgyhogy tulajdonképpen egy szívességet tettél! - Közlöm vele az álláspontom rezzenéstelen arccal. Hazudozás.. az évek során mesterévé sikerült válnom. Nem tudhatja meg... nem tudhatja meg a valóságot, sem azt hogy valójában mennyire is vonzódom hozzá. Minden szörnyűsége ellenére is.. tagadni akarom, visszafojtani vágyaimat iránta. Eddig ment.. de most, hogy itt van..egyre nehezebb.
- Szerelem? Nevetséges. Te komolyan elhiszed hogy én az utóbbi időben szerettem bárkit is? Menj.. öld meg. Nem érdekel. - Igyekszem még mindig tagadni hogy soha nem szerettem Wendyt. Minden miatta van.. a kis vitánk. Hatalmas csalódás.. ez az amit hátra hagyott bennem. Tulajdonképpen már lassan azon a véleményen vagyok ha megölné csak rajtam segítene. Nem kéne mással nézegetnem..egy farkassal. Számomra már így is halott a lány. Ahogy mondtam, ígértem.. az ő életüket is megkeserítem, s ha Lydia keze eljárna helyettem nem kellene átélni azt a fájdalmat. A fájdalmat hogy én bántsam, hogy én öljem meg. Mert menne.. egy percig sem hezitálnék. Rezzenéstelen arccal ölném meg őt, s 100%-ig lezárnám a mi kis kapcsolatunkat. Hogy ezzel egy újabb ellenséget szereznék magamnak? Hozzá szoktam. Neal.. nem félek tőle.
Szar egy helyzet... ha őszinte akarok lenni, félek a haláltól. Milliószor meghaltam már.. de tudtam hogy visszatérek. Most is..van rá esély..de a kín amit át kell élnem.. nem kívánom senkinek. Ha tényleg fel lennék készülve a halálra tulajdonképpen csak annyit kéne tennem hogy hátraugorva vetek véget saját életemnek.. kíváncsi lennék.. vajon mit szólna hozzá Lydia.
Érezve puha ajkait, s hogy egy pillanat erejéig még viszonozza is biztossá tett abban hogy tagadhatja, de tetszik neki is a helyzet. Közelségétől a szívem kezei között még nagyobbakat , s gyorsabban ver. Elmosolyodom. Vére lassan folyni kezd a nyakára ejtett seb miatt. Nem engedem el a kampóval.
- Megkaptam lényegében egy töredékét annak, amit akartam. Te pedig.. egy olyan férfit készülsz megölni, akit bármennyire is utálsz állításod szerint tettei miatt, de vonzódsz hozzá. Felkészültél? Felkészültél, Lydia? - Homlokomat a lányéhoz tapasztom, s felváltva nézek szemébe és szájára. Érezhetően izzik közöttünk a levegő. Ha megakar ölni akkor pedig most tegye. Hogy véget vessen ennek az átkozott körnek. Hogy véget vessen az életemnek..
- Ha elárulom megnyugszik tőle a kis lelked? Erőt ad hogy megölj? - Elengedem a kampóval nyakát s sebe lassan összehúzódni kezd. Elhajolok tőle. Ha el is mondom, bármennyire is meglepő nem az igazság lesz. Feltüzelem.. a válaszommal.↯ words: 482 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note: ready for dead


