Az iskola melletti park

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Az iskola melletti park

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1997-11-19
✤ Regisztráció : 2014-04-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I am a truant

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Mon Feb 09, 2015 11:31 pm

viola & james


Csendesen hallgattam őt és fura érzés volt az, hogy meg se próbál kitérni a kérdéseim elől. Sőt, mondhatni még mosolygott is és a hangja se volt megrovó. Sokkal inkább barátságos volt és ezzel nagyon is meglepett. Nem számítottam arra, hogy ő nyíltan fog válaszolni a dolgaimra. Lehet velem van a baj, s csak én nem szeretek válaszolni ezekre a kérdésekre. Nem tudom…
Ő változtatott át? Egy testvérnek inkább védenie kellene a másikat, nem? Hiszen akit szeretünk, azt nem tehetjük szörnyeteggé.. – mondom egyre halkabban, majd a szavai hallatára egy kisebb kuncogás hagyja el az ajkaimat. Sejtettem, hogy valami hasonló lesz a reakciója, de az én reakcióm még engem is meglep, hiszen nem szoktam csak úgy nevetgélni.
A boszorkányok sok mindenre képesek, igaz? – kérdezem tőle kíváncsian, hiszen válaszának köszönhetően biztos vagyok abban, hogy már találkozott párszor egy-két hozzám hasonlóval. Vajon tényleg boszorkány lennék? Tényleg lenne esélyem arra, hogy varázsoljak és megmentsem a világot a rosszaktól? Nem tudom és félek. Nagyon félek, hiszen tudom, hogy mekkora sötétség lakozik bennem.
Lehet, nem tudom. – rántom meg a vállaimat, amikor a mosolyomat kezdi el dicsérni. Nem sokszor szoktam, de ez talán csak részben az én hibám. Sokkal inkább mások hibája, mert az emberek teljesen másképpen viszonyulnak hozzám az az eset óta.
Miért mondod ezt? Miért lennék én annyira másabb? – kérdezek vissza szinte rögtön és amikor hosszabb időre elveszek a szemeiben, akkor sietve kapom el a tekintetemet és gyorsan újra körbepillantok.

|| Bocsánat a késés miatt bújikLive fast, die young
Bad girls do it well


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 9
✤ Születésnap : 1688-12-27
✤ Regisztráció : 2015-01-04

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Thu Jan 29, 2015 8:50 pm

Viola & James


Erre a kérdésére nem számítottam, csak elmosolyodtam rajta, és visszagondoltam néhány pillanatra, amit régen még kicsiként töltöttem el Kenzyvel.-Igen ő nevelt fel. De nem is bánom, mivel olyan testvérem volt, akitől jobbat nem is kívánhattam volna. Mindentől, és mindenkitől megvédett, és ő változtatott engem vámpírrá.-mondtam neki sétálva a pad előtt, és rá néztem. Ahogy meséltem neki, láttam, hogy elgondolkozik valamin. Ha tippelnem kellett volna, a saját és testvére kapcsolatával nincs tisztában.
Meglepődtem a pimaszságán, de elnevettem magamat.
-Na azért az nem lenne olyan könnyű. Meg kellene érte harcolni. Na meg persze kikérem magamnak, mi az hogy megbüntetni? Hát nézzenek oda, még hogy engem meg kellene büntetni! Majd fordítva!--mosolyogtam pimaszul, és leültem mellé.
-Visszatérve az előző kérdésedre, igen egy boszorkány készítette nekem ezt a gyűrűt. Tartozott nekem egy kis szívességgel, és hát mivel jó szívű volt, megcsinálta nekem.- mikor azt mondta, hogy köszönöm, hogy megmentettem őt, elmosolyodott.
- Remélem tudod, hogy többet kellene mosolyognod? Szép az a kis mosoly, amit az előbb felém mutattál.-mondom kedvesen, és szemébe néztem.
Következő kérdésére viszont újra felálltam a padról, és sóhajtottam egyet.
-Hogy megbántam e? Azt kell mondanom, hogy igen is, meg nem is. Tudod sok mindent elkövettem már vámpírként, jót is, és rosszat is egyaránt. Összességében viszont nem bántam meg a dolgot. Ennek köszönhetően lehetek együtt a nővéremmel, és ez miatt tudtalak megmenteni, és most látni téged. Főleg azt nem bántam meg a vámpírságomban, hogy most láthatlak.-mondtam a végét halkan, és újra ránéztem, most már hosszasan a szemébe, és gyönyörködtem bennük.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1997-11-19
✤ Regisztráció : 2014-04-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I am a truant

