Konyha

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.



Oldal alapítása:
2013. november 4.



jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:



Naplóbejegyzések
a tagok tollából...



bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 am



bejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pm



bejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pm



bejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pm



bejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pm



bejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pm



bejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pm



bejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pm



bejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Konyha

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Konyha   Sun Mar 23, 2014 6:36 pm




Diana & Alucard

Már több mint ezer éves vagyok, még is egy felnőtt testbe bújt kölyök. Akkor viszont még csak a kutyáimmal játszottam. Igen, többes számban, mivel volt vagy 5 is belőlük. Nem tudtam betelni velük egyszerűen. Ők is szerettek engem, én is őket. De aztán, hogy apám a szemem láttára szívta ki anyám összes vérét, már kevésbé voltam játékos. Egy olyan évig nem is nagyon foglalkoztam velük. Csak a rutinfeladatok... Adok nekik kaját, vizet és ennyi. Most viszont itt nevelek jó néhány macskát, meg még néhány farkast. Mindegyiket szeretem, habár a farkasokkal nem nagyon foglalkoztam, mármint nem játszottam velük. Persze, akkor igen, mikor tudtam hogy Dia hosszú ideig nem lesz itthon. Vagy este, mikor már elaludt, ők meg össze-vissza pörögtek. Nekem meg amekkora szívem van, megsajnáltam őket, hogy nem tudok velük eleget foglalkozni. Mégiscsak én fogadtam őket örökbe, erre nem tudok sokat velük foglalkozni.
Amint visszaértem, még a késeket sem volt időm eleinte összeszedni, mert egy bárd repült felém. Oldalasan elhajoltam, és megint a falba állt. Oké, úgy  tűnik én nekem kell ezeket is eltűntetnem majd... Francba, úgy tűnik rájött, hogy alapjáraton nekünk nem lehetne gyerekünk. El tudtam volna titkolni legalább addig, míg meg nem születnek, és akkor mondom el ezt. Pedig "áldását" adta rá még anno. Majd kijött Nymeria. Francba, nem adtam nekik enni. Hát ez is jó napnak ígérkezik. Letoltam magamról Diát, és felálltam.
- Először is. Ne tégy úgy, mintha nem kérdeztem meg tőled ezt az egészet. Azt mondtad: "Csinálj amit akarsz, nem érdekel." Mondjuk lehet nem akkor kellett volna erről beszélnünk, mikor épp valakivel beszéltél. A farkasról meg az a történet, hogy még múltkor ugye kimentem az erdőbe, hogy hozzak a drága cicáidnak kaját, és ott találtam meg ő...t- Majdnem mondtam a többes számot, de egyelőre legyen elég ennyi.- Szóval megtaláltam, és valaki meglőtte szegényt. Elhoztam így hát, és meggyógyítottam. Hogy hogy sikerült őt elrejteni előled? Nos, ugye a pincében van, ahova te sosem jársz le, másrészt pedig akkor mentem őt ápolni, mikor te aludtál, vagy nem voltál itthon. Mikor hazahoztam szerencsére nem voltál itthon. - Fejeztem be a mondandómat, közben simogattam Nymeriát. Nem sokkal később kifutotta két kicsinye, Ned, és Rhaenys is. Felnéztem a plafonra, és magamban átkoztam ezt a napot már most. Majd zavart mosollyal néztem Diára, aki összefont karral állt előttem.
- Ja igen... Vannak kicsinyei is... Ő itt Ned, és Rhaenys. Az anyuka pedig Nymeria. - A kicsik eközben anyukájukkal szórakoztak. Hiányzott nekik az ekkora szabadtér gondolom.
- Figyelj, sajnálom, hogy idehoztam őket, de nem hagyhattam ott. Így is a többi kicsi ott volt mellettük, holtan. Nem hagyhattam, hogy úgy végezzék ők, mint a többiek. A másik dolog meg a terhesség. Na igen... Arra nincs kifogásom, megkérdeztelek, te pedig nem ellenkeztél. De természetesen csak az én hibám az egész... - Mondtam "bánóan", pedig nem kéne felháborodottnak lennie. Ő is ugyanúgy része ennek az egésznek mint én.
►note: - || ►zene:-




Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Konyha   Sun Mar 23, 2014 5:50 pm

