Asztalok - Page 2

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Asztalok

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 122
✤ Regisztráció : 2014-04-09
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Asztalok   Thu Apr 10, 2014 9:11 pm


Tris & William

hello little beauty


Elnézem a vonásait, az arcát, a reakcióit, a tekintetét és egyértelműen csap meg azaz intenzív érzés, amely árulkodik róla. Amely elárulja nekem azt, amit szavakkal nem kell kimondani, amiről talán ő maga sem tud, ami nekem olyan elemi és ősi, hogy képes lennék kézzel fogni, tapintani. Benne van a lehetőség, a sötétség, az a fajta rosszaság halvány árnyékának lehetősége, amely úgy vonz, mint méhet egy színes virág.
És még pimasz is. Elégedett vigyor suhan át a képemen, ahogy a szemembe lógó hajam mögül pislogok rá.
- Talán ez még sincs teljesen így. – és vele együtt mozdulok úgy, hogy végig az útjában maradjak. Még akkor is, amikor ki akar kerülni. Könnyed mozdulattal lépek elé, hogyha nem vigyáz, akkor egyenesen a mellkasomnak sétáljon neki.
- Nem tudok arról, hogy bármit is meg kellene bocsátanom. – kissé megemelem a szemöldökeim, majd arcom minden vonása a normálisba változik vissza, ahogy a lányt tanulmányozom.
- Mindazonáltal nem itt lenne a helyed, hanem otthon. – ezt mondom, mert ehhez van kedvem, mert eszem ágában sincs a saját tulajdonom alá vágni idióta szabálytalansággal, de ebben a lányban mégis van valami, ami miatt megéri kihágni és szabályt szegni. Elvégre mégiscsak démon volnék és nem egy szentlélek.
- Vagy talán csak nem valami izgalmat keresel, Drágaságom? – kutatón figyelem a reakcióit, arcának vonásait. Vajon mennyivel több, mint egy csitri, aki így akarja felhívni magára a szülei figyelmét? Ő is az elkényeztetett fajta, mint a legtöbb vele egykorú ebben a városban.
- Ám legyen. Az első whiskydet én állom, vagyis a ház, ha úgy tetszik. Ha meg bírod inni húzóra köhögés és prüszkölés nélkül, akkor szemet hunyok a nyilvánvalóan nálad lévő hamis személyi felett, amivel bejuthattál ide. – nem kell ahhoz agytrösztnek lenni, hogy tudjam, hogyan is jött be. Régi ez trükk és bár mindenki tudja, hogy ezt teszik a legtöbben, mégsem történik semmi ellene. Engem mondjuk ez nem zavar, nem is érdekel, hogy őszinte legyek. Amíg nem köp bele valaki a levesembe, addig felőlem mindenki csinál, amit akar. Egyébként is érdeklődéssel tölt el, ha azt láthatom, hogy egy lélek, amely még nem is élt igazán, tönkreteszi magát az előtt, hogy akár egyetlen percet is élt volna érdemben. Az ő dolguk, az én szórakozásom. Arról nem is beszélve, hogy mennyi bevételem is van ebből.
Ha belement az italba, akkor sarkon fordulva megyek vissza a pult mögé. A tömeg mintha meg is nyílt volna előttem, de talán csak a félhomályban meg-megcsillanó fények miatt tűnik úgy az egész.
Leveszek egy poharat a polcról, majd a Chivas Regal után nyúlok és töltök a lánynak, amennyiben elfogadta az ingyen piát. Nem kis adag, de azért nem is több decinyi aranyló, karcos alkohol csillog.
- Húzóra. – teszem le elé a poharat, majd mindkét kezemmel megtámaszkodok a pulton.
- Miért vagy itt? Egyedül akarsz bulizni, vagy egyszerűen csak bajt keresel? – húzódnak kissé össze szemeim, majd karjaimat lazán összefonom a mellkasom előtt, ahogy kis terpeszben állok meg ott, ahol eddig is voltam.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1997-11-19
✤ Regisztráció : 2014-04-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I am a truant

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Asztalok   Thu Apr 10, 2014 8:29 pm