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Sat Jan 17, 2015 6:25 pm

viola & james


Csendesen hallgattam és figyeltem őt, hiszen kíváncsi voltam minden egyes apró rezzenéseire, hogy vajon milyen érzelmeket vált ki belőle minden egyes szó. Azt mondják, hogy a vámpírok ridegek és érzéketlennek, de ő egyáltalán nem tűnt annak.
Ő nevelt fel? - csúszott ki a kérdés a számon, de sajnos ez sokszor előfordul, hogy amit gondolok azt ki is mondom. Egy kisebb sóhaj hagyta el az ajkaimat, mert nem értettem, hogy miként lehetséges az, hogy ő közöttük ennyire szoros a kapcsolat. Lia és köztem évekkel ezelőtt meghalt minden normális dolog, vagyis az én részemről. Magam sem tudom pontosan, hogy mit miért teszek vele kapcsolatban, de talán csak őt akarom megvédeni azoktól a démonoktól, amik bennem lakoznak.
Amit, ha nem tévedek egy boszorkány készített neked. - mondtam neki kissé buzgóan, de azonnal el is hallgattam, mert még mindig nehezemre esett elhinnem azt, hogy bennem is van boszorkány vér és részben az vagyok. Vajon ő tudja ezt?
Szóval, ha elegem lesz belőled és meg akarlak büntetni, akkor elég csak ellopnom ezt a gyűrűt? - kérdeztem tőle viccelődve, de soha nem tudtam volna bántani, de ennek ellenére általában mégis ezt teszem azokkal az emberekkel, akik fontosak számomra.
Köszönöm, hogy megmentettél. - mondtam neki barátságosan és talán most először jelent meg egy apró mosoly az arcomon hosszú idő óta. Egy darabig figyeltem még őt, majd lesütöttem a szemeimet és a kezeimet kezdtem el nézni.
Soha nem bántad azt meg, hogy vámpír lett belőled? - kérdeztem tőle kíváncsian, hiszen el se tudom azt képzelni, hogy ennyi idő után milyen érzés lehet élni. Sok borzalmat és sok jót láthatott, de magam sem tudom. Egy-két hete még azt se tudtam, hogy vannak ilyen lények. Aztán valaki azt mondta, hogy boszorkány vagyok, majd most kiderül, hogy a megmentőm nagyon is valóságos és ráadásul egy több száz éves vámpír.

|| Bocsi, ez most gyenge lett. bújikLive fast, die young
Bad girls do it well


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 9
✤ Születésnap : 1688-12-27
✤ Regisztráció : 2015-01-04

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Mon Jan 12, 2015 8:40 pm

Viola & James

-Próbálom nem magamra venni a dolgokat.-mosolyodtam el halványan. Nem tudtam hova megyünk csak követem őt. Utam során elgondolkodtam, hogy miért is csinálom mindezt? Akár meg is igézhetném, hogy elfelejtsen engem, és minden rendben lenne. Megtalálná az igazit, és legalább olyan lány lenne mint a többi. Gondolataimból a kérdése zavart fel, így ránéztem.
-Huhh de sok kérdésed van egyszerre.--nevettem el magamat, miközben ő leült a padra, én pedig mellette álltam. Nem szerettem volna most leülni, így őt néztem , és a gyönyörű szőke haját, és aranyos arcát. De gyorsan el hessegettem a gondolataimat.
-Igen van egy nővérem, aki ugyan csak vámpír, és idősebb nálam. Ugyebár akkor születtem meg, mikor ő már javában vámpír volt. Viszont, hogy lenne e más rokonom. Nem igazán tudom.--néztem el a távolba.
-Hogy miért nem égünk, vagy égek meg a napon? Ez egyszerű Tris. Van egy úgynevezett napfény gyűrűm, ami megvéd ettől. Ha leveszem akkor elkezdek égni.--mondtam neki, és körülnéztem, majd levettem az ujjamról, és tényleg elkezdtem égni. De gyorsan vissza is tettem.-Láthatod a hatását. Nem olyan jó ez mint ahogy hiszik. Ha ellopnák, akkor csak éjjel tudnék kijönni, és az nem a legjobb dolog.-ültem le most már mellé a padra. Viszont mikor kérdezte ,hogy miért mentettem meg, egy kicsit csendben ültem.
-Akkor éppen az erdőben jártam. Meghallottam a segély kiáltásodat, és szerinted nem kellett volna megmentem?--néztem rá, és a szemeit fürkésztem.-Mikor betörtem a házba, az asszony nekem támadt, de ugye bár nem sok eséllyel, és egyből betörtem az ajtót is, akkor löktem félre a férfit. Betakartalak a pulóveremmel, és elvittelek a kórházba. Majd megkerestem a szüleidet. Meg kellett mentenem téged, nem hagyhattalak ott.--mondtam halkan, és a földre néztem le.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1997-11-19
✤ Regisztráció : 2014-04-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I am a truant