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sun Apr 27, 2014 3:39 pm


Lydia&Benjamin
be careful your life is in my hands now

[You must be registered and logged in to see this image.]
Kettőnk között soha nem egyszerű semmi. Még a bosszú sem. Kerülgetjük egymást ezzel is ingerelve a másikat. Külső szemlélőként talán azt mondják, hogy bolond egy játékot játszunk mi ketten. De legalább teljes mértékben élvezem. Én legalábbis mindenképpen. Még akkor is, ha nem mindig az én kezemben van az irányítás. El tudom viselni egy darabig, hogy valaki más irányítson. Végül is nem olyan nagy dolog ez az egész. Nem fog megölni. Ő sem képes rá, ahogyan én sem. Vagy én talán mégis?
Egy senki vagyok? Tényleg ezt gondolod? Mert akkor egy senki elpusztítását tetted az életcéloddá. Miért akarsz valaki olyanon bosszút állni, akinek nincs mit veszítenie az életén kívül? Főleg, ha már az sem ér túl sokat. – Eszem ágában nem volt felfedni a kapcsolataimat. Ha kiteríteném elé, hogy mi is van a tarsolyomban tényleg nem lehetne az enyém a meglepetés ereje. Nagyobb szövetségeseim vannak, mint azt gondolná. Biztos vagyok benne, hogy neki is van egy bizonyos háttércsapata. Már megtanultam, hogy sosem szabad alábecsülni az ellenfelet. Ha valaki túl magabiztosan kezeli a dolgokat azaz életébe is kerülhet. Én pedig nem követek el ilyen hibát. Legalábbis nem szándékosan.
Tudod lehet, hogy nekem senki nem számít és én sem számítok senkinek. De legalább, már kinőttem a gyerekes álmodozásból. Az élet szívás. Érzésekkel kínozni magad pedig teljesen felesleges. Erre, már igazán rájöhettél volna. – A szerelem az, ami mindkettőnket meggyöngített. Vagy, ha úgy akarjunk nézni ez volt az, ami mindkettőnket egy kicsit emberibbé tett. Azonban ez részemről, már a múlté és nem is kívánok a kelleténél tovább rágódni a dolgon. Mondom én ezt úgy, hogy még a mai napig a bosszúm hajt.
Kezem hamarosan a mellkasában van s szívét szorongatom. Készen állok arra, hogy véget vessek az életének? Nem tudom. Viszont, ha most meghátrálok gyávának fog tekinteni és addig fogom tőle hallgatni ezt az egészet, amíg meg nem teszem ténylegesen. Több életet vettem el, mint azt a két kezemen meg tudom számolni. Most valahogy mégis, mintha képtelen lennék rá. azzal, hogy kitépem a szívét a mellkasából azzal önmagamból is kitépek egy darabot. Azt, ami minden nap hajt.. A bosszú. Ha Ő nincs nem tudom mihez fogok kezdeni magammal.
Meglepődök, amikor ajka az ajkamon, de magam sem tudom miért egy rövidke pillanat erejéig viszonozom. – Szóval, ez lesz a mi köszönésünk? Mellesleg megjegyezném tudtam, hogy tetszett, amikor megcsókoltalak. – Gonosz mosolyra húzódik az ajkam. Egyetlen egy pillanatra sem eresztem el a szívét. Nem fogom elereszteni most nem. Nem hátrálok meg.
Miért? Miért ölted meg? Mit ártott neked? – Bukott ki belőlem egy kérdés, amire már nagyon régóta szerettem volna tudni a választ. Remélhetőleg meg is kapom rá még mielőtt végett vetek a nyomorúságos életének. S akkor egy újabb életcélt találhatok magamnak.. Talán még arra is lesz esélyem, hogy boldog legyek. Ki tudja? Ha ő halott nem lesz ki megkeserítse az életemet.


461 [You must be registered and logged in to see this link.] megjegyzés [You must be registered and logged in to see this link.]

