Wendy irodája - Page 2

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Wendy irodája

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Wed May 14, 2014 10:54 pm

Néha már kezdem félteni Wendyt, hogy szívrohamot kap vagy valami hasonló. Mert akármikor érek hozzá, vagy bármi, érzem hogy fokozódik, egyre hevesebbé válik a szívverése. Ebből derül ki, hogy igazán szeret, habár mégis kissé aggaszt. Bár ez is lehet azért van, mert szimplán túlságosan szeretem Wendyt és nem akarom elveszteni. Még ha egy ilyen hülye feltételezés miatt sem. Az sem tud most már érdekelni, hogy megvádolt azzal, hogy megcsaltam. Ha így is lett volna, akkor meg elég szemét dolog lett volna emiatt túlságosan haragba lennünk, nemhogy még a gyűrűt és a nyakláncot is leveszi, és kijelenti, hogy „Vége”. Na akkor azt már tényleg nem hagytam volna szó nélkül. Ezt sem hagytam, de ezt meg azért mert itt én egyáltalán nem voltam bűnös sem. Viszont kicsit fájt, hogy Wendy ilyet feltételez rólam ennyi idő után… 76 évig hűséges voltam hozzá, majd hirtelen csak fogom magam és egy másik nő „karjaiban” kötök ki? Ennyire még én sem vagyok elvetemült. Szeretem őt, számomra ő a tökéletes nő, aki szintén szeret engem. Nekem több nem is kell.
Elmosolyodtam amint egyre hangosabbá váltak a nyögései. Hangszigetelt a szoba, de valószínűleg kihallatszik minden. Még szerencse, hogy nem akkor csináljuk ezt, mikor vendégek is vannak itt. Bár sok közük nem lenne hozzá, hisz a főnökasszonnyal ki merne kötekedni? Én biztosan nem. Kivéve ha van rá nyomós okom, akkor én is egy vitába kezdek vele. Aminek hasonló végkimenetele szokott lenni, mint ennek is. Amit nem is bánok. A melleit kényeztettem még egy kicsit, gyengéden harapdáltam a mellbimbóit, miközben hallgattam szenvedélyes nyögéseit. Én csak levegőért kapkodtam a csípőmozgása miatt. Mikor éreztem, hogy itt lesz a vége, most jutok fel a csúcsra, akkor eltávolodtam a melleitől, és magamhoz ölelve élveztem el. Majd pedig amint vége lett az aktusnak áttértem az ajkaira, és egy gyengéd csókot nyomtam az ajkaira, miközben még mindig öleltem magamhoz.
- Ugye tudod, hogy szeretlek? - Suttogtam neki, miután eltávolodtam az ajkaitól. De ez a távolság sem tartott túl sokáig, amint elmondtam neki amit akartam újra visszatértem az ajkaihoz. A következő csók után újra eltávolodtam az ajkaitól,miközben a hátát is simogattam.
- Szerencsés vagyok, hogy az enyém vagy… Csak az enyém. - Mondtam neki mosolyogva, miközben megsimítottam az arcát is.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun May 11, 2014 1:24 am


Gwendolyn & Neal
i will always love you

Minden egyes porcikám sóvárgott érte. A csókjaiért az érintéséért. Mindenért, ami vele kapcsolatos. Úgy éreztem, hogy ezek nélkül lélegezni sem tudnék jelen pillanatban. Örökké vele akarok lenni. Számomra nem létezik más. Sem most sem pedig máskor. S, ha valaki még egyszer megpróbál szétszakítani minket ilyen csúf módon azt én magam fogom megfojtani akár egy kanálnyi vízbe is. Azonban, ha őszinte akarok lenni nem bánom.. Mert így talán még egyszer sem estünk a másiknak. Mindig nagy volt kettőnk között a vágy, de most egy árnyalatnyival több, mint az megszokott. Hülye lennék, ha bánnám. A levegő csak úgy vibrált körülöttünk. Nem érdekelt, hogy mi lesz két perc múlva vagy mi volt két perccel ezelőtt csak az érdekelt, hogy mi történik most, hogy a karjaiban tart és én boldog vagyok.. Nem is lehetnék boldogabb. Az a férfi tart a karjaiban, akinek a világot jelentem s ezt nem fél elmondani nekem. Annyira szeretem..
Nagyon jól tudta, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy az őrületbe kergessen. Az elmúlt évek alatt sikeresen megtanulhatta. Ez a négy év kihagyás semmit nem jelentett. Nem felejtett. Egy kicsit sem. Ennek pedig örülök.. Nagyon is örülök. Érintésétől még inkább lázba jöttem, már ha ez egyáltalán lehetséges. A csípőmet mozgatni kezdtem.. Most egyáltalán nem akartam gyengéd lenni. Nem vágytam erre.. Rá vágytam. Úgy, ahogy csak lehet. Egész nap. Egész héten az egész hónapban. Nem akartam kimozdulni ebből az irodából csak vele akartam lenni.. El akartam vágni magunkat a külvilágtól.
Hagytam, hogy hátradöntsön s kényeztesse a melleimet. Mindig is a lehető legnagyobb örömöt okozta nekem.. Az irodát egyre hangosabb nyögéseim töltötték meg, amik keveredtek Neal-ével. Legalábbis azt hiszem.. Nem éppen arra koncentráltam, hogy mit hallok. Sőt nem koncentráltam semmire. Egyszerűen csak kikapcsoltam és átengedtem magam az élvezetnek, amit életem szerelme nyújtott. Kényeztetésének köszönhetően nagyon közel volt hozzám a gyönyör, de próbáltam kitartani egészen addig, míg ő is eléri ezt az állapotot.
szószám: 309 ezt hallgatom +18 || nem a legjobb.  bújik  ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun May 11, 2014 12:23 am

Minden egyes vele eltöltött pillanat magában öröm számomra. Ezt az örömöt viszont már a szimpla érintésével tudja fokozni. Legyen az a hajam, az arcom, vagy jelen esetben a férfiasságom. Mikor ajkait megérzem az enyémhez simulni, azt kívánom, hogy az a pillanat bár soha ne érne véget. Az ölelésemben akarom őt tartani, és soha el nem engedni őt. Én akarok lenni az ő védőangyala, aki minden veszélytől megvédi, és mindig mellette van. Ezt a szerelmet sokan meg sem érthetik az emberi korok miatt, mert ez a fajta szerelem kialakulása sok időt vett igénybe. Egy emberöltőnyit nem, de a felét talán. Nem tudom elképzelni a mindennapjaimat Wendy nélkül, már a részemmé vált. Ha őt elvesztem, az felér azzal, mintha elveszteném a fejemet.
Látszott rajta, hogy csak még jobban beindul arra, ahogy az ujjaimat lenyaltam. Ez volt a cél. És hogy minél felejthetetlenebb orgazmust érjen el. Ha már az is benedvesítette, hogy engem kényeztetett akkor ezzel csak fokozom az egészet. Ismerem már Wendyt, egy érintés és azzal az őrületbe tudom kergetni. Pláne akkor, ha a melleit vagy a legérzékenyebb pontját simogatom. Közel járt már a véghez, mikor újra kezébe vette az irányítást. Elmosolyodtam és hagytam magamat. A csókot még mindig mosolyogva viszonoztam, és egy halk sóhaj hagyta el a torkomat, amint megéreztem a férfiasságomat benne. Nem fog sok kelleni, hogy elérjek arra a bizonyos pontra. Kissé hátrahajtottam Wendyt, hogy a melleihez hozzá férhessek. A nyelvemmel lassan elkezdtem a mellbimbóival játszadozni, miközben éreztem, hogy ezzel csak még jobban fokozom az élvezetet.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sat May 10, 2014 11:01 pm