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Sun Jan 11, 2015 9:56 pm

viola & james

Mert talán rajtma kívül soha nem mutattad meg magad senkinek se és emiatt még örültebbnek hittek, s azt mondták, hogy a trauma mellékhatása vagy. - mondtam neki újra kissé szúrósan, de más részt pedig úgy, hogy megértse nem akarok erről tovább beszélni. Nem mehetünk vissza múltba, így a dolgokat se változtathatjuk meg. Szóval szerintem igazán fölösleges erről már beszélni.
Nem mondtam, hogy hátsó szándékod volt. Valami miatt úgy érzem, hogy talán benned bízhatok és tényleg az igazad mondod. - mondom neki egy kisebb sóhaj keretében, majd egy pillanatra a kezem az álla alá siklik és felemelem a fejét.- Ne vedd magadra annyira ahogyan viselkedem. Mindenkivel elutasító vagyok, de talán ha kitartasz azok mellett amiket mondtál, a céljaid mellett, akkor lehet nem fogod megbánni az eredményt. Viszont garantálni semmit se tudok. - mondom neki könnyedén és kicsit még meg is rázom a vállaimat, majd hamarosan megfordulok és elindulok kifelé. Nem akarok itt maradni, nem az iskolában, mert tudom, hogy bármelyik pillanatban megjelenhet az erőm és hiába vagyok dühös egy-két emberre itt az iskolában is, nem akarok valójában senki se bántani. A táskámat szorosan magamhoz ölelem a cuccaimmal együtt és közben csendesen hallgatom azt amit mond.
Fura volt hallani azt, hogy vámpír és mióta él, de amióta megtudtam, hogy mi vagyok azóta ez a dolog se tudott úgy igazán lesokkolni. Nem értettem, hogy miért nincs mellette valaki. Ennyi idő alatt csak talál magának az ember egy társat, de ő magányos farkasnak tűnt. Majd amikor a nővére került szóba, akkor egy pillanatra eszembe jutott újra Lia és egy pillanatra rossz érzés fogott el. James valószínűleg tényleg nem tehetett semmi rosszat se, mert most szabad, de én ezzel szemben állandóan keresztbe teszek és bosszúságot okozok. Talán inkább James-nek kellene félnie tőlem és nem nekem tőle. Lassan ledobtam a táskámat a padra és leültem. Szerettem itt lenni, ebben a parkban. Közel volt az iskolához, de mégis kellő távolságban ahhoz, hogy ne legyünk szem előtt.
Szóval van egy testvéred is? Esetleg él még más rokonod is? - kérdezek vissza csodálkozva.- Ő is vámpír? Meg ha te az vagy, akkor miért nem égsz meg a napon? - kérdeztem tőle kíváncsian, hiszen nem sokat tudtam a dolgokról. Egy pillanatra még az is megfordult a fejemben, hogy megmutatom neki mi vagyok, de nem mertem.
Miért mentettél meg akkor? - néztem rá kíváncsian és egy tincset az arcomból kiszedtem. Éreztem a nap gyengéd simogatását, de most valami miatt még ez se tudta elterelni a figyelmemet róla. Újra és újra végig néztem rajta, elvesztem abban a szempárban és egy pillanatra talán még valami szokatlan, soha nem érzett érzés is a hatalmába kerített.
Live fast, die young
Bad girls do it well


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Sat Apr 05, 2014 3:21 pm

Emery & ZinaKíváncsi lennék, mi lenne a reakció, ha mégsem tudnám kordában tartani az indulataimat.. Vajon nekem esne ő is? Minden bizonnyal. Sosem akart senkinek adósa maradni, nyilván nem most változott meg. Nem javult és nem lett belőle szent az alatt az egy év alatt, amit távol töltött. Nem számítottam rá, hogy visszajön, és abban igaza van, hogy ez itt az én birodalmam.. Amit nyilván szépen lassan vissza akar hódítani tőlem. De ez nem fog bekövetkezni, azt garantálom.
- Bármikor, drágám.. Bármikor.. - szűröm a fogaim között enyhe éllel a hangomban, hogy érezze a fenyegetést annak ellenére is, hogy mosolygok. - Senki sem lepődne meg, ha ismét bajod esne.. Olyan kis ügyetlen vagy.. - forgatom meg színpadiasan a szemeimet. Persze gyanakvásra mindenképp okot adna, de hamar elülne a pletyka, ha egyáltalán belekeverednék én is. Bár ha az előzményeket nézzük, lehet, hogy tévedek.. Ha viszont forró lenne a talaj, azzal arra kényszerítene, hogy használjam a képességemet Ellentétes ugyan az elveimmel, de ha ezen múlik, hát legyen. Bárkit meg tudok vezetni az előnyömmel, mintha csak megigéztem volna őket. De nem... Az vámpír szokás.. Ez pedig szirén bűbáj. Némi különbség még mindig van a kettő között.
- A koronámra.. - néztem körbe az udvaron, ahol még többen jelentek meg. Figyeltek minket. - .. Te egy kicsit sem vagy veszéllyel.. - néztem rá lekicsinylően. Provokálni akarom.. Hát persze, hogy azt akarom.. Megadom neki a kezdő lépést, hogy aztán nekem semmi károm ne származzon az egészből.