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Tue Apr 22, 2014 7:11 pm


Lydia & Benjamin


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nem nehéz. Nem nehéz tartanom magam az ígérethez hogy nem fogom bántani őt, hagyom ő diktáljon, ő vezessen. Egyszerűen nem tudom miért nem tudom gyűlölni őt annyira, mint kéne. Hogy miért nem tudnám bántani, ha lehetne. Megtörni látszok.. de csak ha róla van szó. Nem értem miért nem megy. Miért nem tudom megkínozni, miért nem tudok úgy viszonyulni hozzá mint normális esetben másokhoz. Azaz, olyan helyzetbe hozni amiből én jövök ki nyertesen. Nem ő az első boszorkány akivel dolgom van, nem egyet győztem már le. Egyszerűen a csókja.. megváltoztatott. Míg a háttérbe szorult hiányt éreztem.. mintha nem lennék teljes, és ezt a hiányt Wendyvel próbáltam betömni még sem ment. Mellette is ugyanúgy éreztem. Most pedig hogy itt van, múlni látszik. Egyszerűen élvezem hogy ilyen, élvezem a kialakult helyzetet, hogy van valaki aki sarokba szoríthat, aki mellet én sem lehetek olyan biztos a dolgomban. Magam sem kívánhatnék ennél testhez állóbb tervet magamnak, mint amit kieszeltünk a húgommal. Csak hagynom kell magam.. az ő esetében pedig nem lesz nehéz.
- Ez a különbség köztem és közted. Ebben nyilvánul meg, hogy valójában te sokkal rosszabb vagy nálam. Túlteszel rajtunk. Számodra senki nem fontos.. te nem vagy fontos senkinek. Senkit nem érdekelne ha meghalnál. Egy senki vagy. - Szavakkal igyekszem bántani őt, az jobban tud fájni jobb esetben, mintha testileg érné fájdalom s remélem most is így alakul. Bár őt ismerve lepereg róla, és simán visszavág. Mondjuk nem mintha én akkora hős szerelmes lennék, de a jelek szerint bennem még maradt valami emberi, bármennyire is nem jelent ez jót, nem vet jó fényt egy vámpírra, különösen rám. Rám, aki könyörtelenül öl meg akár egy gyereket is. Abban viszont  egyetértek vele hogy a szerelem csak gyengít.. ezért ebben nem is vitatkozom. Lássuk csak a kialakult helyzetet. Minden a szerelem miatt van.. talán jobb lenne, ha én is a seggemen maradnék, és kiölném magamból ezt a gyengeséget. De nem akarom magam olyanra formálni, mint Lydia.
Tudtam hogy a válla hamar rendbe fog jönni, hála nekem, illetve a véremnek. Tisztában voltam vele hogy bármelyik pillanatban átveheti az irányítást, ismételten ezért meg sem lepett mondhatjuk, mikor hirtelen megjelent előttem, s mellkasomba nyúlt. Érzem szorító kezét szívemen. Őrülten dobog szívem a közelségétől. Nem félek tőle.. egyszerűen csak izgalomba hoz. Elmosolyodom.
- Már így is elloptad a szívem. - Nézek le a mellkasomba eltűnő kezére, majd ráemelem tekintetem. A kampóban lévő kezemet a nyaka köré fonom, s élesebbik fele szurkálja a nyakát, míg magamhoz rántom a lány fejét.
- Ölj meg. De előtte.. - Nem engedem távolodni, s ajkaimat ajkaira tapasztva lopok tőle egy amolyan búcsú csókot. Biztos, ami biztos.↯ words: 382 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note:  i'm not afraid


