Gyerekszoba

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Gyerekszoba

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Gyerekszoba   Sun Mar 30, 2014 8:34 pm

10 hónappal később...
Diana & Alucard

Már bő 4 hónapja, hogy apa vagyok... Még mindig nehezemre esik felfogni, állandóan várom, hogy valaki felébresszen, mert ez bizonyára valami álom. De egyre inkább kezdek megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy ez nem álom, ez a valóság. Valóság mint ahogy Dia itt van velem, jobban mondva rajtam. Már 10 hónapja kínzom mindössze azzal, hogy nem elégítem ki őt. A kislányaim pedig csak még inkább segítenek ebben. 1 hónap kellett Diának, hogy újra ágyba bújhasson velem úgy, de egyszer sem sikerült még feljuttatni a csúcsra. Bár ki tudja, lehet magához nyúlt, annyira hiányzott neki. Ellenben én csak nevetek rajta, ahogy szétveti az ideg. A gyerekek mindig akkor sírnak, mikor épp belelendülnénk. Egyszer a gyerekeket is le fogja ordítani, úgy érzem.
Épp a nyakamat csókolgatta, egyikőnkön sincs semmi ruha már, ő irányít. Kicsit butának találom az én kedvesemet, hogyha ennyire hiányzik neki miért nem vág bele a közepébe, de az is köztudott volt számomra, hogy szereti az előjátékot. Ez lesz a veszte tutira. Már készen állt arra, hogy férfiasságom magába helyezze, mikor felszólalt valamelyik gyerkőc. Mint valami ébresztő úgy csinálják komolyan. Dia leszállt rólam, valamit magára kapott, és szitkozódva távozott. Leszálltam az ágyról, és felvettem a köpenyemet, majd követtem.
- Nymeria, megmondtam, hogy pihenj. Nem kell egész éjszaka őrködnöd. - Mondtam a lányok ajtaja előtt ülő farkasnak halkan. Megsimogattam a buksiját, majd pedig lefeküdt a földre, és halkan nyüszített kicsit. Megráztam a fejemet mosolyogva, majd pedig bementem a szobába.
- Mi a ba... Uhh. Na látod, ezért nem kell Kimnek lefekvés előtt enni adni. Na gyere papához. - Amint beléptem a szobába, még a kérdést sem tudtam feltenni, megcsapott a szag. Kivettem gyengén Dia karjából, majd a pelenkázó asztalra tettem Kimberlyt. Reméltem Dia lesz elég okos ahhoz, hogy egy kicsit kinyissa az ablakot. Pelenkát lecseréltem, majd pedig újra karjaimba vettem a kislányomat, aki rám mosolygott. Miközben Dia szintén álomba ringatta Nadiát, úgy én is ezt tettem Kimmel. Visszafektettem a testvére mellé, majd pedig Dia mellé álltam, és átkaroltam, és a gyerkőcöket néztem.
- Na menjünk mi is aludni. - Ahogy előbb be voltam még indulva, úgy most pont annyira vagyok fáradt. Lehervasztott ez a szag, ahogy megcsapta az orromat. Több mint ezer éves vagyok, mégis egy pelenka fog ki rajtam. Vicces...
►note: - || ►zene:-
Back to top Go down
View user profile
 

Gyerekszoba

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Phoenix Villa-