- Nem, persze..valahogy nem akarom elhinni, de mindegy is, ha találkozik velem úgyis kinyírom. – persze azért viszonoztam a csókot, de a fejembe vettem, hogy más nő is van a dologban. Ez van a hormonok miatt van mindez. Elmosolyodtam Nalán, miatta képes voltam Thaiföldre menni, Bagiráért is a dzsungelbe kellett menni, Lucyért meg Afrikába, nem tehetek róla baromi sok a szabadidőm, vagyis csak volt, mert most már nincs, meg nem is lesz egy ideig hála a két gyereknek, de elsősorban Alunak. Csak egy fejcsóválással néztem ahogy bírkózni kezdett a tigrissel. Nem tudom hanyadik gyerekkorát éli, de a sokadikat az is biztos. Ahogy magam mélyültem, eszembe jutott, hogy hogyan lehetséges az én állapotom. Mármint elméletileg halott vagyok, így nem lehetne gyerekem, pláne nem kettő. Nem működik úgy a szervezetem, mint az embereké. Szép lassan nyúltam az egyik bárdért ami a közelemben volt. Az engedélyem nélkül vont vele egy boszorkányt, lehet , hogy nem is Alut kéne kicsinálnom hanem a kis varázsolgató porhüvelyt, vagy mindkettőjüket, igen ez a legegyszerűbb, ha megölöm őket, bár lassú és fájdalmas haláluk lesz az biztos.
- Mégis mikor gondoltad, hogy elmész egy boszorkányhoz? Engem meg mikor akartál beavatni? Mert éppenséggel nekem is átkellett volna gondolnom, de nem te fogad magad és elmentél, én meg itt vagyok három hónapos terhesen, csak mert a hátam mögött intézkedtél. – a bárd ami a kezemben volt, az már nem volt ott mert eldobtam, természetesen a férjem irányába. Nem volt elég a tegnapi..most még ez is. Komolyan megőrülök, így is közel állok hozzá, de ezek után. Megkellett volna beszélnünk, nem pedig a kis fejébe venni, hogy neki gyerek kell. Tényleg neki kéne kihordani őket, és nem nekem. Aztán már csak azt vettem észre,hogy a földön van én meg rajta ülök és a nyakát szorongatom, végül arra lettem figyelmes, hogy egy farkas szemez velem.
- Egy farkas? Mégis honnan került ez ide? Ha nem akarsz meghalni, kezdj el beszélni, még mit titkolsz előlem? – engedtem el, de nem másztam le róla.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Konyha   Sun Mar 23, 2014 4:42 pm




Diana & Alucard

Király, mostantól mindig az lesz, hogyha ágyba hozom a kaját, akkor megvádol azzal, hogy a nőmnél voltam. Nem mintha baj lenne, sőt, legalább jókat fogok nevetni reggelente, ahogy itt féltékenykedik. Őszintén viszont megsajnáltam, mikor elkezdett ott sírni. Soha, de soha nem láttam még sírni, ezért is tűnt furcsának. Komolyan mondom, ez a terhesség jó hatással van rá. Legalábbis míg tart, addig. Utána ki tudja, lehet ugyanolyan lesz mint régen volt. Habár nekem mindegy milyen, én így is,úgy is szeretem. Habár így aranyosabb akkor is, hogy több érzelmet mutat ki.
Mosolyogtam, de egy szót sem szóltam. Kíváncsi voltam a továbbiakra ugyanis. Amint kiment a szobából, elkezdtem nevetni a kis féltékenységi rohamán. 5 perc múlva le is mentem, mert addigra sikerült befejeznem. Épp akkor kezdtek el sorjában mellettem rohanni le a macskák, Smaragd is próbálta tartani velük a tempót, de a végén már legurult. Imádom ezt a kis párducot, olyan aranyos. Most csak ülve maradt, és nézett előre míg nem jött Dia, és vitte el a konyhába. Mentem is utánuk, és Dia mögé állva hátulról átöleltem, fejemet vállára tettem.
- Tudod, hogy nincs más nő az életemben mint te. Nem volt, nem is lesz.  - Majd pedig magam felé fordítottam, és gyengéden megcsókoltam. Majd pedig Nala jött oda hozzám bújni. Adtam még egy puszit Diának, és leguggoltam hozzá.
- Mi az, kislány? Nem vagy éhes? - Néztem a táljára, majd elkezdtem simogatni a fejét. Nem sokkal később felálltam, de előtte még megpaskoltam a fejét, de ő nem akarta annyiban hagyni a dolgot, és rámugrott. Végül ott Dia lábánál elkezdtünk birkózni egymással. Nem sokkal később kimászott a szorításomból, és elkezdett szaladni. Utána iramodtam, és ugrottam egyet mellé, karommal pedig átölelve magamra húztam, és folytattuk. Majd egy kis idő múlván lemászott rólam, és mellém feküdt. Kicsit lihegtem, más azért egy kutyával, és más egy tigrissel játszani. Feküdtem én is a hátamon, majd megsimogattam és felálltam, majd visszaindultam a konyhába. Dia arcáról le lehetett olvasni, hogy megint legszívesebben megölne, ezért próbáltam minden egyes kést magamhoz venni, meg bármit amivel szúrni lehet, és hátráltam tőle. De valahol dugiba tuti van még kés, szóval megszívtam...
►note: - || ►zene:-




Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Konyha   

Back to top Go down
 

Konyha

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Phoenix Villa-