Nappali - Page 2

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Nappali

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Fri Mar 28, 2014 8:09 pm

- Mintha valami szörnyű lenne a Bambiban csak egy szarvas..Megnézzük és kész.- fújtam fel az arcomat durcásan, majd kuncogni kezdtem a farkason, letöröltem a nyálát magamról, majd megsimogattam a füle tövét , Bagirán meg látszódott, hogy még nem csípi az új vendégeket. Ez akkor is így volt mikor a többieket hoztam haza, három év után kapott új lakótársakat, addig egyedül élvezhette, hogy kényeztettem, most viszont elég sokan lettünk.
- Na, nyugi kislány..-dögönyöztem meg Bagira hasát, majd puszit nyomtam a homlokára.
- Tehát mi van a Bambiban amit nem láthatok?- bújtam vissza a férjem karjai közé.
- Meghal benne az anyja, és akkor mi van? – kérdeztem a könnyeimmel küszködve.
- Majd jön az apja, aki alig foglalkozik vele..Ez mindennapos az őzeknél, meg az embereknél is. –legyintettem egyet egy sóhajjal, majd újabb zsebkendőt használtam el. Végül felálltam és kimentem a konyhába,hogy hozzak magamnak gyümölcsöt. Narancs, mandarin meg banán, és még barack is volt a kezemben. Letettem magam mellé, és lassan meghámoztam a banánt,s azt kezdtem el lassan eszegetni, mert nem siettem sehova, és egyébként is az evéssel sosem siettem, miután végeztem vele a narancsot pucoltam meg, de eszembe jutott, hogy van itthon nutella így azért is kimentem.
- Jó, akkor ne nézzünk több mesét..majd a Discovery-n nézünk valamit. Mondjuk a River Monsterst, vagy valami mást. – mártogattam a narancsot a masszába.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Thu Mar 27, 2014 7:29 pm
Diana & Alucard

- Te? Nyugodt? Mindig? Szerelmem, ezt te sem gondoltad komolyan. - Nyomtam egy puszit az arcára, majd elgondolkoztam azon, hogy mikor láttam én nyugodtnak utoljára Diát. Azért sem volt helytálló ez a "mindig" kifejezés, mivel még az ágyban is néha ordibál velem. De annyiban is hagyom, mivel ez gyakran akkor jön elő, hogyha már szó szerint kínzom őt. Kényeztetem, de nem hagyom feljutni a csúcsra. Akkor beidegesedik, jön a fenyegetés, meg a hasonló dolgok. Hát igen, attól függetlenül, hogy milyen vagyok mindennapokban a világ számára, úgy itthon mindettől elütök. Itthon az én szabályaim vannak érvényben. Ha valaki jönne is vendégségbe, akkor is úgy viselkednék amilyen vagyok, nem próbálnám burkolni.
- Tudod, hogy érzelmes ember vagyok. Nem ígérhetek semmit. - Majd pedig elkezdődött a film. Bele tudom élni magam az ilyen mesékbe, pedig már több mint ezer éves vagyok. Belül mégiscsak egy gyerek. Egy-két könnycsepp lefordult az arcomról, de amit Dia levágott ott mellettem, az viszont már tényleg aranyos volt.
- Naaa... Gyere ide. - Öleltem magamhoz, nem sokkal később arra lettem figyelmes, hogy a könnyeitől ázik a felsőm. Simogattam a haját, majd pedig amint vége lett a filmnek újra megszólaltam.
- Úgy érzem, te nem állsz készen a Bambira. - Adtam egy puszit az arcára, majd pedig folytattam ölelését. Odajött mellénk Nymeria, és felpattant a kanapéra, elkezdte nyalogatni Diát, hogy jobb kedvre derüljön.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Tue Mar 25, 2014 9:33 pm