Gwendolyn & Neal
i will always love you

Minden egyes pillanat, amit vele töltök segít ráeszmélni arra, hogy közel sem voltam boldog abban a négy évben, amikor nem volt velem. Sőt mondhatni, hogy depresszióban voltam. Próbáltam kilábalni olyan férfiak segítségével, akik a közelébe sem érhetnek Neal-nek. Nincs még egy olyan férfi, mint ő. Nekem nem is kell más csak ő kell. Azt akarom, hogy boldog legyen, mert csak akkor vagyok én is boldog, ha ő is az. Nem is hiszem, hogy lehettem olyan buta, hogy lerohantam azzal, hogy megcsalt. Annyira idióta vagyok, de ez vagyok én. S ő így szeret engem. Pontosan így. Nem fogok megváltozni. Az egyetlen dolog,a min maximum változtatok azaz életstílusom. Nem fogok több férfit beengedni az ágyamba. Nem kockáztathatom meg azt, hogy elveszítsem őt. Abba talán még bele is halnék. Most mikor megláttam azokat a képeket olyan érzés futott végig rajtam, amit soha többé nem akarok érezni. Hogy akár egy nő is hozzáérhessen.. Nem. Ezt soha nem akarom. Ő az enyém. Önző vagyok? Talán. De birtokolni akarom őt úgy, ahogy engem. Talán én egy picit még jobban is. Amíg ő nem bánja addig nekem sem kell aggódnom miatta, nem? A mi kapcsolatunk olyan, amit elég sok ember megirigyelhetne.. Na, jó nem teljes mértékben. Az én részemről inkább. Mindenki olyasvalakire vágyik, mint ő. De én megszereztem magamnak s örülök, hogy akkor ő volt ott, hogy ő segített nekem.. Még hálát is adok annak a szerencsétlenek, aki elintézett akkor. Mert talán soha nem ismerem meg őt. S tudom ezt, majd később büszkén fogom mesélni a gyerekeinknek. Igen, mert több kis lurkót is akarok tőle. Minden bizonytalanságom vele kapcsolatban és az elkötelezettséggel kapcsolatban tovaszállt. Vele akarom leélni az átlagosnál hosszabb életemet. Őt akarom magam mellett tudni örökké és még tovább. Mert szeretem.
Kínozni akartam a vetkőzéssel. Nem siettem el a dolgot, de azért nem is húztam sokáig. Kétlem, hogy elaludt volna, mert a látvány így is és úgy is ugyanaz, de akkor is. Azt akartam, hogy ő is tisztában legyen azzal, hogy mit is birtokol. Ahogy én a testét és lelkét ugyanúgy ő is. Kezeit magamra helyezve kellemes bizsergés futott végig rajtam. Annyira szeretem, mikor megérint. Egyszerűen nem tudom megunni. Mindig is tudta, hogyan érintsen meg úgy, hogy közben az őrületbe kergessen. Azonban néha csak annyi is elég, hogy bőre a bőrömhöz ér. Amint a melleimre helyeztem a kezeimet a szívem kalapálni kezdett, de úgy, hogy kis híján kiszakadt a mellkasomból.
Hmm.. Csodálkozol rajta? Akarlak. Kívánlak. A nap minden egyes elcseszett percében. Akkor is, amikor nem vagy velem. Amikor pedig igen.. Érezheted, hogy mennyire. – Halkan sóhajtottam, mikor lassan kényeztetni kezdett pár rövidke pillanat erejéig. Nem tudom, miért de amikor a szájába vette azt az ujját, ami nem is olyan rég még bennem volt.. Az teljes mértékben beindított. Nem akartam elsietni a dolgokat, de legszívesebben már most magamba fogadtam volna.. Akartam őt.. Őrületesen. Ezerszer jobban, mint fél perccel ezelőtt.
Kényeztetett, amitől éreztem, hogy a testem hamarosan megadja magát. Megbolondította a testemet, de tudtam, hogy nem szabad ennek most így véget érnie. Erőt véve magamon elszakadtam tőle és megfogtam a kezeit finoman a háta mögé szorítottam. –  Most.. Te vagy az.. elsődleges. – Mondtam kicsit lihegve, majd pedig egy szenvedélyes, mégis rövid csókot váltva megemelkedtem picit, hogy magamba fogadhassam őt.


szószám: 529 ezt hallgatom +18 ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sat May 10, 2014 6:30 pm

Wendy & Neal


Az életben semmiben sem lehetünk biztosan. Jobban mondva szinte semmiben. Nem tudom, hogy a találkozásom Wendyvel puszta véletlen volt, vagy a „sors” hozta össze. Szeretném azt hinni, hogy utóbbi, ámde ahhoz túlságosan is szkeptikus vagyok. Meg úgy bármi ilyen dologhoz. Minden csak puszta véletlenek sorozata. Az, hogy épp akkor voltunk egy helyen, egy időben, és hogy Wendynek akkor voltak sérülései. Más esetben ha az utcán találkozunk össze mondjuk, akkor valószínűleg valami eszméletlenül unalmas életem lenne. De Wendy mellett mindent megkapok amit akarok. És amit akarok, az csakis ő. A teste, a haja, a szerelme. Számomra ami hozzá kapcsolódik, az minden fontos számomra. Vagy nem is ami hozzá, hanem ami hozzánk. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy megkértem a kezét, ezt biztosan mondhatom. Sok hullámvölgy volt azelőtt, és azután is, de egy dolog nem változott: az egymás iránt érzett szerelem. Bár ide vehetem még a szenvedélyt is, ami már több mint 200 éve tart. Ugyanúgy tudjuk egymást szeretni, mint mondjuk 200, vagy akár 100 éve is. Nem ununk egymásra, és remélhetőleg nem is fogunk. Tudom, lesznek még hullámvölgyek, de akkor is szeretni fogom, ez az egy dolog ami biztos, és örök az életemben. És ezen senki nem tud választani.
Leülve mosolyogva figyeltem, ahogy lassan dobja le magáról a ruhákat kisebb csípőmozgásokat végezve közben. Ezzel, és a kínkeservesen hosszú vetkőzéssel csak még jobban beindított. Odalent már így is kőkemény voltam, ezt is csak neki köszönhetem. Másrészt a tökéletes teste is hozzásegített ehhez az állapothoz, és az érintése is. Megnyaltam a szám szélét, amint csak a nyaklánc, a gyűrű, és az a magas sarkú maradt rajta. Tudtam, hogy nem véletlenül hagyta magán a magas sarkút, tudja hogy szeretem mikor csak ennyiben van. Amint beleült az ölembe, és a kezeimet a melleire helyezte, elmosolyodtam. Szeretem megérinteni minden egyes porcikáját újra és újra, mert tudom, hogy ezt a luxust sem adja meg mindenkinek. Mostantól biztosan nem. Egyik kezemet megfogva azt levezette a legérzékenyebb pontjáig, miközben a másik kezemmel még mindig a mellét markoltam. Egy lágy mosoly jelent meg az arcomon, majd ujjaimmal elkezdtem kis ideig játszadozni odalent.
- Ennyitől benedvesedtél volna? - Majd pedig még egy kicsit játszottam ott lent, aztán felemelve a számhoz a nedves ujjaimat lenyaltam, azokat amelyek néhány pillanattal ezelőtt még őt kényeztették. Persze ez utóbbi dolog is szép lassan történt. Elmosolyodtam rajta, miközben másik kezemmel még mindig a melleivel játszottam. Érződött rajta, hogy az orgazmust hamarabb fogja elérni, de nem érdekelt. Ahogy ő, úgy az én egyetlen célom az életben az, hogy neki örömet szerezzek. A nyálamtól újra benedvesített ujjaimmal visszatértem az előbbi pontra, hogy újra kényeztetni tudjam, miközben egy mosolyt ült ki az arcomra. Éreztem, amint egyre közelebb kerül ő is ahhoz, amit velem akart elérni nem is olyan rég. Mosolyogva folytattam a kényeztetését, miközben ujjaimmal is belé hatoltam, és a melleit kényeztettem. Mindezt megfűszereztem egy csókkal. Nem is okozott gondot ez a három dolog, hozzászoktam már, hogy így csinálom. Hármas élvezet neki, minden tájról.

