Fürdőszoba

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Fürdőszoba

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Mar 22, 2014 8:51 pm

- Természetesen , ha 101 év múlva ejtesz teherbe akkor is megöllek, bár nem tudlak, de nem baj majd próbálkozok,mert azt lehet. Oké,igazad van tényleg nagyon szeretlek. – adtam neki igazat, ilyen is ritkán fordult elő velem, de hát most ráfogom arra, hogy terhes vagyok, és a hormonok meghülyítenek. Elgondolkozva dörzsöltem a karom, a szivaccsal, a kérdésén gondolkodtam.
- Igen, te csak megcsináltad őket, én meg szenvedek amíg meg nem szülöm őket, sőt szülés közben is szenvedni fogok.- vágtam egy grimaszt.
- A Káma Szútrának én is örülök, jó tudom, hogy nem erre vagy kíváncsi.Végül is így 600 év után már ránk fért egy gyerek, de tessék lesz kettő, persze örülök neki, de jelen pillanatban enyhén pánikolok, szerencsére nem látszik. Mármint rendben van felneveltem egy tucat nagymacskát, most meg itt van Smaragd, de az nem ugyanaz. Biztosra veszem, hogy ha az egyiket sikerül elaltatni a másik akkor kezd majd el bőgni, nehogy jó legyen nekünk. Jelenleg elég vegyes érzelmeim vannak a két gyerek iránt, de olyan 80%-ban örülök nekik. Újabb kihívás az életünkbe, ami talán kitart addig amíg be nem fejezik az egyetemet. Utána új hobbit kell keresnem. – zártam el a vizet, s felvettem a köntösöm, miután megtörölköztem, felöltözni még nem volt kedvem.
- Viszont, ha nekik lesznek gyerekeik nagymama leszek, ebbe belegondolni is szörnyű. – a huszonkettőt se töltöttem be mikor vámpír lettem, erre lehet, hogy nagymama is lesz belőlem. Jó kicsit előre rohantam, de akkor is ez azért eléggé szíven ütött most.
- Te meg nagypapi, így máris jobb a kedvem. Megyek felöltözöm, megyek játszom kicsit Smaragddal, meg a többit is megsimogatom, még a végén hisztisek lesznek, mert olyanok, mint a gazdája. Kiszámíthatatlanok. – hagytam magára, majd a hálóba sétáltam, mivel nem akartam sehova menni így csak egy fekete pólót vettem fel farmerral. Smaragd persze nem aludt, én se tudnék aludni, ha a fejem felett veszekednének meg törnének, de hát ez van.
- Na, gyere ide anyucihoz.- kaptam fel és simogatni kezdtem a füle tövénél.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Mar 22, 2014 6:28 pm
Diana & Alucard