Nagy vigyorral válogattam az aranyosabbnál- aranyosabb ruhácskákat, meg mindent ami szükséges lesz a babáknak, igaz most még annyi mindent nem is vettem, mert még nem tudtam, hogy milyen neműek lesznek. Az majd a következő vizsgálat során derül majd ki, amire elrángatom a férjemet is, akár tetszik neki akár nem. Miután kifizettem a dolgokat, és hazafelé indultunk megint csendben bőgtem, mert nem szólt hozzám, biztos nem szeret már. Tudtam én, hogy a terhesség megváltoztatja a férfiakat is, persze őket rossz értelemben, mert ugye megcsinálni könnyű a gyereket.
- Nem, akkor sem szeretsz.- válaszoltam a csók után,jó persze elhiszem neki, de most nem volt kedvem ezt megmondani neki.
- Szeretem a farkasokat, de macskás vagyok. – sóhajtottam fel halkan, majd követtem, na persze én vagyok a feledékeny, mindig adok enni a macskáimnak, vagy őt kérem meg , ha éppen nem érek rá, bár most lesz időm. Halkan kuncogtam azon ahogy legurultak, Ned egész aranyos volt, neki legalább van esze, a többieket a hasa húzta le.Bementem a nappaliba és kikerestem pár mesét, Oroszlánkirály és Bambi, ezzel elleszek egy ideig.
- Mindig nyugodt vagyok. Nem is értem miről beszélsz..Smaragd mindenkit szeret, legalább nem a nagyokat nyúzza majd állandóan, Bagira nem mindig viseli el.- kényelmesen bújtam hozzá, és az előbb említett tigris is megérkezett mosolyogva simogattam a hatalmas fejét.
- Oroszlánkirály és Bambi, aztán alszom egy kicsit, mert elfáradtam, pedig nem is csináltam semmit.. Csak vásároltam aranyos kis holmikat, a piciknek, a legközelebbi vizsgálatra viszont eljöhetnél velem, persze csak akkor, ha nem bőgöd el magad, mint valami csecsemő. – pusziltam meg majd az arcán, és elindítottam a filmet is. Addig nem is volt problémám a mesével amíg meg nem halt a király, utána nem is figyeltem inkább, mert a könnyeimet törölgettem a zsebkendőbe. Pedig ez csak egy mese, én meg sírok, mintha kötelező lenne. Az már biztos az elkövetkezendő hónapokban kisírok magamból hétszáz évet. Nem tudok ellene mit tenni, ez van, viszont , ha egyszer is szóba hozza kinyírom.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Tue Mar 25, 2014 8:48 pm
Diana & Alucard

