Nappali

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Nappali

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 24
✤ Regisztráció : 2014-04-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun May 04, 2014 6:46 pm

Nem tudtam mit kéne tennem. Csak hallgattam Nadi-t, anyát, és apát, ahogy beszélgetnek, majd amint Nadi megitta azt a lötyit, én is öntöttem magamnak egy pohár vizet, és lassan kortyolgatni kezdtem. Anya hamar eltűnt a nappali felé, és húgi is gyorsan elment az ágyába, csak én és apa maradtunk kint a konyhában. Egy ideig csak kortyolgattam a vizemet, aztán, ahogy a pohár kiürült, betettem a mosogatóba és megöleltem apát.
- Én is lefekszem. Jó éjt apu!- Nyomtam egy cuppanóat apa arcára, és még mielőtt eltűntem volna az ajtóban integettem neki. Felmasíroztam a szobámba, levetkőztem, gyorsan lezuanyoztam, aztán bebújtam az ágyba. Magamhoz szorítottam a kedvenc plüssmackómat és egy ideig csak a plafont bámultam és igyekeztem elhitetni fáradt elmémmel, hogy minden rendben lesz és hogy holnap már anya se lesz annyira ideges.
Nem tudom mennyi ideig feküdtem az ágyban, de egy idő után mély, pihentető álomba zuhantam...
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 9
✤ Regisztráció : 2014-04-05
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sat Apr 26, 2014 8:20 am

just begun
ÉPPEN ELÉG SZÓBAN, REMÉLEM LEHET VELE KEZDENI VALAMIT

- Valószínű, hogy eltörtem, semmi baja, ne piszkáld, nem mozog. Próbáltam már - gyorsan elhúztam a lábam apa kezei közül. Képes lenne orvososat játszani velem. Ha, ebből most nem eszik, akkor sme, ha nekem most éppen vezekelnem kéne.
- Köszi - halkan szólok hozzá, lehajtom a fejemet, csak pár másodpercig pillantok rá mikor átveszem tőle a poharat, halk sóhaj kíséretében megiszom a tartalmát. Valószínű, hogy nemm nézek a szemébe egy hétig.
- Jó éjszakát - motyogtam, majd felmentem a szobámba. Bebújtam a takaróm alá, és pár peccel később már aludtam is. Bár az igaz, hogy úgy éreztem, mintha legalább egy hete nem aludtam volna. Ah, csodás!
THANKS!
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Wed Apr 16, 2014 8:59 pm

Diana

- Mert az állatok is a gyerekeim, én neveltem fel őket, s megmentettem őket, na jó nem mindegyiket. Viszont Smaragd miatt még mindig pipa vagyok, amint tudom ki tette, megrövidül egy fejjel – morogtam a csók után, na meg azért mert letette az üveget az asztalra, csak tudnám miért nem ihatok. Az én üvegem, és nem az övé. Méghogy jó anya biztos ezét vannak most a konyhában a lányok, csendben mentem Gabe után.
- Nem kell kórház, pár csepp vér és minden rendben van. Vagy Giselle-t felhívjátok, Ő meg idejön és meggyógyítja, bár inkább ne, nem akarom látni a szőke fejét. – morogtam az orrom alatt, még mindig utáltam a húgomat. Narancslevet töltöttem az egyik pohárba, majd megharaptam a karom, és pár csepp vért csepegtettem bele.
- Idd meg ezt Nadia, jobban leszel, és ne kezdj el fintorogni nem fogod érezni csak a narancsot. – nyomtam a kezébe a poharat.
- És mint mondtam menjetek aludni, nem tudom mit nem lehetett ezen érteni. – hagytam őket ott egy morgással, visszamentem a nappaliba, egy kicsit simogattam még Smaragdot aztán elaludtam, na igen képes voltam bárhol elaludni, a többi családtagom meg nem is érdekelt.
▷Music: ide, ide ▷ Note: ide, ide ▷ Words: ide, ide

©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Mon Apr 14, 2014 6:38 pm

- Kicsim, ne törődj az ablakokkal. - Mosolyogtam rá, nem akartam, hogy rosszul érezze magát, legalábbis még rosszabbul. Az majd a szobafogsággal fog jönni, meg azzal, hogy a gördeszka is nálunk lesz. Habár valószínűleg könnyíteni fogok még ezen, vagyis akarnék, de akkor Dia tényleg kiherélne....kétszer. Plusz meg is érdemlik a büntetést, elvégre Ned itt fekszik mellettem, és azt se tudja hol van, Smaragd meg... szegény Smaragd. Akármelyik szemétláda is tette ezt, Dia nem fogja élni hagyni, mégis csak az ő kicsikéjét bántották. Elég durva volt a seb, persze erről Dia nem tud, és nem is fog, ha rajtam múlik.
- Túl tökéletes vagy... Nemhogy jó családanya vagy, de még az állatokra is úgy ügyelsz mint a gyerekeidre. - Majd pedig megcsókoltam, a piát a kezében pedig visszatettem az asztalra. A csók után még nyomtam egy puszit a homlokára, és hallottam valami susmogást a konyhából. Mondtuk nekik, hogy menjenek aludni, de csak azért sem hallgatnak ránk. Megsimogattam Dia hátát, majd felálltam, és megfogtam a kezét, úgy mentünk ki a konyhába. Belépve az ajtón vettem észre Nadia feldagadt lábujját.
- Mit csináltál már megint Nadia? - Ráztam meg a fejemet, majd odaléptem hozzá, leguggoltam, és a lábfejét a kezembe fogtam.
- Mondd csak, tudod mozgatni? Akármennyire is fáj, meg kell próbálnod, akkor ugyanis nem kell bemennünk kórházba.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 24
✤ Regisztráció : 2014-04-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sat Apr 12, 2014 7:58 pm

Amint megpillantottam a két teljesen egészséges és józan állatunkat kicsit megnyudogtam. Odabújtam apához és amint letörölte a könnyeimet ránéztem és egy kicsit elmosolyodtam. Mögötte lépkedtem lefele a lépcsőn, és nagy meglepetésemre minden tiszta volt. Anya a kanapén ücsörgött és a laptopján pötyörészet, Nadi nem volt itt, csak mi hárman. Amikor anya meglátott és elmondta, amit én akartam mondani a kezemet bámultam csak és hirtelen nem is tudtam volna mást mondani, aztán, amikor elküldött aludni és megpuszilt még mondanom kellett vlamit.
- Mami, az ablakokat én törtem ki. Nagyon dühös voltam és megjedtek, mikor észrevettem Ned-et a plafonon. Aztán, valamit csinltam a kezemmel és kitörtek az ablakok.- Motyogtam és odabújtam anyához is.
- Az állatokat meg tényleg elfelejtettem bezárni, sajnálom. Nem akartam, hogy így elfajuljon a dolog.- Néztem a szüleimre bocsánat kérően, majd nyomtam egy-egy puszit az arcukra.
- Jó éjt!- Intettem nekik, maj elindultam a konyhába, hogy igyak valamit s mikor kiértem összefutottam Nadi-val.
- Szia! Hát te mit csináltál?- Néztem a lábára, majd leguggoltam, és megnyomta a lábujját.
- Ajtófélfa?- Kérdeztem, aztán melléültem. Elvettem a kakaóját és belekortyoltam.
- Anya lenyugodott, apa elintézte. És rend van a nappaliban...
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 9
✤ Regisztráció : 2014-04-05
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Mon Apr 07, 2014 6:31 pm