Notes: ♥♥♥
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 88
✤ Születésnap : 1296-08-19
✤ Regisztráció : 2014-02-20
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Thu Mar 27, 2014 9:40 pm


Emery & Zina

Hiányzott már nagyon az, hogy itt legyek.  Élveztem minden egyes kis pillanatot, hiszen húzhattam őt és idegesíthettem. Biztos voltam abban, hogy a fenyegető szavaimat nem hiszi el és ebből még előnyöm is származhat, hiszen egy öreg és tapasztalt vámpír sok mindenre képes. Soha se volt könnyű életem, de ezért is lettem talpra esett, illetve ezért se adom fel a dolgokat soha se.  Figyelem őt, majd a hajamat lassan megigazítom. Sejtem, hogy mi jár a fejében, de még ő se ennyire ostoba, hogy ennyi szemtanú előtt nekem essen. Régen barátok voltunk, mára már inkább esküt ellenségek vagyunk, voltunk. Talán pontosan emiatt is néznek annyian minket, hiszen egy kívülálló semmit se észlelhet a feszültségből és a rosszindulatból, ami sugárzik kettőnk között.
Képes lennél bántani engem? –kérdezek vissza mosolyogva, majd még közelebb lépek hozzá, hogy csak ő hallja. - Ennyire ostoba még te se lehetsz Zina, hiszen ha nekem bajom esik az már gyanús lenne. – mondom neki mosolyogva, majd hátrébb lépek és mosolyogva nézem őt és a tömeget, ami gyülekezni kezd.
Jó trükk, csak attól még, hogy nem láttál nem jelenti azt, hogy nem voltam itt. – mondom neki egy ördögi mosoly kíséretében, hiszen ennyire még ő se ostoba, hogy pletykába kezdjen, hiszen túl gyanús lenne.
Figyelem a reakcióját és egy önelégült mosoly jelenik meg az arcomon. Nem is számítottam másra, mint arra ami következett. A színjátékom tökéletesen alakult. Soha se voltam ennek a híve, de azért, hogy Zina-t tönkre tegyem, bármire képes vagyok.  Mosolyogva indultam tovább, majd mikor megéreztem a karját viszonoztam. -  Nem félsz, hogy a koronád hamarosan leesik? – kérdezem tőle bájcseverészve, s közben figyelek arra, hogy a színjáték tökéletesen folytatódjon tovább
•• ฝusic: - •• ฝords: - ••Note: ♥♥
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Wed Mar 26, 2014 5:41 pm

Emery & ZinaMit vár tőlem? Hogy fújjak visszavonulót. Lesheti. Soha nem adok fel semmit, nem most és nem is miatta fogom elkezdeni. Ártatlanul mosolygom, így viselem el, pedig legszívesebben megcibálnám a haját. Ki van engedve neki, arcát keretezi, mindkét oldalba szívesen belekapaszkodnék..
- Ha valami baja esik a szép arcomnak téged személyesen teszlek érte felelőssé.. - tűröm mogorva képpel, hogy odébb tűrjön egy tincset. Mégsem lökhetem el a kezét. Túl sokan figyelnek.. Igen, valószínűleg napokig az a szóbeszéd járja majd rólunk, hogy kibékültünk. Külső szemlélő nem nagyon érzékeli a kis afférunkat másnak, mint baráti csevejnek, hála kettőnk kitűnő színészkedésének. Hát nem csodás?
- Még szerencse, hogy amíg nem voltál, én bebiztosítottam magam.. - vigyorodom el elégedetten. Talán elhagyta a számat néhány téves infó róla, néhány átfogalmazott üzenet.. Egy kis pletyka és voila én állok nyerésre. Még csak nem is kellett magam nagyon megerőltetni.
Egészen lemerevedek, mikor mintha mi sem történt volna puszit nyom az arcomra. Felelevenednek a régi emlékek, mikor még szeretetből tette és megvonaglik az arcom. Csak egy pillanatra. Aztán azon kapom magam, hogy utánafordulok és ahelyett, hogy könyökénél fogva visszarántanám, felveszem vele a lépést és átdobom a karomat a vállán.
- Miért nem megyünk be együtt, ha már ilyen jó kis műsort adtunk? - kérdezem mosolyt erőltetve magamra és próbálok olyan lazának tűnni, mint eddig voltam. Itt nem mer bántani.. És különben is, tudja, hogy veszélyes vagyok.. Tudja, hogy szirén vagyok..