Pelenkázás, etetés, máris jönnek a problémák. Vagy inkább csak aggodalmak, ami egy anya részéről elvárható. Gondolom én legalábbis. Pelenkázással nekem nincs gondom, fiatalabb koromban még, mikor normális ember voltam, sokszor kellett vigyáznom másokra. Habár bizalom akkor nem volt túl nagy. Gonosz vagyok viszont ,hogy hagyni fogom őt szenvedni. Utána meg úgyis megver, ha szeme láttára csinálom meg. Majd az etetés... Hát igen, az nem az én feladatom lesz, és nem egy évig kell bírnia ezt az egész szoptatás dolgot, hanem tovább.
- Láttalak a fürdőben, és már elkezdtek duzzadni. Öreg vagyok, nem vak. - Amint leszállt rólam, már vettem is fel valami normálisabb ruhát. Egy rövid ujjú fehér inget, meg egy sötét farmert, fekete cipők kíséretében. Mentem utána, és a kocsiba beültem. És elindultunk a baba boltba. Ilyet sem gondoltam volna, hogy valaha megtörténik velem. A boltba beérve már Dia szaladt is a ruhákhoz. Aranyos volt, ahogy azt a mosoly láttam az arcán, ilyen fülig érő vigyorral sem láthattam már jó ideje. Ez jelenti azt, hogy tényleg boldog.  Jó néhány dologgal tértünk a kasszához, köztük ruhák, pelenkák, hintőpor meg minden. Ennyire minek tervezni, azt viszont nem értem.  Hisz még 6 hónap van addig minimum. De mindegy, akármit mondok, elkezd sírni.
Hazafele jövet sem volt ez másképp. Habár nem szóltam egy szót sem, csak szimplán elkezdett sírni. Arra panaszkodva, hogy nem beszélek hozzá, ergo nem is szeretem. Diának már alapból vannak furcsa gondolatai, de ha terhes, akkor ezek csak még hülyébbek lesznek. Mert nem beszélek vele, nem is szeretem? "Majd otthon megvigasztalom" gondoltam. Úgy is közel jártunk már haza. Beparkolva garázsba, kipakoltam mindent a nappaliba, majd pedig a pityergő Diához mentem, és megöleltem.
- Szeretlek... Azért nem szóltam hozzád, mert nem volt mit mondanom, nem azért mert nem szeretlek. - Majd pedig adtam egy csókot neki. Egy szenvedélyes csók, és arra az időre el is felejti a világ összes problémáját.
- A farkasokat remélem megszereted. - Nyomtam egy puszit az orrára, majd pedig bementem a házba megint. A nagyfarkas már jött is, és leült elém, oldalra fordított fejjel kezdett el sírni. Bakker, nem adtam nekik enni. Jó kis gazda vagyok. Odasétáltam mellé, és megpaskoltam a fejét.
- Gyere kislány. - Majd követett is. A pincéből felhoztam a táljukat, és leraktam a többi mellé.
- Ned! Rhaenys! Ebéd! -  Rohantak is le a lépcsőn, de jött velük Smaragd is. Majdhogynem egyszerre gurultak le a lépcsőn. Kivéve Ned. Ő apró lépésekkel baktatott le, inkább a biztonság híve. Látszólag jól kijönnek már most Smaragd és a kicsik. Gyorsan odaadtam nekik a kaját, majd leültem Dia mellé a nappaliban lévő kanapéra.
- Látom, lenyugodtál. - Karoltam át, és nyomtam egy puszit az arcára.
- Ha nekem ment a macskák megszeretése, neked is menni fog az ő megszeretésük. Smaragd már látszólag szereti is őket. - Majd pedig magamhoz húztam, és elkényelmesedtem a kanapén. Karját simogattam.
- Nos akkor mit nézünk?
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Fri Mar 21, 2014 6:59 pm

- Nem azt mondom, hogy repesek az örömtől, amiatt mert akár meg is igéznél, de jobban belegondolva és magamat ismerve jobb ötletem nekem sincs. De remélem, hogy nem kerül erre sor. – ezalatt pár száz év alatt nem sűrűn használtam az embereken, csak akkor, ha nagyon muszáj volt. Pedig akár most is használhatta volna, vágtam már hozzá máskor is vázát, de a tőröket a falon hagytam egészen a mai napig. Ha nem lettem volna dühös hanem rendesen figyelek nem tévesztem el a szívét, viszont nem is baj, hogy nem találtam el.
- Akkor Smaragd este lesz aktív. Mindig ezt csinálja, mindegy úgysem alszom, és kicsit foglalkoznom kell vele, egy ideig elég ennyi „házi” macska, bár egy ocelot és egy hiúz még hiányzik. – gondolkoztam el. Mondjuk a hiúzt most ajándékoztam el az egyik állatkertnek, néha nekem is voltak normális gondolataim, meg tetteim, mint mondjuk ez, vagy az árvák megsegítése a vh.-k után. Valamit sikerült belém nevelnie Giselle-nek a dajkámnak, egy dolgot jegyeztem meg tőle mielőtt leléptem volna otthonról, hogy segítsek, ha tudok.
- Uhm..szóval ilyen könnyen megbocsátod, hogy majdnem átszúrtam a szíved?- néztem rá egy vigyorral. Természetesen tetszett, hogy velem kezdett el foglalkozni, de kellett, hogy legyen valami hátulütője a dolognak, egy váza dobálás miatt is képes volt bedurcázni több napra, most meg velem foglalkozik, lehet csak azért mert várandós vagyok. Egy mozdulattal eltoltam magamtól.
- Hm…na jó bökd ki..biztos veszem, hogy csak megakarsz szívatni szokás szerint, ha pukkancs vagyok veled. - pillantottam rá összeszűkült szemekkel, meg egyébként is azt mondtam, nem fogok vele semmit csinálni, maximum csak kinyírom.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Fri Mar 21, 2014 6:16 pm
Diana & Alucard