▷Music:  ▷ Note: +18 ▷ Words: 485
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sat May 10, 2014 4:58 pm

+18Gwendolyn & Neal
i will always love you

Tudom, hogy megbocsájtott már. Szavakkal. Azonban azt senki nem mondta, hogy nem engesztelhetem ki a hülyeségem miatt. Megérdemli, de még mennyire. Ő a legjobbat érdemli. Nem számít, hogy a közelében sem vagyok a legjobbnak megpróbálom megadni neki. Mert önző vagyok. Annyira, hogy nem vagyok elengedni őt, hogy egy másik nő tarthassa a karjai között. Ő maga a tökéletesség a számorma és most jöttem rá igazán, hogy mennyire fontos a számomra, hogy mennyire nem számítanak nekem ezek a szerencsétlenek. Ben.. Csak egy kis szórakozás volt az elmúlt négy évben. Kötődök hozzá valamilyen szinten, hiszen ennyi idő után hülye lenne az ember, ha nem kezdene el kötődni a másik félhez, akivel annyiszor összefeküdt, de mégis. Az, amit Neal iránt érzek az annyival több.. Megmagyarázhatatlan.
Ha akarnám sem tudnám egy kívülállónak elmondani, hogy mennyi mindent jelent nekem. Fáj, hogy kiesett négy év. De ez egy olyan dolog, amit nem tudunk visszacsinálni csak megpróbálhatjuk helyrehozni. Nekem nem kellenek az ajándékok… Tetszik a nyaklánc, amit adott tényleg, mert gyönyörű, de nekem ez nem kell. Az egyetlen dolog vagyis inkább személy, ami kell nekem az Ő.
Szeretném boldoggá tenni annyi módon ahány módon csak lehetséges. Én pedig amihez a legjobban értek azaz ágyban kezdődik. Bár nem mindig muszáj ágyban történnie. Sőt, sokkal izgalmasabb ha azon kívül történik. Éreztem a testén, hogy egyre közelebb s közelebb van az a bizonyos csúcspont, de mielőtt megajándékozhattam volna egy felejthetetlen gyönyörrel elhúzódott tőlem és megcsókolt. Ezután pedig értetlenül pislogtam párat, hiszen nem értem, miért nem hagyta, hogy befejezzem. Azonban ettől még nem fogok meghátrálni. Eszem ágában nincsen. Halványan elmosolyodom és teljesen meztelenre vetkőztem. Kivétel a magas sarkúm. Azt úgymond a lábamon „felejtettem”.
Lassú léptekkel közeledtem felé. Közben egy pillanatra sem fordítottam el a fejemet. Végig a gyönyörű kék szemeibe néztem, amikkel annak idején elvarázsolt. Ha nem lennének azok a szép kék szemei talán soha nem is kérem a segítségét és nem gabalyodtunk volna össze ennyire. Vigyorogva foglaltam helyet az ölében és megfogtam a kezeit, majd pedig a melleimre helyeztem azokat. Finoman megmarkoltam és bele is haraptam az alsó ajkamba, majd pedig finoman elkezdtem végighúzni kezeit a testemen egészen a legérzékenyebb pontomig, hogy megmutassam neki, hogy mennyire sikerült az őrületbe kergetni azzal, hogy pusztán itt van velem s ilyen közel vagyunk egymáshoz.. Hogy mennyire az őrületbe tud kergetni az, hogy neki örömet okozzak.. Azt akartam, hogy ezzel tisztában legyen mielőtt még magamba fogadnám őt.

szószám: 393 ezt hallgatom megjegyzés ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Mon May 05, 2014 11:50 pm

Wendy & Neal


Ahogy neki is mondtam…Nem tudok haragudni rá. Nem vagyok komplett, de ez az igazság. Túl könnyen megbocsátok, de túlságosan is szeretem ahhoz, hogy meg tudjak rá haragudni, vagy bármi más is. Még így is túl rövid az élet, főleg hogy a percek csak úgy repkednek mellette. Egy óra tűnik egy percnek mindössze mellette. Szeretem, és életem végéig szeretni fogom. Nem fogom hagyni, hogy bármi is a szerelmünk útjába álljon. Pláne nem egy ilyen névtelen levél. Ha valaki mégis megpróbálja, akkor pedig számíthat a haragomra, akárhogy is alakuljanak a dolgok. Utóbbi négy évet szép szóval is elbasztam, ezt már nem tudom visszacsinálni, akárhogy is akarom. Sok idő volt ez a 4 év, nem is vágyok sokkal többre mint hogy minden olyan legyen mint régen. Mikor együtt hajtottuk álomra a fejünket, és közben hozzám bújt mint valami kismacska. Azt szeretném… Hogy az életünk minden egyes napja ehhez hasonló legyen. És Wendyben is bízom, hogy felhagyott az egész succubus életmódjával. De nem szeretném a kárát sem látni neki egyedül miattam… Azt nem tudnám elviselni... Tudtam mire vállalkozok, mikor egy succubussal kezdtem el járni, eleinte kilátástalan volt a szerelem, a kapcsolat, de mit ne mondjak, összemelegedtünk. Egyre inkább sikerült rájönnöm, hogy Wendy milyen jószívű, kedves, aranyos, vicces, és gyönyörű lány. Nem akar elveszteni, ezt is értem. Én sem akarom őt. Ezért sem bírtam volna ki, ha a visszatérésem napján visszautasít. Napokkal később már a síromhoz vihette volna ki a virágokat kb…
Egyre inkább csak ingerelt a nyelvének az ügyességével amint a férfiasságomat izgatja vele. Amint szinkronba hozta az ajkait a kezével is, egy halk farkas morgás szökött fel a torkomból, majd mielőtt feljuthattam volna a csúcsra, felhúztam magamhoz Wendyt. Egy hosszú csókot adtam neki, miközben a kezem a derekára csúszott.
- Nehogy azt hidd, hogy ilyen könnyen megúszod az egészet. - Mosolyogtam rá, majd a kezem lejjebb csúszott a fenekére, amire pedig rácsaptam egy ártatlan mosoly kíséretében. Ezek után adtam neki egy újabb csókot, majd amint elszakadtak egymástól ajkaink leültem egy székre, és kíváncsian vártam, hogy mit tervez még. Megbocsátottam neki, de vissza nem térő alkalomnak tűnik egyenlőre ez az egész. Szóval játszadozhat velem ahogy akar. Az sem érdekel ha öl táncot ad, az sem ha leborít a székről, és folytatja a munkásságát, esetleg valami kellemesebb helyen érem el az orgazmust, mint a szája.
Zene: Nem Kell Más | Note: +18
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun Apr 27, 2014 3:35 pm

+18Gwendolyn & Neal
i will always love you

A puszta érintésétől megőrült a testem. Csak őt kívánom. Még ennyi idő után is annyira, hogy az már természetellenes. Az emberek most már egyre kevésbé képesek kitartani egymás mellett egy életen át. Nem hiába.. Nem mindenki olyan szerencsés, mint én, hogy ilyen mély érzéseket táplálhasson egy férfi iránt. Bár ahhoz kell egy megfelelő alany is és Neal egyértelműen tökéletes volt. Nem megfelelő, tökéletes. Nála jobbat nem is kívánhatnék. Szemet huny a kalandjaim felett, amit próbálok most már a múltban tartani. Nem akarom megcsalni. Nem vágyom rá. Csak Őt akarom.
Egy pillanatra sem hagyom abba a kényeztetését. Kezeimmel bevándorolom a testét. Izmos lábaitól kezdve egészen az izmos hasáig, majd a férfiasságra köré fonom ujjaimat ezzel is még jobban ingerelve őt. A célom az, hogy így érje utol a gyönyör, amit teljes mértékben megérdemel. Most a legkevésbé sem tud érdekelni, hogy ma kinyitunk-e vagy sem. Egyszerűen csak őt akarom boldoggá tenni és azt akarom, hogy tudja engem már azzal is boldoggá tesz, ha ő boldog.
Szavaira elmosolyodom.. Az új hajszínem még egy kicsit merész. Főleg azok után, hogy parókaként viseltem egyedül ezt a hajszínt. De mit mondhatnék? Beleszerettem. Nem tervezem, hogy túlságosan sokáig megtartanám, de ki tudja. Mindig változhat a véleményem. Az egyetlen dolog vagyis személy, ami állandó az életemben az Neal. Ez pedig soha nem fog megváltozni.
szószám: 216 ezt hallgatom megjegyzés ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Mon Apr 21, 2014 11:10 am