Notes: ♥♥♥
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 88
✤ Születésnap : 1296-08-19
✤ Regisztráció : 2014-02-20
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Thu Mar 20, 2014 8:50 pm


Emery & Zina

Mosolyogva figyeltem őt, s nem mozdultam. Nagyon élveztem a helyzetet, hiszen ennyire nyilvános helyen még ő se esne nekem. Ennyire ő se örült, bár az örület határa eléggé vékony, s ő szerintem most ezen táncol. Biztos voltam abban, hogy legszívesebben megpofozna vagy nekem jönne, de nem fog. Vigyáznia kell magára, hiszen őt is bármikor kirakhatják. Mosolyogva figyeltem a háremét és élveztem nagyon a helyzetett, hiszen senki se sejtheti, hogy mi zajlik közöttünk.
Nem fenyegettelek, csak öszinte vagyok. - mondtam neki mosolyogva, majd megint tettem pár lépést felé és megigazitottam a haját. -El takarta a szép arcodat. - mondtam neki gúnyosan és mosolyogva néztem. Általában higgadt vagyok és nem törödöm az ilyen emberekkel, de most nem mert. A puszta jelentléte is íritált már, egyszerűen csak szerettem volna jól megkínozni őt és megtépni. De nem lehet, vigyáznom kell és normálisnak kell tűnnöm.
Szerintem elég sokan kíváncsiak rám. - mondtam neki moslyogva, s közbem körbe pillantottam. Legalább a féliskola minket nézett. Mindenki ismert minket, főleg miután összevesztünk és ellenségek lettünk. - Vigyázz, mert a korona hamar leeshet a fejedről. - rákacsintottam és mosolyogva néztem őt, s picit hangosan elnevettem magamat.
Pedig látod, itt vagyok. - mondtam neki nevetve, majd egy cuppanos puszit nyomtam az arcára. - Bent találkozunk szépségem. - mondtam hangosan, hogy mindenki jól hallja, majd elindultam az iskola írányába. Biztos voltam abban, hogy sikerült felhúznom őt, de nem érdekelt. Élvezte ezt a szerepet, hiszen nem tehet semmit se, mert túl sok lenne a szemtanú.
•• ฝusic: - •• ฝords: - ••Note: ♥♥
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Wed Mar 19, 2014 7:07 am

Emery & ZinaKomolyan viszket a tenyerem, hogy felpofozhassam.. vagy belemarkolhassak a hajába és annál fogva húzhassam végig a szép zöld füvön. Igazán megnézném a képét utána. Biztosan meglepődne. Az indulat már most forrt bennem és kis híja volt csak annak, hogy nem estem neki itt, mindenki szeme láttára. Igazán megérdemelné, hogy valaki helyre tegye, ha már az előzőből nem tanulta meg a leckét.
- Ne fenyegess.. - viszonozom negédes mosolyát, de közben szúrós pillantást vetek rá. Nem fog megijeszteni. Nem merne kárt tenni benne, ahhoz túlságosan fontos neki a barátja, a barátjának meg én.. Közvetve tehát neki is fontos vagyok. Ez a pech, bogaram..
- Rólam? - nevetek fel. Igazán szellemes lett. Ja, nem.. - Attól függetlenül, hogy téged egy kicsit sem szívlellek, van akit igen.. - kacsintok rá és a minket bámulókra pillantok. Nem vagyok pökhendi, nem viselkedem úgy, mint egy királylány, egyszerűen a személyiségem ilyen. - De tudom, hogy savanyú a szőlő édesem.. Nem lehet egyszerű feldolgozni, hogy visszatérted után a kutya sem kíváncsi rád.. - biggyesztem le az ajkamat, hogy provokáljam. Ugyan már.. Ha az első nap konfliktusba keveredik, érdekes szituációkat eredményez.
- Na ne röhögtess.. - az ég felé emelem hitetlenkedő pillantásomat, bár az, hogy ismerem őt, és tudom hogy nem hülye, sokat nyom a latba. A franc.. Nem lehet, hogy tényleg megcsinálta.. Egy év anyagából vizsgázott.. Komolyabb kihívás lesz elüldözni innen, mint azt gondoltam...

Notes: ♥♥♥
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 88
✤ Születésnap : 1296-08-19
✤ Regisztráció : 2014-02-20
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Sat Mar 15, 2014 4:39 pm


Emery & Zina

Figyeltem az ártatlannak tűnő arcát, de biztos voltam abban, hogy rendesen felkavartam a kedélyét a megjelenésemmel, hiszen semmilyen jelét nem adtam annak, hogy vissza fogok jönni. Mosolyogva néztem rá, hiszen élvezni szerettem volna minden egyes kis pillanatát ennek a találkozásnak.- Szerinted annyira ostoba lennék, hogy úgy bántanálak, hogy egyértelmű legyen? - kérdeztem tőle még mindig mosolyogva, majd közelebb léptem hozzá. - Sok száz éve élek, s eddig türelmes voltam veled, de ennek már vége. Szóval jobb, ha kicsit összehúzod magadat, mert balesetek mindenkivel történhetnek. - mondtam neki kedvesen és kicsit gúnyosan.
Hidd el te se tudod, hogy mire vagyok képes, hogy ilyen személyeket félresöpörjek az utamból. - mondtam neki komolyan, minden vicc nélkül. Nem fogom megbántani a báromat, hiszen olyan volt számomra, mintha a testvérem lenne, de még mindig nem értettem, hogy mit eszik Zinán. Egyszerűen maga volt a romlottság és minden jóság kiveszett belőle. Javíthatatlan volt és nem láttam esélyt arra, hogy bármi megtudná menteni őt.
Azt hiszem te jöttél most is ide, vajon mit gondolnak most a méh királynőről, hogy mégis van szíve? - kérdeztem tőle kicsit nevetve, majd oda integettem az egyik barátnőjének, aki folyamatosan minket nézett. Imádtam azt, hogy húzhatom az agyát, hiszen ennyi ember előtt ő se tehet semmit se, mert mindent elveszítene akkor.- Oupsz, nem is mondtam? Nyáron megcsináltam az összes vizsgámat, egészen eddig, a második félévig. - mondtam neki még mosolyogva és közben játékosan puszit nyomtam az arcára, hogy még nagyobb legyen a színjáték.
•• ฝusic: - •• ฝords: - ••Note: ♥♥
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Sat Mar 15, 2014 1:19 pm