- Több száz évet kibírtam már melletted... Ez a maradék 6 hónap meg se fog kottyanni. - Bár azért lehet mégis. Máskor 10 év alatt nem dühöng ennyit, mint az utóbbi egy hónapban. Hát még utána milyen lesz... Két gyerek sírására ébredni csodás lesz. Mit ne mondjak, már tűkön ülve várom, hogy megszülessenek, de ez lehet akkor is sok lesz. De amint neki is mondtam, nincs olyan dolog, amit ne lehetne megoldani... Hangszigetelt szobák.
- Ne aggódj... Ha már látom rajtad, hogy tényleg túl pörögsz, akkor akármennyire is fáj, de használom rajtad a képességemet... A végén még olyat csinálsz, ami árthat nekik. Vagy magadnak. Egyiket sem tudnám elviselni. - Simogattam meg az arcát. Oké, ezeregyszer elmondtam már ezt neki, de máskor még sosem ilyen komolyan, mint jelen pillanatban. Azon viszont elmosolyodtam, hogy már a szobájuk színén gondolkozik. Azt is nekem kell majd csinálni természetesen. De ezzel még ráérünk néhány hónapig, ahogy mondta legalább addig, míg a nemüket meg nem tudjuk.  Viszont tudom, hogy addig a szar szemét szaralak én leszek.
- Ja, épp  Johnnyt etettem, mikor hazajöttél, és hozzámbasztál egy vázát. Lucy viszont nem volt éhes, majd adok neki később.  Természetesen, a kicsi Smaragd ahogy befejezte a kajálást már húzott is aludni. - Mosolyogtam rá, miközben a karját simogattam. Csókját gyengéden viszonoztam, utána pedig mosolyogtam rá.  Gondoltam kis pihenést megérdemel, habár a pihenés nála sok mindennel egyenlő. Azt választom, ami nekem is ínyemre van. Tehát nem sokkal később már a nyakán csüngtem, és azt adományoztam meg lágy csókokkal.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Fri Mar 21, 2014 5:23 pm

Csenden figyeltem rá, aztán csak megvontam a vállam egy grimasszal.
- Jól van, megfogjuk oldani, de amíg terhes vagyok még jobban megleszek veszve. El kell raknom a vázákat.. – egy pillanatra elgondolkodtam, hogy lekéne lökni magam mellől, de aztán csak odabújtam, mint egy macska.
- Nem mert egyedül is megtudnám oldani az egészet, de jó lesz, ha maradsz..Valakivel üvöltöznöm is kell. – jelent meg az arcomon egy gonoszkás kis vigyor. Nos, legalább használom majd valamire, ő lesz az aki elviseli a kiborulásaimat, és ugráltathatom, ha ágyban kell maradnom, mintha a dokik valami ilyesmit beszéltek.
- De nem is olyan rossz, hogy itt vagy majd téged foglak ugráltatni. Mondjuk nem nagyon figyeltem a dokikra, de mintha valami olyasmit mondtak voltak, hogy veszélyes az ikerterhesség..Na meg, hogy nyugodt körülmények között kell lennem..Persze ez pont menni fog, mert nyugodt vagyok, és semmin nem szoktam felhúzni magam. –sóhajtottam fel gondterhelten.
- Viszont almazöld szobájuk lesz, semmi rózsaszín vagy kék mert azok unalmas színek. Bár ráérek ezen gondolkodni, ha megtudom milyen nemük lesz. – gondolkodtam el. Talán, ha másik oldalról közelítem meg ezt az egészet megtalálom az örömeit. De addig is hibáztatom a drága férjemet mindenért.
- Jut eszembe adtál enni a macskáknak? Majd megnézem őket, de most nincs kedvem. – puszit nyomtam az arcára, amolyan „ma nem nyírlak ki” puszi volt. Kedvfüggő volt, hogy mikor hogyan közelítek felé, ezért se tudtam megunni ennyi év után. Most, hogy leüvöltöttem a fejét , na meg beleállítottam egy tőrt is, megérdemel még pár puszit.
- Szóval akkor holnap nyírlak ki, ma már eleget kaptál. – veregettem meg az arcát egy mosollyal, majd gyengéden megcsókoltam. Elég volt ennyi idegeskedés, és rombolás mára, bár kitudja mikor talál meg újra a front.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Fri Mar 21, 2014 4:19 pm
Diana & Alucard