Egy embernek csak néhány erogén zónája van, és az is különbözik személytől függően. Nálam viszont minden porcikám ilyen, akárhol hozzám érhet Wendy, azzal is tudja már fokozni a vágyaimat. És az a lényeg, hogy ezt egyedül Wendy tudta, és tudja elérni nálam. Nem is akarom, hogy ez változzon. Sosem. Egész életemben csak az ő érintéseit, csókjait akarom átélni. És ezen nem akarok változtatni, ez így jó, ahogy van. Azt is tudom, hogy Wendy is erre vágyik, akármennyire is másokkal búj ágyba újra és újra. Egyéjszakás kalandok, na bumm, sokat nem jelentenek neki gondolom, de én még többet. Viszont ha ennek ellenkezője derül ki, akkor meg legyen boldog az illetővel, felesleges második nem akarok lenni, hogy bármikor kidobhat, ha megun. Bár, 200 év után elég kegyetlennek kéne lennie, hogy ilyet tegyen. Ha meg is teszi azt, akárhogy is el fogom szomorítani, le lépek.
Egy pillanatra hátrahajtottam a fejemet, mikor megéreztem a nyelvét a férfiasságom körül körözni, és egy halk sóhaj is elhagyta a torkomat. Éreztem, hogy szemeim is lassan arany színűre változnak. Nem tehetek róla, nem tudom irányítani ezt még ennyi év után sem. Amint egyre inkább a szájába vette, egyik kezemet a fejére tettem, ezzel is próbálva segíteni őt. Majd meg is szólaltam.
- Utoljára.... szőkével csak... találkozásunk... előtt csináltam... - Szóltam hozzá kissé lihegve, és mosolyogva figyeltem rá.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Mon Apr 21, 2014 1:49 am

+18

Gwendolyn & Neal
i will always love you

Azt már megértük párszor, hogy ő féltékeny lett valami miatt, de ez volt az én első s komoly féltékenységi hisztim. Vélhetően az utolsó is. Játékból még talán elfogok vele játszadozni, de soha nem mennék túlságosan messzire. Tanultam a mai hibámból is. Megbízom benne teljes mértékben. Amint újra az ujjamra húzom a gyűrűt és a nyakláncot újból a nyakamba helyezem onnantól kezdve soha, de soha nem fogom levenni. Nincs azaz ember, aki meg tudna győzni arról sem pedig valami hülye megmásított fotó. A világon mindennél jobban szeretem és az egyetlen vágyam az, hogy Ő boldog legyen. Tényleg. Nekem csak ez az egy számít. Ő boldoggá tesz úgy, mint még soha senki és megérdemli, hogy legalább megpróbáljam viszonozni ezt, ha még nem is igazán sikerül.
Annyira jó érzés hallani, amikor azt mondja szeret. Ilyenkor, mintha egy kicsit elváltozna a hangja.. Szinte érezhető, hogy mennyire komolyan gondolja. Én ettől pedig csak még boldogabb s boldogabb leszek. Egy életen át boldoggá akarom tenni őt, hiszen ezt érdemli. S azt hiszem képes vagyok rá. Legalábbis remélem.. Nem akarom, hogy nyomorban élje le az életét, mert nem ezt érdemli. Ő a legjobbat érdemli és meg is fogja kapni.
Csókunk közben csak egy kevéske chi-t lopok tőle, majd elkezdek lefelé haladni a testén végigcsókolva, simogatva. Azt akarom, hogy életének a legjobb perceit élje most át. A legnagyobb örömöket akarom neki okozni úgy, ahogy én tudom. A köldökéhez érve finoman beleharapok a bőrébe, persze nem túl durván. Egy pillanatra felpillantok kék szemeibe és elmosolyodom, majd a következő pillanatban, már a számba veszem a férfiasságát és kényeztetni kezdem úgy, ahogy még soha. Finoman körözök a tetején a nyelvemmel s egyre mélyebbre és mélyebbre fogadom őt a számba ezzel is fokozva az élvezetet. Felgyorsítok, majd kínos lassúsággal folytatom. Azt akarom, hogy nagyon is emlékezzen a mai napra.. Felejthetetlenné akarom tenni.szószám: 224 ezt hallgatom megjegyzés ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun Apr 20, 2014 5:35 pm

Wendy & Neal


200 év után talán épphogy ez volt az első féltékenységi rohama. Sőt, nem is talán, mert tényleg ez volt. Néha már hiányoltam, mert nekem akárhogy is akartam volna tagadni, voltak kisebb kirohanásaim. Nagyja mondjuk megjátszott volt, csak hogy utána kedvemre tegyen, hogy ne haragudjak rá. És ő erről semmit nem is sejt... Jó kedvre derítette a féltékenykedésem, gondolom azért mert így tényleg érezte, hogy szeretem.  Viszont több nagyobb vitánk is volt  már szimplán a féltékenykedésem miatt, amik szívből jöttek, nem megjátszottam vagy valami hasonló. Bár azokat is Wendy egyszerűen intézte el, hol az asztalon, hol a kanapén, hol pedig az erkélyen...  Bár succubusból van, tudja hogy kell megtörni az embereket... nagyon is.
Mindig összerezzenek mikor ilyeneket mond, hogy szeret engem, velem akarja leélni az életét, és hasonlók. Persze ez a fajta összerezzenés inkább a boldogságot jelképezi, mintsem a félelmet. Boldog vagyok, mert ugyanezek az én szándékaim is vele.
- Szeretlek...- Simítottam meg az arcát, amit egy  újabb csók követett. Egyben akar kárpótolni engem, másrészt még chit is tud lopni tőlem közben. A ruhadaraboknál segítettem ahogy tudtam, kíváncsi voltam mit tervez, mégis csak ez volt az eddigi legdurvább "vitánk."  Nem sokkal később már éreztem, ahogy övemnél van a keze, és lassan elkezdi kibontani. Lassan csókunk is abbamaradt, ahogy pedig végigcsókolta a testemet jöttem rá, hogy ez több időbe fog telni, mint fél óra. Mai nap tényleg nem fogunk kinyitni... Viszont a végén úgy meg fogom én is kívánni őt, hogy géptől kezdve mindent lesöprök az asztalról, csak hogy újra és újra az enyém lehessen. Utána meg majd fizethetek ezek után, bár elég strapabíró gépnek tűnik... A monitor viszont ripityára fog törni, már előre látom...
Zene: Nem Kell Más | Note:
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun Apr 20, 2014 4:37 pm


Gwendolyn & Neal
i will always love you

Tudom, hogy Ő az a férfi, aki mellet a hátralevő életemben fel akarok ébredni s mellette akarom álomra hajtani a fejemet. Szeretem őt. Bízom benne. Még, ha az előbb nem is így tűnt. Kiborultam teljesen feleslegesen, de most már nem ez a lényeg. A lehető legtöbb örömöt kell szereznem neki, hiszen megérdemli. Teljes mértékben. A legjobbat érdemli, hiszen amikor megismertem az volt az életemnek a legtökéletesebb pillanata. Ki gondolta volna akkor, hogy ez lesz, majd a vége? Én biztosan nem. Csak egyszerű alkalmi kapcsolatnak indult anélkül, hogy észrevettem volna átalakult valami mássá. Valami többé. Ezt soha nem bántam meg. Keresve sem találtam volna jobb embert, mint Neal.. Ő az én életem.. Nélküle nem tudom, hogy mihez kezdenék.
Hmm, vagy talán ma ki sem nyitunk. – Mondtam halkan kuncogva, majd mikor megcsókolt ajkaim szétnyíltak s nyelveink vad táncot jártak, miközben sötét hajzuhatagát összeborzoltam. – A tiéd vagyok. Most és mindörökké. – Suttogom ajkaira, majd kezeim a mellkasára siklanak és elkezdem szépen lassan megszabadítani a felesleges ruhadaraboktól. Most nem az számít, hogy én jól érezzem magam. Az egyetlen dolog, ami számít, hogy ő jól érezze magát. Az én örömöm most csak másodlagos.. Nem így kellett volna lereagálnom a dolgokat. Kárpótolnom kell ezt nagyon jól tudom és ennek érdekében mindenre hajlandó vagyok. Hamarosan, már a nadrágjánál járt a kezem, hogy attól is megszabadítsam. Elválva ajkaitól szépen lassan végigcsókoltam meztelen felsőtestét.