Tris & William


Nem akartam hazamenni, egyszerűen csak ki akartam szakadni a normális életemből. El akartam futni és menekülni és esetleg bajba kerülni. Már magam sem tudom. Késő este volt már és ilyenkor nekem már réges-régen otthon kellene lennem, de nem ma. Túl sok minden történt ma velem ahhoz, hogy haza menjek. Többé már nem tudom elrejteni a szüleim, illetve a nővérem elől se, hogy minden rendben van. A múltam sötét bugyrai megtaláltak és szép lassan csapdába csaltak, hiszen én mindvégig azt hittem, hogy tudom uralni, hatalmam van felette, de ennél nagyobb soha se tévedhettem volna. Végig a múltam uralt engem az álmaimon keresztül egészen addig, amíg a kedve tartotta, majd egyszer csak lecsapott rám és magával rántott ott ahol akart és akkor amikor neki kedve volt hozzá. Egy egyszerű báb lettem a saját életemben, talán már nincs is akaratom, hogy uralni tudjam.
A telefonom folyamatosan csörgött, hiszen vagy a családom egyes tagjai hívtak vagy a barátaim. Mit nem lehet azon megérteni, ha nem veszem fel vagy kinyomom, hogy nem akarok beszélni velük? Miért kell állandóan hívniuk, hiszen élek még, akkor mi a gond? Nem akartam arra felé sétálni amerre szoktam, hiszen az is lehet hogy már réges-régen a keresésemre indultak. Nem akartam senkivel se találkozni, egyedül akartam lenni. Végül egy teljesen ismeretlen helyre tévedtem, de nem féltem sokkal inkább érdekelt, hogy mit találok beljebb.
Közelebb sétáltam az ismeretlen bárhoz és figyeltem. Nem mozdultam, néztem a befelé özönlő tömeget. Ledobtam a táskámat, kibontottam a hajamat, majd összekócoltam, majd egy kis sminket tettem fel az arcomra gyorsan az utcai lámpák fényében. Végig néztem az öltözetemet és a befelé tóduló embereken. Nem, kell még valami. Kicsit megszaggattam a pólómat, ami ment a kissé szakadt farmeromhoz és elindultam magabiztos léptekkel. Végig mértek, majd amikor láttam, hogy a kidobó fiú elgondolkozik akkor megmutattam a hamis személyimet mire egyből beengedett. Gyors léptekkel indultam el befelé és csodálkozva figyeltem ezt a helyet.
Sok szórakozó helyet láttam már, de ez másabb volt. Volt valami megfoghatatlan a levegőben, valami fura érzés, ami a cigifüsttel kavargott a levegőben. Még tettem pár lépést és körbe néztem. Levettem a pulcsimat gyorsan és éppen fordultam volna meg, hogy szerzek valami piát amikor egy magas férfiba botlottam. Haja göndör volt és sötét, mint a szeme, de volt valami fény a szemében. Talán beteges, de valahogy az az esett óta mindig először az emberek szemét nézem meg és utána jöhet a többi. - Szerintem, ha bejutottam ide, akkor betehetem ide a lábamat. - mondtam neki kicsit gúnyosan, illetve egy féloldalas mosoly keretében. - És ha most megbocsájtasz.. - mondtam neki még mindig minden kedvesség nélkül és kikerülve őt indultam a bár felé. Fogalmam sem volt, hogy mit képzel ez a pasi, hogy csak így ide jön és a személyimet akarja. Az ajtóban már megtették, akkor miért játszik egyszemélyes rendőrséget itt.
▷Music: - ▷ Note:Remélem tetszik cuki ▷ Words: -
©️Live fast, die young
Bad girls do it well


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 122
✤ Regisztráció : 2014-04-09
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Asztalok   Thu Apr 10, 2014 7:44 pm