Már a napokban is észrevettem, hogy valami nem stimmel vele, mert már akkor is volt néhány ilyen kirohanása. Most viszont ez más. Megtudta, hogy gyereket vár... Méghozzá kettőt. Csodálkozom azon, hogy még életben vagyok. Nem tudtam komolyan venni egyetlen beszólását sem, hisz tudom milyen az,hogyha egy ember ideges. Na, egy terhes nőé ennek a tízszerese kb. Diánál meg húszszorosa. Úgy fog kinézni mint egy bálna? Dehogy fog úgy kinézni. Ha viszont ezt a véleményemet is elmondanám kb a hangszálaimat tépné ki a helyéről.
Csendben figyeltem miket mond, azon viszont nagyra nyíltak a szemeim, amit a karommal akar csinálni. De egyben a nevetést is alig tudtam visszatartani. Szimplán ez az egész helyzeten. Tényleg szét fog robbanni, de majd én újra egybe rakom. Amint leült a kanapéra, csak néztem ahogy darabokra szedi a párnát. Hjajj... Mit ártott neki szegény párna?  Nem anyának való? Sokan mondják ezt, de ahogy látom, pont az ilyenekből lesz a legjobb anyuka. Főleg, hogy épp ezért próbálják megadni a gyereküknek azt, ami szükséges. Meg még szinte azt is, ami nem. Most viszont óvatosnak kell lennem... Egy rossz szó, vagy mozdulat, és nem lesz jó világom...
Lassan odasétáltam hozzá, és leültem mellé. Az állánál két ujjammal magam felé fordítottam az arcát.
- Ahogy mindent, ezt is megtudjuk oldani. Sőt, meg FOGJUK oldani. Majd meglátod. Na, gyere ide. - Húztam magamhoz, és öleltem meg. Lehet hogy nem épp a legjobb dolog ebben az idejében az efajta közelség, de aki nem mer, nem nyer. Adtam a feje búbjára egy puszit, majd megszólaltam utána.
- Remélem tudod, hogy szeretlek. Lehetsz akármilyen idegállapotban, vagy nézhetsz ki akárhogy, én akkor is melletted maradok. Még ha nem is feltétlen érzed ennek szükségét.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Fri Mar 21, 2014 3:58 pm