szószám: 224 ezt hallgatom megjegyzés ©

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Fri Apr 18, 2014 10:26 am

Mint minden vitánk, jobban mondva a legtöbb, ez is ugyanúgy fog végződni. Nem mintha ellenemre lenne az egész. Aki a bűnös volt, annak kell a másikat kárpótolnia. Mintha valami szabály lett volna ez, pedig szimplán csak így fair. Kell a változatosság is, hogy az esetek 80%-ában ne én legyek felül. Bár, mikor állva csináljuk.... Nem tudott zavarni az sem, hogy órákkal azelőtt még valaki más járt benne, mivel ilyenkor meg általában a fürdőben csináltuk. Viszont kicsit zavart, hogy a gyűrű meg a nyaklánc még az asztalon hever, szívesen láttam volna rajta.... Csak ezeket.... Békaperspektívában...
- Ma lehet később nyitunk akkor, mert ez csúnya dolog volt, és rendesen ki kell engesztelned. - Nyomtam egy puszit az orrára, a melltartóját pedig a földre dobtam, ugyanis nemsoká a többi ruhadarabunk is ott fog heverni. Nem sokkal később pedig egy újabb szenvedélyes csókot adtam neki.
- És hogy mit akarok? Csakis téged. - Suttogtam neki, majd újra ajkaira tapasztottam az enyémet. Közben derekánál is átkaroltam.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Thu Apr 17, 2014 11:24 pm


Gwendolyn & Neal
i will always love you

Soha nem szerettem, ha veszekszünk. Elég ritka alkalmak egyike volt ez, de ami utána következett mindig elfeledtette mindkettőnkkel, hogy igazából min is kaptunk össze. Azonban most ez egy kicsit durvább volt. Nem bíztam meg benne pedig pontosan ezt kellett volna tennem. Lefogadom, hogy az egész Ben műve volt. Ki más akarna nekünk keresztbe tenni?! Mondjuk nem értem, hogy mire jó neki ez az egész. Hiszen ezzel tulajdonképpen csak közelebb hoz minket egymáshoz. Teljes mértékben megbízom Neal-ben, hiszen Ő azaz a férfi, aki kell nekem. Mindent megad nekem.. Ha őszinte akarok lenni nekem, már az is bőven elég, hogy itt van velem. Hiszen szeretem. Teljes szívemből.
Megkönnyebbülten sóhajtottam, mikor azt mondta nem tud haragudni rám. Nem is tudom mihez kezdtem volna, ha most nem bocsájt meg nekem. Neki van joga az ilyen reakciókhoz.. Kettőnk közül én vagyok az, aki többszörösen hűtlen volt. Ő pedig egész idő alatt őszinte volt velem ezt nem érdemli meg. Amint ajka az enyémre tapadt közelebb vontam magamhoz. Testünk egymásénak simult a kezeim pedig mellkasáról felsiklottak a nyakára így mélyítve el a kezdetben ártatlannak tűnő csókot.
Amit csak akarsz, szerelmem. – Suttogtam ajkaira halovány vigyorral az arcomon, majd pedig beletúrtam sötét hajzuhatagába és kicsit meghúzva csókoltam meg őt újra. Még van egy kis időnk nyitás előtt.. Addig pedig kész vagyok mindent megtenni annak érdekében, hogy őt boldoggá tegyem.


szószám: 220 ezt hallgatom megjegyzés ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Thu Apr 17, 2014 3:34 pm

Akármennyire is akartam haragudni rá, egyszerűen nem tudtam. Tuti, hogy én sem vagyok jól összerakva. Amiket elmond, hogy csak fél attól hogy elveszít, abból tudom csak igazán, hogy tényleg szeret. Szeretett régebben is, de akkor mindig ott voltak mások, én meg magamat csak felesleges másodiknak éreztem ilyen esetekben. Most viszont, hogy már esküvőt is úgy ahogy elkezdtük szervezni jövök rá, hogy nincs más már az életében. Vagy csak jól titkolja. Akárhogy is, még egy hazugságot már én sem fogok eltűrni, esküvő ide vagy oda.
Amint kezeivel az arcomhoz ért, végigsimítottam az egyiken, és újra leengedtem a kezemet.
- Tudod, hogy haragudni nem tudok rád. - Annyira ismertem már Wendyt, hogy tudjam hogy kell kikapcsolni, ezért közelebb húztam magamhoz, és gyengéden megcsókoltam, miközben szorosan öleltem magamhoz. Éreztem ahogy néhány könnycsepp az arcomra folyik, de nem igazán tudott érdekelni. Éreztem rajta is, hogy az eddigi heves szívverése egyre inkább halad a nyugodtság felé, ahogy ő is. Ennél jobban már csak egyféleképpen tudom jobban kikapcsolni... A hosszúra nyúlt csók után hátrább húzódtam.
- Viszont engesztelésre lesz szükségem... - Kezemet emeltem fel, aminek mutatóujján ott lógott Wendy melltartója. Mint mondtam, teljesen kikapcsol egy csók közben.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Thu Apr 17, 2014 11:51 am


Gwendolyn & Neal
please justforgive me

A reakcióm azt hiszem egy kicsit talán sok volt. Na, jó nagyon sok volt. De most legalább el tudom képzelni, hogy ő mit érez. Hiszen én nem egy férfival csaltam meg, hanem kettővel. Ezek pedig csak az elmúlt négy évben történtek, szóval.. Meg kell változnom. Azért, hogy ez az egész kettőnk között működjön. Annyi mindenre képes értem Neal én pedig, már az első baromságra ugrok. Ezt igazán nem érdemli meg, de egyszerűen nem tehetek róla. Nőből vagy az istenit. Én azért egy kicsit másképpen reagálok a dolgokra, mint Ő. Hittem benne. Elhittem neki, hogy börtönben volt, de szükségem volt egy biztosítékra. Azonban, amikor készen a kezeim közé kaptam, már nem akartam látni. Az egyetlen dolog, amire szükségem van azaz, hogy tőle halljam. Ezt most már tudom. Nincs szükségem semmi másra, csak rá. Az ölelésére.. A csókjaira.. Minden egyes négyzetcentiméterére.
Hogy érezted magad, mikor megtudtad, hogy van valaki más is az életemben? Én is pontosan ugyanígy érzek. Tudom, hogy bíznom kellene benned és bízok is. Elhiszem neked. Egyszerűen csak a féltékenység elvette az eszemet. Nem bírom elviselni még csak a gondolatát sem annak, hogy valaki más megérintsen.. Megcsókoljon.  – Nagyot nyeltem, majd elállva az útját néztem fel a szemeibe és félénken két kezem közé vettem az arcát. – Szeretlek, Neal. Mindig is szeretni foglak. Kérlek, bocsáss meg nekem. Nem kellett volna ennyire kiborulnom, hiszen te soha nem tennél ilyet.. Ezt tudom.. Csak.. Sajnálom.  – Küszködtem a könnyeimmel, hiszen miattuk a látásom elhomályosult, de még ez sem változtatott azon, hogy már csak a közelségétől is vad ütemben ver a szívem.szószám: 255 ezt hallgatom megjegyzés ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Thu Apr 17, 2014 9:50 am

