Anna Crowley

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Anna Crowley

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Anna Crowley   Sat Apr 12, 2014 9:23 pm


Elfogadva, üdvözlünk itt!

Nos, én jövök és csapok le a lapodra, de nem kell megijedni.
Először is a pb alanyod, a faj és a természeted szerintem tökéletesen passzolnak egymáshoz. Remek választás volt. Megint egy remek karakterlapot sikerült alkotnod és örülök, hogy ezzel megörvendeztettél engem, hiszen tényleg remek lett. Szívesen olvastam volna tovább, hiszen tényleg magával ragadott, illetve azt hiszem igaz a mondás, hogy az alma nem esett messze a fájától. Nem volt könnyű életed, de valami miatt úgy érzem, hogy benned a kezdetektől fogva meg volt a sötétség. Sok sikert kívánok apádhoz, hiszen hatalmas és eléggé magának való személy.
Nem is tartalak fel tovább, hiszen már várnak rád. Nyomás foglald le a csodálatos pb-et, majd keresd fel édesapádat.
Jó játékot kívánok neked. Winkyou can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 29
✤ Regisztráció : 2014-04-12
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ◌ Oh, please

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Anna Crowley   Sat Apr 12, 2014 8:56 pmAnna Crowley


“When you light a candle, you also cast a shadow.”

Teljes név: Anna Crowley
Születési idő: 1913.
Születési hely: Anglia
Becenév: Anna
Kor: 101
Faj: Démon
Fae Csoport Sötét
Play by: Emily Browning


Short description
Talpraesett, eszes, magabiztos nő vagyok. Már gyerekkoromtól kezdve imádom az új kihívásokat. Makacs teremtés vagyok, annyi szent. Ha egyszer valamit a fejembe veszek, nem lehet kiverni onnan még erőszakkal sem. Intelligens  vagyok és nem félek kimondani amit gondolok és heves természetem, gyakran kever bajba. Szemtelenül pimaszul állok másokhoz mert én felsőbbrendű vagyok. Anélkül küldelek el a pokolba, hogy képes lennél felfogni szavaimat. Nem vagyok finom, sem kedves, sem szende, de tapló sem. Előbb cselekszem, mint gondolkodok de határozott, magabiztos fellépés jellemez. A női hisztik tőlem messze állnak, kemény vagyok, de kétségtelenül érzőbb lélek, mint az apám. Ebben a tekintetben örököltem az anyámtól is valamit, mert vannak érzéseim, amelyeket hihetetlen jól titkolok. Nem tárulkozok ki akárkinek, de nem is vagyok antiszociális. Van bennem hajlam a kegyetlenségre, amit élvezek is, ha van "szerencsém" művelni.


Story of my life


1929. Anglia
- Anna! Azt mondtam, fogd vissza magad! - anyám hangja átszakítja dobhártyám. - Ahogy kívánod, anyám. - fejet hajtok előtte. A férfi elégedetten mosolyog. Megvetem őt is és a nőt is, aki anyámnak hívja magát, miközben az igazság az, hogy felcsinálták és nem volt elég ereje még csírájában elfojtani az életemet. Azért felesleges volt világra hoznia, hogy aztán, mint egy darab hús, adjon férfikézről-férfikézre. Tekintetem elsötétül és én tudom jól, mi következik. Anyám sikolya keveredik a férfi üvöltésével. Ahogy keze ismét fenekemre csap, bőre égni kezd és teste reszketésben tör ki, hogy aztán lángok borítsák el.
Ezek után nincs maradásom. Eldob magától. Kitaszít az utcára... jobban mondva, elad egy idegennek és mielőtt ismét felkel a nap, én egy ismeretlen helyen ébredek. Láncok fogja vagyok és egy férfi hangja vonja magára a figyelmemet. - Tudod, veszélyes kis szajha vagy. Anyád pedig nem adott olcsón, szóval jobb lesz ha megszolgálod az áradat. - lép hozzám közel és dühöm azonnal lángokra lobban, a szó, szoros értelmében. Ő az első azonban akit ez nem rémít meg, sőt. Elmosolyodik. - Ugyan kedvesem. - tekintete elégedetten mér végig – azt gondoltad, te vagy az egyetlen? Ne légy butus. - magamra hagy. Válaszok nélkül, rabként hagy egyedül a sötétben, ahogy az árnyak testemre csavarodva szólítják elő belőlem a sötétséget.

1933. Párizs
Estérők estére élek.
Elveszek a bordélyházak falai között. Erős tenyerek vándorolnak végig testemen éjszakáról éjszakára. Titkos szerető vagyok, névtelen szolga, hatalmas királynő, kinek mi. Pokoli bestia, annyi szent. Éhes démon aki vérükből nyeri ismét alakját. Nem tudom már, egyszerűen elfelejtem honnan jöttem és ki vagyok. Az orgiákban élek s lélegzem. Vérben fürdök s nem hajt más előre mint a vágy,  a hatalom, mi szétfeszíti testemet.

1939. Párizs
Elmondom ki az apád... ha cserébe nekem adod magad. - könnyű mozdulattal bújok ki ruhámból, mire ő felkuncog és megcsóválja fejét. - Nekem nem a tested kell Anna. Én a lelked akarom.
Évek múlva is mellette vagyok, annak ellenére, hogy tudom, ki az apám. Szeretem őt és ő is engem. Hozzáfűzöm életem, feltárom előtte legféltettebb titkaim. Szerelmünk városokat éget fel, embereket éget ki. Szerelmünk vért követel, áldozatot, lelket, ártatlanságot, fájdalmat. Lassan felemésztjük egymást. Aztán őt megöli egy vadász és én ismét magamra maradok, ám ezúttal érzelmeim láncolnak le.

1969. Anglia
Anyám sírján egyetlen virág sem fekszik mely gyászolná életét és én egy cseppet sem bánom. Az elfeledett házba lépve, visszatérnek gyermekkorom emlékei; az erőszak, azok a vad férfiak, akik magukévá tettek egy-egy bortól mámoros éjszakán, mert megtehették. Mert anyám megengedte nekik. A ház falai lángokba költöznek és rommá égnek. Én pedig bent vagyok, miközben egyetlen szikra sem árthat nekem. Közel harminc évvel azután, hogy elvesztettem Ericet, apám keresésére indulok.

2014. New York
Több, mint negyven év keresése végre célba ért. William Glouster. Megtaláltalak. Megtaláltam a bárt amit vezetsz. Most iszom a ki tudja hányadik felest, mert a pincér állítja, hogy ma nem vagy bent és csak hajnaltájban érkezel. Van időm, megvárlak. Végre megtaláltalak apám és sejtheted, hogy nem azért jöttem, hogy nyakadba borulva köszöntselek. Nem. Annál jóval többet akarod tőled mert tudom ki vagy... mert a démonok félik a neved... mert a város a tied és mert ez kell nekem. Hatalom.
Back to top Go down
View user profile
 

Anna Crowley

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Anna's Transcaspian Urial, painted by Fisva
» Studio ANNA Pottery Australia
» Anna Tsuchiya Fandom Thread
» Anna Lambert
» The minor theories thread

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Elfogadott karakterek :: Démonok-