Tris & William

hello little beauty
+16


Vére édes, akár a nyáron, frissen szedett eperé. Talán a vágytól, amit még szinte kézzelfoghatóan lehet érezni, talán csak az izgalomtól, vagy az alkoholtól, amit az este folyamán elfogyasztott. Tulajdonképpen nem számít, hogy mitől is pontosan. Jelen pillanatban kellemesebb elfoglaltságom is van, mint azon gondolkozni, hogy mitől is érzem ennyire finomnak, zamatosnak, érzékinek, ami minden érzékszervemet ilyen élénken izgatja és ingerli.
Csípőmmel lökök párat, amolyan levezetésképpen, az utolsó lüktetésekkel, ajkam még a bőrére tapad, újra és újra megszívva a sebet, amelyből vöröslő vére édesen ömlik a számba. Kortyolom még a testmeleg nedűt, karomban tartva a testét. Bársonyos, hófehér combjai még körülölelnek, háta még a hideg falnak préselődik, sóhajai a fülembe csengenek. Állatiasnak ható, mély morgást hallatok, mikor fejem hátra hajlik, elszakadva a sebtől, a vértől, a mámorító érzéstől.
Fagyosan barátságtalan fekete szemeim az arcába bámulnak, látom a pírt az arcán, amely megfestette bőrét a gyönyör elérésekor. Elégedett és kissé lenéző félmosolyra húzódik ajkaim, hajam a képembe lóg, a mögül figyelem a lányt, akinek még csak a nevét sem tudom. Nem érdekel, hogy hívják, kije van vagy nincs, házas-e vagy sem, hiányzik-e valakinek, vagy a kutyát se érdekli a sorsa.
Életben hagyom, nincs okom arra, hogy megfosszam tőle, amúgy is macerás utána a testet eltűntetni. Kellett egy jó kóbor numera, ennie meg mindenkinek kell, nekem is.
Ellépek tőle, testemmel már nem szorítom a falnak az övét, leteszem a földre, hogy megálljon a saját lábain. Míg ő a ruháját igazgatja, addig én is visszapakolom magam a saját nadrágomba, hogy aztán egyetlen szó nélkül hagyja faképnél. Minek vesztegetnék rá, akár egyetlen mondatot is, senki sem beszélget a vacsorájával, nem de?!
Kilépek a raktárból, vissza a Hell gyomrába, amely péntek este lévén megint zsúfolásig van tömve. Ez mondjuk nagyon is jó, elvégre nem azért hoztam létre ezt a helyet, hogy aztán üresen kongjon, amikor dugig van alkohollal és minden más olyan élvezet lehetőségével, amire a szórakozni vágyók általában vágynak.
Beállok a pult mögé, mert épp ehhez van kedvem, látni akarom, hogy az alkalmazottaim rendben végzik-e a dolgukat úgy, ahogyan azt elvárom tőlük. És nagyjából ekkor látom meg a lányt, aki zsengének tűnik, mint a harmat, leginkább a kora tekintetében. Fogalmam sincs, hogy jutott be a kidobó mellett, de a fickónak azt hiszem nem lesz hosszú életű karrierje nálam, ugyanis a 21 alattiak ide nagyon nem tehetnék be a lábukat. Nem azért, mert engem zavarna – nem zavar, semmi bajom azzal, ha nálam költik a pénzüket a kamaszok –, de nem hiányzik, hogy bezárják a Hell-t, mert egy tini szórakozni vágyott.
Meglepő gyorsasággal és ügyességgel kerülöm ki az utamba kerülőket, amíg eljutok az egyébként nagyon is formás leányzóig. Olyan aggályaim sincsenek, hogy ne nézzek meg egy láthatóan fiatal és csinos teremtést, nincsenek olyan erkölcsi fékek bennem, mint a legtöbb felnőtt férfinak. Jó, persze a gyerekek nem keltik fel az érdeklődésemet, de ez a Szépség szinte már felnőtt nő.
- Nem akarnék a szórakozásod elrontója lenni, de el kell kérjem az igazolványod. Tudod, szigorúan veszik némelyek a nagykorúságra vonatkozó szabályokat. – mély orgánumom van és a hangom cseppet sem meleg vagy barátságos, de ettől még lélektelen tekintetemben némi játékos fény csillan, amely talán némi rosszalkodás ígéretét hordozhatja magában, feltéve, ha a félhomályban meglátja ezt bárki is.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 122
✤ Regisztráció : 2014-04-09
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Asztalok   Thu Apr 10, 2014 5:16 pm

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Asztalok   

Back to top Go down
 

Asztalok

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros :: Hell bar-