just begun
ÉPPEN ELÉG SZÓBAN, REMÉLEM LEHET VELE KEZDENI VALAMIT

Reméltem, hogy aludtam pár órát, és nyugodtan lemehetek a konyhába inni, de tévedtem. Az órára néztem, mai csak 10 perccel későbbet mutatott, mint mielőtt behunytam a szemeimet. Csodálatos. Anyuék valószínűleg odalent vannak, így semmi esélyem a lejutasrá, de ha nem iszom valamit, akkor komoylan a kiszáradás határán leszek. Hatalmas sóhaj kíséretéban dobtam le magamról a takarómat, és azzal a lendülettel fel is pattantam az ágyból. Az ajtó felé indultam, de a sötétben sikeresen belerúgtam az ágy sarkába. A fenekemre huppanva kezdtem vizsgálgatni a kislábujjam, erősen ajkamba haraptam, hogy egy hang se jöjjön ki a torkomon. Biztosra vettem, hogy eltörött, esküszöm, hogy hallottam, mikor elroppant. Előre hátra hintáztam, miközben a lábamat tartottam, és folyamatosan fújkodtam a lábujjamat. Ez is csak velem történhet meg. Csodás!
Pár perc elteltével rávettem magam, hogy felkelek, ami nagy nehezen sikerült is. Sántítva botorkáltam le a lépcsőn, folyamatosan a számat harapdáltam. Holnapra sebes lesz. Vgay.. már holnap van? Hirtelen teljesen elfelejtettem, pontosan mennyi is az idő. Megdörzsöltem a szemeimet, majd mikor leértem a lépcsőn, utamat lehajtott fejjel, fájós, és minden valószínűséggel törött, kislábujjammal folytattam. A konyhába érve úgy döntöttem, ami kell nekem, az egy pohár meleg kakaó. Meg egy kis jég, mert iszonyatosan fájt a lábujjam. Lenéztem az említett testrészemre, és elhúztam a számat. Konkrétan vörös volt, és fájt. Körülbelül ennyi, amit megtudtam állapítani. Sóhajtva ráztam meg a fejemet, és megcsináltam a kakaót, amivel megajándékoztam am ikrót. Halk, búgó hangja a csnedbne konkrétan úgy hatott, mintha legalábbis valaki felakarna robbantani valamit. Egy perc elteltével ki is vettem, majd megkeverettem az előzőekben magamhoz vett kiskanállal. kezembe véve állapítottam meg, hogy jelenleg nem éppen jó ötlet ezzel sétálgatni, így a pultnak dőlve kortyoltam bele, sikeresen elégetve a nyelvemet. Ez határozottan nem az én napom.
THANKS!
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 8:48 pm

- Persze, lenyugodtam, hogy a fenébe tudnék lenyugodni, azaz ablak kétszáz éves volt. Na mindegy találtam másikat, három nap múlva megérkezik, addig meg..szellőzik a ház. – közben a mellettem lévő whiskey-s pohár után nyúltam, ha már valamelyik idióta felbontotta az Al Capone-tól kapott szeszt akkor már megiszom, kb.  a harmadik pohárnál tartottam, de nekem nincs az ilyenektől bajom, egyébként is rá fért, már csak a szivar hiányzott. Jobban belegondolva nem is kéne csodálkoznom, hogy házibulit szerveztek. Én sem vagyok egy szent, bár ezekről nem is tudnak. De szerencsére vámpír vagyok, a túladagolás sem okozott túl nagy problémát, feltámadtam és kész, bár nem volt alkalom, hogy túladagoltam volna magam. Mindent kikel próbálni, és meg is tettem.
- Tudom mit akarsz mondani Kim, hogy sajnálod és bocsánat,meg  a többi ilyenkor jövő dolog. Persze haragszom rátok, de ez van. Tudnék mesélni arról, hogy miket csináltam így ez a kis házibuli annyira nem nagy dolog, persze az, hogy a három állatunk éppen nem a legjobb állapotban van az rosszul esik, mert be is zárhattátok volna őket, s akkor nincs ez a dolog. De mindegy majd jobban lesznek. Menj aludni . – pillantotta hátra, végül fel is álltam aztán gyengéd puszit nyomtam a homlokára.
- Jó éjt, Kimberly, majd reggel beszélünk, ha kialudtam magam. – terelgettem a lépcső felé. Halk sóhajjal zuttyantam be Alu ölébe miután Kim felment.
- Feltakarítottam mert nem akartam,hogy belemásszanak Naláék, még több sebesültet kéne akkor ellátnunk. – fejemet a vállára hajtottam, most az üvegért nyúltam, félig volt, de nem érdekelt.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 7:21 pm

- Jó éjt kicsim, aludj jól. - Egy nap, sőt inkább egy délután alatt ilyenek történtek, akkor vajon mik voltak a többi napon? Bár nem hiszem, hogy valami nagy dolog történhetett volna, mivel arról már tudnánk akkor. Másrészt ettől a "kis" incidenstől nem áll meg a világ, ugyanúgy szeretjük őket, ahogy eddig is. Ezen nem sok minden tudna változatni. Viszont Nadia szemében először látok úgy igazi megbánást. Persze, volt már néhány alkalommal ilyen, de ennyire még nem igazán. Lehet ezalatt a hét alatt benőtt a feje lágya. Vagy inkább ezután a buli után.
Meg sem tudtam lepődni azon, hogy a legkisebb lányunk találta ki  az egészet. Mindig is szeretett bulizni, csak eddig nem merészelte megtenni azt, hogy ide hívjon embereket. Kicsit furcsálltam is, hogy egyből ilyen lépést tesz, hogy közel félszáz embert hív meg. Mi tagadás, nem épp a legjobb barátjaik vannak nekik. És úgy érzem, ezt sem fogják megtorlatlanul hagyni, hogy a gyereket majdnem megfojtottam. Csak merjenek hozzájuk nyúlni... Ha ilyenről van szó, velem járnak rosszabbul, nem Diával. Figyelmesen hallgattam tovább, amiket mondott Kim. Az a srác is, aki majdnem megsiratta Nadiát, azzal is lesz egy kis elbeszélgetnivalóm. Dave... Szóval ez a Dave nevű gyerek idehozta a barátait, másrészt a farkasomnak adott füvet, és a plafonra rakta... Legalább szegény Ned nem érzett ekkor semmit. Kiszabadult volna, és darabokra szaggatta volna a gyereket.
- Smaragd jól lesz, csak pihennie kell. Nymeria, Rhaenys! - Szóltam halkan, majd a Nymeria és a kislánya be is jöttek az ajtón.
- Ők jól vannak. Többieket meg Dia megnézte biztosan, és nem szólt semmit, ergo jól vannak ők is.- Simogattam Kim haját, majd pedig könnyeit is letöröltem.
- Ha nem tudsz aludni, akkor gyere nyugodtan.  - Mosolyogtam rá, majd pedig felálltam, és elindultam kifelé. Leérve pedig azt vettem észre, hogy tisztaság van, Dia pedig laptopját nézegeti. Odasétáltam hozzá, majd leültem mellé. Kim kissé lemaradva követett.
- Lenyugodtál végre? - Nyomtam egy puszit az arcára, majd Nedet kezdtem el simogatni. Kimnek meg biccentettem, hogy ha akar valamit most mondja. Ned meg lassan el is aludt. Több mint 1400 éves vagyok, mégsem tudom mik a fű mellékhatásai. Dia viszont tudja, neki is volt hippi korszaka még. Ha valami nem jó, úgy is szól.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 24
✤ Regisztráció : 2014-04-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 6:52 pm