Nem elég, hogy ennek is a közepén vagyunk, még elkezdi a nyakamat is harapdálni. Nem is telt sok időbe, hamar felértem a csúcsra. Ha nem kezdi el ezt is tovább folytathattuk volna, de nem baj. Úgy is lesz még más alkalom erre. Még mindig tartottam a magasságomban, egyáltalán nem volt nehéz lány, plusz meg is edződtem a csatatéren. Oké hogy csak keresgéltem az embereket a bosszúmhoz, de néha, jobban mondva mindig volt rá szükség, hogy vért ontsak. Mikor hogyan. Egyszer pengémet szúrtam át a szívükön, egyszer a nyakukba harapva szívtam csontszárazra őket. És volt olyan is mikor nem számoltak egy vámpír gyorsaságával. Mögéjük sikerült kerülnöm, és mellkasukat átszakítva téptem ki a szívüket. Még utolsó pillanataikban látták, ahogy ott dobog előttük a szívük. Eztán pedig még két dolog történhetett. Vagy ott helyben összeroppantottam a szívét, vagy pedig lassan kezdtem el szorítani, hogy a vérrel feltöltsem magam, és AZTÁN roppantottam össze. Mindenesetre szép idők voltak, általában azok oldalán harcoltam akiknek tényleg igazuk volt. Pedig akkor még elég más személyiség voltam, mint aki most vagyok. Ügyesen sikerült elkalandoznom itt az akció után mit ne mondjak...
Elmosolyodtam a kis fenyegetésén.
- Tehát ha pontosan 101 év múlva ejtelek teherbe, akkor nem fogsz? - Majd adtam egy puszit az orrára. A következő mondatán viszont kicsit beparáztam, de rájöttem, hogy egykönnyen egyébként sem tudna megölni. Azzal kezdve, hogy nem engedném neki.
- Ahhoz túlságosan is szeretsz. - Mondtam komolyan, hisz sikerült már kiismernem őt. Legalábbis... Részben. Mert még mindig tud meglepetést nyújtani, akármilyen értelemben is. Például ezt a részét nem ismertem, ezt a hirtelen hangulatváltoztatóst, mivel terhes sem volt még. Nem épp egy valóra vált álom lesz ez a maradék 7 hónap a hangulatváltozások miatt, de ki fogom bírni. Ki kell bírnom. Azzal csak saját síromat ásnám meg, hogyha ekkor hagynám cserben őt. Mert akár tetszik neki vagy nem, akár elismeri akár nem, szüksége lesz rám. Utolsó hetekben már egyébként is ágy nyugalomra lesz szüksége, ha jól tudom. Engem fog ugráltatni mindenhova, mondhatom király lesz... De érte bármit megtennék.
- Hát én tudjam? Én csak megcsináltam őket. - Mosolyogtam rá, majd adtam egy puszit neki. Ha már zuhany alatt álltam, gondolom én is megmosakszom. Közben viszont elmondtam az őszinte véleményemet.
- Egyébként szerintem nem olyan rossz dolog ez... Együtt vagyunk már több mint 600 éve, és végre egy kis változást is hoz ez az életünkbe.  Nem mintha nem lett volna elég a Káma szútra megjelenése.  Személy szerint én örülök neki. Te hogy vélekedsz róla, miután végre sikerült lenyugodnod? - Kérdeztem kíváncsian.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Mar 22, 2014 5:47 pm

Ahogy a hátam találkozott a fallal halkan felnyögtem, nem csak azért hanem a nyakamat ért csókok miatt is, hiába próbálkoztam azzal, hogy nem törődöm mit csinál a nyakammal, sosem sikerült figyelem nélkül hagynom, ez van, ha ez az ember..ill. vámpír gyengepontja. Aztán újabb nyögés hagyta el az ajkamat mikor megéreztem magamban. Összekulcsoltam a lábaimat, és a hátát simogattam, meg a haját mert azt szerettem még borzolgatni, és a hajával való játszadozás néha még le is nyugtatott. Egyetlenegy csókot sem hagytam ki, az összest viszonoztam. A kijelentésére viszont elmosolyodtam, tudtam, hogy szeret, mert én is őt, de jó volt naponta hallani, legalább egyszer.
- Én is téged. – gyengéden csókoltam meg, de aztán egyre jobban elmélyítettem a csókunkat, végül inkább megint a nyakát vettem kezelésbe, ha ezt egy emberrel teszem valószínű belehalna, milyen jó hogy a férjem strapabíró. Aztán elért a vég, de nemcsak engem, cuppanós puszit nyomtam az arcára, de eszem ágában sem volt lemászni róla, így a nyakát is átkaroltam.
- Jó, azt mondtam ne nyúlj hozzám, de tudjuk, hogy nem bírnám ki..Nézzük a mostani esetet. Viszont, ha megint teherbe ejtesz az elkövetkezendő száz évben, én kiheréllek. -  mosolyodtam el ártatlan kisangyal módjára, mint aki nem gondolja komolyan, és sosem voltak pszichopata gondolatai. Áh, dehogy nekem olyanok sosem voltak, és nem is lesznek.
- Ne aggódj, azért megpróbálok nyugodt lenni az egész terhesség mizéria alatt. Addig nem öllek meg, majd csak utána..Bár nem tudom, hogy fogok apa nélkül felnevelni két gyereket, de megoldom. Az embereknél is előfordul az ilyen.- konkrétan nem az apagyilkosságra gondoltam hanem az egyedülálló anyákra, ha nekik megy nekem is menne. Aztán meguntam, hogy csimpaszkodok, mint egy kismajom így addig ficánkoltam amíg le nem tett. Utána nyugodtan folytattam a fürdőzést mintha mi sem történt volna az előbb.
- Most akkor a két gyerek is vámpír vagy ember? – tettem fel kíváncsian a kérdést. Nem hiszem, hogy tudja rá a választ, de hátha meglep vele. Közben persze már azon gondolkodtam, hogy éhes vagyok, csak éppen nem vért akartam, hanem emberi ételt, ezen nem csodálkoztam mondjuk, kívánós lettem még jobban.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Mar 22, 2014 5:47 pm