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Mon Apr 21, 2014 12:15 am


Lydia&Benjamin
be careful your life is in my hands now

[You must be registered and logged in to see this image.]
Kerülgetjük egymást. Ha őszinte akarok lenni, akkor még az sem tett különösebben boldoggá, ahogy ténylegesen a tettek mezejére léptünk. Talán velem lehet a baj, de nem tudom. Most valahogy nem érzem azt, hogy amit tettem az helyes vagy kielégítő lenne a számomra. Szerencsétlen megfulladt a saját vérében. És akkor? Kétlem, hogy ez lenne az első ilyen alkalom. „Meghalni”, már meghalt párszor, de vajon milyen képet vágna, amikor szembesülne azzal, hogy ezúttal tényleg nem lesz visszatérés. Olyan szívesen szorongatnám a kezeim között a szívét. Hmm. Talán legközelebb meg is fogom tenni. Mert mind a ketten tudjuk, hogy lesz még legközelebb. De lehet, hogy az a bizonyos legközelebb lesz kettőnk számára az utolsó találkozás. Nincs mitől félnem. Olyan segítség áll a hátam mögött, amit ő még csak el sem tud képzelni. S talán soha nem tudhat, majd magáénak. Kétlem, hogy bárki leszerződne egy pszichopatával. Én nem mindig voltam az, de az, hogy ő megölte a szerelmemet bebizonyította, hogy Ő igen is az. Már a kezdetektől fogva. Miért állnánk össze egy igazi pszichopatával, amikor tudjuk az elméje könnyen elborulhat s akár hátba is támadhat minket? Előtte velem sem volt problémája sem pedig Vele. Mégis megölte. Kegyetlenül. Nevetséges. A bosszúm felé, már beteljesedett nem is tudom, hogy miért húzom ezt az egészet annyi ideig. Az egyetlen végkifejlete ennek az egésznek csak az lehet, hogy kettőnk közül valamelyikünk meg fog halni.
Azt hiszed nem tudom, hogy mi a szerelem? Egy ajándék. Amit először lelkesen bontogatsz ki, de mikor a doboz aljához érsz rájössz nem rejteget mást, mint sötétséget. Nincs szükségem ilyen gyengeségre. De úgy látszik neked igen. Hát dobálgasd csak a szívedet minden libának.. Addig, míg teheted. Míg még van szíved.  – Örömmel játszadoznék a szívével és zúznám porrá, de tényleg. Megérdemelné. Azt akarom, hogy az utolsó dolog, amit látni fog a halála előtt az én legyek. Nekem ez tökéletes befejezés lesz a kettőnk ügyét illetően. Őt pedig maximum arról fogom megkérdezni, hogy milyen koporsót szeretne. Bár előbb vetném bele egy folyóba, minthogy bármiféle temetést szervezzek neki. Ha Ő megúsztatja, hogy megölt egy fae-t. Akkor én miért ne? Igazságot szolgáltatnék, amit már jó ideje meg kellett volna tennie az Una Mens-nek. De szokás szerint ülnek a lapos fenekükön és nem csinálnak semmit..
Mikor kezeit a vállamra helyezte összeszorítottam a fogaimat, hogy felkészüljek a legrosszabbra. Tudtam, hogy nem fog csak úgy elengedni. Mondhatni számítottam a kínzásra. Azonban még mindig felülkerekedhetek. Egy könny folyik végig az arcomon, de nem sikítok. Nem adom meg neki ezt az örömöt. Még csak álmodozni se merjen arról, hogy azt hiszi sikerült megtörnie engem.
Hátraesek a székkel együtt s csak pár másodperc az egész, míg helyrejön a vállam, de ez sem éppen kellemes érzés. Elmormogok egy varázsigét, amitől sikerül kiszabadulnom és a meglepetés erejét használva pattanok talpra s kezem, máris Ben mellkasába nyomul. Megmarkolom a szívét és így nézek a szemébe. – Hmm, most akkor én mit is kezdjek veled? – Kérdezem mosollyal az arcomon, miközben egy kicsit rászorítok a szívére.486 [You must be registered and logged in to see this link.] megjegyzés [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sun Apr 20, 2014 7:43 pm


Lydia & Benjamin


[You must be registered and logged in to see this image.]
Kész vicc hogy mindketten a világos faekhez tartozunk és ennyire egymás ellen játszunk. Az összetartás közöttünk még csak szóba sem jöhet. Velejéig utáljuk egymást, mert olyan dolgokat műveltünk a másikkal. A húgom elindított egy megállíthatatlan lavinát, de még mindez ellenére sem vagyok hajlandó felfedni őt. Hogy valójában ő tehet mindenről. Még csak meg sem fordul a fejembe, még ha ez mind Wendy kárára fog is menni. Ő elárult.. egyszer, mikor lelépett. Másodszor pedig mikor tudtomra adta álláspontját, hogy valójában mennyire is gyűlöl. Harmadik esély pedig még csak szóba sem jöhet nálam. Elásta magát.. de mindezek ellenére még mindig nem akarom a halálát. Nehezen szeretek.. de ha szeretek azt nagyon teszem és még mindig ragaszkodom hozzá. Ezért is tartok ki mellette, ezért is igyekszem még mindig a védelmére.
A szerelem egy olyan dolog amit nem irányíthatunk. Én sem akartam szerelembe esni akkoriban, tudtam hogy hiba. De még mekkora hiba. Már akkor veszett ügy volt.. de hagytam , mentem az árral. Meg is lett a kára. Viszont így vissza gondolva nem bánom. Ebben is megnyilvánul hogy még maradt bennem valami jó.. ellentétben Lydiával.
- A szerelem tesz élővé. Te csak egy test maradtál.. csak a bosszúért élsz. Nincs életed, drágám. - Ha őszinte akarok lenni legszívesebben én is ilyen lennék. De gyenge vagyok.. és ezt a gyengeséget ő előszeretettel használja ki..bármikor. Így, hogy nem öli meg ha sikerül elkapnia.. valószínűleg nem is egyszer.
Körülnéz, mintha keresne valakit. Valószínűleg a frissen átváltoztatott vámpírom után nézeget, vagy pedig felméri a terepet mennyire engedheti el magát. Nem maradt senki a helyen.. Az arcához nyúlok és arcát magam felé fordítom.
- Nem jó ötlet más felé koncentrálni, ha itt vagyok én.. hát ennyire megakarsz halni? - Figyelmeztetem. Azt hiszem, már több millió alkalommal a tudtára adtam még ha csak a tetteimmel is , hogy nem akarom bántani. Ehhez pedig tartom is magam.
Nevet. Nem vesz komolyan a látottak alapján.
- Hm. Nevess csak drágám.. amíg lehet. - Elmosolyodom, s a vállaira tapasztom kezemet, s egy mozdulattal akkorát rántok rajta hogy eltörik mindkettő. Lehet hogy a véremnek köszönhetően hamar meggyógyul, de az is ugyanekkora fájdalmakkal jár. Bár valószínűleg ezt meg sem érzi azokhoz képest amit az élete során átkellet vészelnie. Csak úgy, mint nekem. - Azt akarom hogy fájjon. - Súgom a fülébe, majd elhajolva tőle a lábammal ellököm őt a székkel együtt. Hátra esik..↯ words: 382 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note:  i'm gonna torturing you.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sun Apr 20, 2014 3:44 pm