200 év után az ember azt hiszi, már mindent tud a párjáról, majd ez jól arcon csapja, és rájön, hogy ő egy teljesen más embert ismert meg, jobban mondva ennyi időt egy álomvilágban élt le. Sosem hazudtam neki, 70 évet éltem le mellette hűséggel, hogy senki mással nem voltam, erre a 4 évre meg azért eltűnnék, hogy egy másik nővel legyek? Ezt ő sem gondolhatja komolyan. Legfontosabb személy a számomra, és mégis azzal vádol, hogy hazudtam neki az elmúlt 4 évben. Ezt nem tudom egyszerűen hova tenni... Máskor azzal el tudja felejtetni velem az egész vita dolgot, hogy sír, mert megsajnálom, de most ez egyáltalán nem tudott meghatni. Karba tett kézzel válaszoltam.
- Wendy... Mióta visszajöttem, már másodjára vetted le ezt a gyűrűt, mindamellett a nyakláncot is, amivel a szeretetem akartam kifejezni, meg hogy 76 éve élek melletted hűségben... Erre te megvádolsz hazugságokkal, meg azzal, hogy megcsaltalak... Azt hittem, ennyi év után egymás iránt kialakult valamiféle bizalom, de láthatólag tényleg csak egy álomvilágban éltem. Hogy miért szerettem beléd? Mivel legbelül egy kedves, okos lány vagy... Legalábbis, eddig azt hittem, hogy ennyiben kimerül, hogy a jó tulajdonságaid mellett nincsenek rosszak. És láss csodát, megint tévedtem. Szeretlek, életem végéig szeretni foglak, de ezt nem tudom hová tenni...- Majd pedig kezeimet leengedtem, és tovább folytattam az utamat kifelé, habár tudtam, hogy ő sem fogja ennyiben hagyni. Legalábbis reméltem. Ha viszont hagyja, akkor pedig tényleg én ismertem félre őt.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sat Mar 29, 2014 10:47 pm


Gwendolyn & Neal

A kép teljesen elhomályosította a gondolataimat. Nem hiszem el, hogy csak ennyi és összedől mindenféle bizalmam felé.. De nem tehetek róla.. Rettegek attól, hogy elveszítem. A szavai úgy suhantak el a fülem mellett, mint a szél. Az ég világon semmilyen jelentőséggel nem bírtak. Úgy érzem magam, mint akit átvertek. Legszívesebben összerogynék a padlón és zokogni kezdenék, de tudom nem lenne túl érett viselkedés. Sőt, ha őszinte akarok lenni úgy néznék ki, mint egy kis óvodás, akitől elvették a kedvenc játékát. Erős, felnőtt nő vagyok mégis rettegek attól, hogy elveszítem azt az embert, akit ezen az elcseszett világon mindennél jobban szeretek. Szeretők. Jelentenek valamit ez igaz, de közel sem annyit, amennyit ez a férfi. Lehetne akár ezer férfi is a tarsolyomban. Ők együttesen sem érnének fel ezzel a férfival és félek, hogy erre egyszer, majd valaki más is rájön.. Aki képes arra, hogy ne nézzen félre egy pillanatra sem.
Míg Neal a gépen szórakozik valamit én egyszerűen csak leülök vele szemben. Figyelem a férfit, akit szeretek és legszívesebben mindent, amit mondtam visszaszívnék. Legszívesebben az ölébe ülnék és elfeledtetném vele ezt az egészet.. De inkább visszafogom magam, mert ha jól sejtem ennek az egésznek csak elutasítás lenne a vége. Megbántottam azzal, hogy egyáltalán a fejéhez vágtam ezt az egészet.. Meg a kiborulásom. Talán egy kicsit túl messzire mentem. Na, jó túlságosan is messzire mentem ezzel az egésszel, de ezzel tulajdonképpen azt fejeztem ki, hogy mennyire szeretem és, hogy mennyire szükségem van rá. Tudom beteges egy felfogás, de ez igaz Mondjuk kétlem, hogy neki pont ez esett volna le a dologból, de nem is számít. Csak az, hogy megnyugodhassak.. A képet nézegettem egy darabig és kezdek rájönni, hogy mekkorát tévedtem. Ki fogom deríteni, hogy ki küldte ezt a képet és esküszöm, hogy kínok között fog meghalni. Arról gondoskodom.
Felállt a géptől és készen álltam, hogy most én foglaljam el azt a helyet, ahol az elmúlt körülbelül egy-két órában ült. De nem akartam leülni. Bíztam benne. Egyszerűen csak kinyomtam a gépet, majd sietős léptekkel léptem Neal elé.
Nem érdekel.. Nem kellett volna ennyi ideig szenvedned vele.. Sajnálom az egészet. Hülye voltam. Egyszerűen.. Csak rettegtem, hogy elveszítelek. Tudom ez nem kifogás, de akkor is nagyon sajnálom. Kérlek bocsáss meg nekem.. – Nem érintettem meg, hiszen féltem, hogy ellök magától.. Megértem a sértettségét.. Teljes mértékben. Könnyes szemekkel pillantottam fel az övébe és folytattam. – Nem értem, hogy miért szeretsz. Soha nem értettem. Nem vagyok egy álombarátnő.. Álomfeleség meg végképp nem. Nem értem, miért engem választottál s ezért is reagáltam olyan hevesen erre az egészre… - Nem akarok kifogásokat keresni.. Egyszerűen csak tudatni akartam vele az érzéseimet. Ilyen egyszerű.Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun Mar 23, 2014 12:10 pm

Wendy & Neal


"Wendy, térj már észhez, hisz ismersz." Kb csak ezek jártak a fejemben. Amint mondtam neki az előbb, hogy nem hazudtam neki soha, az igaz is volt. Nem bírtam volna a szemébe hazudni. De ő ezek szerint mégsem ismer annyira, mint azt gondoltam volna. Hiszi az ember azt, hogy a szerelme már kiismerte ennyi egymás mellett eltöltött idő után, de ez is szertefoszlani látszik. Ahogy ő, úgy én is félreismertem Wendyt. Nem gondoltam volna hogy nem fogja elhinni amit mondok neki. Bár ki tudja, lehet megjött neki, azért ilyen most. A szőke hajat sem tudom mire vélni, talán megint Bennél volt, vagy mi? Nem tudom eldönteni, hogy paróka-e vagy sem. Ki tudja, hogy megfogom-e még tudni. Lehet itt és most ér véget minden, de nem... Én azt nem fogom hagyni. Túlságosan is szeretem ahhoz, hogy hagyjam,  hamis vádaskodás miatt hagyjon el.
- Hogy honnan tudod? Mondjuk onnan, hogy 76 éve megkértem a kezedet, és azóta is, az elmúlt 4 évtől eltekintve, mindig melletted álltam. - Mondtam komolyan. Hihetetlen, hogy nem hiszi amit mondok... A kezembe kerülő nyakláncra néztem. Leraktam az asztalra, majd az asztalon lévő képekre néztem. Láthatólag a Central Parkban készültek a képek. De ezt az inget meg évek óta nem hordtam már... Egészen....Egészen három nappal ezelőttig. Wendy polcán porosodott már egy ideje. Három napja emlékszem, hogy kimentünk sétálni oda, és ott is ugyanezeket csináltuk. Legalábbis szinte mindenhol ezt szoktuk csinálni.  Egy-két csók, ölelgetés, meg fülig érő vigyor. Felvettem a képeket, mert láttam valamit. Kis elmosódást az ismeretlen környékén. Ekkor már biztos voltam, hogy ez képmanipuláció...  Odanyújtottam Wendynek a képet.
- Nézd meg a lány környékét. El van mosódva. De csak az a rész. Másrészt ez az ing is tudod, hogy évekig nálad csücsült.- Nem éppen látszott rajta, hogy ezzel meggyőztem. Hát, nem maradt sok, meg kell szegnem megint a törvényt. Leültem a székébe, és a gépén elkezdtem ügyködni. Be kell törnöm a börtönbe. Ilyet sem sokat hall az ember. Mondjuk nem is a börtönbe, hanem annak rendszerébe kell betörnöm, de kit érdekel. Nem izgatott Wendy mit csinál, mit mond, csendben ügyködtem. Egy olyan másfél óra leforgása alatt sikerült is bejutnom. Ez van ha az ember nem ért annyira profin ezekhez.
- Bingó...- Mondtam mosolyogva, miután sikerült betörnöm. Innen már gyerekjáték volt kikeresni a többi infót. Még 2 perc alatt meg is lett. Ott volt a kép, hogy mikor kerültem oda be, milyen vád alapján, meddig ítéltek el, ergo nagyjából minden. Felálltam a székről.
- Ez bizonyítja, hogy nem hazudtam. Köszönöm a bizalmat... - Hagytam hogy leüljön a gép elé, majd fogtam a sapkát, fejemre tettem, és elindultam kifelé. Akármennyire sem akarom elveszteni, elég szarul esett ez, hogy nem bízik bennem. Én mindent megadok neki, szeretem mint ahogy senki más, viszonzásképp meg ezt kapom... Kellemes érzés mi tagadás... Már órák óta fent vagyok, és itt bent dolgozok, plusz feltöröm egy börtön egész rendszerét, csak hogy Wendy ne hagyjon el... Mondhatom elfáradtam. Nyitásig még így is van fél óra, ki tud egyedül is nyitni.
Zene: Csak Te | Note:
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun Mar 23, 2014 9:30 am