+18Diana & Alucard


Több mint 600 éve vagyunk már együtt, mégsem apadt egyáltalán a szenvedély köztünk egy cseppet sem. Akár mondhatnám azt is, hogy csak fokozódott. Az én részemről legalábbis, egyre jobban vonzódom hozzá minden egyes eltelt nap után. Hogy ő erről mit gondol azt nem tudom, de nem hinném, hogy nagyon unna. Különben miért lenne velem, és várna gyereket tőlem? Gyerekeket... Nehéz lesz megszokni, hogy nem egy hanem két gyerek rohangál a lakásba. Mondjuk szerencsére az is még évek kérdése. Eleinte csak bőgni fognak, és valószínűleg mindig akkor mikor nyugisan aludnánk. Vagy épp kevésbé nyugisan tevékenykednénk. Ezalatt értem azt, amit most is csinálunk. A filmekbe legalábbis így szokott lenni, hogy mindig a legrosszabb pillanatban kezdenek el rinyálni, hogy éhesek, vagy valami került a pelenkába.  Uhh, pelenkázás... Nehéz évek állnak előttünk, de mindenre van egy alternatív megoldás. Felfogadunk valami bébiszittert. Mondjuk nem hiszem, hogy sokan elvállalnák a cicáink miatt. Habár ha kell, akkor őket addig félrezárjuk, mindőjüket a kis helyiségükbe. Bár Smaragddal lenne a legkevesebb gond. Oké, kicsi még, és állandóan alszik, de ha felnő kis terminátor lesz belőle.  Szóval lehet lesz vele egy-két probléma is. Most is, ha játszok vele, állandóan harapdálja az ujjamat.
Már éreztem rajta, hogy a teste megfeszül, tehát már közel járt a véghez, de ő nem akarta itt abbahagyni a jelek szerint. A csókot viszonozni sem volt időm, mert már előttem térdelt. Figyeltem a munkásságát. Egy huncut mosollyal rám nézett még mielőtt a szájával kezdte volna el kényeztetni a férfiasságom. Mit ne mondjak, már a kezével is sikerült felizgatnia, de ez csak rátett még egy lapáttal. Halk sóhajjal jeleztem tetszésemet. Olyan félúton jártam már, mikor is ugyanaz ötlött a fejembe, mint neki előbb. Nem akarom itt abbahagyni. Felállítottam, majd vad csókokkal soroztam a nyakát, és a falhoz toltam. A szemébe néztem eztán, és adtam neki még egy csókot, miközben lent belé helyeztem a férfiasságomat. Majd pedig a combjánál megfogva felemeltem, hogy egy magasságba legyünk, hagytam hogy hátam mögött összekulcsolja a lábát, és elkezdtem mozgatni a csípőmet, miközben további csókokat adtam neki.
- Szeretlek... - Súgtam az ajkaiba. 
►note: - || ►zene:-


Last edited by Gabriel Phoenix on Sat Mar 22, 2014 5:49 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Mar 22, 2014 5:46 pm

+18


Mindig is tudtam, hogy mi kell ahhoz, hogy beinduljon, persze volt a lassabb folyamat is, de ahhoz nem volt kedvem, meg a tus alatt nem is a romantikus dolgokra vágytam, jó nem is voltam az a romantikus fajta, sőt ez is kedvfüggő volt nálam. A szenvedélyes csókját viszonoztam, de nem sokáig élvezhettem az ajkait, mert egyre lejjebb csókolgatott, halk sóhaj hagyta el a számat mikor megéreztem a nyelvét, meg az ujjait. Ő is tudta, hogy kell beindítani, vagy, hogy elfelejtsek gondolkodni, mert most tényleg csak a kis tevékenységére koncentráltam. Persze azt is tudtam, hogy erre ment ki az egész, elfáradok és utána egy szavam se lehet, hogy nem foglalkozott velem, ennyi év alatt már kiismertem a kis trükkjeit, de nem szóltam értük, mert élveztem, legalább nem unatkoztam. De nem neki kellett volna engesztelnie engem, hanem fordítva azért még is csak én akartam leszúrni egy tőrrel, bár ez így nem helyes, inkább bele akartam vágni azt a tőrt, viszont nem sikerült, szerencsére. Most pedig volt egy icipici bűntudatom. Azt hiszem fejlődő képes személyiség vagyok.
Viszont én akartam irányítani egy kicsit, így felhúztam magamhoz egy huncut mosollyal és csak rövid csókot nyomtam az ajkára aztán, már előtte térdeltem, csak viszonozni akartam a kis szívességét, meg hát majdnem sikerült a kis játékától elérnem a határomat, amit furcsálltam. De biztos azért van mert várandós vagyok, valami ilyesmit olvastam régebben, na meg az orvosnál is rákérdeztem, a válasz megnyugtatott hat hónapos korig oké a dolog, utána már nem, bár azt is közölte, hogy lehet hamarabb abba kell hagynom a szex okozta örömöket, az ikrek miatt. Bár azt már most tudtam, hogy mihelyst megszületnek és felépülök behozom a lemaradást, akármilyen fáradt leszek két gőgicsélő baba miatt. Először csak a kezemmel kényeztettem később a számat is csatlakoztattam. Legalább már tudom miért fantáziálgattam annyit mostanában.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Mar 22, 2014 5:46 pm
Diana & Alucard

- Ezt úgy mondod, mintha azelőtt nem 20 percig szívtad volna a véremet... - Na ezért is furcsa vámpírnak lenni, mivel ez ugye két értelmű lehet. De itt jelen esetben inkább volt több értelme a beszólásoknak amikkel illetett. Ahogy neki az esett szarul, nekem ezek amiket a fejemhez vágott. Egyszer sütöttem el revansot ellene, de az is a kapcsolatunk kezdetén volt. Azóta meg is bántam, és nem is próbálkozok ezzel. Inkább próbálom engesztelni. Azért mert engem baszogat én engeszteljem... Na ez szép. Ha ő engesztelne mondjuk ugyanez lenne a vége.
- Szerinted miért fordultam meg amint megláttalak tiszta idegesen? Még szerencse, hogy a reflexeim jók, és tényleg nem lyukaszottad át a szívemet, egy általam készített tőrrel. Ironikus lett volna. - Mosolyogtam rá, majd a csókot is viszonoztam, miközben egyre közelebb húztam magamhoz. A nyakam harapdálásával csak még jobban beindított, nem tudtam menny ideig fogom még kibírni. De hogy az irányítást önkéntesen nem fogom átadni neki az biztos.
- Életem leghosszabb 1 hónapja volt. Pedig a kriptában is amibe beraktak, ott is annyit voltam. Ott viszont olyan volt mint 1 óra. - Mondtam a csók után. Az újabbi harapdálásoknál már éreztem, hogy tényleg nem bírom tovább. Ennyi év után is tudja, hogy kell engem beindítani. Adtam neki még egy szenvedélyes csókot, majd pedig gyengéd csókokkal haladtam végig a testén. Amint elértem a legérzékenyebb pontjához nem is húztam tovább az időt, és a dolgok közepébe vágtam. Először csak a számmal kényeztettem ott lent, majd idővel, mikor már éreztem, hogy rendesen felizgult ő is, néhány ujjamat is társítottam mellé. Közben azért próbáltam a szemkontaktust is tartani vele.
►note: - || ►zene:-


Last edited by Gabriel Phoenix on Sat Mar 22, 2014 5:51 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Mar 22, 2014 5:45 pm

- Igen, emlékszem arra az esetre, és egyáltalán nem tetszett, de ezt tudod. Rosszul is esett..- az eset után csak dühösebb és durcásabb lettem. Most meg tényleg attól függ, hogy fogok reggelente felkelni, reméljük nem bal lábbal. Mindenki jobban jár, ha nyugodt reggelt biztosít nekem. Röviden viszonoztam a csókot, majd felálltam és elindultam a fürdőbe, leakartam mosni magamról a kórháznak a szagát, nem szerettem sosem az ilyen helyeknek az illatát..bár inkább szaga volt. A sok nyöszörgő beteg, meg az orvosok, a hideg is kirázott tőlök pedig tényleg nem voltam az a mindentől undorodó nő, ezért is harcoltam, pedig maradhattam volna házunkban, hogy bájologjak és kedvesen mosolyogjak mindenkire. A ruháimat bedobtam a szennyes tartóba, a vizet megnyitottam, majd mikor a megfelelő hőfokot elérte beálltam alá. A szivacsra nyomtam egy kis tusfürdőt , csak aztán csókot éreztem a nyakamon, a szivacs meg kikerült a kezemből. Legalább nem kellett kiabálnom, hogy ugyan vánszorogjon már be hozzám, hogy mossa meg a hátamat. Csók közben a hajába túrtam, majd a nyakára tapadtam, nem is lennék igazi vámpír, ha nem a nyakára mentem volna, igaz csak ritkán csapoltam meg, most sem terveztem csak gyengéden harapdáltam meg szívogattam.
- Pedig már éppen kiabálni akartam, hogy gyere és mosdd meg a hátam. Még a végén kiderül, hogy olvasol a gondolataimban..Bár azt kétlem, mert akkor megúsztad volna a dobálást. – nyomtam újabb csókot az ajkaira.
- Nem, nem viccelsz vele , mert megtanultad ,hogy milyen az mikor nem szólok hozzád egy hétig, vagy hónapig – de nem hagytam neki időt válaszolni, mert birtokba vettem az ajkait újra. Nos, tényleg olyan voltam, mint egy folyó percenként változott a kedvem, néha magamat se tudtam követni a lényeg, hogy ő képes volt erre.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Fürdőszoba   Sat Mar 22, 2014 5:44 pm
Diana & Alucard


Hmm, ez könnyebben ment volna mint gondolom. Nem hittem volna, hogy ilyen könnyen bele fog menni, hogy engedélyt ad az erőm használatára. Ritkán igézek meg másokat, nagyon ritkán, még is ez az egyetlen ami tényleg nehezemre esne. De ha látom, hogy túlpörög vagy bármi olyanra készül akkor muszáj lesz. Mindenképpen veszélyes nőszemély, de ez nem tud visszariasztani. Sőt, épp az ellenkezője. Ezzel csak még inkább húz magához. A szerelem elvakít, mit ne mondjak.
- Hát hogy te nem tudsz betelni velük, az már hihetetlen. - Szeretem őket, de ez már tényleg kicsit sok lenne, ha még idehozna egy ocelotot. Azzal a hiúzzal sem jöttem ki túlságosan, de azért is, mivel őt nem épp kölyökkora óta neveltük.
Túl könnyen bocsátanék? Lehet, de ezt a luxust is csak ő élvezheti. Plusz ugye sebeim is gyorsan gyógyulnak, másrészt több mint ezer éves vagyok, a reflexeim mégsem apadtak. Éreztem rajta, hogy nehezére esik eltolni magától, viszont csak erőt vett magán.
- Csak azt szeretném, hogy kikapcsolj egy kicsit. És én tudod, hogy ilyennel nem szívatnálak. Egyszer csináltam azt, akkor sem lett jó vége, de emlékszel is rá. - Ja, akkor is hasonló dühkitörése volt, mint most. Viszont az még semmi nem volt ahhoz képest, ami a közeljövőben vár engem. Legalábbis ez a szende sejtésem van. Odahajoltam hozzá, majd adtam neki egy csókot.
Aztán pedig figyeltem, ahogy elballag a fürdőbe. Most ezzel is vagy rosszabbítok a helyzeten, vagy csak még jobbá teszem. Az éremnek is két oldala van. Meglátjuk, most fej vagy írás lesz-e... Miután megnyitotta a vizet lassan erőt vettem magamon, és felálltam. Kényelmes volt pedig a fotel, de ez van. Ha egyben ki is tudom kapcsolni, és örömet is szerezni neki akkor megéri a "fáradság". Belépve a zuhanyzóba lassan ledobtam a ruháimat, és mögé sétáltam. Adtam egy csókot a nyakára, majd kivettem a kezéből a szivacsot és elkezdtem a hátát súrolni vele. Amint végeztem vele, további lágy csókokat nyomtam a nyakára, mígnem az ajkaihoz értem, ahol pedig egy hosszú, és szenvedélyes csókot adtam neki.
- Mint mondtam.... Ilyennel nem viccelnék.
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   

Back to top Go down
 

Fürdőszoba

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Phoenix Villa-