Lydia&Benjamin
Oh, sweety....   i know you can't

[You must be registered and logged in to see this image.]
Már kezdem nagyon unni ezt az egészet, hogy kerülgetjük a másikat. Ha nem kerülne talán az életembe az, hogy elalszom valószínűleg megtenném. Annyira halálra tudnak untatni páran. Most például Ben is pontosan ezt teszi. Komolyan.. Nem igaz, hogy nem tanul a saját hibájából. A szerelem, a szeretet gyengeség. Jó lenne, ha erre rájönne, de komolyan. Én már nem leszek még egyszer akkora bolond, hogy megismételjem életem legnagyobb hibáját. Mégpedig azt, hogy mindennél jobban szerettem valakit. Hagytam, hogy a gyenge pontommá váljon pedig nem szabadott volna. Azonban nem most kell keseregnünk a múlton. Már a múlt. Változtatni nem tudunk rajta és, ha őszinte akarok lenni nem is szívesen változtatnék rajta. A múltam miatt vagyok, aki vagyok és ezt egy percig sem szégyellem.
– Téged pedig a szíved. – Örülök, hogy azt hiszi csak egyedül dolgozom ellene. Így enyém a teljes meglepetés ereje. Lena az én kis cinkostársam. Soha nem fedném fel őt mások előtt. Csak,a mikor már túlságosan is késő. Jó dolog, ha van egy valkyrie barátod. Mondhatni, hogy hatalmas előny bárkivel szemben. Úgymond a háborúhoz van kötve, de ha úgy vesszük, ami Ben és köztem van az, már egy ideje igen is háborúnak számít. Szerelemben és háborúban pedig mindent szabad. Még ártatlanok életét is kiontani.
Körbenézek a bárban, ahol már nyoma sincs szerencsétlen lánynak. Valószínűleg belerohant az éjszakába és jó pár tucat ember életét kiontja majd. De érdekel is engem? A francokat. Ez csak Ben felelőssége. Talán jobb is lesz, ha teszek egy látogatást az Una Mens-nél. Most már épp itt az ideje, hogy felfigyeljenek erre a szerencsétlenre. Megérdemelné, hogy a legrosszabban részesüljön. Először is, mert megölt egy világos fae-t, amikor ezt törvény tiltja. Másrészt pedig felhívta magunkra a figyelmet a kis átváltoztatottjával. Kíváncsi lennék, hogy mit szólnának.. Azt hiszem ez a temérdek hulla, ami körülvesz minket épp elég bizonyíték arra, hogy elítéljék.
Most, hogy én voltam az, aki a másikkal szemben hátrányban volt.. Nevetés kaparta a torkomat, amit nem tudtam szabadjára ereszteni, hiszen betömte a számat. Amint megszabadított ettől a hátránytól hangos nevetésben törtem ki. – Most azt várod, hogy könyörögjek? Vagy éppenséggel azt mondjam, ó drágám ezt még megbánod. Azt hiszem mondanom sem kell.. Mert te is tudod jól, hogy nem fogsz megölni. Ketten játsszuk ezt a játékot és a befejezés még korán sem jött el, szóval.. Mi az, amit tenni akarsz velem így.. Ilyen kiszolgáltatott állapotban?  – Vigyorral az arcomon néztem rá és körbenyaltam a számat, amin még mindig ott volt a vére. Nem vagyok oda a vámpírvérért, de a vörös rúzs se az én asztalom.