- Akkor az én saram? Már nem azért ,de egyedül nem csinálok gyereket, szóval igen, a te hibád. Lehetnél impotens, de nem.. – puffogtam az orrom alatt.
- Én ugyan nem ülök le veled beszélgetni, ezen nem tudsz mit megbeszélni. Sőt nem akarok veled semmit csinálni. Fulladj meg. Nem érdekelsz, utállak. Tönkretetted az életemet, szülj meg majd te két gyereket. Hogy fogok kinézni? Mint egy bálna akkora leszek, ki miatt? Igen, pontosan miattad. – újabb tőrt vágtam hozzá, de az csak falba vágódott, remek még azt ki kell majd javítani.
- Egy gyereket nem tudnék normálisan felnevelni, erre tessék rögtön lesz kettő. Ki szenved vele? Én, nem te. Te csak megcsináltad őket, remek, de én fogok felrobbanni a hormonok miatt. Vagy csak szimplán miattad mert idegesítesz. Legszívesebben letépném a karod és a hátadba állítanám, az sem érdekel, hogy idősebb vagy, sőt inkább megfojtalak.. – kezdtem el fel-alá járkálni közben azt néztem mit is tudnék még hozzá vágni, a közelemből ugyan is elfogytak a vázák, mert minden egyes mondatom utána hozzávágtam egyet, s a fegyverek is eltűntek a falról. Morogva ledobtam magam a kanapéra, és szétszedtem egy párnát.
- Jó, akkor beszélj..aztán majd eldöntöm, hogy megöllek-e vagy sem. De az biztos, hogy nem alszom veled. – dünnyögtem durcásan, összefontam a karom a mellem előtt, természetesen ellenségesen méricskéltem, szerencséjére nem ült le mellém, mert tuti a nyaka a kezeim között lett volna, csak azért, hogy kicsit megszorongassam.
- Két baba..nem fogom kibírni..nem vagyok anyának való, és ezt te is tudod.. – fújtam ki lassan a levegőt , talán egy kicsit nyugodtabb voltam, de még mindig nem voltam benne biztos, hogy kibírom az elkövetkezendő időket, mert most idegbeteg vagyok mi lesz velem később?
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   Fri Mar 21, 2014 3:07 pm
Diana & Alucard


Hihetetlen mennyi állat van ebben a lakásban... És természetesen, ha Diana nincs itthon, akkor nekem kell etetni őket, meg úgy am Block mindent csinálni. És ez is egy olyan nap volt. Meg kellett etetnem mind a tigrist, mind az oroszlánt, meg mindent ami ebben a házban él. Szeretem őket, és ők is minket, mivel kiskoruk óta mi neveljük őket. Én nem vagyok gazdag, mint drága nejem, ezért nem is hozom fel témaként sosem azt, hogy mocskos drága ennyi vadállatnak még a kevés kaja is. De nemesi családból származik, van öröksége, szóval nincs is ezzel baj. Másrészt ha rászólnék ezzel kapcsolatban leharapná a fejemet kb.
Épp a "kis" pumát etettem, mikor hallottam az ajtócsapódást. Ekkor még nem számítottam rá, hogy mi fog következni az elkövetkezendő időben. Mosolyogva simogattam meg a buksiját, majd elindultam a nappali felé. Amint odaértem, és megláttam az arcát, vettem is egy 180°-os fordulatot, és indultam volna visszafele. Az állatok mellett talán biztonságban vagyok ellene. Oké, dupla annyi idős vagyok mint ő, de ha egyszer beindul, őt pont olyan reménytelen megállítani, mint a lejtőn száguldozó kamiont, amelyiknek bedöglött a fékje... Vagyis le lehet, de az erőmet még soha nem használtam rajta... Nem is igazán tudtam menni, mert azt éreztem, hogy a hátamon darabokra törik egy váza. Felszisszentem, majd megfordultam. Felcsináltam? Na ne, ez azt jelenti, hogy...? Kicsit ledöbbentem, így a másik váza a fejemen tört szét. Jézusom, ennek nem lesz jó vége. IKREK?? Fuhh, alig tudtam megszólalni. Majd levette az egyik általam készített tőrt, néhány száz éve csináltam csak még azt is, és felém hajította. A mellkasomtól 5 centire állítottam meg a tőrt, a markolatánál fogva. A penge irányáról ítélve a szívemre célzott. Na de gondoltam itt az ideje, hogy megszólaljak.
- Már nem azért, de ha jól tudom te sem védekeztél. Nehogy már az én saram legyen ez...IS. - Mondtam miután ledobtam a földre a tőrt. Hát igen, ami a szívemen az a számon is. Viszont úgy érzem, hogy csak olajt öntöttem ezzel a tűzre. Majd bele is gondoltam ebbe az egészbe. Nem is olyan rossz dolog ez az egész helyzet. Majd' 1500 éves vagyok, és csak most lesz gyerekem. Ráadásul kettő.  Másnak, más normális embernek már a 30-as éveiben születik. Csak néhány évszázaddal lépem túl ezt.
- Na de inkább üljünk le, és beszéljük meg ezt az egészet. - Befejezni alig tudtam mert egy másik tőr repült felém. Az arcomat enyhén súrolta, és a mögöttem lévő falba vágódott. Nem terveztem, hogy apa leszek, de őszintén... Nem hittem volna, hogy ennyire NEM fog zavarni. Kifejezetten örülök.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Nappali   Thu Mar 20, 2014 11:31 pm