Emery & ZinaErőteljesen böki a csőrömet, hogy újra belépett az én kis birodalmamba és amúgy sem nyugis életemet még jobban felforgatja.. Nem akarom, hogy visszajöjjön, de késő már ezen gondolkodni. Az pedig, ha ismét komolyabban megsérül, mindenkinek gyanús lesz. A franc.. Gondolhattam volna erre hamarabb..
- Nem tudod még mi mindenre vagyok képes.. - váltok ismét fenyegető hangnemre. Ne higgye azt, hogy engem megfélemlíthet azzal, hogy nem tart tőlem. Viszont ezzel csak tovább dühít. Nem biztos, hogy az előnyére válik a dolog.. Főleg azért nem, mert egyre többen figyelik heves szóváltásunkat. Mindenki tudja, hogy nem csípjük egymást túlzottan..
- Ha baleset ér engem, tudni fogom, hogy te voltál.. És valaki nem fog neki túlzottan örülni.. - villantok egy gonosz vigyort. Ha ennyi kell ahhoz, hogy szétrobbantsam őket, hát legyen.. Érdekes meccs lenne, az egyszer biztos. Az meg még inkább kíváncsivá tesz, hogy kinek hinne.. Ennek a kis szerencsétlennek, vagy a lánynak, akit szeret. Hmm..
- Tartsd meg a két lépés távolságot.. Így is rossz fényt vet rám, hogy veled látnak.. - húztam el a számat, de persze ezzel akartam palástolni meglepettségemet. Nem lehet, hogy ugyanott vagyunk, mindketten.. Ez csak valami hülye vicc.. És szóvá is teszem, mikor elhalad mellettem. Karjánál fogva rántom vissza.. Persze jobban esne, ha hajába kapaszkodhatnék bele és végigcibálhatnám a folyosón, de azzal magamnak tennék keresztbe.
- Egy vizsgán sem láttalak.. - szűröm fogaim között halkan. - Megigézted a tanárokat? - hangom vádlóvá válik. Ha így van, rá kell jönnöm, hogy kenhetem rá, hogy szélhámos.. Nem keserítheti meg a napjaimat!

Notes: ♥♥♥
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 88
✤ Születésnap : 1296-08-19
✤ Regisztráció : 2014-02-20
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Fri Mar 14, 2014 3:24 pm


Emery & Zina

Még mindig sokat adott a külsőre, de hiába volt ez a szép kinézet, legbelül maga volt az ördög. Jól ismertem ahhoz, hogy tudjam, hogy a nyálas és szép szavak mögött mi rejtőzik valójában. Egyszer barátok voltunk és egyikünket se zavarta az, hogy ki hova tartozik. Jól megvoltunk, de mindent elrontott. Volt egy közös barátunk, aki szerelmes volt belé, de ő csak játszadozott vele. Nem bírtam tovább elviselni azt, ahogyan játszik mások érzéseivel és végül ide jutottunk. Egyszerűen a puszta jelenlétét se bírtam már elviselni.
Soha se féltem tőled és most se fogok. - mondtam neki gúnyosan, majd közelebb léptem hozzá. Összefontam a karomat magam előtt és úgy figyeltem őt.- Szívesen kitépném a szívedet, de azzal másnak okoznék fájdalmat. De ettől függetlenül baleset érhet még téged. - mondtam neki  komolyan. Nem fogok elfutni, harcolni fogok és ha kell szembe szállok Zina-val.
Nagyon tévedsz, ha ezt hiszed. - mondtam neki még mindig komolyan és minden vicc nélkül. Képes lennék bántani őt, maximum soha nem tudnám megölni, amíg számára fontos ez a lány. Szívesen megtettem volna, de néha a kínok sokkal rosszabbak, mint a halál és ezt még ő is megtapasztalhatja. -  Nagyon tévedsz szírénkém. - mondtam neki egy gúnyos mosoly és még közelebb sétáltam hozzá.- Az osztálytársad vagyok, mert távollétemben is tanultam. - Majd a hajához nyúltam mosolyogva és közben végig az ő arcát néztem.- Vigyázz magadra. - súgtam a fülébe, majd kikerülve őt indultam az iskola irányába.
•• ฝusic: - •• ฝords: - ••Note: Azért user szeret <3
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Mon Mar 10, 2014 8:49 pm