Gwendolyn & Neal

Annyi minden történhetett az elmúlt négy évben, hogy a fejemben elméletek ezrei kalandoztak. Nem is szeret. Ebben is hazudott volna? Most én vagyok egy másik személy játéka. Pocsék, ha az ember érzéseivel szórakoznak. Szaporán veszem a levegőt és próbálom visszafojtani a könnyeimet. Egy kis térre lenne szükségem, de az irodám most valahogy egy patkány lyukhoz hasonló. Egyre kisebb és kisebb olyan, mintha teljes mértékben bebörtönözne. Érzem, ahogy a düh szétárad a testemben és a kezeimet kezdem el tördelni. Reménykedtem abban, hogy egyszerűen csak elsétál mellettem és magamra hagy, de ismerhetném, már annyira, hogy nem fogja annyiban hagyni a dolgokat. Már csak azért sem, hogy megtartson. Ha tényleg létezik ez a nő, akivel a képen van. Ezek szerint teljes mértékben félreismertem Neal-t. Csak nem értem, hogy a francba lehetettem ennyire vak.
Kezeim a nyakamban lévő nyakláncra siklottak, amit még akkor adott, mikor visszajött. Valahogy most ettől is rám tört az undor ezért muszáj volt levennem. Olyan volt, mint egy nyakörv. A szobával együtt ez is egyre szűkebb lett Szinte, már fojtogatott. Én ezt nem bírom csinálni. Szeretem Neal-t és egy apró gyanúra így tudok reagálni.. Nem hiába inkább a kalandok híve voltam. Nem kötődtem senkihez, mert az érzéseimet nem tudom kezelni Túlságosan is nyomasztóak.
Honnan kellene tudnom, hogy pont én vagyok az, akit úgy döntöttél, hogy szeretsz?  – Próbáltam nyugodt, békés hangon megszólalni, de annyira ideges voltam, hogy ez egyenlő volt a lehetetlennel. Törni s zúzni akartam és felboncolni a képen látható nőt, mert most jelen pillanatban ez az egyetlen dolog, ami le tudna nyugtatni. Neal érintésétől kirázott a hideg.. Nem tudom, miért hiszen akárhányszor megérintett mindig melegség áradt szét a testemben, de most nem tudok bízni benne. Egyszerűen nem megy. Mikor maga felé fordított nem bírtam a szemébe nézni.. Képtelen voltam rá.
Nekem ez most nem megy, Neal. – Motyogtam, majd a kezébe nyomtam a nyakláncot. – Túl sok nekem ez az egész.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun Mar 23, 2014 8:31 am

Wendy & Neal


Ennél szemetebb dolgot nem is tehetett volna az a rohadék Ben. Most gondolom Wendy egyben gondolja azt, hogy hazudtam neki, másrészt az is felzaklatja, hogy szerinte megcsaltam. Ahogy benne is, bennem is vegyes érzelmek keringtek. Kétségbeesett voltam, habár ennek legkisebb jelét sem mutattam, és dühös. Olyan dühös, hogy legszívesebben darabokra szedtem volna az asztalt... Ha itt van Ben, akkor meg őt. Nem tudom rábizonyítani ezt az egészet, de ki más akarhat keresztbe tenni nekünk? Figyeltem amit Wendy mond. Mit ne mondjak, elég szarul esett mind. Tényleg adhattam volna valami életjelet magamról, de még az sem bizonyította volna, hogy pont a börtönben vagyok. Bárhol máshonnan is telefonálhattam volna meggyötört hangon. Elgondolkozhatna ezen. Figyeltem ahogy lecsapja a gyűrűt az asztalra, majd hátat fordít nekem. Akármennyire is kétségbeesett voltam, tudom, hogy próbál mindenesetre bízni bennem, hogy ezek hamisak. És azok is, de ő ezt honnan tudhatná. Amint megfordult, az asztalt körbesétáltam, és mögé léptem, kezem meg vállára raktam.
- Wendy, csak gondolj bele... Farkas vagyok. Egy farkas egy életre választ párt. És azt is tudod, hogy SOHA, de soha az életben nem hazudtam neked. Ahogy most sem. Az a kép hamisított, erről biztosíthatlak. Nem állítom be magam szentnek, mivel még is csak egy gyilkosság miatt kerültem börtönbe. Igen, a börtönben voltam, erről sem hazudtam. Nem értek a mai technikához profi szinten, de ha kell betörök abba a kibaszott adatbázisba a szemed láttára, és megmutatom a képet amit csináltak rólam, mikor elkaptak... - Majd magam felé fordítottam Wendyt, és a szemeibe néztem.
- De ha kéred akkor kitépem  a szívem és a kezedbe adom, hogy lásd... Nekem nem számít más. Másrészt minek mentem volna egy másik nőhöz mikor itt vagy te? Veled boldog vagyok, és az is voltam mindig, nem véletlen kértem meg a kezedet. Mielőtt azt mondanád, hogy az élvezet miatt, hát abból is ki kell ábrándítsalak. Veled mindent megkapok, és meg is kaptam. -
Zene: Csak Te | Note:
©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun Mar 23, 2014 2:01 am


Gwendolyn & Neal

Bízni akarok Neal-ben, hiszen szeretem, de egyszerűen nem tudom, mit gondoljak. Úgy érzem ezek a képek eléggé valósághűek. Meg nem igaz, hogyha tényleg börtönben volt annyira nehezére esett volna egy telefonhívás. Túlságosan is kedves fogadtatásban volt része. Egyáltalán nem ezt érdemelte meg. Ez a kép megmutatta, hogy mekkorát hibáztam azzal, hogy nem rugdostam ki akkor az ajtón, hogy mit képzel magáról, hogy eltűnik ennyi időre.. Én sem vagyok egy szent, de akkor is! Én legalább bevallom és nem mondok olyan dolgokat, hogy ő volt az egyetlen férfi az életemben az elmúlt ki tudja hány évben, mert rohadtul nem igaz, de legalább be merem vallani. Van ennyi benne, hogy megmondjam az igazat. Vele kapcsolatban azonban nem tudom megmondani, hogy most mégis mi van.. Szeretnék hinni neki, de ez az egész túlságosan is ellene szól.
Ja.. Igaz. Nem is tudom, hogy mire számítottam. Tudod, ha volt valaki az életedben egyszerűen csak elmondhattad volna.. Nem kellett volna beállítanod magad valami szentként, aki soha még csak rá sem nézett önszántából egy nőre.   – Könnyek kezdtek gyűlni a szememben, de nem azért, mert szomorú voltam.. Tulajdonképpen inkább megbántott. Fájt, hogy így átvert és nem volt képes a szemembe mondani mit is csinált valójában az elmúlt négy évben.  
Tényleg annyira nehéz lett volna csak egyszer felemelni azt a kicseszett kagylót, ha már annyira „börtönben voltál”? Elhiheted, hogy mindent megtettem volna annak érdekében, hogy kihozzalak onnan, de ezek szerint előbb kérted egy másik nő segítségét, mint az enyémet.   – Igen.. Nem egy. Nem kettő, már kismillió dolog állt össze a fejemben, hogy mégis ki lehet ez a nő. Vajon neki is ugyanezt mondja-e, mint nekem? Hogy ő a mindene és nincs más nő az életében? Ha ez így van nem akarok hallani róla többet. Soha.
A francba az esküvővel. Meg a hülye eljegyzéssel. – A gyűrű olyan volt, mintha az ujjamra ragadt volna s csak akkor lett volna hajlandó lejönni, ha levágom az ujjamat. De nem adtam fel könnyen addig erőszakoskodtam, míg le nem jött. Ezt is ugyanúgy, mint a borítékot levágtam az asztalra. Ez is egyike az olyan dolgoknak, amit egyáltalán nem tervezek el csak megtörténik.
Befejeztem. Nem kell esküvő. Nem kell eljegyzés. A szabadságomat akarom és láthatóan te is pontosan ugyanerre vágysz. Jobb lesz, ha itt elválnak az útjaink.   – Beletúrtam a hajamba, majd pedig hátat fordítottam neki, mert egyszerűen nem bírtam ránézni. Testem reszketett az idegtől és nem is tudtam, hogy innen most hogyan tovább. Ez az én klubom ergo Ő az, akinek távoznia kellene. Ha pedig így is döntene túl közel van hozzám most az ajtó. A közelségétől megszédülnék.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sun Mar 23, 2014 1:01 am