Miután hazaértem az orvostól, ledobtam a táskám az előszobában álló szekrényre, csoda, hogy nem törtem el, pedig elég ideges voltam, jobban mondva tomboltam. Miért? Mert alapjáraton felhúzom magam minden apróságon ,de ez most más volt. Illetve, ha azt vesszük két apróságon húztam fel magam, csakhogy ezek bennem voltak, más talán örült volna, ha áldott állapotba kerül, ikrekkel mert az a mai világban is csoda, főleg, ha természetes úton sikerül, nem pedig mesterségesen. Nos, én pont nem az a fajta voltam aki örül neki. Nincs nekem arra szükségem, hogy meghibbanjak még jobban a terhességtől. Sőt szerintem senkinek nincs rá szüksége. Főleg nem annak az illetőnek nem, aki ezt tette velem, bár előtte még meg is kéne találnom, az orrom alatt dünnyögtem minden féle kedves szavakat, a pokolba kívántam , sőt annál is rosszabb helyre. Teljesen mindegy hova kerül, csak a közelemből el, az sem érdekel , hogy több száz évvel idősebb nálam. Megérdemel egy jó alapos verést, vagy kiherélem és nem lesz több baj, hogy teherbe essek. Még a végén arra is elszánom magam, hogy cölibátust fogadok, na jó azért azt nem tenném, magammal csak nem szúrok ki. Ötszáz év után ránk fér egy kis szünet mert egy ideig nem alszom vele, sőt semmit nem fogok csinálni, az is biztos.
-Na, végre..- összehúztam a szemem, mint egy macska mikor megláttam a nappaliban. Nem is sétáltam közelebb csak a legközelebbi vázát vágtam neki.
- Tudod mit csináltál velem? Több száz éves vagy, lehetne egy csöppnyi eszed, mondjuk védekezhettél is volna..De nem inkább felcsináltál.. – üvöltöttem le a fejét, és megint repült egy váza, most még az sem érdekelt, hogy ritka darabok voltak.
- Ikreket várok..Most jöttem egy dokitól, sőt háromnál voltam, hogy tényleg igaz-e, de nem voltak sarlatánok..Három hónapos terhes vagyok, és ez mind a te hibád. Tartsd a pöcködet távol tőlem, mert én soha többet nem leszek veled egy ágyban, költözz ki a szobánkból . – jelentettem ki ellentmondást nem tűrően, sosem féltem az idősebbektől, most meg nem is vettem figyelembe, hogy kétszer annyi idős, mint én. Most a férjemmel üvöltöztem és dobáltam vázával, szerencséjére, hogy nem a konyhában találtam meg, mert tuti beleállítom a késkészletemet is, habár a falon is volt pár fegyver. Nem is gondolkodtam igazából, csak lekaptam az egyik tőrt és azt dobtam el, azt akartam, hogy fájjon neki.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali   

Back to top Go down
 

Nappali

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Phoenix Villa-