Emery & ZinaKíváncsi lennék, van-e mondanivalója nekem, vagy úgy tervezi, hogy csak visszacsöppen a középiskolába, mintha mi sem történt volna?! Egyszerűbb lett volna egyszer s mindenkorra elintézni, és humánusabb módszer is. Örülnék neki, ha nem mérgezné meg azt a kevés időt, amit az iskola falai között kényszerülök tölteni.. Bár nem tudom mire számítsak most tőle.. Sosem volt egy csendben lapuló fajta, hát még most, mikor azt hiszi jogosan állhat bosszút rajtam. Egykor barátnők voltunk, ami most szinte érthetetlen, hisz nála nagyobb ellenségem keresve sincs. És mindez egy srác miatt. Hihetetlen mi? Képes úgy védeni, mintha legalábbis komolyabb kapcsolata lenne vele, holott ez közel sem fedi a valóságot. Csak barátok!
- Akkor jobban teszed, ha elkezdesz félni. Ne állj az utamba... - mosolyodtam rá kárörvendően. Nekem köszönhetően mindenki tud a csúnya kis balesetéről, ami után egy normális ember komolya rehabilitációra szorul. Nekem köszönheti, hogy így alakultak a dolgai.. És én erre mérhetetlenül büszke is vagyok. Nem tűröm, hogy belekontárkodjon a dolgaimba, sem most, sem soha.. Tőle nem.. Nincs hozzá semmi köze, miért teszem azt, amit teszek. Még akkor sem, ha felhatalmazottnak érzi magát arra, hogy védje az "övéit".
- Egy ujjal sem mersz hozzám érni.. - sóhajtottam megjátszott csalódottsággal, holott pontosan tudjuk mindketten, hogy van egy személy, aki mindkettőnknek fontos, és kétlem, hogy komoly, talán életre szóló harag lenne a következménye annak, ha bajom esik.
- Veled ellentétben én utolsó éves vagyok.. - mosolyodtam el végül kárörvendőn. Nem ér annyit a dolog, hogy felidegesítsem rajta magam. Különben is, köztünk ég és föld a különbség.. A magántanulmányaimnak köszönhetően hamarabb vizsgázhatok és hamarabb is végzem el az iskolát. Bizonyítványt persze, csak a többiekkel együtt kapok majd, de addig is élvezem az előnyömet, és nem szégyenlem az orra alá dörgölni a tényt, hogy valamiben ismét jobb vagyok nála.

Notes: én is téged ♥
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 88
✤ Születésnap : 1296-08-19
✤ Regisztráció : 2014-02-20
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Mon Mar 10, 2014 5:34 pm


Emery & Zina

Még csak alig tettem be a lábamat az iskola területére és máris pont belé kell botlanom. Szívesebben találkoznék egy hárpiával, mint vele. Nem is értem mit esznek rajta az emberek. Talán csak azért szereti őket, mert biztosan megbűvöli őket, hiszen azt se értem, hogy nem dobták ki még ebből az iskolából. Biztosan mindig megjátssza, hogy ő ártatlan és semmiről se, majd megvillogtatja a boci szemeit. Mosolyogva közelítettem felé, majd félúton megálltam, hiszen jól tudtam, hogy észrevett, s már le is indult felém. Ha nem ismerném, akkor biztosan a torkának esnék egyből, illetve az utálat és a gúny csak úgy sugárzott abból ahogyan kiejtette a nevemet.
Aranyom. - mondtam neki egy grimasz keretében és álltam a tekintetét. Utáltam és megvetette őt teljes szívemből. Régen barátnők voltunk, de vannak olyan dolgok amiket már én se bírok elviselni és ő pont ilyen személy volt. Legszívesebben kitéptem volna a szívét, de ezt nem lehetett, hiszen a legjobb barátom kedvelte ezt a ... talán nincs is találó szó rá.
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy féltem valaha is tőled. - mondtam neki mosolyogva és közelebb léptem hozzá. - Csak tudod, meg kellett játszanom azt, hogy szép lassan épülök fel. De... - mondtam neki még mosolyogva, majd egy pillanatra elgondolkoztam.- azt hiszem vigyáznod kellene, nehogy valami bajod essen, amikor egyedül vagy.- mondtam neki még úgy mintha csak éppen az időjárásról beszélnék. Fogalmam sem volt arról, hogy mit hisz magáról. Egy szerencséje volt, hogy volt egy olyan személy aki kedvelte őt és ennyi. Ez a személy miatt soha se tudtam volna megölni őt, hiszen a közös barátunk a legjobb barátom volt. - És te még mindig itt rontod a levegőt? Nem unod már vagy talán innét akarsz nyugdíjba menni majd?
•• ฝusic: - •• ฝords: - ••Note: Azért user szeret <3
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Sun Mar 09, 2014 7:25 pm

