Vamp-Diaries

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Vamp-Diaries

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
vamp-diaries
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Vamp-Diaries   Sat Mar 15, 2014 5:16 pmVámpírnaplók szerepjáték

Mystic Falls, a jó öreg Mystic Falls... Mára már nem olyan átlagos és nyugodt kis városka, mint néhány évvel ezelőtt. Az elmúlt öt évben volt itt szerelem, öröm, gyűlölet, bosszú, halál, meglepetések, mágia, természetfeletti lények. Ez még mindig nem változott, de mint mind tudjuk; egyszer fenn, egyszer lenn.
Oldalunk az ötödik évad első felében játszódik, Katherine haldoklik, próbálja élvezni az emberi létet, amíg még teheti, Elena megkezdi a főiskolás éveit Caroline társaságában, miközben legtöbb idejét szerelmével, Damon-nel tölti. Visszatérve Mystic Falls-ra, a csendet jelenleg a legújabb főgonosz, Silas háborgatja.
Ha ennyi nem lenne elég, New Orleans-ban is áll a bál, az Eredeti család visszatért a régi otthonába, ahol azonban új vezető irányítja a várost, Marcel.
Katherine vajon újra kiszabadul a halál torkából? Elena meddig fog Damon-nel maradni - igaz-e a tévhit, hogy a hasonmások egymásnak vannak teremtve? Az ősi vámpírcsalád képes visszaszerezni azt ami őket illeti? Na és mi a helyzet Hayley-vel, ki Klaus gyermekét hordja a szíve alatt?

Minden csak rajtad múlik! Regisztrálj oldalunkra, s vedd át az irányítást! Rengeteg szabad sorozatbeli karakter vár még rád.

OLDALUNK LINKJE:
 

Back to top Go down
 

Vamp-Diaries

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-