415 [You must be registered and logged in to see this link.] megjegyzés [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Sun Apr 20, 2014 2:46 pm


Lydia & Benjamin


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nehéz dolog is a szerelem. Érdekes, hogy milyen érzéseket tud ki váltani egy emberből a szerette elvesztése.. nézni jó. De átélni már nem igazán. Még ennyi idő után is teljesen előttem amit művelt velem Lydia. Nem mondom hogy oktalanul, mert át vertük ahogy az összes többi embert is. A mocskosság amit művelt talán még engem is felülmúl. Ezért nem szabad lenéznem.. ha egyszer képes volt erre megtenné másodszorra is. Csak idő kérdése.. de a hiba ott van, hogy számítok rá ezúttal.
- A figyelmességed a vesztedbe fog vinni. - Magabiztosságom lassan már az eget veri. Sőt, a felhők fölött repdes 3 méterrel. Bár az hogy mi játszódik le bennem mindeközben már ennyire nem biztos. Félelem egy kis tervezgetéssel fűszerezve. Nem tudom hogyan állítsam meg Lydiat. Erős boszorkány, ez felől nincs kétségem. A létszám fölény pedig nálunk van.. ebből kiindulhatnánk. Csak hogy még mindig ott a meglepetés ereje.. illetve kétlem, hogy összeállnék újra azzal a nővel aki összetörte szívemet.. és lealacsonyodnék addig a szintig, hogy egy farkas mellé álljak.
- Ó igen? - Kezdem kissé nevetségesnek találni a helyzetet. Nem szeretek feleslegesen szájalni, inkább a tetteimben nyilvánulnak meg a dolgaim. - Csak meg ne várd hogy én lépjek előbb. - Fenyegetően el mosolyodom, és egy lépéssel közeledem felé. Szerelem? Nem csak ezen érzésekkel köthetjük a másikhoz magunkat. Lydia nem a magányosságról híres. Ha több nem is, de egykét személynek léteznie kell akit fontosnak tart. Barát, ha más nem is.. de megtalálom. Ebben biztos lehet.
Szájal a halálról közben fogadni mernék semmit nem tud róla. Egyszer nem élte át, nagyon max. halálközeli élményben részesült. Szörnyű dolgokat művelek.. ezért nálam ez olyan dolog, amit nem mindenki kívánna magának. De mindezek ellenére sem térek meg, térek a jó útra. Ahhoz túl élvezem ezt az életet és ennyi ellenséggel a hátam mögött sem tartok attól hogy megfogok halni. Hiszem, hogy sok időm van még hátra. Túl sok még egy magamfajtának is. A kulcs ott van, hogy elővigyázatosnak kell lennem. Vagyis kéne.. de veszélyesen szeretem.
- Finom a vérem? Lassan bemocskol belülről..érzed ahogy szétterjed? - A letépett ruhadarab egy tőlem származó darab, ami történetesen a véremben ázott. Vámpír vér.. azt jelenti hogy elengedhetem magam anélkül, hogy belehalna.
A széken állva rátérdelek a lányra s közelebb hajolva szájához húzom ki lassan a  tömítést a szájából. Hallani akarom a hangját.. ahogy szid, felesel, fenyeget.
↯ words: 382 ↯ music: [You must be registered and logged in to see this link.] ↯ note:  no. i won't kill you, honey.