Emery & ZinaNem arról voltam híres, hogy nap mint nap bejárok az óráimra.. Nem is csinált ebből senki problémát, míg a vizsgákon és a dolgozatokon megjelentem. Tisztában vannak azzal, hogy egyedül élek és dolgozom mellette. hamar önellátó lettem, pusztán azért, mert nem akarok ártani senkinek. Vagy ha mégis, nos akkor megteszem. Most is csupán a jegyzetekért jöttem, amiért ugyan fizetnem kell, de még így is jobban jövök ki, mintha naphosszat körmölgetném a tanagyagot... Csakhamar a táskám mélyére süllyesztem a köteg papírost, amit az egyik srác a kezembe nyomott és hálás mosolyt villantok rá. Nincs ebben semmi, valóban így érzek. Sok erőfeszítéstől kímélt meg. Még az erőmet sem kellett használnom rajta.. Aztán olyasvalaki lép látóterembe, akit egy ideje már nem láttam. Úgy gondoltam lelépett és megtanulta, hogy velem nem jó játék kezdeni. Türelmes vagyok, alapjáraton.. De ha valami nem úgy alakul, ahogy én azt szeretném, és módomban áll, akkor bizony igazi kis bestia tudok lenni.
- Emery.. drágám.. - fontam össze karjaimat a melleim előtt. Olyan gunyoros megjegyzés volt ez a részemről, amiből csak úgy csöpögött a lenézés. Azon kevesek egyike, aki könnyen ki tud hozni a sodromból.. És tapasztalta is, hogy milyen.
- Látom, összeszedted a bátorságodat, hogy visszagyere.. Komolyan gondoltad? - nevettem fel, miközben alaposan végigmértem. Nem változott semmit.. De hogy is változna, hiszen vámpír.. Az egyetlen személy, akin nagyon szívesen és bármikor használnám a képességemet, ha épp okot ad rá. És számomra a puszta jelenléte is elég nyomós ok. Furcsállom, hogy ez régen nem így volt..

Notes: csöpög a szeretet.. :') 
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 88
✤ Születésnap : 1296-08-19
✤ Regisztráció : 2014-02-20
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   Sun Mar 09, 2014 1:31 pm


Emery & Zina

Fura volt újra itt lennem az iskolában, hiszen nagyon régen nem jártam már suliba, de a látszat kedvéért bármire képes vagyok. Nem akarok lebukni és mivel jó pár évet kihagytam és most már "meggyógyultam" muszáj volt visszajönnöm. Sok minden változott és sok minden volt ismeretlen számomra, de mindig is gyorsan tanultam, illetve a távolból figyeltem minden apró kis dolgot, hogy annyira ne veszek el majd. Gyönyörű napsütéses nap volt, így nem siettem egyből az iskolába, hanem sétálni szerettem volna kicsit és élvezni a nap és a szellő együttes simogatását. Megfogtam az iskola táskámat és figyeltem a diákokat és a szokásaikat mosolyogva. Figyeltem a szerelmes párokat, a barátokat és klikkeket mosolyogva, amikor hirtelen megláttam egy olyan személyt akivel soha többé nem szerettem volna találkozni. Reménykedtem abban, hogy végre eltűnt vagy esetleg kirúgták őt, de persze nem. Még mindig itt volt és éppen velem szemben.
Oldalra billentettem a fejemet és egy gúnyos mosollyal néztem rá. Nem akartam vele beszélni és azt se értettem, hogy régen mi hogyan lehettünk barátnők. Ő maga az ördög és még kétszínű is. - Szia Zina. - mondtam neki gúnyosan és megvetően, amikor közelebb ért hozzám és csak néztem őt. Nem fogok elfutni egy ilyen miatt, ahhoz már több minden kellene. Sokkal inkább szeretném kicsit megkínozni, csak hogy tudja milyen a fájdalom. Miatta kellett kihagynom több, mint 1 évet az iskolából, mert fura lett volna, ha a sérüléseimből az egyik napról a másikra meggyógyulok. - Látom még mindig nem nyelt el a föld.
•• ฝusic: - •• ฝords: - ••Note: Remélem tetszik <3
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 88
✤ Születésnap : 1296-08-19
✤ Regisztráció : 2014-02-20
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Az iskola melletti park   Sun Mar 09, 2014 1:13 pm

*****
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Az iskola melletti park   

Back to top Go down
 

Az iskola melletti park

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» "Trailer Park Boys"
» dalek on south park.
» MOC - War Memorial Park
» Trailer Park Boys Complete Series DVDRip
» A Tribute to National Park Ranger Margaret Anderson

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros :: Középiskola-