hátsó boxok

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 hátsó boxok

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 68
✤ Regisztráció : 2014-02-24
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ♔ Secret

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: hátsó boxok    Sun Mar 23, 2014 12:27 amthis is how angel dies
Destiny & Indiana


- Mindenkinek kell egy kis szórakozás, nem? - kérdem és nem várok választ. Valóban minden szabadidőm itt töltöttem. Szerettem kikapcsolódni... jobban mondva, kikapcsolni az agyam. A pia és a drogok könnyű és gyors segítséget nyújtanak ebben. Éjszakáról-éjszakára élek. A nappalokat többnyire sötét lakásomban töltöm, zárt ajtók mögött. Ha ébren vagyok, megfojtom a józanságom de máskülönben alszok. Sosem tudok túl hosszú ideig; ha nincs bennem semmi, rémálmok gyötörnek. Kishúgaim sikolyai ébredek és csatakos tincseimmel a fürdőbe rohanok, hogy kiokádjak magamból mindent. Gyűlöltem azokat az órákat mikor nem volt tennivalóm és amikor nem értem el senkit, hogy kiszórakozzam magam. - Szórakozom. - mosolyodom el kérdésén és mellőzöm hangomból a szokásos cinizmust mely átitatja szavaim. - Biztos, hogy hiányolni fog – vigyorodok el – de épp ideje türelmet tanulnia! Ha gondolod, később bemutatlak neki. Igaz amit az olaszokról pletykálnak. - kortyolok a megérkező italomba és elégedetten nyögök fel mikor meglátom a szalvétán várakozó telefonszámot. Már most sem vagyok teljesen józan de még messze járok a részegségtől. - Szerinted? Ahogy szoktam lenni. - aki nem ismer az nem tudja, hogy ennél kedvesebb akkor sem tudok lenni ha kínoznak. Destiny azonban jól kiismert és tudta, hogy nyers stílusom nem ellene szól. - S te hogy vagy? Mi hozott ide? Ne mond, hogy csak én. - mosolyodok el végre de szavaim jóindulatúak. Nem hiszem, hogy csak miattam érkezett mert tudta, hogy érhet el. Plusz senki nem keres ok nélkül de ez így van jól.
 
words: 238 -
note: bocsi a késésért - 
music: sail
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: hátsó boxok    Mon Mar 17, 2014 6:43 pm

Destiny & Indiana


Nem szoktam ilyen helyekre jönni, fura is volt számomra ez a hely és az itteni szokások. Megtanultam alkalmazkodni a mindig a kornak megfelelő női dolgokhoz, de ez a kor egyre inkább a nem tetszésemet váltotta ki. Soha se értettem, hogy a nők miért lettek ilyenek, miért adták fel önmagukat. Annyi ideig küzdöttek a jogaikért, s most egyre inkább azt látom, hogy feladják önmagukat és mindent megtesznek egy-egy férfiért, ami kicsit szánalmas. Leültem az egyik boxba és onnét figyeltem. Figyeltem amint egy férfi behálóz egy lányt, aki boldogan igent mondott neki. Még a hideg is kirázott attól, hogy bárkivel is egy éjszakai nem ismeretség után ágyba bújjak. Egyszerűen szánalmasak lettek, de reménykedtem benne, hogy egyszer talán észhez tér a mai népség.
Figyeltem az ismerős arcot, s mosolyogva néztem rá. Végre egy ismerős arc és nem hiába jöttem ide. Reménykedtem benne, hogy itt fogom őt találni, de még én se lehetek biztos mindig mindenben. - Ebben igazat kell adnom neked, de téged nem meglepő, hogy csak itt tudlak megtalálni.- Sok mindent tudtam róla, hogy min ment keresztül és talán ezért se vetettem meg a kegyetlen énjét és a stílusát.- Nem akarlak feltartani, mert talán az az ifjú hiányolni fog téged. - mondtam neki mosolyogva. - Hozzád jöttem, bár milyen meglepő is. Régen láttalak már. - mondtam neki még mindig higgadtan és vártam az innivalónkat. Még mindig emlékszik, hogy mit iszom, ez jó jel. - És te mit csinálsz itt?
▷Music: ide, ide ▷ Note: ide, ide ▷ Words
©Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 68
✤ Regisztráció : 2014-02-24
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ♔ Secret

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: hátsó boxok    Sat Mar 15, 2014 6:55 pmthis is how angel dies
Destiny & Indiana


Már a sokadik éjszakát töltöttem itt. Nem érdekelt különösebben senki és semmi, főleg az elmúlt időkben nem, így nem meglepő, hogy éjszakáim többségét a józanságtól baromi messze töltöttem. Pia és drog. Ez a kettő adott némi menekülést a valóságból. Fejvadászként volt pénzem bőven hiszen megkértem a munkám árát. Ugyanakkor az elmúlt napok tivornyája, a kábult esték orgiája és a kezelhetetlen harag csillapítása, jócskán megcsapolták pénztárcámat. A ma este is ilyen éjszakának bizonyul; már lement pár pohárral és épp a női mosdóba indulok mikor valaki a nevemet szólít. Első pillantásra senkit nem látok aki ismerős lenne, majd újra meghallom a hangot és végre meglátom a gazdáját is. Mosoly terül szét az arcomon. Nincs túl sok barátom és igazán Destiny sem az de ő áll a legközelebb ahhoz, akit barátnak lehet nevezni. Nem az ő hibája; képtelen vagyok az érzelmi kötelékek kialakítására mióta elvesztettem a családomat. A bátyámhoz álltam a legközelebb de Oliver halott és nekem nem maradt más ezen a világon, mint a vadászat. Ebben voltam jó, ebben tudtam működni, semmi másban. Voltak emberek akik jelentettek annyit, hogy olykor-olykor szívességet tegyek nekik, meghallgassam őket ha kérik de ennél tovább nem terjedt a tudományom. Lépteimben egy nagyon is jól ismert férfi akaszt meg. Magához ránt és durván a falnak csap. Vigyorogva csóválom meg a fejem. - Ma nem... - intek fejemmel az vad angolnak aki még lop egy csókot és továbbáll. Én pedig végre megérkezem Destiny mellé. Semmi puszi, ölelés, egyszerűen csak becsusszanok mellé a boxba. - Milyen ritka alkalom, hogy ilyen helyen látlak téged! - üdvözlöm szokás szerint és intek a fejemmel a pincérnek, hogy szedje a lábait. - Mi járatban? - kérdem mert tényleg nem láttam még ilyesfajta szórakozóhelyen a nőt. - Dupla whisky. - mondom a hozzánk hajoló fiúnak.
 
words: 290 -
note: bocsi a késésért - 
music: sail
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: hátsó boxok    Thu Feb 27, 2014 12:08 pm
Indiana & Destiny

Fogalmam sincsen, hogy mit keresek itt. Nagyon ritkán jártam ilyen helyekre, de most úgy éreztem szükségem van egy kis kikapcsolódásra és szórakozásra. Sokat hallottam már erről a helyről, de még soha se tettem be a lábamat ide, tekintve azt, hogy kié is ez a bár, de most ez se érdekelt. Biztos vagyok abban, hogy nem itt tölti a tulaj minden szabadidejét, a többieket pedig simán egy kis varázslással meg tudom tréfálni. Nem voltam az a típus, aki visszaél a varázserejével és hatalmával, de néha nekem is kijárt egy kis lazítás és szórakozás.
Pár pillanattal már később ott is voltam a a klub előtt, ahol mosollyal az arcomon elindultam a biztonsági örök felé. Megállítottak majd gyanakodva végig mértek, de sikerült bejutnom. Lassan indultam el befelé, s közben végig mértem az egész helységet, illetve az embereket. Nem sokkal különbözött ami körzetünkben található helyektől. Annyi volt a különbség, hogy ők a sötétet voltak zömmel. Soha se értettem ezt a sötét és világos dolgot, mert mind a kettő fél öl és gyilkol. Egyik se jobb a másiknál, de ezt nem az én dolgom volt eldönteni és most nem is ezért jöttem ide. Helyett foglaltam a hátsó szektorban, majd rendeltem egy italt. Figyeltem a tömeget, míg végül egy ismerős arcot pillantottam meg.- Indiana. - mondtam picit hangosabban és intettem neki, hogy észre vegyen.►note: Bocsi nem lett a legjobb kezdő. Neutral | ►zene: -


Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: hátsó boxok    

Back to top Go down
 

hátsó boxok

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros :: Fallens Night Club-