[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Thu Apr 17, 2014 10:47 pm


Lydia&Benjamin
go ahead kill me

[You must be registered and logged in to see this image.]
Szeretem kihasználni mások gyengepontjait. Ben estében ez ismételten egy nőt jelent. Számomra már csak az egy éjszakás kalandok maradtak. Nem követem el még egyszer azt a hibát, hogy valakit túlságosan is szeresek. Fájdalmas tud lenni az elveszítése. Nem kívánom még egyszer megtapasztalni. Azért van még egy oka annak, hogy miért érem be ezekkel a kapcsolatokkal. Senki nem tudja helyettesíteni őt. A szívemben még mindig ugyanúgy ott van. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá. Hiszen az hajt, hogy egy életen keresztül fogok Ben-nek akkora szenvedést okozni, mint amit nekem okozott, mikor a karjaimban tartottam halott szerelmem kihűlt testét. A mai napig kiráz a hideg, ha csak belegondolok. A halála olyan sebet ejtett rajtam, amit soha nem fogok elfelejteni és a folyamatos bosszúhadjáratomat pontosan ezt teszi édesebbé. Az elmúlt időszakban nem tettem semmit. Nekem is kell pihennem és, amúgy is. Így legalább elbízta magát és beújított magának egy succubust egy újabb szerelmet.. Vajon mi lenne a vége ennek az egésznek, ha kiderülne? Mindkettejüket kivégeznék. De a halál túlságosan is könnyű lenne Ben számára. A succubus meg.. Csak egyszerű járulékos veszteség. Semmi több.
Látod, hogy milyen figyelmes vagyok? Odafigyelek rád. De azért remélem szereted a meglepetéseket.  – A helyzethez képest elég nyugodt voltam. Legalábbis azt hiszem. Ennél sokkal jobban is kiborulhattam volna. A beszólásaival, már bőven tele volt a padlás, de nem érdekel. Nem adom meg neki azt az örömöt, hogy láthassa, hogyan lobban lángra bennem az iránta érzett gyűlölet. Be kell vallanom, hogy elég jó úton halad afelé, hogy kihozzon a sodromból.
Tudod, ha féltékeny lennék, akkor megölném a kis szukádat.. De ehelyett.. Inkább játszani fogok vele és te is nagyon jól tudod, hogy milyen az, ha én játszadozom. Eléggé el tudnak fajulni a dolgokat. Ja, és szerintem mindketten megtapasztaltuk már, hogy rosszabb dolgok is vannak a halálnál. – A halál egyenlő egy menekülő úttal. Ezt pedig nem osztogathatom minden második embernek vagy éppenséggel succubusnak vagy más lénynek. Vannak sebek, amik soha nem gyógyulnak be. Néha fizikai fájdalommal járnak, néha egyszerűen csak a lelki világodat zúzzák porrá azzal, hogy elveszik tőled azt, akit a legjobban szeretsz.
Sikerült kihoznia a sodromból és ezzel elérte, hogy ne gondolkodjak tisztán. Túlságosan közel merészkedtem hozzá, amit nem szabadott volna. Nem számítottam rá, hogy ilyen hamar visszatér. Ez mindenkinél eltérő. Azonban nála valahogy sokkal gyorsabban történt ez az egész az átlaghoz hasonlítva. A következő dolog, amire feleszmélek, hogy a kezeim össze vannak bilincselve a számat pedig betömte egy anyagdarabbal. Érzem, ahogy a kampó hideg éle végighúzódik a nyakamon, de nem adom meg neki azt az örömöt, hogy félelmet véljen felfedezni a szemeimben. Hiszen nem félek a haláltól. Ez egy fajta kiváltság. Többé nem kell éreznem azt a fájdalmat, amit az elvesztett szerelmem okozott. Megkönnyebbülés lenne, hogy nem kellene minden áldott nap felkelnem úgy, hogy a mellkasomon ólomnehezék pihen. Mikor arcomat maga felé fordítja egyszerűen csak a képébe vigyorgok, hogy tényleg azt hiszi ezzel most nyert bármit is.