Kicsit furcsa, hogy dolgoznom kell. Minek dolgozni, ha van pénzem? Méghozzá dögivel... Nem is baj, ha Wendy ezt kéri tőlem, akkor természetesen megteszem. Mert ennyire szeretem őt. Meg legalább közel lehetek hozzá, mégiscsak az övé a hely. Habár én adtam a kezdőlöketet a helynek egy kis pénzzel. Az már csak rajta múlt, hogy hogyan fogja ezt elosztani. Végül egy egész jól menő bárt hozott ki belőle. Még egy ok, hogy büszke legyek rá. Elég alantas munkát kaptam mondjuk, takarítsak.. Konkrétan nem ez a feladatom, de másra mindenre van már embere. Oké, néha beállok a pult mögé és kevergetem a piákat, mivel ehhez még én is értek,  de általában ronggyal a kezembe találom magam záráskor... Mondjuk szeretem ha tisztaság van, ezt is onnan lehet tudni, hogy az öltönyöm, és a nyakkendőm is mindig ki van vasalva, és finom illata van.
Előző este nem volt már kedvem nagyon takarítgatni, ezért miután elmentek nem sokkal utánuk mentem én is, és én zártam szokás szerint. Tehát bejöttem reggel, elég korán volt, még nagyjából ébren sem voltam. Lassan áttörölgettem az asztalokat, meg úgy am block mindent, és szép tisztaság is lett két röpke óra alatt.
Aztán pedig elmentem Wendy irodájába, oda is volt kulcsom természetesem, és leültem a székre, lábamat asztalra tettem, baseball sapkát pedig az arcomba húztam. Gondoltam alszok egy kicsit, vagy legalábbis pihenek, míg Wendy nem jön kinyitni. Ugyanis szerdánként ő szokott nyitni ha minden igaz. Már teljesen ellazultam, mikor hallom, hogy ajtók csapódnak sorra, és Wendy beront az irodába. Ásítottam egyet, leszedtem az asztalról a lábamat, és a sapkát a boríték mellé raktam. Nem tudom mi lehet Wendy baja, de tuti hogy valami a borítékban van, ami így felidegesítette. Talán valami számlát nem fizettem volna be, vagy rám találtak volna? De hisz itt New Yorkban Fae kiadatás nincsen. Mindegy is, felálltam, nyújtózkodtam, majd a borítékért nyúltam. Kibontottam nyugodtan, majd kivettem belőle egy képet. Lesokkoltam, mit ne mondjak azon amit láttam. Na szép, eztán majd magyarázkodhatok...
- Wendy... esküszöm, ez nem igazi.  De valahogy úgy érzem nem hiszel nekem... - Figyeltem az arcát, amint azt hiszi épp a szemébe hazudok. Hát, most már tud gyanúsítani is azzal, hogy ezzel a... nem tudom kivel voltam együtt az elmúlt 4 évben. Sóhajtottam egyet, és inkább hagytam őt beszélni. Viszont ez a távolság szerintem egy ideig marad kettőnk közt, mert tudom, hogy a közelségem megzavarja. A képre néztem, majd ledobtam az asztalra. Tuti az a Ben csinálta... Ahogy mondtam, egyszer átharapom a torkát... Wendyt viszont nem fogom elveszteni egy ilyen miatt. Ő is jól ismerhetne már engem, hogy nem hazudnék neki. De nem tudom mivel tudnám neki bizonyítani, hogy ez csak kép manipuláció. Más ötletem nincsen.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   Sat Mar 22, 2014 11:34 pm


Gwendolyn & Neal

Nem gondoltam volna, hogy a paróka, majd ennyire elnyeri a tetszésemet. De elég sok mindent nem terveztem meg egyszerűen csak megtettem. Ez most sem volt másképpen. Határozott léptekkel léptem be a fodrászatba készen álltam arra, hogy ténylegesen szőke legyek. Nincs kedvem egyfolytában parókát húzni, mert valamilyen szinten kényelmetlen plusz még melegít is. Szóval jobb lesz, ha a természetes hajam lesz a szőke. Mert meg merem kockáztatni azt, hogy így jobban nézek ki. Azonban azt nem tudom, hogy Neal mit fog szólni hozzá, de nem is nagyon érdekel. Úgy fogad el, ahogy vagyok és most ez szőkén lesz. Szeret. Nem a hajszínemért, hanem azért, aki én vagyok.
Mikor az utolsó simításokat végezték a hajamon az egyik alkalmazott odahozott nekem egy borítékot, amit azt mondta, hogy nekem küldtek. Teljesen nyugodt szívvel nyitom ki azonban, mikor e kezeim közé akad a tartalma az átlagosnál is jobban elfehéredek. A képen Neal van és egy nő. Fájt, hogy más tart a karjaiban. Miért nem volt képes arra, hogy őszintén bevallja ő is volt mással? Kezdtem rosszul érezni magam, amiatt, hogy Ben felbukkant, hogy még mindig vannak érzéseim iránta erre tessék. Kiderül, hogy láthatóan az elmúlt négy hónapban egy másik nő karjaiban vigasztalódott és még annyi sincs benne, hogy ezt bevallja.
Sietősen távoztam a fodrászatból és a klubom felé vettem az irányt. Egy szökött bűnözött nem igazán alkalmaznak sehol.. Pontosan ezért is egyeztem bele, ha akar segíthet a munkámban. Mondjuk nem hiszem, hogy ez az egész klub dolog az ő ízlése lenne, de most rohadtul nem is érdekel. Még bőven volt pár óra nyitásig ezért szerencsére senki nem fogja látni, illetve hallani a veszekedésünket. Az is megfordult, már a fejemben, hogy talán itt sincs és most is valahol azzal a libával enyeleg.. Én sem vagyok jobb. Ja, de! Én legalább rohadtul bevallottam, hogy kavartam valakivel és még azt is megmondtam, hogy hány ember volt az életemben rajta kívül az elmúlt négy évben..
Mondhatni az ajtót is bevittem magammal, mikor beléptem az irodámba és szerencsémre pont az asztalomnál ücsörögve találtam. Levágtam a borítékot az asztalra pontosan elé. – Meg tudnád magyarázni..? – Kérdeztem ingerülten, majd összefontam a karjaimat a mellkasom előtt.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Wendy irodája   Sat Mar 22, 2014 11:29 pm

***
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy irodája   

Back to top Go down
 

Wendy irodája

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Wendy Nolan Commemorative Mug 1977 Queen's Silver Jubilee.
» Axial Wraith Driver WENDY II & CKRC
» Michael & Wendy Salt, Aislaby Pottery, Pickering, Yorks
» Wendy Binks, Western Australia
» Majolica Works - Liam Curtin/Wendy Jones Teapot

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros :: Fallens Night Club-