Figyeltem az udvaron zajló történéseket és még ilyen messziről is jól láttam, hogy anya milyen mrges. Szerencsére apa mindig tudott egy kicsit enyhíteni a haragján. Aztán, amint beértek a házba mind a ketten, már csak az autót és a füvet bámultam. Mindaddig, amíg meg nem hallottam az ismerős trappogást, ami mindig apa közeledtét jelentette. Nemsokra rá, kinyílt az ajtó is, de nem tudtam ránézni. Mardosott a bűntudat.
Aztán, amikor megölelt hozzábújtam és igyekeztem megnyugtatni agamat is. Mindaddig meg sem szólaltam, amíg Bagirát fel nem hozta. Azon egy kicsit elmosolyodtam.
- Nem akartam ezt apu. Nadi találta ki, és mondtam neki, hogy nem jó ötlet, de csak azt mondta, hogy páran lesznek. Az elején tényleg csak tizen voltunk, utána elszabadult a pokol. Megjelent Dave a bandájával, őket követte a nyáladzó Amy és a csordája és így jöttek. Nadi se ezt akarta. És én próváltam Nadi-t is megállítani. Láttam egy fiúval, aki rajta lógott, aztán, mikor kettesbe akartunk beszélni a srác faképnél hagyta és valaki mással ment el. Nadi ajdnem sírt, apu. És... én mondtam neki, hogy jobb így, aztán odament ahhoz a szőkéhez.... Utána meg eltűnt a szemem elől.... Én meg nem mentem utána, mert hallottam, hogy a nappaliban nevetnek, kimentem és megláttam Ned-et a plafonra szigetelőszallagozták. Apu borzasztó volt. Nagyon megijedtem, mikor odafent megláttam. Dave kötözte fel. Ő csinálta. Aztán... valaki leszedte.. az ablakokat pedig.. én törtem ki... Nagyon mérges voltam és féltem, és.... csak a kezemet zártam ököbe. Nem akartam, hogy kitörjenek az ablakok tényleg nem... véletlen volt.... Smaragd-ot pedig... Ő jól van? És a többiek?- Hadarva meséltem el a dolgokat, és szemeimből könnyek szöktek, ahogy visszaemlékeztem a délutánra.
- Anya nagyon mérges volt. És tudom, hogy csalódtatok bennem, de azt hittem Nadi és én mindent kézben fogunk tudni tartani, de nem így lett. Sajnálom.- Néztem fel apára, miközben szorosabban hozzábújtam.
- Nem mehetnék segíteni takarítani? Nem tudnék elaludni, és anyától is bocsánatot akarok kérni.... Utálok vele veszekedni...
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 9
✤ Regisztráció : 2014-04-05
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 6:31 pm

just begun
ÉPPEN ELÉG SZÓBAN, REMÉLEM LEHET VELE KEZDENI VALAMIT

Az önmarcangolás sosem volt a kedvencem, nem voltam a szobába elvonuló, sírós fajta, de ezt elcsesztem már annyira, hogy tudjam, jobb, ha meg sem próbálom ma rendbe hozni. Letöröltem az időközben arcomon végiggördülő könnycseppeket, fejemet ismét a paplan alá temettem, mikor meghallottam a szoba felé közelítő lépteket, és az ajtóm nyitódását. Tudtam, hogy apu az, anya már a folyósó végéről kifejezte volna a nem tetszését a dolgok iránt. Néma csendben hallgattam végig a mondandójét, majd kikukucskálva a takaró alól megszólaltam.
- Igazság szerint.. - halkan felsóhajtottam, majd fejemet megrázva a párnába fúrtam arcom - sajnálom. Én nem akartam ezt - suttogtam, majd felemelve a fejemet egy hatalmas puszival tüntettem ki aput. Mindig is engedékenyebb volt velünk mint anya, sokkal hamarabb sikerült lenyugodnia, mint drága szülőanyámnak, akinek a vérmérsélete alapból sem alacsony, így aztán elég könnyű felhúzni a legapróbb dologgal is. Ez után pedig az szeretném ,hogy soha többé ne kelljen a szemébe néznem.
- Jó éjszakát - halovány mosolyt erőltetek magamra, majd miután apa kilép az ajtón felkelek az ágyból lemosom a sminkem, és átöltözöm. Majd reggel megfürdök. Gondoltam magamban, majd visszabútam az ágyambra, és lehunyva szemeimet percekkel később már álomba is szenderültem.
THANKS!
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 5:03 pm

- Ne hasonlítgasd az én gyerekkoromat az övékhez. Mert nem ugyanolyan volt. Sokkal jobb helyzetben vannak. – háborodtam fel, majd viszonoztam a csókot. Ha két másodpercre is, de legalább annyira lenyugodtam.  
- Ne mondd meg mit csináljak. Bagirára vigyázom,kitudja mivel itatták le. – morogtam az orrom alatt. Eszembe nem volt elmenni aludni, igaz nyűgös is voltam, de fontosabb volt a tigris, és ott volt Ned, aki még mindig nem tudott magáról. Halk sóhajjal sétáltam be hozzájuk, ha nagyon akartam volna hallgatózom, viszont nem érdekelt mit mondd, ismertem már, azt is tudtam, hogy inkább takarít a két lány a helyett.
- Gyere Bagira, menjünk egyet zuhanyozni, attól jobban leszel, remélem. – simogattam meg a fejét, majd a fürdőjük felé vettem az irányt, ott csak nem fürdethettem őket, ahol mi is zuhanyoztunk. Félig megengedtem a kádat, aztán be is segítettem, a fürdő ajtaját nyitva hagytam, hogy a többi is betudjon jönni, ha akar, ki tudja milyen sokkban vannak, a huligánok miatt. Halkan beszélem mindenfélét Bagirának, legalább valamennyire figyelt, közben fürdettem. Miután végeztem vele megtörölgettem.
- Ne mozdulj ki a szobából, Nala és Lucy figyeljetek rá. – néztem a másik két bent lévő állatra, ott hagytam őket a szobájukban. Végül én kezdtem el takarítani, figyelemelterelés gyanánt, s amúgy sem tudtam volna aludni. Meg aztán lehet más büntetésük is, mint a takarítás, ahogy mondtam minden lépésükről tudni fogok, még azt is, hogy a gimiben mit csinálnak, jó, ha az embernek ott is vannak ismerősei, akikről ők mit sem sejtenek. Fogalmam sincs mennyi időt telt el, nem is figyeltem igazán, csak egy halk nyüszítésre lettem figyelmes.
- Hozok neked inni. – simogattam meg a Ned fejét, majd egy vödör vízzel tértem vissza, a fűtől az emberek szomjasak lesznek, gondolom így van az állatoknál is.  
- Ne aggódj sokkal jobban leszel, ha alszol egy nagyot. – mosolyodtam el, Smaragd már elaludt a kanapén nem is csodálkozom, de szívesen letépném annak a kezét,aki ezt csinálta. Felmentem a laptopomért, nekem ugyanolyan ablaküvegek kellenek, mint amilyen volt, s ez nem valami ócska amerikai gyártmány volt, hanem francia, és elég régen készültek, de reméltem, hogy akad valamilyen bolt ahol még találok. Más jelenleg nem nagyon foglalkoztatott, ráérek holnap megnézni mi hiányzik még.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 4:06 pm

Szegény Smaragd, és Ned... A többiekkel remélem semmit nem csináltak, mert ha igen... Ezt az egész bagázst levadászom, és hosszú, kínkeserves halált halnak. De egyelőre Smaragd a fő célpont, hogy meggyógyítsam. Hamar meglettem vele, viszonylag hamar, majd pedig megsimogattam, és bevittem a kis ágyába. Egy kicsit még ott maradtam vele, majd pedig felálltam, és a nappali felé vettem az irányt. A lányok sehol, csak Dia dühöng. Ő sem sokáig, mert ment is kifele. Követtem őt, majd pedig amint mögé értem, adtam egy puszit az arcára, és átöleltem.
- Te is voltál fiatal, ne kövezd meg őket. A büntetést megérdemlik, mert tényleg szétcseszték a házat. Az állatokkal meg a hülye "barátjaik" bántak el. Annyiban is egyetérthetünk, hogy ide több ember a lábát nem teszi be. - Majd pedig magam felé fordítottam, és adtam egy csókot az ajkaira. Tudtam hogy ha rövid időre is, de ettől ellazul, lenyugszik. Azt is tudtam, hogy Kim a szobájából minket figyel.
- Na menj, feküdj le, kipakolok majd én, csak beszélek még a lányokkal. Rád fér egy kis pihenés. - Adtam még egy puszit neki, majd pedig ott hagytam, és mentem is fel a lányokhoz. Először Nadiához mentem. Leültem az ágya szélére, majd pedig végül megszólaltam.
- Nem kell semmit mondanod, tudom hogy bánod az egészet, mivel tudom hogy a szíved csücskei az állatok.  De azt viszont nem tudom hogy gondoltad, hogy a mi ágyunkban csinálod egy sráccal. Még szerencse, hogy időben jöttünk haza, ha máshogy lett volna, akkor anyád kicsinál. És ne aggódj, nem kell takarítanotok, majd én megcsinálom. Én is voltam fiatal, habár elég régen. A szobafogság viszont marad, mert azt megérdemlitek. És anyával ne is foglalkozzatok, egész nap vezetett, eléggé nyűgös. - A végét már csendben közöltem vele. Túl elnéző vagyok, ez a gond. De nem tehetek róla, ilyen vagyok. Majd nyomtam a feje búbjára egy puszit.
- Aludj kicsim... - Mosolyogtam rá, majd felálltam, és kimentem a szobából, az ajtót becsuktam magam mögött. Kim szobája felé vettem az irányt. Odasétáltam mellé az ablakhoz, és leültem mellé, és magamhoz öleltem.
- Na ne sírj. Nem lett vége a világnak ettől még. Az állatoknak meg másnapra semmi bajuk nem lesz. Bagira mondjuk lehet kissé másnapos lesz. - Nevettem fel, majd folytattam. - Takarítást meg bízzátok rám, csak anyunak ne szóljatok. És örülj neki, hogy csak ennyi szobafogságot kaptál. A gördeszka... Nos igen, az ellen nem tudok mit tenni. Azért kissé csalódtam benned, hogy belementél egy ilyenbe, azt hittem kissé érettebb vagy mint a húgod.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 24
✤ Regisztráció : 2014-04-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 3:39 pm

Nem is figyeltem a többiekre, csak Ned-et simiztem, amíg ismerős hangok megnem ütötték a fülemet. Felkaptam a fejemet és apára néztem. Láttam rajta, hogy dühös. És ez még csak enyhe jelző volt rá. Mindenkit kipaterolt én meg csak a kanapén kuporogtam Ned-el az ölemben és csak simogattam, mintha ő megtudna védeni a szüleimtől. Persze, meg is tudott volna, ha nem lett volna teljesen kába. AMint anya a kanapéra terelte előkerülő húgomat figyeltem rá. Jogosan kaptunk büntetést, csak azt nem értettem, hogy miért vonta meg még a gördeszkázást is tőlem.
Csendben bólogattam azért, majd Nadi mellett én is elmentem a szobámba.
- Mert tényleg könnyen ment. Ne félj, vagy egy olyan ézésem, kapunk még.- Sóhajtottam fel, majd beletúrtam szőke fürtjeimbe és Nadi pusza után én is bezárkóztam a szobámba. Felmásztam az ablakomban lévő kis részre és bámultam ki az ablakon. Tudtam, hogy ez lesz. Tudtam, még is hagytam Nadi-nak, hogy bulit szervezzen. Nem lett volna szabad megengednem. Egy kósa könnycsepp gördült e az arcomon Ned és Smaragd miatt. Imádtam őket, és így látni őket borzasztó volt.
Lábaimat felhúztam és átöleltem a térdeimnél, hogy összekuporodjak s hagytam, hogy a bűntudat mardosson. Magamhoz öleltem a plüssmacimat is, hátha Teddy segít majd túljutni ezen a pocsék helyzeten és közben nagyon reménykedtem, hogy apu benéz. Szükségem volt apára, ő vele mindig olyan jól szótértettem.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 9
✤ Regisztráció : 2014-04-05
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 3:06 pm

just begun
ÉPPEN ELÉG SZÓBAN, REMÉLEM LEHET VELE KEZDENI VALAMIT

Általában nem mindig hat meg, ha anyuék rajtakapnak valamin, ami nekik nem éppen tetszik. De az, hogy apám látott csókolózni egy vadidegen sráccal, ráadásul az ő szobájában, azok közé a dolgok közé tartozik, amit egyszerűen soha nem akartam átélni. Persze, lehetett volna rósszabb is, sokkal, de sokkal rosszabb, és volt is, csak éppen nem az én helyzetem. Lehajtott fejjel mentem le a nappaliba, kikerekedett szemekkel néztem körbe. Ez még számomra is sokkoló látvány volt, abban a pillanatban úgy gondoltam, ide bizony többet senki nem teszi be a lábát. Csendesen figyeltem anyát, majd mikor ránk került a sor, lehuppantam a kanapéra Kimy mellé. A szemem sarkából rá pillantottam, és fogadni mertem volna,hogy iylen ideges még az életben nem volt. Nem csodálom. Eltűntünk tíz percre, és máris hozzányúltak az állatokhoz. Tudtam, hogy ők anyu gyenge pontjai, és valószínű, hogy az egész családé is. Csak tudjam meg, ki mit csinált velük. De ez már egy másik téma, ahhoz túl kell élnem a.. két hónap szobafogságot. Minimum fél évre számítottam, tekintve, hogy mi történt a házzal, Neddel, Bagirával, és Smaragddal. Szerettem volna megszólalni, de inkább csendben teljesítettem anya utasítását, és felállva  akanoéról a zsobám felé vettem az irányt.
- Miért érzem úgy, hogy ez így túlságosan is könnyen ment? - Kimy-re nézve suttogva ejtettem ki a szavakat, kedvem egyáltalán nem volt hangosan beszélni - Valószínűleg csak holnap jön még a java - halkan felsóhajtottam, majd egy puszit nyomtam a nővérem arcára, és bementem a szobámba. Bezártam magam mögött az ajtót, és ledobtam magam az ágyamba. Arcomat a párnába fúrtam,fejemre húztam a takarót, és behunytam a szemeimet. Aludni nem tudtam, csak vártam. Vártam, hogy fel jön-e valamelyikük azzal, hogy még incs vége, mert bezsélni akarnak velem, és arra vártam - és vágytam - leginkább, hogy álom jöjjön a szememre. Mardosott a bűntudat amiatt, ami történt. Szívesen lementem volna bocsánatot kérni, de nem igazán tartottam jó ötletnek a szemük elé kerülni..
THANKS!
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 2:47 pm

Elmentünk egy hétig nászútra, na jó pontosabban hat napra, mert Alunak hiányoztak a lányok, nekem is, és kíváncsi voltam, hogy mit is csináltak egy hét alatt, reméltem azért a ház a helyén marad és nem kell újjáépítetni semmit. Főleg Nadián gondolkodtam, mert mikor otthon vagyunk is tud hülyeséget csinálni, most meg gyakorlatilag szabadkezet kaptak, azon se csodálkoznék, ha nem ment volna iskolába. Bár rábízhattam volna őket a húgomra, azzal meg nem sokat érnék el, attól függetlenül, hogy hétszáz éves úgy viselkedik,mint egy tinédzser, gondolom ezért is van telitetoválva , meg a haja is két hetente más színű.Szörnyű egy spiné.
Ahogy egyre jobban közeledtünk megpillantottam a házat, szinte az összes villany felvolt kapcsolva, s mikor leparkoltam a ház előtt az ablakok is kitörtek, egy sóhajjal megvártam, hogy Alu kiszálljon a kocsiból aztán beparkoltam a garázsba. Házibuli, ami elszabadult, remek már csak ez hiányzott a mai estére. Nem elég, hogy fáradt vagyok, szinte egésznap a volán mögött ültem most még ez is. Lassú léptekkel sétáltam be a házba, majd a távozókat fürkésztem, elég vagyon volt a házban ki tudja mit tettek zsebre, aztán kihúztam az egyik srácot egy kisebb csapatból, elvettem tőle a pezsgős üveget , majd kidobtam a házból a szerencsétlent.
- Ami pedig nálatok van, és nem a tietek tegyétek le. – azt hittem üvöltözni fogok, de nálam sokkal rosszabbnak számított az, ha halkan beszélek. Ilyenkor még a levegőt is lehet vágni a szobában annyira fagyos lesz minden. Elégedett morgással figyeltem ahogy leteszik a piás üvegeket, meg fogalmam sincs még miket, holnap ezt is lefogom ellenőrizni. Meg új üvegeket rendelni, de hol fogok én pont olyan színezett üveget találni amilyen volt?  Na mindegy ráérek vele foglalkozni.
- Smaragd! Na jó..kitépem annak a gerincét aki bántott téged. – pillantottam rá, elakartam látni, de Alu megelőzött mondjuk nem is baj, remegő kézzel nem tudtam volna összevarrni.
- Üljetek le. – intettem a fejemmel a lányoknak, hogy foglalják el a kanapét.
- 2 hét szobafogás plusz felejtsd el a gördeszkázást is arra az időre Kimberly, Nadia mivel te voltál az ötletgazda így két hónap, és ehhez a két hónaphoz az is jár, hogy én viszlek és hozlak el a gimiből vagy apád az most mellékes. De olyan leszek, mint egy vadászkutya, minden lépésedet figyelem, mindenről tudni fogok, ha valami pici stiklit is elkövetsz neked annyi, életed végéig a szobádba zárlak. Holnap reggel pedig takarítással kezdtek, mehettek fürdeni és aludni, egy hangot nem akarok hallani. Azt meg felejtsétek el, hogy egymásra mutogattok mindketten sárosak vagytok. – mondtam el egy szuszra amit akartam. Nem sok mindent értem volna el azzal, ha hegyi beszédet tartok arról, hogy nagyon csalódtam bennünk, falra hányt borsó lenne az egész. Megvártam amíg felvonulnak a szobájukba, utána megkerestem a nagymacskákat, s a két farkast is. Kint találtam őket a kertben, Bagirát meg az erkélyre zárva, bűzlött, mint egy alkoholista, leitatták..Vicces is lehetett volna a helyzet ahogy dülöngélve jött mellettem, s elterül a kanapé előtt, de jelen pillanatban nem volt az. Leültem mellé, gyengéden simogattam a hátát.
- Ned befüvezve, Bagira részeg, Smaragd pedig sebesült, ez nem olyan rossz arány..Vagy mégis mert ott vannak a törött üvegek, azok a piák amiknek szinte felbecsülhetetlen értékük van..volt, mert már megitták őket. – fújtam ki lassan a levegőt. Üvöltözni se volt kedvem, először éreztem azt, hogy befuccsoltam anyaként, így inkább csak csalódott voltam, s nem dühös.
- Megyek kipakolok a kocsiból. – pattantam fel, elhagytam a szobát, nem is nagyon siettem vissza.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 12:30 pm

1 hét... Talán nagy hibát követtem el, hogy felügyelet nélkül hagytam a lányokat, legalábbis emberi felügyelet nélkül. Okos állataink vannak, de más ha egy ember és más ha egy állat fegyelmezi meg őket. De legutoljára olyan 100 éve voltunk nászúton, és ez szimplán kell legalább ilyen időközönként. A láng nem aludt ki még az biztos.
Elvoltunk egy hétig, mégis kezdtek hiányozni a lányok. Így hát egy nappal korábban is jöttünk haza, mert addig nyúztam Diát, míg rá nem bólintott. Elég sokáig kocsikáztunk, és olyan este 10-11 körülre értünk haza. Már a távolból láttam, hogy világítanak a lámpák az egész házban. Majdhogynem olyan volt mint egy világítótorony. Közelebb érve láttam, hogy az ablakok egyszerre törnek ki, és kiszökött a fülsiketítő zene is. Amint a házhoz értünk, kiszálltam a kocsiból, és az ajtó felé vettem az irányt. Az ajtót szinte kitéptem a helyéről, úgy rontottam be. Diana szerencsére kicsit hátramaradt. Megláttam amint valamit körbeáll a számtalan ismeretlen. Utat törtem magamnak, és ott láttam amint Kim ölébe fekszik Ned, aki pedig nem igazán volt magánál. Odaguggoltam hozzá, és megsimogattam a fejét.
- Itt mi a fene történt? - Kérdeztem Kimtől aki elmondta...
- Oké, ki adta neki a füvet? Jobban jár, ha most szólal meg, különben egyesével tépem le a kezeiteket... - Azok meg elkezdtek nevetni... Nem okos döntés, de először még Nadiát is meg akartam találni. Minden egyes szobába benéztem, sehol nem volt. Maradt egy szoba ahova azt hittem nem merészkedik be. Tévedtem. Benyitva az ajtón látom, hogy valami sráccal csókolózik az ágyunkon. Mély levegőt vettem, a gyereket a torkánál fogva emeltem föl, és vittem ki a többi részeg elé. A zenegépet kinyomtam, és a mikrofonba beszéltem, miközben még mindig a fejem fölött fojtogattam fél kézzel a gyereket. Majd pedig arccal előre dobtam a földre.
- Aki nem tűnik el a házból fél percen belül, az nem ússza meg ennyivel.- Más esetben már vérfürdőt rendeztem volna, most viszont nem éreztem szükségét. Viszont aki azt csinálta Neddel, azzal még el fogok számolni. De nem most.  Most a lányokon a sor. Lassan mindenki kivándorolt a házból, szerencséjükre. Valami nyüszítésre lettem figyelmes, vagy hasonlóra. A hang iránya felé mentem, és lassan meg is találtam Smaragdot, akinek elég csúnyán fel volt sértve az oldala. Egyre hevesebben vettem a levegőt, nagyrészt az idegesség miatt, majd pedig kiszaladtam fertőtlenítőért, cérnáért, és tűért, meg amik kellenek. Úgy gondoltam míg Dia leosztja a lányokat, addig én ellátom Smaragdot. Leguggolva hozzá simogattam meg a fejét.
- Jól van kicsim, semmi baj, rendbehozlak. - Nem sokkal később el is kezdtem ellátni a sebét. Kimben viszont nagyot csalódtam, hogy bele ment ilyenbe. Nadiától meg nem vártam mást, mint hogy valami ilyesmit fog csinálni. De hogy ennyire felelőtlen, hogy az állatokat nem zárja el... Meg hogy az ágyunkban találtam rá és egy srácra...
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 24
✤ Regisztráció : 2014-04-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 11:34 am

- Felejtsd el. Nem viszem el a balhét helyetted. Azért hülye én se vagyok.-Vigyorogtam a húgomra, aztán tekintetemmel követtem az ő tekintetét, hogy kit vagy mit béz. Amint megláttam a srácott, felvont szemöldökkel pillantottam Nadi-ra, aztán elröhögtem magamat.
- Nekem? Valakit? Apa kinyírná azt a srácot, aki hozzámnyúlna.- Nevettem fel keser-édesen és leszálltam a púltról, amikor Nadi elment valami szőke sráchoz. Egy ideig figyeltem őket, és láttam, hogy elindulnak valamerre.
- Óh, hugi. Nem vagy komplett...- Dörmögtem az orrom alatt, mindaddig, amíg hangos nevetést nem hallottam a nappaliból. Volt egy olyan rossz érzésem, hogy valami történt.
Gyors léptekkel haladtam a nappaliba, és a csoportot kezdtem figyelni.
- Hé! Mi folyik itt?- Kiabbáltam oda hozzájuk, miközben átverekedtem magamat az embereken. Amint a kör közepéhez értem nem láttam semmit.
- Szép volt, Dave!- Hallottam meg Amy hangját és rápillantottam. Mindenki a plafont bámultam és nevetett. Felkaptam a fejemet és megláttam Ned-et. Fel volt szikszalagozva a plafonra és ahogy láttam, nem nagyon volt magánál.
- Normálisak vagytok?- Üvöltöttem el magamat és amilyen gyorsan csak tudtam felmásztam a létrára, hogy megnézzem jól van-e.
- Mit csináltatok vele?- Kérdeztem miközben megsimogattam kókadt fejét.
- Nyugii, kapott egy kis füvet. Semmi baja nem lesz.- Röhögött Dave. Szemeim szikrákat szórtak, miközben azon gondolkoztam, hogy szedjem le Ned-et onna.
- Szedd, le a farkast a plafonról Dave, vagy esküszöm rádküldöm Smaragd-ot.- Visítottam a képébe, amint lemásztam a létráról. Most még az se zavart, hogy tériszonyom van.
- Szedd le te, a te farkasod.- Vogyorgott a srác. Iszonyatosan dühös voltam, pdig nagyon bírka türelmű embernek tartom magama, de betelt nálam is a pohár. Hangosan elkáltottam magamat, miközben kezeimmel az összes ablakot kivágtam a nappaliban. Mindenki megdermedt és engem figyelt, de nem érdekelt. Ned-et akartam a földön látni.
- Jól van, jól van, leszedem.- Hangzott fel végül egy másik srác hangja. Magas volt, fekete haját copfba kötötte, és farmert és egy laza fehér pólót viselt. Egy pillanat alatt felkerült a létrára és leszedte Ned-et a plafonról, majd lehozva letette a kanapéra.
- Kössz..- Néztem rá, egy fokkal kedvesebben, majd odakuporodtam Ned mellé.
- Semmi baj, itt vagyok.- Suttogtam a fülébe, miközben a fejét vakargattam.
~ Nadi kinyírlak ezért...esküszöm..~
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 9
✤ Regisztráció : 2014-04-05
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 10:34 am

just begun
ÉPPEN ELÉG SZÓBAN, REMÉLEM LEHET VELE KEZDENI VALAMIT

Hangosan felnevettem a Kim által kreált kifogáson, hajamba túrva fordítottam felé a fejemet.
- Nem is rossz ötlet. Előadhatnád te, neked talán el is hiszik. Sőt, mondhatnád, hogy itthon sem voltam - mosolyogva néztem körbe, mire a szemem megakadt egy magas, jó képű srácon.
- Mi lenne, ha keresnénk neked valakit? - vetettem fel az ötletet, bár biztosra vettem, hogy a válasz egy "felejtsd el", "hagyj békén", "te normális vagy?" lesz. Így inkább végigpáztáztam a tömeget, míg találtam magamnak valakit. Látszott rajta, hogy bár ivott ma már egy két pohárral, még nem oylan józan, hogy ne tudjon kinyögni egyetlen normális szót sem. Leugrottam a pultról, majd Kim-re nézte.
- Jól jegyezd meg, a legtöbb srác csak azt akarja. Most pedig megyek, és elfeljtem. Igaz, nem piával, de az a srác bőven megfelelő - fejemmel a konyha falát támasztó szőke hajú, kék szemű srác felé bicentettem.
- Légy jó, és vigyázz, nehogy.. eltörjenek valamit - elhúztam a zsámat, majd egy utolsó mosoylt villantottam Kimy-re, és a sráchoz sétáltam. Nem telt bele öt percbe, és már a szobám felé tartottunk. Könnyűvérű vagyok? Lehet, de jelen pillanatban máson sme jártam az eszem, minthogy valamiylen módon visszavágjak Dan-nek. Lelép mással? Akkor én is ezt teszem.
- Mit csinálsz? - néztem elképedve a srácra, aki behúzott a szülei hálójába - Tudod, azért a józan eszem még nem ment el, nem fogok a szüleim ágyában henteregni egy vadidegen emberrel. Sőt, semmilyen emberrel - néztem rá vádlón, mire csak megrántotta a vállát, és megcsókolt. Legszívesebben ellöktem, és ott hagytam volna, de ahhoz túlságosan is jó fogásnak tűnt. Maximum többet nem jövök be ebbe a szobába. Meg, amúgy is kényelmes az ágy.
THANKS!
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 24
✤ Regisztráció : 2014-04-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 10:16 am

Csodálkozva figyeltem srácot, aki a húgomra tekeredve próbálta megfűzni. A szám meg egyenesen tátva maradt, mikor Dani elküldte, az meg egy másik lánnyal vonult el.
- Nem épp erre vártál, mi?- Kérdeztem fejrázva a húgomat, ám mikor megláttam a szemeiben a könnyeket kezeimet magam mellé engedtem és felé léptem egyet.
- Óh, Dani, ne hogy elkezdj nekem itt sírni!- néztem rá kétségbe esve. Hiába, a húgom, és akármennyire is biztos voltam benne, hogy rossz ötlet a buli, most még sem akartam ezzel nyaggatni. Láttam rajta, hogy a srác eléggé belemártotta a tőrt szegény kishúgom lelkébe, azzal, hogy lelépett valaki mással.
Amint a konyha felé vette az irányt én is követtem, de előtte még gyorsan körbenéztem, hogy nincs-e semmi összetörve, felgyújtva, vagy lelocsolva piával, és ha mindent rendben találtam eltűntem a konyhában.
- Nem kérek semmit, de rájöhettél volna már, hogy ha valaki meghalja, hogy buli lesz xy-nál, azonnal riasztja minden közeli barátját. Arról nem is beszélve, hogy utána mindenki elhúz majd, mi meg takaríthatunk. Olyan bagószag kering a lakásba, hogy apáék az utca végéről meg fogják érezni.- Motyogtam hangosan, és felhuppantam Dani mellé a pultra, majd kezéből kikapva a vizespoharat én is ittam egy kortyot.
Amint meghallottam a "túl merev vagy" beszólását, a könyökömmel öldalba böktem.
- Nem vagyok merev, csak tisztán látom a dolgokat. Ami pedig azt illeti, óriási bajban leszünk, ha rájönnek. Meg, azért megnézném, hogy magyarázod meg anyáéknak a dolgot:" Áh nem anya, az úgy volt, hogy egyszercsak berepültek a házba és bulizni kezdtek. Mi semmiről nemtudtunk, tanultunk a szobánkban." Elég sz*r kifogás valljuk be.- Vigyorogtam a húgomra, és magamban konstatáltam, hogy elég jól tudom utánozni a húgom hangját.
- Ami meg a srácot illeti, ne is foglalkozz vele. Hülye, ha nem akar tőled mást, csak azt....
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 9
✤ Regisztráció : 2014-04-05
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Apr 06, 2014 8:38 am

just begun
362  SZÓBAN, REMÉLEM TETSZIK

- Tudod, az egésszel csak annyi a gondom Dan, hogy konkrétan az itt lévő emberekből örülök, hogyha tízet ismerek - halkan kuncogva dőltem az ajtófélfának, szemeimmel a tömeget fürkésztem. fogalmam sincs hányan vagyunk, és hogy azon a pár emberen kívül, akiket hívtam is, a többiek hogy a fenébe találtak ide. oké, általában, ha ilyesmit szervezek le a meghívottak szólnak még pár barátjuknak, ahogyan ők is szólnak még pár embernek, és ebből kerekedik ki az, hogy őrt kell állítani a szobákhoz, mielőtt valaki arra adná a fejét, hogy kipróbálja aktuális partnerével valamelyik szobát. Ami megjegyezném, hogy több mint undorító dolog. haza lehet menni, és otthon kufircolni, mert itt biztos, hogy nem fognak.
- Akkor mi lenne, ha eltűnnénk? a nővéred tartja a frontot, nekem meg hiányzol - fülembe suttogott miközben fél kézzel derekamat ölelte át. szemeimet forgatva löktem kicsit hátrébb, tekintetemmel Kimy-t kerestem, ajkaimat mosolyra húzva láttam meg végül, hogy felén közelít.
végighallgattam, rezzenéstelen arccal meredtem rá, majd miután a mellettem álló fiú beszólt neki oldalba böktem.
- Menj el egy kicsit, beszélek a nővéremmel - bólintott, és kettesben hagyott minket. mondhatom, nem csalódtam benne, rögtön talált is magának valakit, akit fogdoshat, és akivel el is tűntek a házból. szemeimet mardosták a könnyek, majd ismét a nővéremhez fordultam.
- Én iszok. Kérsz te is valamit? - kérdéseit figyelmen kívül csörtettem be a konyhába azzal a szándékkal, hogy leiszom magam, hogy még csak ne is emlékezzek az előbbi jelenetre. de az biztos, hogy lesz még hozzá pár keresetlen szavam.
- Amúgy pedig... nem gondoltam, hogy ilyen sokan leszünk. nem hívtam olyan sok embert, arról igazán nem tehetek, hogy senki nem bírja tartani a csipogóját - megrántottam a vállam, és az üvegek közt nézelődve elfintorodtam.
- Mit szólnál egy pohár buborékos ásványvízhez? Mást nem merek már inni - halkan kuncogtam, és kezembe véve a vizes palackot enyhítettem a szomjamat. ma este mégis józan maradok. hurrá! Magamban mérgelődve pattantam fel a pultra, lábaimat keresztbe vetettem, és Kimy-re néztem. Imádom, ha kioktat. de ma kicsit másképp lesz. Ma én oktatom őt, és nem fordítva.
- Amúgy pedig, túl merev vagy, kicsit ellazulhatnál. Ha esetleg lebuknánk, akkor pedig.. majd megoldom - lemondóan felsóhajtottam, és a karkötőimmel kezdtem játszani.
THANKS!
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 24
✤ Regisztráció : 2014-04-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sat Apr 05, 2014 10:40 pm

17 évvel később...


Dave a kanapén füstölgött, Amy pedig csüngött minden szaván. A hideg futkosott a hátamon, ahogy Amy a nyálát csorgatta.
- Hát, ez vagy bejön, vagy nagyon rondán pofára fog esni.- Motyogtam magamnak és a nagy ramazurit kezdtem bámulni, amit drága húgom hívott össze, mivel apáék nászútra mentek. megint. Nem is értem, minek nászútra menni, mikor voltak már? De hát ki érti a szüleit. Míg csendben a falnak dőlve figyeltem a kb. 50 főből álló embersereget, akik táncoltak, sört vedeltek és cigit szívtak, arra gondoltam, hogy ha ezt apáék megtuják, kitekerik a nyakunkat. Mindvégig a tömegen tartttam a szememet, amíg meg nem láttam Nadi-t egy sráccal kézenfogva mászkálni.
- Nadi.... Nadi..- Igykeztem minnél gyorsabban a húgocskámhoz érni, de túl sokan voltak az utamba.
- Hova mentek?- Kérdeztem, mikor végre valahára a nyomába értem.
- Ha apa erre rájön, nagyon meg fogjuk szívni. Jobban mondva te, mert ez a te ötleted volt.- Fontam karba a kezeimet a mellkasomon, és igyekeztem a húgomra nyomatékosan ránézni, hogy nem jó dologba készül belemenni.
- Jaj, Dani gyere már, Kim, te meg ne üsd bele az orrodat mindenbe.- Vigyorgott rám a srác, akiről fogalmam se volt, hogy ki ő és mit akar. Megadóan felemeltem a kezemet, és nagyon reméltem, hogy a húgom nem ennyire zakkant, mint amennyire a srác hiszi.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Mar 30, 2014 6:44 pm

- Amint vége a terhességnek nem fogok rád figyelni, mert ott lesznek a kicsik. – jegyeztem meg egy elégedett vigyor kíséretében , mert azt biztosan tudtam 90%-ban a picik foglalnak le, 10%-ban meg majd aludni fogok, Alu meg azt csinál amit akar, na jó néha majd ránézek, de ennyi ,majd meg a nőcskéjéhez. Aztán arra lettem figyelmes, hogy Bagira és Nym elhagyják a szobát, utána meg, hogy fekszem, viszonoztam a csókot. Még hogy én nem bírom ki, viszont nem ellenkezem, egy ideig úgysem fogunk együtt lenni, és naponta egyszer amúgy is egymásnak szoktunk esni. Viszont ahogy a nyakamat csókolgatta éreztem, hogy nem fogom könnyen megkapni, megint arra meg majd ki a játék, hogy leordítsam a fejét, vagy könyörögjek, tuti öngyilkos szeretne lenni, ha egy terhes nővel játszik, aki én vagyok. Miután a padlóra zuttyantunk tetszett a felállás, nem tehetek róla szeretek irányítani, de hamar rádöbbentem nem így lesz, megint én pislogtam fel rá, s nem fordítva. Halkan jólesően sóhajtottam fel mikor megéreztem a mellemnél a száját, tényleg igaz, hogy a terhes nőknek sokkal érzékenyebb. A gyanúm meg beigazolódott, tényleg az üvöltésre hajt. Összehúzott szemekkel néztem rá, amolyan „ kifoglak nyírni hamarosan „ arckifejezéssel.
- Tényleg megakarsz halni.. – haraptam a szám szélére.
- Mi az, hogy szépen kérjem? Ha nem folytatod tényleg letépem a pöcköd és kielégítelek vele análisan. – vigyorogni szerettem volna, de inkább hasonlított vicsorgásra. Aztán inkább megcsókoltam, s a kezemet az alsónadrágjába csúsztattam, mondjuk számoltam azzal, hogy meggondolom közben és így is történt, kimásztam a drága férjem alól és felvettem a fehérneműmet.
- Bocs, életem, de elment a kedvem. – vontam meg a vállam egy sóhajjal. Mit is tudok erre mondani? Hormonok. Azok űznek velem kegyetlen játékot. Persze ezzel csak azt értem el, hogy nekem lesz rossz, ilyen esetben én húztam a rövidebbet. Töltöttem magamnak a konyhában innivalót majd kisétáltam a kertbe napozni, meg az állatokat is kiengedtem, tegnap nem hiszem, hogy lettek volna kint. Bagira meg amúgy is szeretett a medencében úszkálni ilyen időben, most is rögtön belevetette magát a vízbe. Letelepedtem a napozóágyra.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sun Mar 30, 2014 10:49 am

+18Diana & Alucard

- Gyerekes? Egy gyerek csinál olyan dolgokat mint amit mi tegnap a fürdőben? - Mondtam mosolyogva, majd viszonoztam a csókot. Ez a terhesség fenekestül felfordítja az életünket néhány hónap múlva, de ahogy a végéhez közeledünk, Dia annál inkább feledékenyebb, idegesebb, meg úgy szimplán érzékenyebb. Főleg azért is mivel a hormonok tombolnak benne, másrészt meg  utolsó 2-3 hónapban ismereteim szerint már nem lehet azt sem csinálnunk. Hogy milyen ismeretek? Internet... Előre láthatólag sokszor kell majd megigéznem, de nehéz lesz. Olyannyira nehéz mint mikor annyi évvel ezelőtt ki kellett törnöm a nyakát. Emlékszem, hogy utána napokig nem bírtam elmozdulni mellőle, egyszerűen nem ment. Pedig akkor még nem is voltam szerelmes belé, mint most.
- Húsz év múlva? Amint vége a terhességnek, kicsim. - Mondtam a csók után mosolyogva. A mellettünk fekvő Nymeriára füttyentettem, aki erre felfigyelt, és rám nézett. Kicsit félrebillentettem a fejem, majd vissza, meg is értette mit akarok, és leugrott a kanapéról, majd kiment a szobából. Bagira persze ment is utána. Hátra is döntöttem Diát rajta, és fölé támaszkodva adtam neki egy vad csókot. Már ekkor elterveztem, hogy kicsit megszívatom. Addig kényeztetem, míg szinte már könyörögni fog érte. Vagy fenyegetni, nála a kettő egy és ugyanaz. A csók után a nyakát kezdtem el csókolgatni, és szívogatni mivel talán második vagy harmadik leggyengébb pontja. Az első természetesen ugyanaz mint bármelyik nőnél. A következő helyezett meg vagy a melle, vagy pedig pont a nyaka. Nem is ez a lényeg, a kínzás édes lesz. Kell ebbe a házba az ilyen fajta humor is szerintem. Miután a nyakával végeztem, lassan elkezdtem kigombolni az ingét. Amint kigomboltam feljebb ültettem, és lehúztam róla, majd a földre dobtam.
- Minek ez ide?- Adtam neki egy csókot, majd pedig lefordultunk a kanapéról, a hátam a földet érte, de még mindig csókoltam. Magamhoz ölelve a derekáról feljebb csúszott a kezem, és lassan kicsatoltam a melltartóját is. Mosolyogva tértünk vissza az eredeti pozícióhoz, ahol én vagyok felül. A padló sem  volt hideg, hála a padlófűtésnek. Lassan lejjebb csúsztam, hogy a melleivel játszadozhassak. Elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni, majd pedig nem sokkal már harapdáltam a mellbimbóját. Persze csak gyengéden. Míg az egyikkel a számmal foglalkoztam, addig másikat meg a kezemmel kényeztettem. És ez még csak az előjáték. Kb 6-7 percig csináltam, ami nálam is szokatlan volt. Eztán felhajtottam a fejemet, és Dia szemébe néztem.
- Tudom még fokozni. - A kezemet lecsúsztattam az alsóneműjébe, és az ujjaimmal ott kezdtem el ügyeskedni, miközben a mellével is játszadoztam. Ezért tuti meg fog ölni, így belegondolva. Mielőtt felérhetett volna a csúcsra, a kezem elvettem a legérzékenyebb pontjától, és adtam Diának egy csókot.
- Ha szépen kéred, folytatom.- Mondtam mosolyogva.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sat Mar 29, 2014 10:51 pm

Elgondolkodva néztem rá a kis monológja után. Nem is értettem miért kérdezte meg, pláne ennyi év után. Na mindegy néha nem értem gondolkodását, de ez van. Letettem az üveget az asztalra mert már mindent megettem, pedig elég sok mindent behoztam magamnak.
- Nem, nem bántam meg. Megszöktem otthonról, mert nem akartam férjhez menni valami bájgúnárhoz, aki valószínűleg szeretőket is tartott volna, ami miatt megöltem volna és utána engem végeznek ki. Méghogy nem lenne szükség mágiára..amilyen szerencsém lett volna emberként tuti egy impotens férfi mellett kötök ki.. Az azért már elég nagy gond lenne.Nekem nem volt való az emberi élet, vagy lehet rossz korba születettem, nem tudom, nem is érdekel így jól érzem magam. – mosolyodtam el és puszit nyomtam az arcára.
- Nem is értem minek kérdezted meg. A világ akkor is rossz volt most is az, nem változott semmi , csak a divat és a háborúkat már nem karddal vívják. – vontam meg a vállam könnyedén. Persze annak örültem, hogy nem kell kényelmetlen fűzőket hordanom, és nadrágot is felvehettem, rémesek voltak az elmúlt idők divatjai, na nem mintha napjainkba nem találkoznék olyan ruhákkal amiket nem vennék fel.
- Szeretlek..és nem érdekel, milyen korban vagyok, milyen évszámot írunk. Te még mindig ugyanaz a gyerekes vámpír maradsz, aki a férjem, és a még meg nem született gyermekeim apja. – csókoltam meg gyengéden, s megcirógattam az arcát, vállára hajtottam a fejem és a keze után nyúltam. Na igen néha nekem is lehet kicsit érzelgősnek lennem. Bár lehet, hogy ez a terhesség miatt volt, fogalmam sincs, talán csak kicsit közrejátszott, mert voltak ilyen kiborulásaim, vagy szeretethiány, lehet bárhogy nevezni.
- Nincs kedvem a Bambit nézni, csak feküdni van kedvem. Majd megnézem holnap, vagy mikor egyedül vagyok itthon , így is láttál engem bőgve..Ismerlek ezzel fogsz piszkálni úgy húsz év múlva. – vágtam egy grimaszt, aztán megint megcsókoltam, hogy ne tudjon válaszolni.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Sat Mar 29, 2014 9:47 pm
Diana & Alucard

- Még ha Happy Ending is lenne a vége, te akkor is bőgnél. - Mondtam mosolyogva.. Őszintén azt hiszem, hogy mire vége lesz ennek a terhességnek, Dia már teljesen más lesz. Mármint nem teljesen, de kevésbé lesz olyan mint amilyen mondjuk 10 éve volt. Történjék akármi, én így is úgy is szeretni fogom. "Betegségben, egészségben, míg a halál el nem választ." Nem véletlenül mondtam ezeket a szavakat. Mondjuk a halál meg csak úgy következhet be, hogy valamelyikőnket megölnek. De ha ilyenre is kerülne sor, én inkább rászolgálnék erre az egészre, mint ő. Ő maga a tökéletesség a szememben. Más vámpír ilyenkor már egy karóra tűzte volna ki a fejemet ha a tudta nélkül kezdek el egy boszival beszélni. Erre Dia meg is bocsátott, méghozzá örül is. Ha hinnék a sorsban akkor azt mondanám, hogy ez csakis annak a műve. De szimplán csak szerencsém volt, hogy annyi engedetlen ember volt, akik nem akartak segíteni nekem, ezért tovább kellett várnom. Ha apám nem változtat engem vámpírrá, akkor nem találkozok vele. Ha nem változtatom vámpírrá őt, akkor meg nem ismerném mi az a boldogság, szerelem.
- Dia... - Majd pedig szembe fordultam vele. - Megbántad valaha is, hogy mellém álltál? Hogy vámpír lettél? Csak azért kérdezem, mivel ki tudja... Lehet, hogyha nem teszlek azzá, akkor még ennél is szebb életed lehetett volna. Egy kastélyban, a férjeddel, a porontyaiddal, és a világon semmi gonddal. Ahol nincs szükség mágiára ilyen apró dolgok miatt. - 600 év alatt sem kérdeztem még tőle ilyeneket mint amiket most. De ez a gyerek téma lényegében felszínre hozta ezt belőlem. Másrészt oké, boldognak látom őt, de lehet tényleg boldogabb lett volna, ha nem teszem vámpírrá. Nem lenne örök élete, de mégis... Legalább nem kéne ezt a mostani romlott világot látnia.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   

Back to top Go down
 

Nappali

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Phoenix Villa-