480 [You must be registered and logged in to see this link.] megjegyzés [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   Thu Apr 17, 2014 7:56 pm


Lydia&Benjamin
my turn, darling.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mindezek ellenére is tartom az álláspontom , miszerint gyáva. Nagyon jól tudja, hogy ha nekem árt azzal semmit nem ér el, ezért is féltem Wendyt. Ő az egyetlen, akinek tud ártani, akinek árthat. Az egyetlen gyenge pont.. de neki ott van Neal. Bár már múltkor se bizonyult nagy segítségnek, de bízom benne hogy ott lesz a bajba, ha esetleg tényleg lép valamit Lydia és tesz valamit. Nem hiába , nem csak magam miatt fenyegettem őket. Tudtam ha Wendy velem összekerül annék nem lesz jó a vége. Sajnos nem látom előre a lépéseit.. nem lenne ilyen gondom , nem lenne bennem a félsz ha tényleg nem engedném ki innen élve. De valami mégis visszatart..
- Ó milyen kedves. Kapok felkészülési időt?  - Elmosolyodva nyújtom ki kezem, majd a pulton lévő teli pohár tartalmát húzom le. Egyszerűen innom kell.. az indok pedig Lydia. Ezek után tényleg már csak tagadni sem tudnám hogy volt közöm a lányhoz. Viszont vagyok annyira büszke hogy személyesen biztos nem figyelmeztetem őket. Nem régiben törte össze a szívem a lány..darabjaira hullott, amit valószínűleg teljesen senki nem fog össze ragasztani.
- Tudod.. nem én akarok bosszút állni a másik VOLT szerelmén, ismételten. És akkor még én vagyok a féltékeny, életem? Még csak nem is tagadhatod.. - Próbálom továbbra is húzni az agyát. Bár őszintén szólva még ha nem is gondolom komolyan, lehetne benne valami kis igazság. Már , ha azt a tényt is nézzük hogy az előbb éppen smároltunk. Tagadja ugyan, de tudom hogy nagyon is élvezte a dolgot kettőnk között.. nem csak én.
Nem kapok levegőt.. haldoklom. Nincs ennél rosszabb és lassabb halál, mint a fuldoklás. Semmit nem tudsz tenni ellene.. tudja a dolgát a csaj.. úgy látszik, nem csak nekem megy a kínzás azonban neki van még mit tanulnia. Sokan teszik fel a kérdést mi is van a halál után. Nos, maradjunk annyiban hogy a halál egy olyan dolog amit messziről szeretnék elkerülni. Azonban míg mellette vagyok, míg ő van fölényben addig van egy olyan érzésem nem kerülhetem el. Szerencsémre nem véglegesen ölt meg..
Látom a fényt..  ez egy amolyan felkészülés, hogy mindjárt visszatérek az élők világába. Érzem a testrészeim.. az ujjaimat mozgatom, kaparom a padlót. Lassan kinyitom a szemem.. s a halálom okozójával találom szemben magam. A nyaka köré fonom kezeimet, s magamhoz rántom.
- Látod? Igazam volt.. gyáva vagy. - Mosolyra húzva számat lököm el magamtól, egy székre esik. Hatalmas kérdő jel követi azt, hogy vajon miket is tartok magamnál.. jelen esetben egy bombabiztos bilincset rántok elő, faekre tervezve. A lány mögé kerülök, lebilincselem kezét, s a szájába egy ruhámból leszabott darabkát nyomok. Nem kell a felesleges beszéd..
- Megvolt az esélyed, drágám. Most én jövök. - Rákacsintva egy másik számomra igen csak fontos kelléket húzok elő. Kalóz kampó.. egy igen csak éles darab.
A lába közé állok a székre, s közelebb hajolok hozzá. A kampó éles felével közelítem meg a nyakát, s követve a vonalát állok meg az állánál, felém fordítva a fejét.393 [You must be registered and logged in to see this link.] béna  bújik  [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Uprising Moon bar   

Back to top Go down
 

Uprising Moon bar

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Magnolia Moon d609 Page 138 of Val Monks book (this image created by me)
» Is Tahitian Moon Sand okay for bristlenoses?
» Fun Sailor Moon Things to do!!
» Ideas for Sailor Moon season 6
» Sailor Moon AMVs

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros-